View Full Version : Başlangıç ligleri seçimi
giresun
10.Mart.2013, 00:40
bugün fm13 satın aldım geçen haftada yeni laptop almıştım.önceki pcnin özellikleri düşük oldugu için tek tr ligini seçiyordum.
Giresunsporu oynayacağım hangi ülke liglerini seçip başlamam en uygun olur.alt liglerinide vs seçmelimiyim.
birde oynanabilir ile sadece izlenebilir gibi bir seçenek vardı tam hatırlamıyorum hangisini seçmeliyim
arneas
10.Mart.2013, 00:57
ben genelde liglerin değerine göre bakıp seçiyorum
ortalama lig değeri 400 miyon yuro eden liglere bakıyorum transfermarkt ta bu değerler sıralanmış
bu durumda şöyle bir sıralama çıkıyor ve bende bu ligleri açıyorum fakat türkiye dışındakiler görünebilir seçiyorum
ingiltere 1. Ve 2. Lig
ispanya 1. ve 2. Lig
almanya 1. Lig
italya 1. Lig
fransa 1. Lig
rusya 1. Lig
türkiye hepsi -oynanabilir-
hollanda 1. Lig
portekiz 1. Lig
ukrayna 1. Lig
belçika 1. Lig
birezilya 1. Lig
arjantin 1. Lig
meksika 1. Lig
oynabilir ve görüne bilir arasındaki fark oynanabilir liglerin takımlarında teknik direktör olabilirsin fakat görünebilir liglerde sadece lig sıralamaları vs. şeyleri görürsün ama fm 2012 ile gelen özellik ile istediğin zaman herhangibir ülkenin ligini oynanabilir olarak ekleyerek orada herhangi bir takıma teknik direktör olursun.
SacrificeGGTC
10.Mart.2013, 01:01
arneas arkadaşım açıklamış, fakat Giresun'dan sonra Avrupa'ya açılmak istersen, o ligleri oynanabilir yapmalısın.
Şahsen şuan Fenerbahçe'deyim ve 2019 yılındayım. İngiltere, İspanya ve Amerika ligleri açık. İngiltere ve İspanya'da da bir takım yönettikten sonra, Fenerbahçe düşüşe geçmiş ise tekrar baba ocağına döneceğim. En son artık sıkıldıktan sonra Amerika'ya Galaxy'e gidip fantazi yapmayı planlıyorum. :)
giresun
10.Mart.2013, 01:07
Bacagım kırılmıştı 3 ay yatıyordum daha yeni yürümeye başladım ögrenci oldugum icin yurttayım hep malum yurtta yapcak birşey yok giresunsporla uzun soluklu bir kariyer yapıcam.ilginiz için teşekkürler
alonso88
10.Mart.2013, 09:05
Aslında gurbetçilerin olduğu ülkelerin düşük liglerini açarsan oyuncu bulman daha da kolaylaşabilir. Almanya, Avusturya, Belçika gibi ülkelerde bir sürü Türk oyuncu çıkıyor :)