View Full Version : Danimarka Denizlerini Kontrol Altına Alan Korsan Vikingler Avrupaya Açılıyor | Lyngby
Juan Diaz
28.Mayıs.2013, 20:28
Ligler bitmeye yakındı fakat bu yıl farklı planlarım vardı. Her ne kadar 2 yıldır Finlandiyada görev yapsam da Finceyi tam anlamıyla öğrenememiştim. Bu yüzden zaman zaman sahada zor anlar yaşıyordum. Bu sezonda bir üst lige çıkamayacaz ama önümüzdeki sezon dil sorunumu da halledip var gücümüzle üst ligi zorlayacağız. Bu doğrultuda tatile ülkeme gitmek yerine Fince öğrenmek için dil kursuna gidecektim. Fırsat buldukça kursları araştırıyordum. Nihayet kendime uygun bir kurs buldum
Dipnot: Arkadaşlar bir önceki kariyerimi istemeyerek kapatmak durumunda kaldım. Bu yüzden başlarken hikayemi bir nevi devamı şeklinde kurguladım
Kuralları okudum ve kabul ediyorum
vivoperlei
28.Mayıs.2013, 20:42
Başarılar.
MoisHaLe
28.Mayıs.2013, 20:49
Haydi hayırlısı bekliyoruz yeni haberleri bir an evvel.
fairlane
28.Mayıs.2013, 21:02
Başarılar.
Deus Dominus
28.Mayıs.2013, 21:04
Futbol'un Snelman'ı olmadan bırakma Huğan. Futbol sahalarını bataklıktan yeşil çayırlara, beyaz zambaklara çevirebilirsin!
The Special One
28.Mayıs.2013, 21:21
yine güzel bir hikayeyle başlıyo kariyer başarılar:)
wladcas
28.Mayıs.2013, 21:40
Başarılar.
SiLveRLeaD
28.Mayıs.2013, 22:06
Başarılar.
resoag
29.Mayıs.2013, 00:09
Tabi ki de devam :) başarılar :D
Juan Diaz
29.Mayıs.2013, 01:12
Başarılar.
Başarılar.
Başarılar.
Başarılar.
Tabi ki de devam :h: başarılar :D
yine güzel bir hikayeyle başlıyo kariyer başarılar:h:
Teşekkürler arkadaşlar
Haydi hayırlısı bekliyoruz yeni haberleri bir an evvel.
Futbol'un Snelman'ı olmadan bırakma Huğan. Futbol sahalarını bataklıktan yeşil çayırlara, beyaz zambaklara çevirebilirsin!
Bakalım hayat bizi nereye sürükleyecek hikayeyi bağlarken zorlanıyorum şimdi anlıyorum bu yazarların halini :p
Juan Diaz
29.Mayıs.2013, 01:13
Sezon nerdeyse bitmek üzereydi ve herhangi bir hedefimizin olmamasından ötürü kafam son derece rahattı. Biran önce Finceyi öğrenmeye yoğunlaşmıştım. Herşey güzel gidiyordu taa ki 'O' gelene kadar. Kurs başladıktan 10-12 gün sonraydı geliş vakti. İşte o günden sonra ben dolayısıylada hayatım değişiyordu. Danimarkalı olan İsabella bir çeşit üniversite öğrenci değişim programıyla iskandinav ülkelerini mezun olana kadar dolaşıyormuş. Son senesinde de Finlandiyaya gelmiş. Fince diğer iskandinav dillerinden biraz farklı olduğu için kursa gelip okulda zorluk çekmek istememiş.
Dennis Bergkamp
29.Mayıs.2013, 01:17
Eveet ters köşe yapmazsan takımımız ya Midyjtlland ya Brondby bakalım hangisi olacak.
Juan Diaz
29.Mayıs.2013, 01:22
Eveet ters köşe yapmazsan takımımız ya Midyjtlland ya Brondby bakalım hangisi olacak.
Hacı abi ne yaptın ya daha kızla 2 çift muhabbet bile edemedik şuan KooTeePee menejeriyim lütfen basında çıkan haberlere itibar etmeyiniz (:
Juan Diaz
Fc KooTeePee Menejeri
gokaygfb12
29.Mayıs.2013, 01:33
Hadi hayırlısı bakalım.Başarılar.
Hacı abi ne yaptın ya daha kızla 2 çift muhabbet bile edemedik şuan KooTeePee menejeriyim lütfen basında çıkan haberlere itibar etmeyiniz (:
Juan Diaz
Fc KooTeePee Menejeri
Ne ciddiyetsiz açıklama o. Başkan olsam kovarım anında. İsabella'lar da güzel olur ha, Almanya'dan biliyorum :0:
Juan Diaz
29.Mayıs.2013, 14:43
Hadi hayırlısı bakalım.Başarılar.
eyv hikayeyi bağlayabilirsek artık topbaşı yapacaz (:
Ne ciddiyetsiz açıklama o. Başkan olsam kovarım anında. İsabella'lar da güzel olur ha, Almanya'dan biliyorum :0:
İskandinav ülkeleri soğuk bu yüzden milletin surat zaten kaskatı gülmüyor yüz kaslarını geliştirmek için bu tarz eylemler içindeyim :p
Juan Diaz
29.Mayıs.2013, 14:44
Sezon bitmediği için maçlar - antrenmanlar - kurs yoğun bir tempoda koşuşturuyordum. Yarı profesyonel bir klüp olduğumuz için bazı günler antrenman yapmıyorduk. İşte böyle bir günde şehirde biraz dolaşmaya çıkmıştım. Hava sıcaktı, soğuk bişeyler içmek için bir cafeye oturmuştum. Biraz sonra yanıma iki genç geldi hocam bizim masaya buyurmaz mısınız ricasında bulundu. Kotka çok fazla büyük bir şehir değildi. İnsanlar birbirlerini tanıyabiliyorlardı. Zira iki senedir takımın başındaydım. Gençlerde hocam diye hitap ettiklerine göre beni tanıyorlardı ve tekliflerini geri çevirmem kabalık olurdu. Telefon ve cüzdanımı masanın üzerinden alıp onların masasına doğru yürürken İsabella'yı görmüştüm. Evet evet bu oydu arkadaşlarıyla cafeye gelmişler. Yüzümde anlamsız bir tebessüm oluşmuştu. Biraz konuştuk çocuklar tıp son sınıf öğrencileriymiş. İsabella ile tek kelime konuşmasamda hakkında ufak tefek bilgiler ediniyordum. Artık oda benim bir menejer olduğumu biliyordu. Belkide dönüm noktamız oluyordu o gün. Kursun geri kalanında muhabbetimiz gün geçtikçe artıyor kanım daha fazla ısınıyordu ona karşı. Birçok iskandinav kızı gibi oda futbolu seviyordu. Ortak noktalarımız fazlaydı bunların başında da futbol geliyordu. Sezonun geri kalan bütün maçlarında tribünde fazladan bir taraftarımız daha vardı artık. Her güzel şeyin olduğu gibi bununda sonu gelmiş, önce sezon ardından da kurs bitmişti. Artık muhabbet ediyorsun sezon yada kurs bitse ne olur yine konuşursun diyordum kendime ama buda uzun sürmüyordu. İsabella ile en son konuşmamızda bana programının bittiğini okulun son dönemini kendi ülkesinde geçirmesi gerektiğini söylüyordu. Çok üzülmüştüm diğer yandan kendimi toplayıp takımın başarısına konsantre olmam gerekiyordu zira sezonun başlamasına dört ay vardı ve biz geçtiğimiz sezonları erken açmıştık. Top başı yapma vaktiydi. Antrenmanlarda aklımın onda olmasından ötürü garip tavırlar içindeydim. Roosada bunu farketmiş bana bu sene tatil yapmadığımı biraz ülkeme gidip kafa dinlemem gerektiğini söylemişti. Bende 1 ay kadar ülkeme gitme kararı aldım
The Special One
29.Mayıs.2013, 15:13
yine kız yine kız yine kız:)
BaGa TaRKaN
29.Mayıs.2013, 15:16
Devam Uleyn Devam :D
Sana Tavsiyem Al Şu Garden'i :zuhaha
Bu gidişle kız Türk çıkacak :n:
Juan Diaz
29.Mayıs.2013, 15:21
yine kız yine kız yine kız:)
öyle deme bu iskandinav ülkelerinin kızları pek güzel :p
Devam Uleyn Devam :D
Sana Tavsiyem Al Şu Garden'i :zuhaha
Abi İsabella danimarkalı halden anla biraz hasretlik çektirme bana :p
Bu gidişle kız Türk çıkacak :n:
İskandinav kızlarından vazcaymam :0:
BaGa TaRKaN
29.Mayıs.2013, 15:22
Danimarka mı ıyyyyyyy...! :uzgun:
İsveç Güzelleriyle Ünlüdür :)
Juan Diaz
29.Mayıs.2013, 15:26
Danimarka mı ıyyyyyyy...! :uzgun:
İsveç Güzelleriyle Ünlüdür :)
Mesele leylayı gören mecnun gözlerde :p Olmadı bi isveç yaparık diycemde kariyere başlarken daha çok aşk hikayesine döndü bu iş forumdan atılmasak bari :zuhaha
The Special One
29.Mayıs.2013, 16:09
Mesele leylayı gören mecnun gözlerde :p Olmadı bi isveç yaparık diycemde kariyere başlarken daha çok aşk hikayesine döndü bu iş forumdan atılmasak bari :zuhaha
ahaha koptum hocam ya :p
Juan Diaz
29.Mayıs.2013, 17:35
Arjantine gelip Gabrielle buluşmamak olur mu ? Ama bu sefer Gabriel benden önce davranıp telefon açmış akşam yemeğine çağırmıştı. Yemeği dışarda yiyeceğimizi ve yer ayırttığını, yarım saat içinde hazır olmamı söyleyip telefonu kapatmıştı.
Yemek sırasında telefonum çalıyordu. Yemeği ve muhabbeti kesmek istemediğim için bakmıyordum ama Gabriel daha fazla dayanamadı ve telefonu uzattı. Arayan İsabellaydı. Finlandiyadan ayrılırken haber veremediği için özür diliyor ve kendisini affetirmek için beni Danimarkaya davet ediyordu. Şuan Arjantinde olduğumu söylesemde ağzımdan söz almadan bırakmamıştı. Finlandiyada dönüşte yanına uğrayacağım sözünü verip telefonu kapatmıştım.
- Roosaya selam söyleseydin bari
+ Arayan o değil
- Kimdi ?
+ İsabella. Diyor ve kısaca bahsediyordum ondan....
- Nasıl aylar sonra Arjantin yemeği yemek güzel değil mi ?
+ Kesinlikle
- Orda epey sefil bir hayat sürüyorsun güzel bi yemeği özlemiştir diye düşündüm (gülüşmeler)
+ Herşey çok güzel ama İsabellanın yaptığı bir tabak makarnaya değişmem
- Ooo abayı yakmışız
+ O kadar belli oluyor mu (gülüşmeler)
Arjantinden ayrılıp verdiğim sözü tutmak için Danimarkaya geçiyordum. Burada İsabella'nın bir hafta kadar misafiri olduktan sonra yeniden Kotka şehrine geldim. Gelmesine geldim ama sadece fiziken Finlandiyadaydım. Birkaç uykusuz gecenin ardından bir karara varmıştım. Başkanla konuşacaktım ve nitekim ilk fırsatta odasına gidip her ne kadar klüp adına başarılı gözüksemde 2 yıldır üst lige çıkamadığım için kendimi başarısız saydığımı ve şuan kafa olarak takımın başında olmadığımı bu durumda önümüzdeki sezonuda heba etmemek adına istifa kararı aldığımı açıklıyordum.
http://img248.imageshack.us/img248/9415/juandiazhaberlergelenkui.png
Deus Dominus
29.Mayıs.2013, 19:02
Bindik bir alamete, gidiyoruz kıyamete. :0:
The Special One
29.Mayıs.2013, 19:06
gabriel de geri döndü:D
SiLveRLeaD
29.Mayıs.2013, 19:07
Aynen :D ...
Juan Diaz
29.Mayıs.2013, 19:45
gabriel de geri döndü:D
Gabriel ve kızlar olmadan ben bir hiçim :p
Aynen :D ...
İstifa etmeye ettikde şimdi ne olacak bilmiyorum kafamda ülke var takım yok :p hikayeyi bağlayamıyoruz neyse kahvemi alıp yazmaya çalışayım :0: Biran önce yeşil sahalara dönelim
kaanb
29.Mayıs.2013, 20:00
''Burada İsabella'nın bir hafta kadar misafiri olduktan sonra'' aynı evde mi misafir şehir olarak mı misafir. yani otelde felan mı kaldın? bunlar önemli :)
LifeYourself
29.Mayıs.2013, 20:34
Başarılar İsabella bizi ağaç yapmasa bari :zuhaha
MoisHaLe
29.Mayıs.2013, 20:34
Isaballa Danimarka'nın neresinden? içinden mi :D
Juan Diaz
29.Mayıs.2013, 22:04
''Burada İsabella'nın bir hafta kadar misafiri olduktan sonra'' aynı evde mi misafir şehir olarak mı misafir. yani otelde felan mı kaldın? bunlar önemli :h:
Tabiki otelde kaldım yanlış anlaşılacağımı tahmin etmemiştim :p
Isaballa Danimarka'nın neresinden? içinden mi :D
Hüpriz zira İsabella nereye ben oraya :p
Başarılar İsabella bizi ağaç yapmasa bari :zuhaha
Eyv (:
The Special One
29.Mayıs.2013, 22:07
2. sayfaya geçti kariyer hala takımı öğrenemedik:Dah şu kızlar:)
Juan Diaz
29.Mayıs.2013, 22:12
İstifa kararımı bildirdikten sonra başkan adıma bir veda partisi düzenlemek istesede kabul etmemiştim. Ayrılıklardan çok hoşlanmadığım için başkana "ziyaretinize geleceğim o zaman bol bol konuşuruz ama vedalaşmaları sevmem" diyor ve klüp binasından çıkıyordum. İstifa etmiştim tamam ama şimdi ne olacaktı ? Aklımda bu ve bunun gibi sorulara cevap bulmaya çalışırken evin yolunu tutmuştum. Eşyalarımı toplayıp ülkeme dönme vakti gelmişti. Nihayet evime gelmiştim. Biraz dinlenip eşyalarımı toparlardım nede olsa acelem yoktu bugün toplar yarın gidebilirdim. kahvemi alıp bilgisayar başına geçtim. Maillere bakıyordum 3-4 tane klüpten görüşmek için talep vardı. Mail atan en dikkat çekici klüpler FC Kopenhavn, FC Midtjylland ve Brondby IF diğer mail ise Randers FC klübünden. Meğer Danimarkada kaldığım sürenin ardından beni orda gören basın yazıp çizmelere başlamış. Bazı medya kanalı ve gazeteler beni geçtiğimiz yıl şampiyonluğu Nordsjallenda kaptırdğı için koltuğu salanan Fc Kopenhavnın menejerinin koltuğuna oturtmuş bile.
Biraz düşündükten sonra Danimarkaya gitme kararı vermiştim. Aslında en önemli sebep İsabellayı tekrar görecek olmamdı. Hemen İsabellayı arayıp herhangi bir işinin olup olmadığını sorduktan sonra ona Danimarkaya geleceğimi söyledim.
Ertesi gün başkent Kopenhaga indiğimde İsabella beni orada bekliyordu.
- Hoşgeldin Juan
+ Hoşbuldum İsabella
- Dün telefonda sormayı unutmuşum. Kamp yeri yada oyuncu bakmaya falan mı geldin ? Aniden telefonda oraya geliyorum diyince şaşırdımda
+ Yok yok, birkaç klüple görüşme yapacağım. Kotka şehriyle herhangi bir bağım kalmadı. İstifa ettim klüpten ( Aslında sırf seni görmek için geldim nasıl diyebilirdim ki ? )
- Peki hangi klüplerden teklif aldın ? Yani hangi şehirlere gideceksin ?
+ Kopenhag, Brondby, Randers ve Herning şehirleri
- İstersen beraber gidelim birkaç tanesi buraya yakın yerler
+ Tabii ki ( Nasıl hayır derim utanmasam sevinçten amuda kalkıcam )
Yolculuk boyunca bir taraftan geçtiğimiz yerlerdeki manzaraya güzelliklere bakarken diğer yandan kendimi İsabelleya bakmaktan alıkoyamıyordum hatta bu yüzden giriş yaptığımız kasabanın tabelasını göremediğim için adını bile bilmiyordum.
Klüp binasına çıkıp başkanla tanışıyor ve oturup şartları konuşuyorduk. Klübün tesisleri gayet iyi olmakla beraber beni esas sevindiren olay atyapıya verdikleri önemdi. Teklifi kabul ediyordum. Huzur bulabileceğim bir yerde çalışacaktım herşey çok iyiydi dahada ötesi İsabella ile aynı havayı teneffüs edecektim çok mutluydum.
MoisHaLe
29.Mayıs.2013, 22:20
Kopenhag'a indiğine göre ilk Kopenhag kulübüyle görüşmüşsündür muhtemelen :) Isa yenge seni başka yere götürecek değil ya :D hayırlı olsun Kopenhag kariyeri :D
Juan Diaz
29.Mayıs.2013, 23:59
Danimarka 1. lig ekiplerinden Lyngby ile anlaşmıştık. Beni cezbeden nokta klübün tesisleri ve dahada önemlisi İsabellaydı. Zira İsabella'nın memleketiydi burası ve bu klübün taraftarıydı. Lyngby daha önce 2 kez Premier Lig 3 kezde Danimarka Kupasını kazanmış ama son zamanlarda geçmişini mumla arayan bir takım. Geçen sene premier ligi 11.sırada bitirip küme düşmüşler. İlk hedefimiz bu sene yeniden premier lige çıkmak böylece KooTeePee ile yapamadığımızı yapacaz. Çıktıktan 2-3 sene içinde de şampiyon olmayı hedefliyoruz. Takımı eski şaşalı günlerine döndürüp avrupa arenasında hatrı sayılır bir klüp yapmaya gayret edeceğiz
http://img189.imageshack.us/img189/6984/18007457.png
http://img713.imageshack.us/img713/5782/13636128.png
Juan Diaz
30.Mayıs.2013, 00:02
Takımın kadrosu biraz dar ama potansiyelli. Kadroyla fazla oynamadan altyapıdan birkaç oyuncu ve eksik bölegelere birkaç takviye ile transferi noktalamayı düşünüyoruz. Danimarkada kural gereği kadro maksimum 25 kişiden oluşuyor kadro şişkinliğine önlem almışlar (:
http://img850.imageshack.us/img850/363/33225025.png
orhuncet
30.Mayıs.2013, 00:35
Başarılar :) Merakla Bekliyorum
Dennis Bergkamp
30.Mayıs.2013, 00:35
Danimarka'da altyapısı en sağlam takım Lyngby.3-4 sene sonra seninde geliştirmelerinde elinde tutamayacağın bir sürü yıldızın olabilir.Hayırlı olsun :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Mayıs.2013, 00:47
herseyden once logo ilgi cekici, koklu bir klup. kooteepeeye gore daha klas duruyor. onun acik bence (:
gokaygfb12
30.Mayıs.2013, 01:00
Başarılar hocam. Güzel takım güzel atmosfer başarılar gelir.
Juan Diaz
30.Mayıs.2013, 01:12
Başarılar :) Merakla Bekliyorum
Başarılar hocam. Güzel takım güzel atmosfer başarılar gelir.
Eyv herşey iyi güzelde bide İsabellaya açılabilsem kimse duramaz önümde :p
Danimarka'da altyapısı en sağlam takım Lyngby.3-4 sene sonra seninde geliştirmelerinde elinde tutamayacağın bir sürü yıldızın olabilir.Hayırlı olsun :h:
Teşekkürler. Açıkcası aytaç abi ve senin vesilenle danimarka ligini tercih ettim. Bide takımların logosu olması cezbetti. Diğer klüplere pek bakmadım ama alt yapıya muazzam önem veriyolar. Gençleri alıp geliştirip izlemekten hoşlandığım için çok hoşuma gitti.
herseyden once logo ilgi cekici, koklu bir klup. kooteepeeye gore daha klas duruyor. onun acik bence (:
Abi takım seçerken dikkat ettiğim birkaç husustan biridir logo ve lakap (: Lakabı kraliyet mavileri gibi bişi ama bir başka lakabıda vikingler ülke bazında da düşününce ben 2. lakabı tercih edeceğim (: hiç şüphesizki KooTeePeeye göre zengin bile sayılabilirz. Parasızlıktan2 yıldır aynı eşofman takımıyla çıkıyordum gerisini sen düşün :zuhaha
gokaygfb12
30.Mayıs.2013, 01:19
[QUOTE=Juan Diaz;2472388]Eyv herşey iyi güzelde bide İsabellaya açılabilsem kimse duramaz önümde :p
Sen kupaları getir o zaten sana sırılsıklam aşık olur hocam dert etme sen onu. :)
Firat1907
30.Mayıs.2013, 01:50
Müthiş bi anlatımın var hocam, başarılar.
Deus Dominus
30.Mayıs.2013, 02:05
Logodaki kim acep? Thor mu? Loki mi? :)
MoisHaLe
30.Mayıs.2013, 02:37
Ters köşe olduk :) hadi başarılar..
LifeYourself
30.Mayıs.2013, 09:41
hayırlı olsun yeni kulüp bakalım nereye gidecek sonumuz :zuhaha
Juan Diaz
30.Mayıs.2013, 10:53
Sen kupaları getir o zaten sana sırılsıklam aşık olur hocam dert etme sen onu. :)
Başarıya herkes aşık olur mesele aşık olduğunu başarıya ulaştırmaktır :p (pek pis felsefe yaparım)
Müthiş bi anlatımın var hocam, başarılar.
eyv hocam saolasın
Logodaki kim acep? Thor mu? Loki mi? :h:
Tarkan filmindeki Toro o viking kralı :p
Ters köşe olduk :h: hadi başarılar..
Lygby kopenhagın dibinde tamamen kazara oldu :p
hayırlı olsun yeni kulüp bakalım nereye gidecek sonumuz :zuhaha
eyv (: Deus Dominus'un da dediği gibi bindik bir alamete :p
VatKenAyDu
30.Mayıs.2013, 13:14
Altyapı sağlamsa uzun sürecek gibi bu kariyer,hayırlısı.
The Special One
30.Mayıs.2013, 13:45
bu sefer çıkarız inşallah 1.lige yengeninde gönlünü fethedersin:D
Juan Diaz
30.Mayıs.2013, 15:10
Altyapı sağlamsa uzun sürecek gibi bu kariyer,hayırlısı.
bu sefer çıkarız inşallah 1.lige yengeninde gönlünü fethedersin:D
Umarız uzun ve hem eğlenceli hem de başarılı oluruz yoksa başka kız kalmadı dünyada hikaye yazamam daha İsabellada tutmazsa :zuhaha
Kadroda 3'den fazla AB dışı oyuncu bulundurulmuyor fakat afrika gibi oyuncu potansiyeli olan ülkeler AB üyesi olarak görününce çok fazla sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyorum.
http://img545.imageshack.us/img545/7107/danimarkabirinciligigen.png
http://img819.imageshack.us/img819/2250/dnyalkelerantlamalar.png
Bu sene pek para verip transfer yapmayacağız eksik bulunan bölgelere kira yoluyla giderip premier lige çıktığımızda oyuncu çemberimiz genişleyecektir. Şuan için 1 kaleci 1 sol bek 2 stoper ve 2 forvet en acil transferlerimiz bu doğrultuda çalışmalara başladık. Elimizdeki en dikkaç çeken oyuncularımızın profillerine bir göz atalım ;
Fanol Perdedaj = Kiralık oyuncumuza paramız yeterse kalıcı olarak takıma katmak istiyoruz. Hem genç hem de sağlam bir savaşçı
http://img194.imageshack.us/img194/7083/fanolperdedajgenelbakpr.png
Frederik Helstrup=19 yaşındaki stoperimiz biraz markajını artırırsa 3-4 yıl içinde duvar gibi olacaktır
http://img16.imageshack.us/img16/7962/frederikhelstrupgenelba.png
Rasmus Nielsen=Tam bir takım oyuncusu bu sezon en çok orta sahamıza güveniyoruz
http://img600.imageshack.us/img600/9782/rasmusnielsengenelbakpr.png
Kim Aabech= Takımın maestrosu. Duran top yuvarlanan top hepsi ondan sorulacak. Birde körelmeden genç bir oyuncuyu evlat edindiririp mirasını bıraktırırsak hüper olur
http://img594.imageshack.us/img594/2870/kimaabechgenelbakprofil.png
Robin Nilsson= Bu arkadaşımızda tıpkı Fanol gibi kiralık katil. vur de vuralim hesabi sert oyuncu ve sözleşmesi sezon sonu bitiyor umariz seneye bedava katabiliriz
http://img254.imageshack.us/img254/1981/robinnilssongenelbakpro.png
Thomas Rasmussen= Çetenin lideri. Ağır abimiz
http://img805.imageshack.us/img805/8743/thomasrasmussengenelbak.png
Juan Diaz
30.Mayıs.2013, 21:59
Birazdan dirsek temasında olduğum oyuncularla masaya oturmaya çalışacağım takımdan gidecek ve gelecek listemi hazırlayıp yönetimlede birkaç hususta konuştuk .Herşey beklentimin çok ötesinde gelişiyor hele birde şu temas halindekileri alabilirsem klüp binası bir yanı huzurevinin bahçesi diğer yanı çocuk esirgeme kurumu bahçesine dönecek ehe :p
wladcas
30.Mayıs.2013, 22:08
Umarım istediğin oyuncuları kadrona katabilirsin.
fairlane
30.Mayıs.2013, 22:33
Transferleri bekliyoruz. Hadi bakalım. :)
LifeYourself
30.Mayıs.2013, 22:39
Fanol iyi güldürdü beni yerden bitme savaşçı :zuhaha
Çok iyi kafa topuna çıkarım diyor zıplama 7.Zıplayınca bizim arkadaşın omuza geliyor :zuhaha
Aklıma 107 gol yiyen takımdaki 50 cmlik arkadaş geldi :D
The Special One
30.Mayıs.2013, 22:50
kert kürt ü de isteriz geri onsuz olmaz:D
Juan Diaz
31.Mayıs.2013, 01:36
Öncelikle ufak bir teknik arızadan (elektrik kesintisi) ötürü geciktiğimiz için özür dilerim.
Bu bizim başgan baya cömert birisine benziyor oturup biraz konuştuk saolsun hiç kırmadı :p
http://img28.imageshack.us/img28/38/juandiazhaberlergelenku.png
http://img854.imageshack.us/img854/7141/juandiazhaberlergelenkum.png
http://img694.imageshack.us/img694/8169/juandiazhaberlergelenkuu.png
Transferlerimiz
http://img835.imageshack.us/img835/8353/lyngbytransferlergemi.png
Transferler sonrası kadromuz
http://img203.imageshack.us/img203/9812/lyngbyboldklubkadrooyun.png
Juan Diaz
31.Mayıs.2013, 01:50
Her ne kadar fazla transfer yapmayacağımızı söylesemde iskandinav piyasasına girince çıkamadım takıma çoluk çocuk ne varsa doldurduk (: Hele bir tanesinin transferi çok ilginçti. Şehiri öğrenmek için dolaşmaya çıkmıştım. Baktım bir çocuk ağlıyor. Dedim noldu evlat. Abi dedi akşam babamların halı saha maçı var bana sen küçüksün dediler. Buna mı ağlıyon sen ? Kalk bi top sektir dedim. Baktım fena değil dedim pazertesi gel başla :zuhaha işte o bebe (:
http://img835.imageshack.us/img835/1161/emilnielsengenelbakprof.png
Tüm transferlerimizin profilleri. Nerdeyse hemen hepsi çok genç ve hepsinden ümidliyiz. Umarım yüzümüzü kara çıkarmazlar
http://img842.imageshack.us/img842/1173/andrrmergenelbakprofil.png
Deus Dominus
31.Mayıs.2013, 02:12
Kulüp altyapıya para harcasa ne olacak, hoca sokaktan topluyor futbolcuları...
Ah bizde şans yok... yeteneğimizi fark eden olmadı, sokak aralarında heba ettik jeneriklik hareketllerimizi, klas gollerimizi :0:
Juan Diaz
31.Mayıs.2013, 02:16
Ah bizde şans yok... yeteneğimizi fark eden olmadı, sokak aralarında heba ettik jeneriklik hareketllerimizi, klas gollerimizi :0:
Nasib işte (: Bu arada sana tavsiyem hazır tr ligindesin ilk işin iskandinav ülkelerini açmak olsun hatta sen değil diğer takip eden arkadaşlarada şiddetle tavsiye ederim daminarka-norveç-isveç hatta finlandiyayı açın (: Bunlar bana gelenler birde gelmeyen bi ton cevher var defans ve orta saha bundan gari soğuk iklimlerden (: Cidden hem ucuz hem kalite farklı mecralarda takım çalıştırmanın ekmeğini yiyek ve paylaşak diy mi :0:
TeNaciOUS MidFieLdeR
31.Mayıs.2013, 02:37
Nasib işte (: Bu arada sana tavsiyem hazır tr ligindesin ilk işin iskandinav ülkelerini açmak olsun hatta sen değil diğer takip eden arkadaşlarada şiddetle tavsiye ederim daminarka-norveç-isveç hatta finlandiyayı açın (: Bunlar bana gelenler birde gelmeyen bi ton cevher var defans ve orta saha bundan gari soğuk iklimlerden (: Cidden hem ucuz hem kalite farklı mecralarda takım çalıştırmanın ekmeğini yiyek ve paylaşak diy mi :0:
sigara icmek sagliga zararlidir :D
hala baslamamissin sezona, sen de benim gibisin. kadroyu kurana kadar gecirdigim vakit butun sezon yaptigim maclar icin ayirdigim vakte denktir nerdeyse :n: isin tadi zaten transferde ;)
Selim Atalay
31.Mayıs.2013, 10:55
Fantezi kariyet oluyor üstad :) değişik bir kariyer olması ilgi uyandırıcı :) başından kaçırdım ama inşallah bundan sonra takipçinim :)
fairlane
31.Mayıs.2013, 11:43
Çoluk çocuk felan ama ilerde hepsi birer yıldız olacak buna eminim.
The Special One
31.Mayıs.2013, 13:23
beleşe bak ya:D
hamzali28
31.Mayıs.2013, 13:45
Yolun Giresun'a düşse de toparlasan memleketi :D
Juan Diaz
31.Mayıs.2013, 17:00
Fantezi kariyet oluyor üstad :) değişik bir kariyer olması ilgi uyandırıcı :) başından kaçırdım ama inşallah bundan sonra takipçinim :)
eyv hacı abi (:
Çoluk çocuk felan ama ilerde hepsi birer yıldız olacak buna eminim.
beleşe bak ya:D
Oldu oldu olmadı yaşları genç sanayiye yönlendiricez artık :zuhaha
Yolun Giresun'a düşse de toparlasan memleketi :D
Finduk yemekten kendimi alabilirsem :D
sigara icmek sagliga zararlidir :D
hala baslamamissin sezona, sen de benim gibisin. kadroyu kurana kadar gecirdigim vakit butun sezon yaptigim maclar icin ayirdigim vakte denktir nerdeyse :n: isin tadi zaten transferde :1:
Aynen abi transfer dönemleri uzun geçiyor hele sezon başı daha uzun oluyor taktik planlamalar, antrenman ayarları antrenör alımı-gönderimi ayarları, oyuncuya yeni mevki açma özellik kazandırma aklıma gelen gelmeyen bir ton konuyla ilgileniyorum bide ilk sezon olunca epey uzadı (:
Juan Diaz
31.Mayıs.2013, 17:07
Danimarka çok ilginç gerçi iskandinav ülkeleri ilginç kışın soğuk olunca milletin netice donuyor tabi (: Çoğu nisanda açıyor ligi Danimarka ise sıkışık bir fikstür ile haziranda başlayıp kasımda bitiriyor 4 ay tatil verip martta tekrar açıyor. Bu yüzden sezon öncesi pek verimli kamp geçirdiğim söylenemez :F
http://img839.imageshack.us/img839/1985/lyngbyboldklubfikstrpro.png
Kasaba takımı dedikte bildiğin köy takımı çıktılar 250 ne la ? Bu mu sizin taraftarlığınız :mad:
http://img571.imageshack.us/img571/5466/juandiazhaberlergelenkuh.png
Kendisi yaşının vermiş olduğu tecrübe ile bize premier lig yolunca sponspor olacak dedik lakin biz ona sponspor olucaz ellam. Stoper hattımız sıkıntılı idi hemen bir oyuncu alayım dedim eric addo ile masaya oturduk fakat alamadık bizde transferi kapadık.
http://img33.imageshack.us/img33/8562/juandiazhaberlergelenkun.png
Juan Diaz
31.Mayıs.2013, 17:57
http://img692.imageshack.us/img692/7676/logostk.png
1.Hafta
http://img109.imageshack.us/img109/6323/danimarkabirinciligimal.png
http://img834.imageshack.us/img834/6650/14060396.png
2.Hafta
http://img90.imageshack.us/img90/6323/danimarkabirinciligimal.png
http://img594.imageshack.us/img594/5182/96664423.png
Çoluk çocukları sahaya sürmeye sürdükde bunlara 2 fırça etmeye gelmiyor hepsinin moral diplere indi. Kötü oynayınca olur evladım diyicez velilerine şikayet etmeseler yıh yıh :p
http://img51.imageshack.us/img51/2194/lyngbyboldklubtaktikler.png
Hem çok genç kadrodan oluşmamız hem kadro uyumu ve sezon öncesini istediğimiz gibi geçiremediğimiz için taktik oturmadı. 5-6 hafta daha kör topal ilerlicez umarım fazla kopma yaşamayız
Deus Dominus
31.Mayıs.2013, 18:04
Köprüyü geçene kadar... Sonra zero tolerans!
wladcas
31.Mayıs.2013, 18:45
Lige normal başlamışız.Bu arada senin Finne gol atmış o "Bard Finne" mi?
Öyleyle onu Eses'e almıştım ben hiç iş yapamamıştı sende nasıl memnun musun ?
Juan Diaz
31.Mayıs.2013, 19:10
Köprüyü geçene kadar... Sonra zero tolerans!
Yok yok köprüyede beraber geçicez köprüden sonrada beraber yürücez daha çocuk bunlar anlayışlı olmak lazım (:
Lige normal başlamışız.Bu arada senin Finne gol atmış o "Bard Finne" mi?
Öyleyle onu Eses'e almıştım ben hiç iş yapamamıştı sende nasıl memnun musun ?
Evet Bard Finne şimdilik memnunum belki Trkiye'ye uyum sağlayamamıştır yada tkatikseldir bilemiyorum zaten sezon başındayız net bişi söylemek için erken
Juan Diaz
31.Mayıs.2013, 19:11
http://img24.imageshack.us/img24/701/logogvp.png
3.Hafta
http://img823.imageshack.us/img823/6323/danimarkabirinciligimal.png
http://img855.imageshack.us/img855/5113/77445477.png
Maçtan önce çocuklara dedimki bu maçı kazanın sizi dondurma yemeye götürecem. Sevinçlerinden moralleri tavan yaptı :p Hele Finne yanıma geldi hocam 2 gol atarsam bir külah fazla alır mısın dedi. Dedim oğlum sen bırak 2 golü gol at sana kasa kasa alırım. Çocuk fazla ciddiye almış aylık maaşı dondurmacıya verdik :F
http://img706.imageshack.us/img706/6672/juandiazhaberlergelenkut.png
4.Hafta
http://img248.imageshack.us/img248/6323/danimarkabirinciligimal.png
http://img341.imageshack.us/img341/9007/52096420.png
http://img46.imageshack.us/img46/7107/danimarkabirinciligigen.png
Juan Diaz
31.Mayıs.2013, 19:14
Bu arada İsabella yaşına bakmaksızın klüpte bayan çalışan istemiyo yapacak bişey yok o isterse akan sular durur ehe :p
http://img33.imageshack.us/img33/9415/juandiazhaberlergelenkui.png
http://img841.imageshack.us/img841/3879/sinechristensengenelbak.png
The Special One
31.Mayıs.2013, 19:22
Bu arada İsabella yaşına bakmaksızın klüpte bayan çalışan istemiyo yapacak bişey yok o isterse akan sular durur ehe :p
:D:D:D:D:D:D
The Special One
31.Mayıs.2013, 19:23
hocam adam yolluyalım mı desteğe ibb nin danimarka şubesiymış takım:D
kaanb
31.Mayıs.2013, 19:26
ahaha gelsin kendi çalışsın o zaman bu devirde fizyoterapist bulmak kolay mı? :)
wladcas
31.Mayıs.2013, 19:37
Ligde iyiyiz.Finne de şov yapmış :D
LifeYourself
31.Mayıs.2013, 20:18
Son maç gayet hoşmuş.Kaliteli takım mıyız neyiz :zuhaha
orhuncet
31.Mayıs.2013, 21:59
İyiyiz iyi :D :D
Ligin ismi güzelmiş. Vasat Spor Divizyonen :D
Juan Diaz
31.Mayıs.2013, 23:17
hocam adam yolluyalım mı desteğe ibb nin danimarka şubesiymış takım:D
Millet çalışıyo işinde gücünde (:
ahaha gelsin kendi çalışsın o zaman bu devirde fizyoterapist bulmak kolay mı? :h:
İsabella dohtor oldu ama o sadece benim kişisel fizyoterapistim yıh yıh
Ligde iyiyiz.Finne de şov yapmış :D
Son maç gayet hoşmuş.Kaliteli takım mıyız neyiz :zuhaha
İyiyiz iyi :D :D
İyi değiliz baya dengesiziz :p
Ligin ismi güzelmiş. Vasat Spor Divizyonen :D
Harbi vasatsporlar ligi :p
ugur732
31.Mayıs.2013, 23:31
hocam kariyer süper devamını da bekliyoruz :)
Juan Diaz
31.Mayıs.2013, 23:37
Sezona yavaş girdik biraz hızlanalım dedik
http://img16.imageshack.us/img16/2337/logoicfk.png
5.Hafta
http://img832.imageshack.us/img832/6323/danimarkabirinciligimal.png
http://img834.imageshack.us/img834/207/40107578.png
Danimarka Kupası 1.Tur
http://img199.imageshack.us/img199/7789/danimarkakupasmalarfiks.png
http://img259.imageshack.us/img259/8969/22171784.png
6.Hafta
http://img829.imageshack.us/img829/6323/danimarkabirinciligimal.png
http://img4.imageshack.us/img4/5601/51413584.png
Danimarka Kupası 2.Tur
http://img703.imageshack.us/img703/7789/danimarkakupasmalarfiks.png
http://img835.imageshack.us/img835/7533/80835413.png
7.Hafta
http://img195.imageshack.us/img195/6323/danimarkabirinciligimal.png
http://img546.imageshack.us/img546/7074/20483964.png
http://img7.imageshack.us/img7/1985/lyngbyboldklubfikstrpro.png
8.Hafta
http://img199.imageshack.us/img199/1412/danimarkabirinciligimala.png
http://img203.imageshack.us/img203/9231/52738517.png
9.Hafta
http://img5.imageshack.us/img5/6323/danimarkabirinciligimal.png
http://img259.imageshack.us/img259/4219/58255019.png
10.Hafta
http://img703.imageshack.us/img703/6323/danimarkabirinciligimal.png
http://img543.imageshack.us/img543/7153/92093721.png
11.Hafta
http://img835.imageshack.us/img835/6323/danimarkabirinciligimal.png
http://img818.imageshack.us/img818/4045/28645155.png
Ligde bi ara resmen çuvalladık :F Milli maç arasını fırsat bilip moral ve uyum olabilir diyerek hazırlık maçları koyduk ama kâr etmedi Allah'tan sonradan topladık bi nebze :F
http://img199.imageshack.us/img199/7107/danimarkabirinciligigen.png
Juan Diaz
31.Mayıs.2013, 23:50
hocam kariyer süper devamını da bekliyoruz :)
Eyv fırsat buldukça ilerliyoruz (:
The Special One
01.Haziran.2013, 00:18
hocam içerde bayern münih kesiliyosun :D
fairlane
01.Haziran.2013, 05:04
Bu deplasman mağlubiyetleri de olmasa keyfimize diyecek yoktu. :)
wladcas
01.Haziran.2013, 12:46
Maçlar inişli çıkışlı ama en azından halen lideriz.
LifeYourself
01.Haziran.2013, 20:58
Ligde çok kalabalıkmış:zuhaha
Firat1907
01.Haziran.2013, 21:02
Güzel gidiyorsun hocam :) Devamını bekliyoruz.
The Special One
01.Haziran.2013, 21:04
:D:D:D:D:D:D:D
Juan Diaz
01.Haziran.2013, 22:54
hocam içerde bayern münih kesiliyosun :D
Bu deplasman mağlubiyetleri de olmasa keyfimize diyecek yoktu. :h:
Maçlar inişli çıkışlı ama en azından halen lideriz.
Güzel gidiyorsun hocam :h: Devamını bekliyoruz.
Bir türlü takım olamasakda kör topal gidiyoruz takım bazen içerde aslan dışarda kedi bazen tam tersi dışarda aslan içerde kedi oluyoruz hayırlısı ile bi yükselseydik (:
Kuru kalabalık olmaktan iyidir huzurlu oluyor böyle sessiz sessiz takılıyoz :p
Juan Diaz
01.Haziran.2013, 22:59
http://img694.imageshack.us/img694/5576/logoeu.png
12.Hafta
http://img197.imageshack.us/img197/6323/danimarkabirinciligimal.png
http://img850.imageshack.us/img850/621/48198888.png
13.Hafta
http://img694.imageshack.us/img694/6323/danimarkabirinciligimal.png
http://img196.imageshack.us/img196/6023/20622356.png
14.Hafta
http://img69.imageshack.us/img69/6323/danimarkabirinciligimal.png
http://img153.imageshack.us/img153/9730/77646907.png
15.Hafta
http://img850.imageshack.us/img850/6323/danimarkabirinciligimal.png
http://img580.imageshack.us/img580/572/61210765.png
http://img850.imageshack.us/img850/7107/danimarkabirinciligigen.png
TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Haziran.2013, 23:13
yeni farkettim, 2.ligdeymissin :n: yine bir cikis mucadelesi demek. bu sefer cikarsin di mi (:
5267
01.Haziran.2013, 23:13
Başarılar hocam geç kaldım :D Hiç fena gitmiyoruz 4 sayfayı 20 saniyede okudum,pratik kariyer :D Bu arada bu aralar galiba çok yalnızsın :D
Juan Diaz
01.Haziran.2013, 23:25
Başarılar hocam geç kaldım :D Hiç fena gitmiyoruz 4 sayfayı 20 saniyede okudum,pratik kariyer :D Bu arada bu aralar galiba çok yalnızsın :D
Olurmu ya İsabella var yakında açılıyorum kıza kafaya koydum :p
yeni farkettim, 2.ligdeymissin :n: yine bir cikis mucadelesi demek. bu sefer cikarsin di mi (:
Emin diilim abi takımı gençlerden kurduk birçok oyuncununda kararlılık ve konsatrasyon düşükce hal böyle olunca gol yedikmi kırılıyoruz maçta öne geçen taraf olamazsak ne kadar iyi oynarsak oynayalım puan alamıyoruz pek sıkıntılı bir durum bebelere fırçada atılmıyor kör topal gidiyoruz bu sefer 2 takım çıkıyor Allahtan :p
kaanb
01.Haziran.2013, 23:28
ilk 2 direk mi çıkıyor yoksa 2. üstten gelenle playoff felan mı oynuyor
Juan Diaz
01.Haziran.2013, 23:32
http://img191.imageshack.us/img191/9583/logooxs.png
16.Hafta
http://img69.imageshack.us/img69/6281/danimarkabirinciligimalp.png
http://img827.imageshack.us/img827/7097/10997990.png
17.Hafta
http://img441.imageshack.us/img441/6323/danimarkabirinciligimal.png
http://img689.imageshack.us/img689/4195/40263346.png
18.Hafta
http://img856.imageshack.us/img856/6323/danimarkabirinciligimal.png
http://img542.imageshack.us/img542/3245/41048330.png
http://img824.imageshack.us/img824/7107/danimarkabirinciligigen.png
Juan Diaz
01.Haziran.2013, 23:33
ilk 2 direk mi çıkıyor yoksa 2. üstten gelenle playoff felan mı oynuyor
Direk çıkıyor şükür (:
kaanb
01.Haziran.2013, 23:35
20 maç mı oynanacak peki :)
The Special One
01.Haziran.2013, 23:37
durum tehlikeli sağı solu belli olmuyo senin takımın istikrar yok aga bu arada kızlar ne oldu
Juan Diaz
01.Haziran.2013, 23:40
20 maç mı oynanacak peki :)
yok 3er maç yapılıyor 30 maç olacak 12 maçımız daha var
durum tehlikeli sağı solu belli olmuyo senin takımın istikrar yok aga bu arada kızlar ne oldu
Roosa arka planda hikayenin kurgusuna bagli. başrolden figuranliga indi (: Fırsat buldukça yazıyoruz bişeyler
kaanb
01.Haziran.2013, 23:45
[QUOTE=Juan Diaz;2474622]yok 3er maç yapılıyor 30 maç olacak 12 maçımız daha var
hm. teşekkür ederim. ama birde 3 maç olacaksa 3. maç kimin sahasında olacak. federasyon istifa :D
The Special One
01.Haziran.2013, 23:46
yok 3er maç yapılıyor 30 maç olacak 12 maçımız daha var
Roosa arka planda hikayenin kurgusuna bagli. başrolden figuranliga indi (: Fırsat buldukça yazıyoruz bişeyler
tehlikeli sularda yüzüyosun hocam:D
Juan Diaz
01.Haziran.2013, 23:46
İskandinav ülkelerinde kış bir hayli sert geçtiği için ligler genelde nisan ayı gibi başlar. Danimarka ise, diğer avrupa ülkeleri gibi lige Haziranda başlıyor fakat kışın 4 ay kadar ara veriyorlar kasım sonu tatile girip mart ayı sonunda tekrar başlıyor.
Lig tatile girmişti. 18 maçı geride bırakırken 9 galibiyetle 3. sıradaydık. Bu durum beni her ne kadar üzse de oldukça genç bir kadroya sahip olduğumuzdan bunu gerek çocuklara gerek medyaya yansıtmıyordum.
http://img51.imageshack.us/img51/2861/lyngbyynetimkurulugven.png
Ben ne ara yönetime bunları taahüt ettim bilmiyorum ama gidişattan memnundar. Genç oyunculara verdiğimiz paralar sebebiyle mali durum biraz kötü.
Juan Diaz
01.Haziran.2013, 23:49
hm. teşekkür ederim. ama birde 3 maç olacaksa 3. maç kimin sahasında olacak. federasyon istifa :D
Finlandiyada takım itibarına bağlıydı senden düşük olanlara deplasmana gidiyosun genelde ama burda nasıl tam kestiremedim (:
tehlikeli sularda yüzüyosun hocam:D
İsabelladan başkasını görmüyor gözüm sıkıntı yok (:
Juan Diaz
01.Haziran.2013, 23:53
Havanın soğuk olması ve kasabada yapacak fazla birşey olmamasından dolayı vaktimin çoğunu evimde geçiriyordum. Fırsat oldukça İsabella ile buluşuyorduk. Yine böyle bir günde çalıştığı hastaneye yakın bir cafede oturuyorduk. Ben kafamdaki soru işaretlerinden ötürü biraz durgundum. İsabella bunu farketmiş olacak ki;
- Olaylara çok fazla takılıp kalıyorsun
+ Kafamda cevap bulamadığım sorular var üzgünüm
- Yeni bir hayal kırıklığını yaşamaktan korkuyorsun. Değil mi ?
+ Evet
- Korkma, Kotka şehrinde yapamadığını burada yapacaksın. Buna tüm kalbimle inanıyorum.
+ Madem korkmamam gerek o halde sana bir itirafta bulunmalıyım İsabella
- Seni dinliyorum
+ Ne zamandır söylemek istiyorum fakat fırsat olmuyor fırsat olduğunda ise cesaretim olmuyordu
- ??
+ Uzun süredir senden hoşlanıyorum İsabella. Kısaca aşığım diyordum ama heryerim patlıcan gibi kızarıyordu. İsabella ise hafif bir tebessümle;
- Biliyorum Juan senden bunu söylemeni bekliyordum sadece. Bende sana aynı hisleri besliyorum. Hadi daha fazlada somurtma biraz tebessüm et dedikten sonra saatine bakıp;
- Benim hastaneye geçmem gerekiyor diyor ve ayrılıyorduk.
İnanılmaz derecede mutluydum ve bir o kadar şaşkındım. Artık ilişkimize bir ad koymuştuk. O mutlulukla nasıl gaza geldiysem soluğu klüp binasında alıyor ve başkanın odasına giriyordum.
- Hocam geldiğin iyi oldu birkaç hususta konuşmak istiyordum seninle
+ Buyrun başkanım sizi dinliyorum
- Aslında bir büyüğün olarak nasihat niteliğinde bir konuşma olacak
+ Tabii ki başkanım bu bana değer verdiğinizi gösterir teşekkür ediyorum
- Bu aralar seni biraz mutsuz görüyorum. Roma bir günde inşaa edilmedi Juan sen çok cesurca davranıp genç bir kadro ile mücadele ediyorsun. Bu cesurluğun bizleri gururlandırırken gençlerin oynadığı futbolu görünce mutlu oluyoruz.Bak hocam bunlar daha çocuk eminim ki sende farkındasındır bu durumun puan kayıplarına fazla aldırma. Diyor ve aldıkları bir kararı paylaşıyordu benimle;
http://img801.imageshack.us/img801/38/juandiazhaberlergelenku.png
The Special One
01.Haziran.2013, 23:55
Uzun süredir senden hoşlanıyorum İsabella. Kısaca aşığım diyordum ama heryerim patlıcan gibi kızarıyordu. İsabella ise hafif bir tebessümle;
- Biliyorum Juan senden bunu söylemeni bekliyordum sadece. Bende sana aynı hisleri besliyorum. Hadi daha fazlada somurtma biraz tebessüm et dedikten sonra saatine bakıp;
- Benim hastaneye geçmem gerekiyor diyor ve ayrılıyorduk.
hastane mi :D:D:D:D:D
Juan Diaz
01.Haziran.2013, 23:58
hastane mi :D:D:D:D:D
Hatun tıp fakültesi okuyodu mezun oldu falan dedik ohoo kariyeri takip etmeyenler bir bir belli oluyor (:
kaanb
02.Haziran.2013, 00:01
ooo düğün ne zaman. bu paranın hepsine oyuncu alma. 200bin € sakla. nişan düğün ev dizme felan derken ihtiyacın olacaktır :)
The Special One
02.Haziran.2013, 00:13
Hatun tıp fakültesi okuyodu mezun oldu falan dedik ohoo kariyeri takip etmeyenler bir bir belli oluyor (:
:D detayları kaçırmışız birazcık
LifeYourself
02.Haziran.2013, 00:26
Ooo ülke soğuk falan diye içiyon votkaları sonra ben ne ara bunlara söz verdiydim :zuhaha
Juan Diaz
02.Haziran.2013, 02:52
ooo düğün ne zaman. bu paranın hepsine oyuncu alma. 200bin € sakla. nişan düğün ev dizme felan derken ihtiyacın olacaktır :)
Başkan para veriyorda bize yansıyan bişey yok klüp kasasına atıyor sadece bilanço etkileniyor (:
Ooo ülke soğuk falan diye içiyon votkaları sonra ben ne ara bunlara söz verdiydim :zuhaha
Buranın da milli içeceği Nane-Limon kış soğuk geçince millet dikkat ediyor kendine. Rusya gibi deel efendi kültürlü insan kaynıyo çalışkan herifler içki kumar yok :p
Juan Diaz
02.Haziran.2013, 03:01
Ligde ara olunca bizim oyuncularla biraz ilgilenim ne yapmışlar dedim en dikkat çekicileri paylaşaym istedim bu arada oyuncuların teknik mental fiziksel özellikleri önemli olduğu kadar onların mevkisine göre kişisel özellikleride çok etki yapıyor oyunlarına özellikten kastım defans sıkı markaj forvet plase sut gibi gibi;
Bu elemanı kesinlikle tavsiye ediyorum nazar değmesin gelişimide tüm gaz devam ediyor. Bazen saçma sapan goller kaçırıyor ama plase şut becerisine kavuştu şimdi boş alanlara kaçmaya çalışıyor oda bitsin ekstra birkaç özellik daha ekledikmii 20sinde makina olur inş
http://img18.imageshack.us/img18/8669/brdfinnegenelbakzellikl.png
Bizim bebeyi babası halı sahaya çağırmadı ama şimdi milli takıma gidiyor bu gurur benim için yederli :0:
http://img196.imageshack.us/img196/9893/emilnielsengenelbakzell.png
Yaş 17 sıkı markaj-sert müdahele ve zayıf ayağını kaçınma yetisine sahip mental olarak epey iyi 20sine gelmeden kaya gibi olacak inş
http://img705.imageshack.us/img705/1460/jacobdehngenelbakzellik.png
Bu arkadaştan pek ümidim yoktu yedek olarak aldık ama önce ofansif sol bek yetisi kazandi ve gelişimide kayda değer biçimde gidiyor pozisyon almayı 10+ yaparsak dehşet bir bek olacak inş
http://img441.imageshack.us/img441/4981/jakobrasmussengenelbakz.png
http://img832.imageshack.us/img832/38/juandiazhaberlergelenku.png
Juan Diaz
02.Haziran.2013, 03:13
Milli takım dedikte aklıma geldi kamuoyunda baskı yapıyoruz Finne dünyaya açılacak inş (:
http://img801.imageshack.us/img801/4717/juandiazhaberlergelenkuz.png
Bizim başkan harbi çok kıyak adam ya 1 ay kadar önce kasaya para koymuştu epey sevinmiştik. Meğer herif baya cömertmiş bizde ağanın eli tutulmaz diyoruz :p
http://img19.imageshack.us/img19/230/juandiazhaberlergelenkuj.png
http://img844.imageshack.us/img844/38/juandiazhaberlergelenku.png
Yeni gençlerimizde geldi aralarında bir adet Türk asıllı oyuncuda var (: Gelişim gösterirler inş. işaretli oyuncu geçen senede a takıma alıp sonra tekrar yolladığım bir genç
http://img577.imageshack.us/img577/4931/lyngbyboldklub19yaaltka.png
Son olarakta tatil uzun olduğu için oyuncular pasını atsın ilk yarı oynamayanlarda tekrar forma girsin istedik. lige hazırız. Sırf şu tonton başkan için üst lige çıkmam lazım :p
http://img515.imageshack.us/img515/1985/lyngbyboldklubfikstrpro.png
Juan Diaz
02.Haziran.2013, 03:37
http://img14.imageshack.us/img14/3735/logopzb.png
19.Hafta
http://img689.imageshack.us/img689/6323/danimarkabirinciligimal.png
http://img17.imageshack.us/img17/517/35491279.png
http://img560.imageshack.us/img560/7107/danimarkabirinciligigen.png
Tatilten çok güzel döndük rakibi nerdeyse sildik sahadan direkler izin verse sonuç daha farklı olurdu. Bu galibiyet tonton başkana gelsin :p Yalnız küme düşme potası terfiden daha heyecanlı :zuhaha
Deus Dominus
02.Haziran.2013, 03:58
Başlıcam sınava, finale... Zaten kafamı toplayamıyorum içim içimi yiyor gündem yüzünden. En güzeli senin gibi yapayım Juan, oyuna vereyim kendimi.
Isabella'nın arkadaşı var mı? Şöyle sarı saçlı, renkli gözlü, benden uzun olmayacak, benden zeki olmayacak :) Buralardan kaçasım var arkama bakmadan. Olmadı Roosa'yı ara sor. İskandinav ülkelerinde bana da bir yer ayarla usta!
oguzhan96
02.Haziran.2013, 10:26
Kariyerini takip ediyorum başından beri ve üyede oldum çok kaliteli hoş. Ligden çıkabileceğini tahmin ediyorum. Başarılar :)
LifeYourself
02.Haziran.2013, 11:52
Elin avrupalısı para basıyor.Benim başkan 6. sezonda 200bin £ verdi bir mutlu bir mutlu :zuhaha
davidalaba27
02.Haziran.2013, 12:12
Hocam başarılar ilk yorumum sana zamanım olunca kariyeri baştan sona atıcam şimdilik gidişat iyi :)
Juan Diaz
02.Haziran.2013, 13:15
Başlıcam sınava, finale... Zaten kafamı toplayamıyorum içim içimi yiyor gündem yüzünden. En güzeli senin gibi yapayım Juan, oyuna vereyim kendimi.
Isabella'nın arkadaşı var mı? Şöyle sarı saçlı, renkli gözlü, benden uzun olmayacak, benden zeki olmayacak :) Buralardan kaçasım var arkama bakmadan. Olmadı Roosa'yı ara sor. İskandinav ülkelerinde bana da bir yer ayarla usta!
Aşk işi kriter dinlemiyo ansızın gelip buluyo seni :p Lygby kasabasında yeniyim kimseyi tanımıyom ama Kotka şehri güzeldir Roosa'nında kesin tanıdığı vardır çok şeker bi kızdı ama babası klüp direktörü olunca yazamadım o kıza yıh yıh
Elin avrupalısı para basıyor.Benim başkan 6. sezonda 200bin £ verdi bir mutlu bir mutlu :zuhaha
Belki başkanımız petrol zengini falan değil ama adamın yüreği zengin :0:
Hocam başarılar ilk yorumum sana zamanım olunca kariyeri baştan sona atıcam şimdilik gidişat iyi :h:
Kariyerini takip ediyorum başından beri ve üyede oldum çok kaliteli hoş. Ligden çıkabileceğini tahmin ediyorum. Başarılar :h:
Öncelikle siteye hoşgeldiniz ardından da yorumlar için teşekkürlerimizi bildiriyoruz (:
The Special One
02.Haziran.2013, 13:18
sol bekin hızlanması 17 ymiş vayy o bebeden adam olur :D
orhuncet
02.Haziran.2013, 14:51
Başkan efsane çıktı helal olsun adama ve yükseleceğiz inşallah :D İlişki hayırlı olsun :D
Juan Diaz
02.Haziran.2013, 17:33
sol bekin hızlanması 17 ymiş vayy o bebeden adam olur :D
Başkan efsane çıktı helal olsun adama ve yükseleceğiz inşallah :D İlişki hayırlı olsun :D
Eyv (: Başkan tam bir reyiz epeydir böyle bir adam görmedim ben :p
Juan Diaz
02.Haziran.2013, 17:40
http://img822.imageshack.us/img822/5783/logorgy.png
20.Hafta
http://img841.imageshack.us/img841/6323/danimarkabirinciligimal.png
http://img28.imageshack.us/img28/4066/38943416.png
http://img845.imageshack.us/img845/4717/juandiazhaberlergelenkuz.png
http://img19.imageshack.us/img19/9415/juandiazhaberlergelenkui.png
21.Hafta
http://img89.imageshack.us/img89/463/danimarkabirinciligimalvvvglg.png
http://img13.imageshack.us/img13/4795/65680179.png
http://img819.imageshack.us/img819/38/juandiazhaberlergelenku.png
22.Hafta
http://img855.imageshack.us/img855/6323/danimarkabirinciligimal.png
http://img24.imageshack.us/img24/8125/45996123.png
Zemin inanılmaz derecede berbat
http://img843.imageshack.us/img843/9366/brnshjlyngbysahatm.png
23.Hafta
http://img842.imageshack.us/img842/6323/danimarkabirinciligimal.png
http://img28.imageshack.us/img28/7359/90589434.png
http://img33.imageshack.us/img33/7107/danimarkabirinciligigen.png
Takım 2 hafta içinde 5 maça çıktı ne saçma fikstür var arkadaş :F sonraki 2 maçımız direk rakiplerimizle alırsak üst lige elimizi kolumu sallayarak çıkarız
http://img51.imageshack.us/img51/1985/lyngbyboldklubfikstrpro.png
wladcas
02.Haziran.2013, 17:45
Başkan para basıyor sanırsam senden habersiz :D
Edit:Son maçlar çok iyi.
LifeYourself
02.Haziran.2013, 18:36
Ohoho başkan olayı biliyormuş.Parayı bastı takıma bak :zuhaha
davidalaba27
02.Haziran.2013, 18:40
Son maçlar çok iyi gidiyor başarılar :)
Deus Dominus
02.Haziran.2013, 18:50
Teşvik primini de almışsın ,artık tutabilene aşk olsun!
Juan Diaz
02.Haziran.2013, 19:05
http://img838.imageshack.us/img838/6348/logoqgs.png
24.Hafta
http://img839.imageshack.us/img839/6323/danimarkabirinciligimal.png
http://img600.imageshack.us/img600/3724/22095962.png
25.Hafta
http://img713.imageshack.us/img713/6323/danimarkabirinciligimal.png
http://img16.imageshack.us/img16/6868/49558001.png
26.Hafta
http://img208.imageshack.us/img208/6323/danimarkabirinciligimal.png
http://img13.imageshack.us/img13/2390/34140525.png
27.Hafta
http://img46.imageshack.us/img46/6323/danimarkabirinciligimal.png
http://img27.imageshack.us/img27/368/18494106.png
http://img515.imageshack.us/img515/7107/danimarkabirinciligigen.png
Kırılma maçlarında kırılan taraf biz olunca işi biraz riske attık özellikle 6 yiyerek kaybettikten sonra eyvah dedik yenilmekten öte farklı skor güvenleri kaybettirirmi derken ardından gelen farklı galibiyetle hayata döndük ve nitekim ilk 2 için avantajımızı sürdürdük. Gönlümüz şampiyon olarak çıkmakyan yana. Bu arada en büyük sıkıntımız Finne şuan rölantide çalışıyor. Stop etmese bari ligin sonuna kadar getirip burada bizi yalnız bırakmaz umarım
Juan Diaz
02.Haziran.2013, 19:13
Başkan para basıyor sanırsam senden habersiz :D
Edit:Son maçlar çok iyi.
Ohoho başkan olayı biliyormuş.Parayı bastı takıma bak :zuhaha
Son maçlar çok iyi gidiyor başarılar :h:
Teşvik primini de almışsın ,artık tutabilene aşk olsun!
Başkanımız genç ve dinamik işi biliyor :0: Kendisi Holding sahibi :p
http://img823.imageshack.us/img823/3779/art9800.jpg
LifeYourself
02.Haziran.2013, 19:28
Adamların boynuzları gerçek senin takımınki gibi arkaya doğru saç yelesi değil acımamışlar:zuhaha
Juan Diaz
02.Haziran.2013, 19:31
Adamların boynuzları gerçek senin takımınki gibi arkaya doğru saç yelesi değil acımamışlar:zuhaha
istatistiklere bakınca içim acıyor hâlâ ):
The Special One
02.Haziran.2013, 19:31
lig ikincisi fena çakmış:D
Juan Diaz
02.Haziran.2013, 19:39
http://img259.imageshack.us/img259/7609/logomtg.png
28.Hafta
http://img716.imageshack.us/img716/6323/danimarkabirinciligimal.png
http://img402.imageshack.us/img402/1931/97095368.png
29.Hafta
http://img28.imageshack.us/img28/6323/danimarkabirinciligimal.png
http://img855.imageshack.us/img855/2044/80441321.png
Ligin bitimine 2 hafta kala premier lige yükseliyorduk ama gönlümüz şampiyon olarak çıkmaktan yanaydı nitekim son hafta öncesi ise şampiyonluğu ilan ettik ve son maça formalite icabı çıktık
30.Hafta
http://img13.imageshack.us/img13/6323/danimarkabirinciligimal.png
http://img20.imageshack.us/img20/1559/69273639.png
http://img15.imageshack.us/img15/7107/danimarkabirinciligigen.png
http://img6.imageshack.us/img6/6017/danimarkakupasgenelbakp.png
Danimarka kupasında final oynayan Vejle kupayı kopenhagın almasıyla önümüzdeki sezon avrupa liginde mücadele hakkı kazandı. Kopenhag aynı zamanda ezici bir şekilde lig şampiyonu oldu tıpkı Tr ligindeki gibi burdaki kupa statüsü
http://img708.imageshack.us/img708/1638/danimarkasuperligagenel.png
The Special One
02.Haziran.2013, 19:44
adamlara bak 2.ligden çıkamamışlar ama kupada abilerine kafa tutmuşlar
Juan Diaz
02.Haziran.2013, 19:45
Sezon sonu oyuncu verileri
http://img197.imageshack.us/img197/7489/danimarkabirinciligiver.png
Yılın Takımı
http://img837.imageshack.us/img837/1184/danimarkabirinciligidll.png
Bu arada sözleşmem bitecek hala sözleşme önermediler diyordum meğer bay geçtiğimiz hafta 14 gün lig arası vardı bir sonraki maça kadar tatile çık dedimdi yönetim o ara çaktırmadan imzalatmış. Bi nevi boş mukaveleye imza atmış oldum :p Yönetime yine genç oyuncuları oynatıcaz diye söz vermişiz. Başkan tam çakal :zuhaha
http://img195.imageshack.us/img195/38/juandiazhaberlergelenku.png
Juan Diaz
02.Haziran.2013, 19:46
adamlara bak 2.ligden çıkamamışlar ama kupada abilerine kafa tutmuşlar
Fikstür acayip saçma birer ikişer gün arayala bi ton maça çıktık danimarka kupasında ilerlesek belki yükselemezdik avrupada bir iki tur anca giderler kazançları ve kayıplarını düşünürsek bence zarardalar (:
LifeYourself
02.Haziran.2013, 20:36
Fikstür acayip saçma birer ikişer gün arayala bi ton maça çıktık danimarka kupasında ilerlesek belki yükselemezdik avrupada bir iki tur anca giderler kazançları ve kayıplarını düşünürsek bence zarardalar (:
Abi öyle düşünme şimdi birde taraftarın hava atması var.Biz avrupada oynadık oğlum.Siz burda birbirinizle mücadele ederken biz avrupalı takımları yenmeyi düşünüyorduk :zuhaha
The Special One
02.Haziran.2013, 21:00
Abi öyle düşünme şimdi birde taraftarın hava atması var.Biz avrupada oynadık oğlum.Siz burda birbirinizle mücadele ederken biz avrupalı takımları yenmeyi düşünüyorduk :zuhaha
ahaha :D:D:D:D:D:D:D türk mantığı
wladcas
02.Haziran.2013, 21:12
Şampiyonluk için tebrikler.Transferlerini merakla bekliyorum.
Juan Diaz
02.Haziran.2013, 21:48
ahaha :D:D:D:D:D:D:D türk mantığı
Şaka maka adamlar gitti avrupaya ama bari bir iki tur geçebilseler yoksa ülke puanını hiç edicekler ileriki yıllara darbe vuracaklar (:
Şampiyonluk için tebrikler.Transferlerini merakla bekliyorum.
Şuan yoğun bir şekilde oyuncu araştırıyorum. Dirsek temasındayız fazla oyuncu bulamadık zaten bütçemizde yetmiyor (:
Juan Diaz
02.Haziran.2013, 21:55
http://img15.imageshack.us/img15/38/juandiazhaberlergelenku.png
Avrupaya bir fazla takımla gidiyoruz :0: Çok centilmen ülkeler var iskandinavyada :p İlk defa şahid oldum premier ligin en centilmen takımı yararlandı bu işten ve brondby avupaya gidiyor fairplay ruhu aşılıyacam oyunculara :0:
Para para para
http://img585.imageshack.us/img585/38/juandiazhaberlergelenku.png
Ben bu yönetime ne diyim arkadaş bilemedim ki ben istemeden adamlar planlayıp yapıyorlar bildiğin örnek insan bunlar yavv :0:
http://img827.imageshack.us/img827/1658/juandiazhaberlergelenkus.png
Lige yeni çıktık ama sırf biraz fazla bütçe alalım diye risk alıp orta sıralar dedik umarım üstesinden geliriz (:
http://img199.imageshack.us/img199/38/juandiazhaberlergelenku.png
The Special One
02.Haziran.2013, 22:08
adam kendini düşünüyo ya :Dzaten şu fm de hiçbir zaman benim oynadığım ülke bu ödülü alamadı ya içimde kaldı sorun bende galiba
LifeYourself
02.Haziran.2013, 22:57
Yav 6 sezon oldu bizde daha stada bir ağaç dikmedik sizinki alttan ısıtma üstten kızartma oh :zuhaha
fairlane
02.Haziran.2013, 23:56
Finne için olağanüstü bir sezon oldu. Takım içinde öyle. Yeni sezonda başarılarının aynen devam eder umarım.
oguzhan96
03.Haziran.2013, 18:48
Harika bir sezondu. Finne'ye hayran kaldım valla, adam olur o liseliden :D
Juan Diaz
03.Haziran.2013, 22:43
adam kendini düşünüyo ya :Dzaten şu fm de hiçbir zaman benim oynadığım ülke bu ödülü alamadı ya içimde kaldı sorun bende galiba
İnsanın memleketi doğduğu yer değil doyduğu yer derler vatanımız danimarka :0:
Yav 6 sezon oldu bizde daha stada bir ağaç dikmedik sizinki alttan ısıtma üstten kızartma oh :zuhaha
:D :D Sen dur birazdan klübün direktörünün resmini paylaşıcam 1 sezondur direktörü görmediydim meğer hatunmuş başkan kur mu yapıyor ne :D
Finne için olağanüstü bir sezon oldu. Takım içinde öyle. Yeni sezonda başarılarının aynen devam eder umarım.
Harika bir sezondu. Finne'ye hayran kaldım valla, adam olur o liseliden :D
Finne is the best (: Sezon sonlarına dooğru biraz duruldu ama bebeye çok yükleniyoruz özellik kazandırmak için 20 21 dedimi makine olucak inş :0:
Juan Diaz
03.Haziran.2013, 23:01
Normalde önce transferleri yapar ardından da hazırlık maçlarını. Böylece sezona hazır girmiş olurdum oyuncularım kondisyon kazanır uyum sağlamaya başlar lakin Danimarkada sezon erken açıldığı için hazırlık maçlarıda transferlerde lig maçlarıda birbirine girdi velhasıl hepten çorba oldu işler. Dolayısıyla önce birkaç husustan bahsedip sonra ssleri paylaşayım istiyorum.
http://img705.imageshack.us/img705/1985/lyngbyboldklubfikstrpro.png
Fikstür 30 Haziranda çekildi bi baktık sezon 13 temmuzda başlıyor. Bir yandan hazırlık maçları yaparken diğer yandan eksik bölgelere transfer peşindeydim. Geçtiğimiz yıl kadroyu gençleştirmiştik. Orta saha ve hücum hattımız fena sayılmazdı ama defans hattımız yaşlı oyunculardan kuruluydu. Nitekim yaşlı oyuncularla 1 senelik sözleşme imzaladığımız için kontratları bitmişti yani bu sene sadece defans hattına transfer yapmayı düşündük. Fazla bütçemiz olmadığı için elimizden birkaç oyuncu göndermeyi planladık. Herşey güzeldi lakin hücum oyuncumuz Cellerino sezona gollerle başlayınca biranda ilgi odağı oldu
http://img837.imageshack.us/img837/7263/juandiazhaberlergelenkuf.png
Medyaya gitmek istiyorum diyen Cellerino ile oturup konuştuk ama gelen tekliflerin ardı arkası kesilmiyordu. Oyuncumuzun ederi 160 bindi 300 bin 400 bin teklifler geliyordu. Bense bir sene daha tutup daha yüksek fiyata satmanın peşindeydim. Gelen teklifleri kesmek için 2.500.000 den satlığa koyduk. Sonra ne görelim Reggina geldi 1700 verdi ederinin nerdeyse 10 katı olunca başkan kabul etti. Ben şimdiye dek sattığım en yüksek ücret ilk kez şahid oldum ( paradan ziyade ederinin katı olarak )
http://img819.imageshack.us/img819/7774/juandiazhaberlergelenkud.png
Tabi bir taraftan lig başladığı için elimiz kolumuz bağlı normalde sadece defans hattı derken çok önemli bir oyuncumuzdan mahrum kaldık. Geçen sezonun sonuna doğru patlama yapan ve bu sene devam ettiren Cellerino gitmişti. Hemen çalışmalara başladık ve nitekim aradığımız golcüyü Brezilyada bulmuştuk.
The Special One
03.Haziran.2013, 23:06
iyi para kazandırmış kereta kimmiş o forvet bakim:p
Juan Diaz
03.Haziran.2013, 23:17
Kadromuza yine epey genç oyuncu aldık. Geçtiğimi yıldan itibaren 2-3 yıl kadroyu olabildiğince gençlerle doldurmayı düşünüyordum ve nitekim bu doğrultuda emin adımlarla gidiyoruz tabi altyapıdan beslenmeyide ihmal etmiyoruz. Daha fazla uzatmadan bu seneki transferlerimize bir göz atalım ;
http://img842.imageshack.us/img842/4135/lyngbytransferlergemi2.png
Personellerimizde de bazı değişiklikler yaptık.
http://img43.imageshack.us/img43/5683/lyngbytransferlergemi7.png
Oyuncu Profilleri
http://img11.imageshack.us/img11/5518/andreasalbersgenelbakpr.png
Juan Diaz
03.Haziran.2013, 23:22
Cellerino yerine aldığımız ve kendisinden çok şey beklediğimiz Fernandao ;
http://img802.imageshack.us/img802/9899/fernandogenelbakprofil.png
Birazda bizim bebelere bakalım gelişmeye son sürat devam :p Halı sahaya çağrılmayan adam olarak tarihe geçen Nielsen bu hızla gelişirse tam bir çıtır :D Bu sezon altyapıdan gelen oyuncularda fena sayılmaz tam bir fabrika oluyoruz temelleri attık :0:
http://img21.imageshack.us/img21/9893/emilnielsengenelbakzell.png
kaanb
03.Haziran.2013, 23:25
oo sezer gelmiş, finne van nistelrooy' un elinde yıldız olur :)
Juan Diaz
03.Haziran.2013, 23:26
oo sezer gelmiş, finne van nistelrooy' un elinde yıldız olur :)
Defans hattını komple yeniledik ve gençlere emanet ettik.3-4 yıla kadar güzel şeyler başaracak bu gençler yürekten inanıyoruz (:
Juan Diaz
03.Haziran.2013, 23:33
Bir haber gördük mutlu olduk ardından transfer maddelerinin olduğu bölüme bi girdik abuu :p Zamanında yapılan transferlerin kaymağını biz yiyecez inş. İşte bunlar hep para. Klüp olarak müthiş atılımlar içindeyiz yakın zamanda avrupa bizi konuşuyor olabilir :0:
http://img89.imageshack.us/img89/1928/juandiazhaberlergelenkuhtb.png
http://img23.imageshack.us/img23/6369/lyngbytransferlermaddel.png
Geçen seneye oranla kombine sayısını 3'e katladık olaya pozitif bakıyoruz :p
http://img824.imageshack.us/img824/38/juandiazhaberlergelenku.png
Altyapı şov devam ediyor :p
http://img13.imageshack.us/img13/38/juandiazhaberlergelenku.png
Fabrika oluyoruz demiş miydim ?
http://img62.imageshack.us/img62/38/juandiazhaberlergelenku.png
davidalaba27
03.Haziran.2013, 23:38
Oo çok iyi gerçekten bu takıma bir Avrupa Kupası yakışır ilerleyen yıllarda :)
Juan Diaz
03.Haziran.2013, 23:43
Oo çok iyi gerçekten bu takıma bir Avrupa Kupası yakışır ilerleyen yıllarda :)
Hedeflerimizi yeniden gözden geçirmeye başladık beklentilerimiz büyüyor klübüde baya sevip sahiplenmeye başladım :p
LifeYourself
03.Haziran.2013, 23:55
Meğersem kaliteli kulübe gelmişsin Nielsen gelişirse güzel bir fırsatçı olur kendisinden.Bizde çakalll ne güzel goller atıyon sen öyle derik :zuhaha
Juan Diaz
03.Haziran.2013, 23:55
http://img266.imageshack.us/img266/4845/black125x125.gif
1.Hafta
http://img22.imageshack.us/img22/4201/danimarkasuperligamalar.png
http://img818.imageshack.us/img818/8374/31916849.png
2.Hafta
http://img69.imageshack.us/img69/4201/danimarkasuperligamalar.png
http://img14.imageshack.us/img14/2079/85084958.png
3.Hafta
http://img856.imageshack.us/img856/4201/danimarkasuperligamalar.png
http://img153.imageshack.us/img153/1858/25095682.png
4.Hafta
http://img10.imageshack.us/img10/4201/danimarkasuperligamalar.png
http://img818.imageshack.us/img818/6140/44246935.png
5.Hafta
http://img194.imageshack.us/img194/4201/danimarkasuperligamalar.png
http://img823.imageshack.us/img823/6797/87956694.png
6.Hafta
http://img560.imageshack.us/img560/4201/danimarkasuperligamalar.png
http://img10.imageshack.us/img10/7495/66446309.png
http://img822.imageshack.us/img822/1638/danimarkasuperligagenel.png
Nihayet tüm ssleri bitirdik. Biraz birikmişti ama dediğim gibi herşeyin iç içe girmesinden ötürü böyle oldu k.bakmayın.
davidalaba27
03.Haziran.2013, 23:58
Maçlar gayet iyi gidiyor bence bu sene şampiyonluk bile olabilir belki :)
Juan Diaz
03.Haziran.2013, 23:58
Meğersem kaliteli kulübe gelmişsin Nielsen gelişirse güzel bir fırsatçı olur kendisinden.Bizde çakalll ne güzel goller atıyon sen öyle derik :zuhaha
Klübü fabrikaya çeviren biziz teesüf ederim hazıra konmak gibi adetim yoktur :0: Ama klübün köklü olması ve başkanın sevimli olması işleri koalylaştırıyor :p
Maçlar gayet iyi gidiyor bence bu sene şampiyonluk bile olabilir belki :h:
Yok o kadar olmaz diye düşünüyorum ama çıktığımız sene avrupaya gidersek süper olur
LifeYourself
04.Haziran.2013, 00:04
Hadi öyle diyek bari :zuhaha
Maçlara gelirsek bence lige çok iyi başlamışız.Sonuçta hem yeni çıkmış hemde genç bir oluşumuz.Bence iyiyiz iyi :zuhaha
Juan Diaz
04.Haziran.2013, 00:11
Hadi öyle diyek bari :zuhaha
Maçlara gelirsek bence lige çok iyi başlamışız.Sonuçta hem yeni çıkmış hemde genç bir oluşumuz.Bence iyiyiz iyi :zuhaha
Bencede fena girmedik bide uyumu artırırsak gelecek yıl avrupaya gidebiliriz.
Deus Dominus
04.Haziran.2013, 00:32
İç sahada 4 yemek olmamış :0:
(tiryaki oldum yemin ediyorum, senin konuya girdimmi bir tane yakıyorum şu meretten :n: )
LifeYourself
04.Haziran.2013, 00:55
Sandro Orlandelli
Sende nasıl profili acaba?Sağlam direktör^^
orhuncet
Klübe neler olmuş öylee vay be :D Devam :D
fairlane
Sezer zatürre olur hocam Danimarka'da, saç yok çocukta. :(
Juan Diaz
04.Haziran.2013, 02:16
http://img211.imageshack.us/img211/4845/black125x125.gif
7.Hafta
http://img12.imageshack.us/img12/4201/danimarkasuperligamalar.png
Yan hakemi lafa taktım o ara bizimkiler halleti işi :0:
http://img19.imageshack.us/img19/716/achorsenslyngbysahatm.png
http://img713.imageshack.us/img713/4415/95750675.png
8.Hafta
http://img10.imageshack.us/img10/3789/danimarkasuperligamalard.png
http://img801.imageshack.us/img801/9798/84915178.png
Şaka maka lider olduk ya la :zuhaha
http://img812.imageshack.us/img812/1638/danimarkasuperligagenel.png
Bizim için ciddi bir bütçe sayılır sol bek alternatifsiz ama elimde joker oyuncular var para harcamadan devre arası transfere girmeyi deneyecez ligde de güzel devam edersek vites büyütebiliriz transfer döneminde (:
http://img441.imageshack.us/img441/2834/lyngbyynetimkurulugenel.png
LifeYourself
04.Haziran.2013, 02:18
Vay be kaplanları bu sene yeneceğimizi düşünmezdim helal :zuhaha
Juan Diaz
04.Haziran.2013, 02:19
İç sahada 4 yemek olmamış :0:
(tiryaki oldum yemin ediyorum, senin konuya girdimmi bir tane yakıyorum şu meretten :n: )
Gafil avlandık sezon başı içerde açık dışarda kontra oynuyorduk ondan öyle oldu şimdi iç dış kontra duruma göre atak yapıyoruz :p
Sandro Orlandelli
Sende nasıl profili acaba?Sağlam direktör^^
Laptopu kapadım ya yarın bakarım artık :F
Sezer zatürre olur hocam Danimarka'da, saç yok çocukta. :(
Kışın tatile giriyor ligler sezerde alışır zaten 1-2 seneye (:
Klübe neler olmuş öylee vay be :D Devam :D
Vikingler avrupa yoluna baş koydu gençler inanıyor (:
Juan Diaz
04.Haziran.2013, 02:20
Vay be kaplanları bu sene yeneceğimizi düşünmezdim helal :zuhaha
ilk 10 dakika kopenhagı pert ettik sağdan soldan dedim 5 olacak herhalde :p 2-0dan sonra bir yüklendiler resmen ezildik büzüldük istatistiklerden anlaşlıyor zaten :D
wladcas
04.Haziran.2013, 08:49
Transferler gayet güzel.Liderlik ise harika şuanda :D
The Special One
04.Haziran.2013, 13:30
kopenhag ı tahtından etmişiz o kadar büyüdün mü ya:D
orhuncet
04.Haziran.2013, 15:37
Kopenhag haydaaa :D
davidalaba27
04.Haziran.2013, 16:13
Şampiyonnn !!!!!!!!
Juan Diaz
05.Haziran.2013, 14:37
Transferler gayet güzel.Liderlik ise harika şuanda :D
kopenhag ı tahtından etmişiz o kadar büyüdün mü ya:D
Kopenhag haydaaa :D
Şampiyonnn !!!!!!!!
Açıkcası şampiyonluk şuan için sadece bir peri masalı (: Lider olmaya liderdikde 2-3 maçta herşey değişiyor herkes herkesi yenebiliyor ligde. Yani bizlik bişey yok elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Her lige yeni çıkan takımın ilk hedefi o sezon için küme düşmekten uzak durmaktır fakat biz orta sıraları hedefledik ama şuanki durumlara binayen seneye avrupa kupalarına gidebilirsek süper olucak
Juan Diaz
05.Haziran.2013, 15:00
http://img689.imageshack.us/img689/4845/black125x125.gif
9.Hafta
http://img195.imageshack.us/img195/4201/danimarkasuperligamalar.png
http://img832.imageshack.us/img832/5682/86944629.png
Danimarka Kupası 2.Tur
http://img203.imageshack.us/img203/7789/danimarkakupasmalarfiks.png
http://img13.imageshack.us/img13/3617/34398458.png
10.Hafta
http://img266.imageshack.us/img266/4201/danimarkasuperligamalar.png
http://img62.imageshack.us/img62/3922/35219261.png
Danimarka Kupası 3.Tur
http://img842.imageshack.us/img842/7789/danimarkakupasmalarfiks.png
http://img254.imageshack.us/img254/4919/71080541.png
Maalesef ligde biranda tepetaklak olduk. Kupada 3.Turdan itibaren danimarka superliga takımlarının eklenmesi ile beraber biraz zorlaşıyordu. Ama ilk 2 tur şansımız fena değildi yedeklerle çıkıp fazla zorlanmadan 4.tura yükseldik. Ağırlığımız lig ama avrupaya açılan en kısa yolun kupa olduğununda farkındayız
oguzhan96
05.Haziran.2013, 16:24
Ligde Finne'den pek bir verim alamadık. Ama kupada ciddi ve güçlü ilerleyen bir Lyngby var ve eğer Avrupa olursa büyük bir adım olur. :D
LifeYourself
05.Haziran.2013, 18:19
Genç Niel kupalarda kendini iyi gösteriyor.Sonradan gitmek istemesin :zuhaha
wladcas
05.Haziran.2013, 20:23
İyi gidiyoruz.
orhuncet
05.Haziran.2013, 22:54
Lig tırtlamış . .
fairlane
06.Haziran.2013, 02:56
Lig uzun bir maraton sonuçta. Daha çok maçımız var. Bir alt ligden gelen takım olarak şampiyon olalım, az görülen bişeyi başaralım. :)
Juan Diaz
06.Haziran.2013, 15:38
Ligde Finne'den pek bir verim alamadık. Ama kupada ciddi ve güçlü ilerleyen bir Lyngby var ve eğer Avrupa olursa büyük bir adım olur. :D
Avrupa olursa iyi olacak ama dedigim gibi kupada kura şansımız vardı umarım hep devam eder :)
Lig uzun bir maraton sonuçta. Daha çok maçımız var. Bir alt ligden gelen takım olarak şampiyon olalım, az görülen bişeyi başaralım. :h:
Şampiyonluk kelimesini telafuz etmeyi yasakladım oyuncularıma :D
Lig tırtlamış . .
İyi gidiyoruz.
Karar verin iyimi kötü mü :P
Genç Niel kupalarda kendini iyi gösteriyor.Sonradan gitmek istemesin :zuhaha
Kupada yedek forvetler yüzümüzü güldürdü. Nieli babası halı sahaya bile çağırmıyordu büyük klübe gidecem diyemez vefa borcu var :p bu arada senin orlandelliyi buldum
http://img10.imageshack.us/img10/6240/sandroorlandelligenelba.png
Juan Diaz
06.Haziran.2013, 15:56
http://img521.imageshack.us/img521/4845/black125x125.gif
11.Hafta
http://img9.imageshack.us/img9/4201/danimarkasuperligamalar.png
http://img832.imageshack.us/img832/5394/21399100.png
http://img46.imageshack.us/img46/9940/34252951.png
12.Hafta
http://img90.imageshack.us/img90/4201/danimarkasuperligamalar.png
http://img401.imageshack.us/img401/516/97636426.png
13.Hafta
http://img15.imageshack.us/img15/4201/danimarkasuperligamalar.png
http://img443.imageshack.us/img443/1139/76626965.png
14.Hafta
http://img839.imageshack.us/img839/4201/danimarkasuperligamalar.png
http://img18.imageshack.us/img18/5681/70403183.png
Ligde 3 maç nagalip serimizden sonra biraz olsun nefes aldık. Takımı topladık gibi bu sene avrupaya gideceğimize inanmaya başladım (:
LifeYourself
06.Haziran.2013, 16:08
Çok iyi futbol direktörü oluyor bence yanına al ^^
Juan Diaz
06.Haziran.2013, 16:15
Çok iyi futbol direktörü oluyor bence yanına al ^^
Bana gelmez sanırım ayrıca şu oyunda futbolcu direktörü ve gençlik sorumlusunu kullanmayan yada kullanmasını bilmeyen bi benim heralde..bu 2 personel rolleri hep boş kalır bende kullanmam almam takımımda genelde her işi ben yaparım fazla maaş giderine gerek yok (: en çok maaşı direktör istiyo zaten :D
Juan Diaz
06.Haziran.2013, 17:08
http://img515.imageshack.us/img515/4845/black125x125.gif
Danimarka Kupası 4.Tur
http://img577.imageshack.us/img577/7789/danimarkakupasmalarfiks.png
http://img825.imageshack.us/img825/5099/87955546.png
15.Hafta
http://img14.imageshack.us/img14/4201/danimarkasuperligamalar.png
http://img194.imageshack.us/img194/6984/83689192.png
16.Hafta
http://img24.imageshack.us/img24/4201/danimarkasuperligamalar.png
http://img94.imageshack.us/img94/4508/38506268.png
http://img402.imageshack.us/img402/708/75916251.png
17.Hafta
http://img407.imageshack.us/img407/4201/danimarkasuperligamalar.png
http://img854.imageshack.us/img854/8656/34709971.png
Kupada kura şansımız müthiş derecede güzel gidiyor. Hep deplasmanda oynama sebebimiz alt lig ekipleri olduğu için. Çeyrek finale sadece viborg maçında biraz zorlanarak çıktık. Rakip Silkeborg ve biz alt ligden yeni çıktığımız için maç içerde. şayet yarıu finale çıkablirsek yarı final maçları rövanş usulü acaba rüya devam eder mi (:
Bu arada rander maçı inanılmaz canımı sıkmıştı. 10 kişi kalmamıza rağmen öne geçmiş ve tam 90.dakikada saçma sapan defans hatamız yüzünden 2 puan bırakmışız. Bizi yalnız bırakan finneye o hışımla ceza veridim gelmiş artizlik yapıyor. Kimse vazgeçilmez değildir. Şayet çekemiyrsa gülün nazını yeni denizlere yelken açabilir dedik !! Şeklimizi koyduk !!
http://img839.imageshack.us/img839/2317/juandiazgemibasntoplant.png
LifeYourself
06.Haziran.2013, 17:10
Bana gelmez sanırım ayrıca şu oyunda futbolcu direktörü ve gençlik sorumlusunu kullanmayan yada kullanmasını bilmeyen bi benim heralde..bu 2 personel rolleri hep boş kalır bende kullanmam almam takımımda genelde her işi ben yaparım fazla maaş giderine gerek yok (: en çok maaşı direktör istiyo zaten :D
Aslında bende gerçek manasında kullanamıyorum.Herife zaten bir işte vermiyorum.Fakat oyuncuları gözlüyor.İhtiyacımız olan bölgelere diyor şu adamlara bir göz gezdir istersen.Bu adamında getirdiği adamlar sağlam ve uygun oluyor onun için tutuyorum takımda:pYoksa bende nasıl görevler verilebildiğini bilmiyorum :zuhaha
Bu arada artislik yaparken kendinden emin konuş daha etkili olur :zuhaha
Juan Diaz
06.Haziran.2013, 17:19
Aslında bende gerçek manasında kullanamıyorum.Herife zaten bir işte vermiyorum.Fakat oyuncuları gözlüyor.İhtiyacımız olan bölgelere diyor şu adamlara bir göz gezdir istersen.Bu adamında getirdiği adamlar sağlam ve uygun oluyor onun için tutuyorum takımda:pYoksa bende nasıl görevler verilebildiğini bilmiyorum :zuhaha
Bu arada artislik yaparken kendinden emin konuş daha etkili olur :zuhaha
Eksik bölgeleri falan direktör söylicekse ben o koltukta niye oturayım :D şaka bi yana dediğin gibi bu 2 personelie görev vermiyorum fuzuli maaş vermekte istemiyorum özellikle futbol direktörleri çok para istiyorlar hiç gerek yok at cebe kalsın klüpte (:
Çok cool adamım :p aslında gazetecilere de cevap verebilsek o daha güzel olurdu :D
wladcas
06.Haziran.2013, 17:22
Daha ilk sezondan şampiyonluğa oynamak harika olmuş.Finne nasıl ?
Juan Diaz
06.Haziran.2013, 17:28
Daha ilk sezondan şampiyonluğa oynamak harika olmuş.Finne nasıl ?
Aslında bende şaşırdım diğer takımlar ekmeğimize yağ sürdü diyebilirim. Geçen yıl kopenhag ezici bir şekilde şampiyon olurken bu sene çok takılıyor. Ligde her takım her takımdan puan alabiliyor. Sıkıntımız şu ki ner ne kadar ligin en çok gol atan takımlarından olsak da çok gol yiyoruz. Takımlar birbirleriyle 3'er kez kaşılaştıkları için ikili averaj yerine toplam averaja bakılıyor. Şuan kopenhag bu yüzden 1 adım önde. Finne ise şuana dek ligde geçen seneye oranla epey sönük kaldı. Geçen sene acaba superligada aynı performansı devam ettirebilir mi diyordum ama pek etkili değil. Şuan yeni özellik çalıştırıyorum onların etkisi olabilir mi emin değilim. Zaten şu sıralar aramız limoni ceza verdik basına konuştuk falan gidip bari bi gönlünü alayım :D
Juan Diaz
06.Haziran.2013, 18:41
http://img826.imageshack.us/img826/4845/black125x125.gif
18.Hafta
http://img16.imageshack.us/img16/4201/danimarkasuperligamalar.png
http://img707.imageshack.us/img707/4883/23220662.png
19.Hafta
http://img33.imageshack.us/img33/4201/danimarkasuperligamalar.png
http://img10.imageshack.us/img10/8961/48507095.png
http://img843.imageshack.us/img843/38/juandiazhaberlergelenku.png
http://img90.imageshack.us/img90/2317/juandiazgemibasntoplant.png
Maç 2-0 olunca dedim heralde ilk maçında hıncını alacak herifler averajı hepten düzeltecekler. ilk yarı golü bulup 2-1 girdik. Ardından nasıl oldu anlamadım 2-2yi buluduk üstüne rakip kırmızı yedi. Aha dedim fırsat bü yüklenek hele 3 puan için sonrasında efsane bör dönüşe şahid oldum. Hocalarınada sağlam bi ayar verdik ehe :p
Danimarka Kupası Çeyrek Final
http://img441.imageshack.us/img441/7789/danimarkakupasmalarfiks.png
http://img20.imageshack.us/img20/6056/99220228.png
20.Hafta
http://img254.imageshack.us/img254/4201/danimarkasuperligamalar.png
http://img22.imageshack.us/img22/9933/15806281.png
http://img694.imageshack.us/img694/1961/60670852.png
Kupada çeyrek finalde çok stres dolu 120 dakikanın ardından penaltılarla güldük. Yarı finalde rakibimiz geçen senden tanıdığımız bir alt lig takımı Skive final yolu gözüktü. Kura şansımız sonuna dek sürüyor (: Lig tatile girerken son maçımız yine silkeborgtu fakat bu sefer önlemlerimizi almıştık. Tatile lider girmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
wladcas
06.Haziran.2013, 18:46
Liderlik harika olmuş.Kaleci iyi penaltı kurtarıyor sanırım kupada penaltılarda bitiriyoruz hep işi.
Juan Diaz
06.Haziran.2013, 18:51
Liderlik harika olmuş.Kaleci iyi penaltı kurtarıyor sanırım kupada penaltılarda bitiriyoruz hep işi.
Kalecimizin mentali pek yok üstüne egzantirikde epey yüksek bazen wakasimazu gibi deli toplar çıkarıyor bazen fevzi kesiliyor :D :D Kupada da ilk kez penaltılara kaldık daha önce uzatmalarda güldük
wladcas
06.Haziran.2013, 19:01
Kalecimizin mentali pek yok üstüne egzantirikde epey yüksek bazen wakasimazu gibi deli toplar çıkarıyor bazen fevzi kesiliyor :D :D Kupada da ilk kez penaltılara kaldık daha önce uzatmalarda güldük
Farketmemişim :D
kaanb
06.Haziran.2013, 19:03
senin kız ne yapıyor ses seda çıkmadı ne zamandır. aranız kötü mü? :)
The Special One
06.Haziran.2013, 20:31
şu boynuzlu takımdan ne çektik ya yine yenmişler:D
wladcas
06.Haziran.2013, 21:00
Sondre Løvseth Rossbach ve Kamer Qaka'yı öneririm hocam.
Juan Diaz
06.Haziran.2013, 21:08
senin kız ne yapıyor ses seda çıkmadı ne zamandır. aranız kötü mü? :)
Finlandiyadayken aşk hayatım işimden daha ön plandaydı 2 sene çıkamadık üst lige o yüzden aşkımızı biraz arka plana attık :p
şu boynuzlu takımdan ne çektik ya yine yenmişler:D
Hiç sorma arkadaş belalım oldu resmen :D
Sondre Løvseth Rossbach ve Kamer Qaka'yı öneririm hocam.
Transferleri tamamladık hocam ya :F Saolasın..
Juan Diaz
06.Haziran.2013, 21:18
Beklediğim gibi yönetim beklenti değişimi önerdi bizde şuanki durumları gözönüne alarak tercihimizi bildirdik. Hatrı sayılır bir bütçe oluşunca eksik olan bölgelere ve para edebilecek oyuncuları kadromuza kattık
http://img259.imageshack.us/img259/463/10971790.png
http://img69.imageshack.us/img69/6261/41497017.png
http://img4.imageshack.us/img4/4135/lyngbytransferlergemi2.png
http://img28.imageshack.us/img28/8427/algenelbakprofil2.png
Parayı bulunca ve ligdeki konumu göze alınca dedik acaba peri masalı devam eder ve şampiyon olabilir miyiz ? Şimdiye dek telafuz etmiyordum ama transferlerden sonra artık neden olmasın diyebiliyoruz (: Bu doğrultuda transferlerimizi tamamladık. Tek sol bekle şimdiye kadar idare etsekte epey aksıyordu. Orta sahamız ise fena sayılmayacak genç oyunculardan kuruluydu ama şampiyonluk işin içine girince orayada kaliteli oyuncular kattık. Kalecimizin mentalü düşüktü ve o bölgeyide garantiye almak istedik. Kalecimiz ve bir orta sahamız kiralıktı onların kirasına son verdik. Son olarak hücum hattına kelepir ve katkı yapacak bir oyuncu ile transferi noktaladık. Bakalım peri masalı sürecek mi ?
Juan Diaz
06.Haziran.2013, 21:22
Danimarkada sonbahar ödülleri ve yılın ödülü verildi
http://img706.imageshack.us/img706/9486/68585172.png
http://img405.imageshack.us/img405/2055/78208213.png
http://img850.imageshack.us/img850/7620/42698268.png
Evian klübünü kibarca reddettik (:
http://img441.imageshack.us/img441/6672/juandiazhaberlergelenkut.png
Başkan yine yaptı yapacağını herif çok kıyak adam ya :0:
http://img842.imageshack.us/img842/38/juandiazhaberlergelenku.png
monocon
06.Haziran.2013, 21:23
abi hem ligi hemde lig kupasını istiyok:D
kaanb
06.Haziran.2013, 21:40
cassiano birazda hızlı olsaymış iyiymiş :)
wladcas
06.Haziran.2013, 21:50
Transferler güzelmiş.Başkan yine paraya acımamış.
Juan Diaz
06.Haziran.2013, 22:17
abi hem ligi hemde lig kupasını istiyok:D
Bizde isteriz ama şu durumda kupa daha öncelikli avrupaya çıkan en kısa yol ve rakibimiz alt lig takımı (:
cassiano birazda hızlı olsaymış iyiymiş :h:
O zaman biz alamazdık adam teknik ve mental oalrak baya iyi :) kafa ve zıplamasına göre pivot bitiricilik ve mentale göre komple oynatıcam hızlı olsa fırsatcı yapardım ama 3'ünün karışımı bişi olacak umarım verim alırız :0:
Transferler güzelmiş.Başkan yine paraya acımamış.
Kara paramı aklıyor nedir anlamadım herif hep aynı aylarda yardım yapıyo :D nazar değmesin :p
3 aylık bir tatilin ardından biraz hantallık atalım dedik.
http://img203.imageshack.us/img203/1985/lyngbyboldklubfikstrpro.png
La bir maça çıksaydı da öyle sakatlasaydınız şu adamı ya :F tatil tam biticek maçlara başlıcaz can sıkıntısı :F
http://img850.imageshack.us/img850/38/juandiazhaberlergelenku.png
Peri masali sürecek görelim bakalım (:
orhuncet
06.Haziran.2013, 22:31
Süper gidiyoruz aynen devam :D Biraz hikayeleşse tekrardan müthiş olacak :)
Juan Diaz
06.Haziran.2013, 22:43
Süper gidiyoruz aynen devam :D Biraz hikayeleşse tekrardan müthiş olacak :)
Biliyorum farkındayım ama yazmak cidden kolay olmuyor bu aralar fırsatım olmadığı gibi açıkcası yazamıyorumda ilham perim gelmiyor :) Özellikle şampiyonluk yarışında oluşumuz tamamen kendimizi buna vermemize sebep oluyor
3842
06.Haziran.2013, 23:11
Ne çok brezilyalı almışsın, bu adamlar orada karda kışta oynayamaz. Bunlar anlamaz fiziğe dayalı viking oyunundan. Demedi deme :0:
kaanb
06.Haziran.2013, 23:19
oyuncular eskilsminne maçında rehavete kapılmış galiba 4-0 bitmiş :D
Juan Diaz
06.Haziran.2013, 23:19
http://img547.imageshack.us/img547/4845/black125x125.gif
21.Hafta
http://img534.imageshack.us/img534/4201/danimarkasuperligamalar.png
Federasyon boş yere uğraşma sen ofsayt diye bunu saymazsın ama finne yine yazar golünü akıllı ol !
http://img194.imageshack.us/img194/2118/lyngbyobsahatm.png
http://img15.imageshack.us/img15/4517/48214216.png
22.Hafta
http://img818.imageshack.us/img818/4201/danimarkasuperligamalar.png
http://img560.imageshack.us/img560/4597/75895847.png
23.Hafta
http://img96.imageshack.us/img96/4201/danimarkasuperligamalar.png
http://img15.imageshack.us/img15/8238/71370788.png
24.Hafta
http://img542.imageshack.us/img542/4201/danimarkasuperligamalar.png
http://img836.imageshack.us/img836/9687/88052359.png
25.Hafta
http://img96.imageshack.us/img96/4327/danimarkasuperligamalarn.png
http://img11.imageshack.us/img11/7108/32507467.png
http://img22.imageshack.us/img22/9443/56449648.png
Takımca inanılmaz strese girdik. Kim Aabech Aab karşısında bir penaltıdan yararlanamayınca deli oldum şimdiye dek tek penaltı kaçırmamıştı kızdım fırça attım ama sonrasında adam takımı yeniden sırtladı. iyi ki o kızgınlıkla penaltı kullanımını Aabechden almamışım :) Finnede lige ısındı yeni transferler müthiş uyum sağladı. Cassiano fernandaoyu kesti adam atıyor. Şuan ciddi dewrecede şampiyonluk için heyecan yaptık :0:
Juan Diaz
06.Haziran.2013, 23:22
oyuncular eskilsminne maçında rehavete kapılmış galiba 4-0 bitmiş :D
Her takımı ciddiye alırız rotasyon yapmışızdır o maç :D
Ne çok brezilyalı almışsın, bu adamlar orada karda kışta oynayamaz. Bunlar anlamaz fiziğe dayalı viking oyunundan. Demedi deme :0:
Brezilya ve Arjantin bizim ekmek kapımız :0: iyi oyuncuları en uygun oradan alabiliyoruz :P
The Special One
06.Haziran.2013, 23:34
devre arası ödül veriliyo yok böyle bir şey ya italyan özentileri:D
orhuncet
07.Haziran.2013, 00:13
Harika şampiyonuz :D
LifeYourself
07.Haziran.2013, 00:49
Senin boynuzlularda seninle birlikte iyi atılım yapmış.Helal olsun o takımıda sevdim :zuhaha
Juan Diaz
07.Haziran.2013, 10:52
devre arası ödül veriliyo yok böyle bir şey ya italyan özentileri:D
Ödülü bana vermedkleri sürece pek önemsemiyorum takımın kasasına para girmiyor ama sezon sonu oyuncu satarken işimize yarar belki :D
Harika şampiyonuz :D
Ufukta artık şampiyonluk var evet :p
Senin boynuzlularda seninle birlikte iyi atılım yapmış.Helal olsun o takımıda sevdim :zuhaha
Heriflerin adı boynuzlular olarak kaldı resmen :zuhaha
The Special One
07.Haziran.2013, 10:54
Ödülü bana vermedkleri sürece pek önemsemiyorum takımın kasasına para girmiyor ama sezon sonu oyuncu satarken işimize yarar belki :D
Ufukta artık şampiyonluk var evet :p
Heriflerin adı boynuzlular olarak kaldı resmen :zuhaha
ahaha :D:D
Juan Diaz
07.Haziran.2013, 10:55
Finneyle aramız yine açılacak gibi duruyor ama hayırlısı bakalım. İnsan bu kadar mı vefasız olur la 2-3 sene daha durda kaymağını yiyek evlat
http://img692.imageshack.us/img692/9919/brdfinnegenelbakzelgrmeu.png
Zaten izleyeni vardı şimdi sırtlanlar peşimizide bırakmaz :p
http://img850.imageshack.us/img850/6545/brdfinnetransfertransfe.png
Elimizde hazır para var önümüzdeki sezon sonu sözleşmesi bitiyor aramızdaki şu kırgınlığıda halledek dedik ama hepten kopma noktasına geldik uşakla :F
http://img542.imageshack.us/img542/1259/brdfinneszlemeszlemetek.png
The Special One
07.Haziran.2013, 12:15
finne de baya adi çıktı o menajerin olmasa tanıyom yoktu uşağı :D
Juan Diaz
07.Haziran.2013, 13:13
http://img94.imageshack.us/img94/38/juandiazhaberlergelenku.png
http://img805.imageshack.us/img805/38/juandiazhaberlergelenku.png
http://img18.imageshack.us/img18/6672/juandiazhaberlergelenkut.png
Sakatlıkların baş göstermesi moralimizi bozsa da yola devam etmek durumundaydık
http://img689.imageshack.us/img689/881/black125x125s.gif
26.Hafta
http://img534.imageshack.us/img534/7364/danimarkasuperligamalarv.png
http://img850.imageshack.us/img850/8981/42018908.png
Danimarka Kupası Yarı Final İlk Maç
http://img571.imageshack.us/img571/7789/danimarkakupasmalarfiks.png
http://img802.imageshack.us/img802/4467/13893441.png
27.Hafta
http://img822.imageshack.us/img822/4201/danimarkasuperligamalar.png
http://img822.imageshack.us/img822/8859/78146393.png
28.Hafta
http://img593.imageshack.us/img593/4201/danimarkasuperligamalar.png
http://img15.imageshack.us/img15/8169/99255953.png
Danimarka Kupası Yarı Final İkinci Maç
http://img577.imageshack.us/img577/2970/danimarkakupasmalarfiksb.png
http://img542.imageshack.us/img542/5815/97742963.png
http://img826.imageshack.us/img826/2323/57766180.png
Peri Masalı devam ediyor. Ligde mutlu sona adım adım yaklaştık. Kupada ise tek engel RANDERS acaba duble gelir mi ?
Juan Diaz
07.Haziran.2013, 13:26
Maalesef bu güzel gidişatın bir de bedeli var. İki önemli oyuncumuz sezonu kapattı :(
http://img153.imageshack.us/img153/38/juandiazhaberlergelenku.png
http://img163.imageshack.us/img163/38/juandiazhaberlergelenku.png
Ardından Finneye bir üzücü haber. Dünya kupasında piyasa yapabilirdi ama olmadı kendisi de ben de hayal kırıklığı yaşadık. Ardından Finne ile konuşup sözleşme uzatması için ikna ettik kendisini. Kasada hazır para varken önümüzdeki sezon sözleşmesi bitecek 2 oyuncumuzla şimdiden sözleşme uzattık.
http://img694.imageshack.us/img694/2553/juandiazhaberlergelenkup.png
http://img692.imageshack.us/img692/8186/brdfinnegenelbakzelgrmet.png
http://img51.imageshack.us/img51/7774/juandiazhaberlergelenkud.png
http://img600.imageshack.us/img600/38/juandiazhaberlergelenku.png
Daha önceden 2. olduğumuzda ve lider olunca kasamıza bir miktar para girdi. Ben burdaki düzeni sanırım yeni çözdüm takımlar 3'er kez birbiriyle karşılaştığı için 3 devre usulü oynanıyor maçlar her devrenin sonunda ilk 2'ye ödeme yapılıyor sanırım :F
http://img811.imageshack.us/img811/4717/juandiazhaberlergelenkuz.png
http://img822.imageshack.us/img822/38/juandiazhaberlergelenku.png
Juan Diaz
07.Haziran.2013, 13:34
adam 7 sezonu 8 sayfaya sığdırdı sen 2. senenin başında 5. sayfadasın
Bak bizde 8. sayfaya geldik :p
Kupada yarı final rövanş maçında ligi düşündüğüüz için biraz risk alıp kadroda rotasyona gittik. Şöyle ki forvete pivot satrafor olarak stoperlerden birini koydum(oynama yetisi vardı). Şuan ligi kopardık gibi kupa maçlarına kadar başka sakatlık vermez isek kupayıda almak için vargücümüzü ortaya koyacaz fakat rakip Randersi ligde 6-1 yenince hırs yapmış olmalarından korkmuyor değilim :) Cumadan sonra sezonu bitirelim inş. Herkese Hayırlı Cumalar
orhuncet
07.Haziran.2013, 13:34
Duble bekliyoruzz :D
davidalaba27
07.Haziran.2013, 13:43
DUBLE istiyoruzz :)
wladcas
07.Haziran.2013, 14:04
Şampiyonluk için tebrikler.Sıra kupada sanırım :)
Juan Diaz
07.Haziran.2013, 17:59
Duble bekliyoruzz :D
DUBLE istiyoruzz :h:
Bizde isteriz ama rakiplerde istiyor elimizden geleni yapacağız (:
Şampiyonluk için tebrikler.Sıra kupada sanırım :h:
Teşekkürler şampiyonluğu yeni ilan ettik (: kopenhag inanılmaz bir seri yaşadı
3842
07.Haziran.2013, 18:03
Bence kazanamayacaksın kupayı. 6-1'in rövanşını alacaklar, ne olduğunu şaşıracaksın :p
Juan Diaz
07.Haziran.2013, 18:12
http://img823.imageshack.us/img823/4845/black125x125.gif
29.Hafta
http://img594.imageshack.us/img594/4201/danimarkasuperligamalar.png
http://img259.imageshack.us/img259/6388/76250540.png
Maçtan sonraki hafta içinde kalecimiz brunonun sakatlığı resmen soğuk duş etkisi yarattı takım üzerinde yaklaşık 3-4 hafta yok ligde epey rahatlamıştık fazla sorun teşkil etmeyecekti ama kupa maçına 1 yıldır kale yüzü görmeyen yedek kalecimizle çıkacaz gibi duruyor :uzgun:
http://img29.imageshack.us/img29/38/juandiazhaberlergelenku.png
Kopenhagın menejeride hiç boş durmuyor her maç öncesi ileri geri konuşuyor ben ayar vermekten bıktım o bıkmadı. Sezon bitmiş nerdeyse şampiyonluğu garantilemişiz hâlâ lyngby şampiyonluğu kovalayacak takım değil diyor töbe ya :zuhaha
http://img41.imageshack.us/img41/8169/juandiazhaberlergelenkuu.png
30.Hafta
http://img839.imageshack.us/img839/179/danimarkasuperligamalarw.png
http://img32.imageshack.us/img32/9702/35389652.png
(/6)Benim yerime Finne verdi ayarı (/6)
http://img211.imageshack.us/img211/3605/danimarkasuperligahaber.png
Sen git bi hava al gel Jacobs takımı ne hale getirmiş yav :p:
http://img842.imageshack.us/img842/7803/footballclubkbenhavnfik.png
(/8)
İlk Kupamız geldi. Dikkat çeken bir husus ise namı diğer boynuzlular takımının başarısı. Geçen yılki ilk 2 yükseldiği sezon yine ilk 2yi paylaşıyor. 3 hafta kala 7 puan gibi bir fark atmış durumda ve Cl için ciddi bir avantaj sağladılar
http://img18.imageshack.us/img18/8718/29233390.png
Juan Diaz
07.Haziran.2013, 18:16
Şampiyonluğu ilan ettikten sonra millet kendinden geçti :0:
http://img842.imageshack.us/img842/7774/juandiazhaberlergelenkud.png
http://img694.imageshack.us/img694/8036/juandiazhaberlergelenkulg.png
http://img191.imageshack.us/img191/8017/juandiazhaberlergelenkua.png
http://img7.imageshack.us/img7/9929/juandiazhaberlergelenkul.png
wladcas
07.Haziran.2013, 18:16
Büyük bir başarı elde etmişsin gerçekten.
Juan Diaz
07.Haziran.2013, 18:17
Bence kazanamayacaksın kupayı. 6-1'in rövanşını alacaklar, ne olduğunu şaşıracaksın :p
Korkmuyor değilim :p Kalecimizin yetişip yetişmemesi de belli değil. Ama Allah'tan fena durmadı son kopenhag maçında bir iki maç daha oynayıp fitlik kazanırsa final öncesi moral bulucaz :)
Büyük bir başarı elde etmişsin gerçekten.
Eyv hocam ama kopenhagın bu denli dibe vurması rahatlattı geçen yıl epey fark atmıştı. Bizle beraber boynuzlularıda tebrik etmek lazım :D
Juan Diaz
07.Haziran.2013, 18:40
http://img197.imageshack.us/img197/4845/black125x125.gif
31.Hafta
http://img707.imageshack.us/img707/4201/danimarkasuperligamalar.png
32.Hafta
http://img266.imageshack.us/img266/6966/danimarkasuperligamalari.png
Şampiyonluğu garantilediğimiz için biran önce kupa maçına geçelim istedik ve kalan maçları asistana vermiştim fakat kopenhag ve vestjellandın yani boynuzluların son 2 maçını görünce geçen yıl ki 6-1 yenilginin rövanşını alma fırsatı doğmuştu. Boynuzluları ilk 2 dışına itme fırsatı geldi ve kupa maçından ötürü rotasyon yapsakda sahaya kendimiz indik
http://img703.imageshack.us/img703/7803/footballclubkbenhavnfik.png
http://img811.imageshack.us/img811/5656/footballclubvestsjlland.png
33.Hafta
http://img41.imageshack.us/img41/4201/danimarkasuperligamalar.png
http://img585.imageshack.us/img585/5622/66008298.png
Ve intikam alındı :0: Norjelland yense 4. sıraya kadar geirliyolardı neyse buda yeter ciddi bir mali darbe vurduk (: Ama adamların hakkınıda verelim yeni yükselip ciddi bir başarı elde ettiler
http://img20.imageshack.us/img20/1638/danimarkasuperligagenel.png
Juan Diaz
07.Haziran.2013, 18:58
(44)
(/8)(/7)
http://img826.imageshack.us/img826/7789/danimarkakupasmalarfiks.png
http://img805.imageshack.us/img805/3641/16657954.png
http://img827.imageshack.us/img827/8169/juandiazhaberlergelenkuu.png
http://img585.imageshack.us/img585/9211/juandiazhaberlergelenkuo.png
http://img842.imageshack.us/img842/9427/danimarkakupasgenelbakt.png
wladcas
07.Haziran.2013, 19:04
Çifte kupa mükemmel ötesi olmuş hocam.Başkan yine paraları saçar :D
The Special One
07.Haziran.2013, 19:05
kopenhag a bak 20 puan fark yemiş çift kupa da gelmiş oh oh mis seneye de şl artık
Juan Diaz
07.Haziran.2013, 19:14
Şampiyonlar Liginde direk gruplardan başlıyoruz (vv)
http://img600.imageshack.us/img600/6541/juandiazhaberlergelenkug.png
Yılın Takımı
http://img41.imageshack.us/img41/6200/danimarkasuperligadller.png
Oyuncu Verileri
http://img4.imageshack.us/img4/8885/danimarkasuperligaveril.png
Bu gazeteci bizim Nielsine halı sahaya çağırmayan baba olsa gerek :D Güvenin la şu çocuklara biraz :0:
http://img689.imageshack.us/img689/2317/juandiazgemibasntoplant.png
Juan Diaz
07.Haziran.2013, 19:15
Maalesef kaçınılmaz son geçen sene hiç bir takım doğru dürüst tur atlayamadığı için ciddi bir darbe yedik
http://img405.imageshack.us/img405/38/juandiazhaberlergelenku.png
Yine ekstra bir takım fazla avrupaya gidiyoruz..Gidince puan alabilsek iyi olacak ama :F
http://img837.imageshack.us/img837/4295/juandiazhaberlergelenkuq.png
http://img259.imageshack.us/img259/1638/danimarkasuperligagenel.png
Boynuzlularıda tebrik etmek gerek cidden büyük bir iş başardılar
http://img405.imageshack.us/img405/3605/danimarkasuperligahaber.png
ve son olarak bütün bu başarılarda emeği geçen tüm teknik ekibime teşekkürü bir borç bilirim :0:
http://img585.imageshack.us/img585/1453/lyngbyboldklubantrenman.png
Juan Diaz
07.Haziran.2013, 19:20
Bu arada ezeli rakipleri görünce yazası mgeldi. Bizim takım ezeli rakiplerine cidden acayip bileniyor :0:
http://img842.imageshack.us/img842/8547/lyngbybilgigenel.png
Çok şükür ya. Brezilyadan falan adam alırken gözlemci yollayamıyodum herifin sakatlık problemi var mı yok mu bilemiyoduk şansımıza alıyoduk bu çok iyi oldu
http://img841.imageshack.us/img841/9211/juandiazhaberlergelenkuo.png
Avrupa kupalarını paylaşmamıştım geçen yıl ama artık bu kupalara gittiğimiz için paylaşalım dedik geçen yıl ve bu yılki Avrupa ve Şampiyonlar ligi şampiyoları
http://img89.imageshack.us/img89/805/avrupaligigenelbakturlau.png
http://img24.imageshack.us/img24/6028/avrupaampiyonlarkupasges.png
Juan Diaz
07.Haziran.2013, 19:22
Çifte kupa mükemmel ötesi olmuş hocam.Başkan yine paraları saçar :D
kopenhag a bak 20 puan fark yemiş çift kupa da gelmiş oh oh mis seneye de şl artık
Herif güvenipte parayı bana vermiyor ki gidip klübün kasasına koyuyor. Haliyle transfer yada maaş bütçesi vermiyo ama kral adamdır vesselam :0:
The Special One
07.Haziran.2013, 19:46
şu city fm oyunlarında şl de bir başka oynuyo gerçekte tırt:D
3842
07.Haziran.2013, 19:56
Şampiyonlar Ligi maçları bomba olacak, o kadar gol yiyeceksin ki San Marino'yu arayacaksın :p
The Special One
07.Haziran.2013, 20:04
Şampiyonlar Ligi maçları bomba olacak, o kadar gol yiyeceksin ki San Marino'yu arayacaksın :p
:D:D:D hak veriyom bende
Juan Diaz
07.Haziran.2013, 20:12
şu city fm oyunlarında şl de bir başka oynuyo gerçekte tırt:D
:D:D:D hak veriyom bende
Hemen bir anket ekletelim o zaman kariyere ben çocuklara güveniyom :0: Avrupada hiç puanı yok takımın son torbanın sonuncusu olarak girecez kura şansı yanımızda olursa neden avrupada şubatı görmeyelim ? Gerçi transfer olarak yaprak dökümü yaşayacaz gibi süpriz adamlar gidebilir ;)
3842
07.Haziran.2013, 20:31
Benim bankadan senin bankaya biraz para aktarsak aslında iyi kadro kurabilirsin, benim fazladan 35.5 M€ transfer bütçesi 11 M€ da maaş bütçesi var :icon_lol:
Juan Diaz
08.Haziran.2013, 02:06
Benim bankadan senin bankaya biraz para aktarsak aslında iyi kadro kurabilirsin, benim fazladan 35.5 M€ transfer bütçesi 11 M€ da maaş bütçesi var :icon_lol:
Fakir ama gururluyuk. Zengin başkanların sahip olduğu ve kendilerine "Dev" diyen takımlara kafa tutmaya kararlıyız :0:
Juan Diaz
08.Haziran.2013, 02:08
Klüp olarak müthiş bir sezon geçirmiştik. Kutlamalar eğlenceler derken normal hayata dönmem iki haftayı bulmuştu. İsabella ile aramızda bu yüzden açılmıştı. Çünkü bu süre zarfı içinde İsabella'nın doğum gününü unutmuş ve kırıcı bir söz kavgası yaşamıştık. Ne kadar telefon açsam yada evine gitsem de çare etmemiş epey kırılmıştı. Tüm bunlar olurken yeni sezon kısa süre içerisinde başlayacaktı.Haliyle bizim de çalışmaya başlamamız lazımdı. Hemen ofisime geçip sezon hazırlıklarına başladım. Başladım başlamasına ama içim buruktu. Kendimi bir türlü işime veremiyordum. Zamansa akıp gidiyordu. Bu kısır döngü ile birkaç gün geçirmiştim. Yine ofisimde oturup boş düşüncelere dalmışken telefonumun titremesiyle kendime geldim. Arayanı tanımıyordum
+ Efendim ?
- Juan ?
+ Evet benim (Ses tenıdık geliyordu ama numara kayıtlı değildi)
+ Roosaaa ??
- 2 sene geçti ama yinede sesimi unutmmamışsın
+ Değer verdiklerimi kolay kolay unutmam
- Teşekkür ederim. Lig ve kupa şampiyonluğu için ayrı ayrı takımını tebrik ediyorum. Çok güzel bir yapılanma ile kısa sürede başarı elde ettin. Aslında geçen yılda aramam lazımdı bu yüzdende özür dilerim.
+ Saol Roosa
- Buralara gelmiyor musun Juan?
+ Maalesef fikstür çakışmaları yüzünden ülkeme bile fazla gidemiyorum
- Anlıyorum. Sesini duymak güzeldi. Avrupada da başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Başarılar..
diyor ve telefonu kapatıyordu Roosa. Telefonun kapanması ile beraber beynime oksijen gitmesibir oluyordu.
Evet biz yapılanma içine gitmiştik ve 2-3 yıl takıma genç oyuncu alıp altyapıdan gelecek kaliteli oyuncularla takımı bir bütün yapıp başarılara yelken açacaktık ama yaptığımız son transferler hiçde yapılanmamıza uygun değildi. Acaba çizgimizden mi çıkmıstık ?
Bu soruyu biraz düşündükten sonra cevabını buluyordum. Tabiki çizgiden çıkmamıştık. Biz gençlerle üst lige çıkıp yine aynı çocuklarla geçtiğimiz yıl devre arasına girmiştik. Yani yapılanmamız güzel işlemiş planladığımızdan daha kısa sürede başarı sağlamıştık ve meyvesini bir buçuk yılda almıştık. Şampiyonluk yarışına girdiğimiz için haliyle yeni bir yapılanma içine girmemiz gerekmişti. Ekstra bütçeninde gelmesiyle yeni bir oluşum içine girmiştik. Zayıf bölgelerimizi güçlendirirken kendisine verilen şansı kullanamayan, beklentilerin altında kalan yada gelişimi istenilen düzeyde olmayan oyuncular ve gençlerle yollarımızı ayıracaktık.
Bu sezonda yapılanmamız doğrultusunda işler yapacağız. Hedefimiz;
Gençlerle ülkede başarı sağlayıp ardından takımı bir fabrikaya çevirecek hem finansal olarak büyüyecektik hem de sportif olarak başarı sağlayacaktık. Adımızı avrupada duyuracaktık. İlk etabı başarıyla tamamlamıştık. Artık fabrikayı açmalı, avrupayada yavaş yavaş ısınmalıydık...
Bu sözlerden anlaşılacağı üzere takımda birçok oyuncu farklı denizlere yelken açmak durumunda kalacak !!
3842
08.Haziran.2013, 02:22
Şu Roosa da amma fanatikmiş be :0: Bu arada "Cevabım A-Dalgalar korsanları alabora eder, eminim son kararım Kenan bey"
The Special One
08.Haziran.2013, 15:45
roasa da geri dönerse işler iyice karışır juan ın bütün dalavereleri ortaya çıkar :D
Juan Diaz
08.Haziran.2013, 23:25
Şu Roosa da amma fanatikmiş be :0: Bu arada "Cevabım A-Dalgalar korsanları alabora eder, eminim son kararım Kenan bey"
roasa da geri dönerse işler iyice karışır juan ın bütün dalavereleri ortaya çıkar :D
Esas hatunla arayı bozduk yokluk çekmeyek Roosaylada irtibatı koparmamak lazım :p
The Special One
08.Haziran.2013, 23:30
Esas hatunla arayı bozduk yokluk çekmeyek Roosaylada irtibatı koparmamak lazım :p
kolay değil 2 kızı idare ediyo biz de bir taneyi yeni bulduk sonra elde var sıfır olcak demedi demeyin:D
Juan Diaz
08.Haziran.2013, 23:43
Asistanımın sözleşmesi ay sonu bitiyordu. Geçen yıl tek kondisyoner hakkım olduğu için kendisi asistanlığının yanında bir nevi kondisyoner olarak görev yapıyordu. Ama bu yıl antrenör sayımızın artmasıyla kendisi pek görev yapmamıştı ama vefasızlık olmaması adına bu seneyide kendisiyle geçirme kararı almıştık. Ay sonu kendisiyle vedalaşacaktık. Aylar öncesinden yeni asistanımızla anlaşmış kendisine klübü yakından tanıması için gerekli evrakları dosyalayıp vermiştik. Aynı anda kendiside son aylarda klübün maçlarına gelip oyuncuları tanıyordu. Bugün bay Bianco gelip hazırladığı raporu bana vermişti. Ofisime geçip çayımı yudumlarken aynı zamanda raporuda okuyordum. Raporda bu sezon menejerler tarafından izletilen oyunculrın adları ve hangi klüplerin istediği bilgileride vardı. Hemen arayıp Bianco'yu klübe çağırdım. Sezon başlamak üzereydi ve önemli konuları raporlamıştı. Uzaktan konuşmak yerine son günlerini geçiren asistanımızı çağırıp karşılıklı anlaşarak sözleşmesini fesdip göreve resmen Biancoyu getirmiştik. Artık klüp binasında olmaması için bir neden yoktu. Yeni sezonda icraatlarımıza başlamıştık.
http://img197.imageshack.us/img197/9454/juandiazhaberlergelenkuy.png
http://img824.imageshack.us/img824/1212/paolobiancogenelbakprof.png
Juan Diaz
08.Haziran.2013, 23:53
kolay değil 2 kızı idare ediyo biz de bir taneyi yeni bulduk sonra elde var sıfır olcak demedi demeyin:D
Kızı boşverde alabora olursun diyon he :0: bari clde gruplarda kim var onu göreydiniz :p Kim olursa olsun ben inanıyorum en kötü 3. olup şubat ayını görecez ama çocuklarımla süpriz yapacağımıza inanıyoruz :0:
Juan Diaz
08.Haziran.2013, 23:57
Şampiyon olduk beklentiler direk büyüdü :F Neyse söz verdik yine Şampiyonluğa oynayacaz (:
http://img838.imageshack.us/img838/9929/juandiazhaberlergelenkul.png
Bizi istemeyenler olmuyor değil ama gelenleri daha yapacak çok işimiz var diyerek kibarca reddediyoruz(:
http://img834.imageshack.us/img834/9454/juandiazhaberlergelenkuy.png
http://img13.imageshack.us/img13/185/juandiazhaberlergelenkuv.png
The Special One
09.Haziran.2013, 00:10
Kızı boşverde alabora olursun diyon he :0: bari clde gruplarda kim var onu göreydiniz :p Kim olursa olsun ben inanıyorum en kötü 3. olup şubat ayını görecez ama çocuklarımla süpriz yapacağımıza inanıyoruz :0:
aslında beklicektim de dayanamadım direk oyumu verdim:D 3.torbadan olympiacos gelirse olursun :)
LifeYourself
09.Haziran.2013, 00:26
Hemen bir sezonda gaza gelmiş sizinkiler şampiyonluk mücadelesinden aşağısı kurtarmıyor :zuhaha
3842
09.Haziran.2013, 15:43
Ooo zenginsin :0:
The Special One
09.Haziran.2013, 15:57
juan diaz itiraf et çeyrek finale kalır diyen sen misin:D bu arada senin san marino dan fiorino denen bir takım benim oyunda şl de 1 tur geçti san marino futbolu gelişiyo:D
EndoplazmiK RetikuluM
11.Haziran.2013, 17:01
Çıktığın yılda şampiyon olman büyük bir başarıi kariyeri hikayeleştirmen de takip ettiriyor :) Başarılar.
davidalaba27
11.Haziran.2013, 23:43
Zenginsin hatta çok konuşmalarda çok iyi başarılar :)
orhuncet
13.Haziran.2013, 12:30
Kupalar çok iyi olmuş ama şampiyonlar ligi zordur :)
Peguy
20.Haziran.2013, 00:54
hocam devam etmicek misin =(
Juan Diaz
20.Haziran.2013, 14:21
http://img211.imageshack.us/img211/95/u4x.png
LifeYourself
20.Haziran.2013, 17:07
http://img211.imageshack.us/img211/95/u4x.png
Öldün sanmıştım yaşıyormuşsun :zuhaha
orhuncet
21.Haziran.2013, 00:11
Harbi abi nerdesin ya ?
The Special One
21.Haziran.2013, 00:26
şampiyonlar liginde kesin alabora oldu baksana adam siteye bile girmiyo :icon_biggrin:
Juan Diaz
21.Haziran.2013, 14:56
Juan Diaz nerede soruları yanıt ararken Türkiye'den flash bir KAP bildirimi geliyor !!
http://img547.imageshack.us/img547/4954/afd.png
Juan Diaz
21.Haziran.2013, 14:59
Bir süre ara verdiğimiz için biraz hızlanalım diyerek ufak bir hikaye girişi ile yolumuza devam etmeyi düşünüyorum (: Dolayısıyla tek tek cevap vermek yerine daha öncede yaptığım gibi hikaye içinde soruları yanıtlamaya çalışacağım. Herkese teşekkür ediyorum.
3842
21.Haziran.2013, 20:33
Adam uslanmadı ya, hep böyle yapıyor bir süre susuyor sonra bambaşka bir şeyle geliveriyor :p neyse neyse yakışır Juan'ıma
Juan Diaz
23.Haziran.2013, 12:43
Lyngby patronu Diaz'ın biranda ortadan kaybolması Danimarka da şok etkisi yaratmıştı. Gün geçtikçe başta Lyngby olmak üzere tüm Danimarka genç menejer hakkında endişelenirken diğer yandan hakkında spekülasyonlar çoğalıyordu. Acaba neredeydi ? Klüpten kaçmış olamazdı çünkü bunun için herhangi bir sebep yoktu. Aksine maddi olarak epeyce rahat bir konumda olan Lyngby çok da başarılı bir sezon geçirmişti. Diaz'ın tek hayali takımla avrupa maçlarına çıkmaktı. Tüm bunlar göz önüne alındığında genç teknik adam hakkında endişeler artıyordu. Derken Türkiye'den gelen kap bildirimi, başarılı menejerin taliplerinin arttığı ve aklının çelinmiş olabileceği sorularını akla getiriyordu.
Dün akşam saatlerinde Lyngby kasabasında görülen Diaz. Basın tarafından sorulan sorulara yanıt vermek istememesi gözlerden kaçmadı. Kasabada, genç menejerin son kez geldiği ve eşyalarını alıp yeni takımına gideceği söylentileri hakim.
Tüm bunlar olurken Lyngby patronu Diaz yarın öğle saatlerinde bir basın toplantısı düzenleyip tüm gelişmeleri aktaracağını açıkladı.Lyngby taraftarlarının oldukça üzgün olduğu gözlerden kaçmazken Danimarkalı futbolseverlerin ortak görüşü ise Diaz bir veda konuşması yapacak.
The Special One
23.Haziran.2013, 12:55
kesin isabella yla tatil yapıyodur:D
oguzhan96
23.Haziran.2013, 12:59
Beşiktaşa Arjantin'li menajer yakışırr
Juan Diaz
23.Haziran.2013, 14:56
http://img708.imageshack.us/img708/2449/wzxo.jpg
orhuncet
23.Haziran.2013, 16:16
Gitmiyooooorr :D
kaanb
23.Haziran.2013, 17:27
klima çarpmışta hasta olmuş. kız tedavi etmek için eve almış gribi 2-3 haftada atlatmış, oldu. :D kızı alıp türkiye'ye tatile gittin değil mi :D
Chakemate
23.Haziran.2013, 21:11
Korktum la çok iyi gidiyordu kariyer :icon_lol:
Juan Diaz
24.Haziran.2013, 21:37
Dediğimiz gibi bir çok oyuncu başka denizlere yelken açtı. Hücum oyuncularıma güzel fiyatlar teklif edilince gönderdim. Geraldes konusunda kararsız kalsamda elimizde bulunan ve 2 yıldır pek görev vermediğimiz genç bir arkadaşımızla yola devam etme kararı aldık. Cl'de yeterli olurmu bilemiyoruz
http://img707.imageshack.us/img707/6929/5if.png
Ve gelenler
http://img27.imageshack.us/img27/24/7ov7.png
Bu arkadaşımızın sezon sonu sözleşmesi bitiyordu. Devre arasına gelince beleşe kapatırız diyerek kiraladık ama sözleşme yenileme ihtimaline karşı opsiyon koymuştuk. kiralık geldikten sonra sözleşme uzattı bizde opsiyonu kullanıp transfer ettik. Sol bek mevkiimizi sağlamlaştırdık
http://img51.imageshack.us/img51/6777/ufl.png
Arkadaş radarımıza girince eldeki forvetleri satma konusunda kararsızlığım kalkmıştı. Gelen paraların bi kısmını genç arkadaşımıza verdik. Umarım yüzümüzü kara çıkarmaz
http://img834.imageshack.us/img834/1511/wib0.png
Stoper hattımızdan bir oyuncu gönderince yerine genç ve kaliteli bir arkadaş bulduk ve kaçırmayalım dedik. 3 stoper kullandığımız çin takımda stoper sayımız fazla oluyor haliyle. Begic kısa sürede 11 de yer bulacaktır.
http://img835.imageshack.us/img835/7059/84g0.png
Yedek kalecimiz yoktu. Kaleci ararken bu arkadaşı satlık listesinde gördük. Bruno kiralıktı 1 sene idare etsin bu arkadaşa örnek olsun dedeik Renan as kaleimizdir
http://img19.imageshack.us/img19/5602/j7e.png
Saint Etienne satlık listesine koyunca bizde hemen yapıştık ve kadromuza kattık. Gidenlerin yerini daha az parayla daha genç oyuncularla doldurduk. Şimdi kaynaşa zamanı
http://img62.imageshack.us/img62/6458/tr90.png
Artan antrenör sayımızla genç ve as takımı ayrıştırdık. As takım oturdu genç takımda kısa sürede oturacak inş.
Gelen Personel
http://img822.imageshack.us/img822/496/6h4.png
Giden Personel
http://img20.imageshack.us/img20/2858/gku6.png
As takım Antrenör Sistemimiz
http://img607.imageshack.us/img607/8113/9aku.png
Genç Takım Antrenör Sistemimiz
http://img33.imageshack.us/img33/9039/oyn.png
The Special One
24.Haziran.2013, 21:40
transferlerini beğendim gayet iyi oyuncularr ama şl için fazla tecrübesizler gibi :)
Juan Diaz
24.Haziran.2013, 21:46
klima çarpmışta hasta olmuş. kız tedavi etmek için eve almış gribi 2-3 haftada atlatmış, oldu. :D kızı alıp türkiye'ye tatile gittin değil mi :D
Korktum la çok iyi gidiyordu kariyer :icon_lol:
Gitmiyooooorr :D
Hatunla arayı düzelttik. Bi yere gittiğimiz yok ((:
transferlerini beğendim gayet iyi oyuncularr ama şl için fazla tecrübesizler gibi :h:
Takımın komple avrupa tecrübesi yok :p Hep birlikte tecrübe edineceğiz. Clye yüksek ihtimal son torbanın sonuncusu girecez :p
Juan Diaz
24.Haziran.2013, 22:21
Lig biter bitmez fazla süre geçmeden yeni sezon başladığı için oyuncular fazla tatil yapmıyor ve maç kondisyonları düşmüyor. Fazla vaktimizde olmadığı için birkaç hazırlık maçı yaparak sezonu açacağız
http://img543.imageshack.us/img543/2383/qntx.png
Geraldesi satıp görev vermeyi düşündüğüm genç oyuncu gözüme girdi. Cl'de büyük görev düşecek beklerimizie umarım beni yanıltmazlar :F
http://img21.imageshack.us/img21/9162/j3vd.png
orhuncet
25.Haziran.2013, 00:36
Genç oyuncu iyi :)
Juan Diaz
25.Haziran.2013, 20:09
http://img96.imageshack.us/img96/6628/kcq.gif
1.Hafta
http://img841.imageshack.us/img841/9827/erz.png
http://img35.imageshack.us/img35/4094/uw67.png
2.Hafta
http://img811.imageshack.us/img811/1268/uk6.png
http://img153.imageshack.us/img153/4980/ig.png
3.Hafta
http://img547.imageshack.us/img547/7281/e16.png
http://img203.imageshack.us/img203/7866/yus.png
4.Hafta
http://img829.imageshack.us/img829/2379/pml.png
http://img20.imageshack.us/img20/8461/uly.png
5.Hafta
http://img59.imageshack.us/img59/9466/qow.png
http://img194.imageshack.us/img194/603/tdy3.png
6.Hafta
http://img38.imageshack.us/img38/4820/dyuh.png
http://img443.imageshack.us/img443/4547/8o.png
7.Hafta
http://img689.imageshack.us/img689/6112/rl1.png
http://img266.imageshack.us/img266/6268/nky.png
8.Hafta
http://img811.imageshack.us/img811/6600/w8kf.png
http://img692.imageshack.us/img692/5389/g72i.png
http://img62.imageshack.us/img62/6342/pwb.png
Juan Diaz
25.Haziran.2013, 20:12
Genç oyuncu iyi :h:
Kendisine güveniyoruz umarım yanıltmaz (:
Yeterince yavaşladık. Biraz hızlanalım dedik. Lige çok müthiş girdik. Fakat geçen seneki gibi hemen ensemizde kopenhag var. lig ikimiz arasında geçecek bu belli oldu. Şimdi hayallerimiz olan avrupa kupaları kura çekimi var. Tahmin ettiğim gibi Şampiyonlar liginde son torbanın sonuncusu olarak giriyoruz. Bakalım rakipler kim olacak hayde rast gele (:
http://img37.imageshack.us/img37/329/u9h.png
Juan Diaz
25.Haziran.2013, 20:19
http://img38.imageshack.us/img38/6600/c39j.jpg
http://img850.imageshack.us/img850/305/hnfm.jpg
http://img28.imageshack.us/img28/2431/jd91.png
Çok güzel kura çektim dimi ): evet evet çok güzel. Biraz şans olur be. ilk torbadan son 2 yılın şampiyon. 2 torbadan dortmund. bari 3 torbadan zayıf olaydı gele gele rubin geldi. oy oy oy
http://img580.imageshack.us/img580/7513/nws.png
The Special One
25.Haziran.2013, 20:38
4 puanın varmış o da iyiymiş ben onu da beklemiyodum ülke puanımı onlar da:D:D ligde de mükemmelsin
Juan Diaz
26.Haziran.2013, 12:58
http://img22.imageshack.us/img22/5268/ogd.gif
9.Hafta
http://img268.imageshack.us/img268/5070/k9q.png
http://img197.imageshack.us/img197/6025/iut.png
Şampiyonlar ligi heyecanı sarınca kopenhaga konsantre olamadık :p Skybet utanmasa sen niye geldin diyecek bana ayıp arkadaş
http://img13.imageshack.us/img13/8960/j9jk.png
Şeklimizi koyduk eşleşmeden son derece memnunum (yersen) :p
http://img835.imageshack.us/img835/5599/0dr9.png
4 puanın varmış o da iyiymiş ben onu da beklemiyodum ülke puanımı onlar da:D:D ligde de mükemmelsin
Aynen oda ülke puanı..ligde iyiyiz ama kopenhagda iyi hatta şuan liderliği kaptırdık (:
orhuncet
26.Haziran.2013, 13:07
Olsun lig yinede iyi şampiyon oluruz ama şampiyonlar liginde 3. bile olamayız :/
Juan Diaz
26.Haziran.2013, 13:24
http://img405.imageshack.us/img405/4756/4ghn.jpg
1.Maç
http://img191.imageshack.us/img191/5205/n8t.png
http://img11.imageshack.us/img11/2492/npx.png
http://img191.imageshack.us/img191/516/eha9.png
Rusyada ilk maç ilk heyecan. Acaba beraberlik alabilir miyiz diyerek gittik. Kontra çift forvet biraz mantıksız gelse de uzun topla Monachellonun indireceği toplarla veya sakladığı toplarla finneyi buluşturabilir miyiz dedik nitekim maçın başında Finne ve Monacello ile çok net 2 pozisyondan yararlanamadık. Direnebildiğimiz kadar direndik. Ama son çeyrekde konerden yediğimiz golle avrupa serüvenine yenilgiyle başladık.
The Special One
26.Haziran.2013, 13:29
valla helal 1-0 güzel sonun tahiti gibi olmasında:D city den korkmaya başladım ben bu arada:D
Juan Diaz
Olsun lig yinede iyi şampiyon oluruz ama şampiyonlar liginde 3. bile olamayız :/
Elimizden geleni yapacağız. Ben kadromu kaliteli buluyorum her rakiple dişe diş oynayabileceğimize inanıyorum. Takım olabilirsek neden olmasın (:
valla helal 1-0 güzel sonun tahiti gibi olmasında:D city den korkmaya başladım ben bu arada:D
Maçın başında 2 pozisyondan birini golle sonuçlandırsak farkl şeylerden bahsediyor olabilirdik (: City hayvani bir kadroya sahip. Zaten son 2 yılın Cl şampiyonu ligdede öyleler. Durdurulamaz bir güç olmuş herifler :D
benzema35
Ölüm grubuna düşmüşüz resmen :D
Bu ara da hocam oynadığın ligler zevkli mi ?
Juan Diaz
26.Haziran.2013, 13:33
Ölüm grubuna düşmüşüz resmen :D
Bu ara da hocam oynadığın ligler zevkli mi ?
4. torbadan kim gelse çıkamaz bu gruptan en iyi ihtimal 3.lük oda çok çok zor (: Ligler zevkli tanımadığın mecralarda oynuyosun ve daha da önemlisi müthiş oyuncular keşfediyosun. Hele hele gençleri bulup geliştirip onları sahada izlemek müthiş keyif (: Takımımız çok genç ve sürekli hem sportif hem kurumsal olarak gelişiyoruz
Juan Diaz
26.Haziran.2013, 13:50
http://img593.imageshack.us/img593/2826/2be.gif
10.Hafta
http://img221.imageshack.us/img221/2815/9gl4.png
http://img560.imageshack.us/img560/4064/i6n.png
Danimarka Kupası 3.Tur
http://img708.imageshack.us/img708/4136/kd6r.png
http://img16.imageshack.us/img16/6536/59mg.png
11.Hafta
http://img18.imageshack.us/img18/9509/xzfk.png
http://img834.imageshack.us/img834/3549/83g.png
Sıradaki maç Borissia Dortmund ile (:
Juan Diaz
26.Haziran.2013, 14:20
http://img855.imageshack.us/img855/3453/ku42.jpg
2.Maç
http://img37.imageshack.us/img37/8378/vf3b.png
http://img822.imageshack.us/img822/8347/ib9q.png
http://img221.imageshack.us/img221/4606/v7yz.png
Bu sefer rakip Dortmund idi. Fakat sahaya daha cesur bir diziliş ve anlayışla çıktık. İstatistiklerden anlaşılacağı üzere ezilmedik. Bizimde pozisyonlarımız oldu fakat değerlendiremedik. Rakip baskıyı artırınca kabuğumuza çekilip beraberlik ve olası kontra aradık. 2.devrede gelen tek golle boyun eğdik.
Şimdi Cl'de üst üste 2 kere City ile oynayacaz bahisleri açıyorum kaç gol yer kaç gol atarız :D
The Special One
26.Haziran.2013, 14:23
dortmund dan 1 yemişiz ingilterede 3 4 den fazla yemezsin gibi :D
Juan Diaz
26.Haziran.2013, 14:38
dortmund dan 1 yemişiz ingilterede 3 4 den fazla yemezsin gibi :D
City maçlarında beklentimiz yok yedeklerle çıkmayı düşünüyoruz. Boş yere oyuncuları yormayalım :0:
http://img405.imageshack.us/img405/8057/wgs.gif
12.Hafta
http://img407.imageshack.us/img407/5820/ratv.png
http://img33.imageshack.us/img33/9679/mrv2.png
13.Hafta
http://img194.imageshack.us/img194/8949/1rqu.png
http://img713.imageshack.us/img713/4459/q3u.png
Juan Diaz
26.Haziran.2013, 14:58
http://img15.imageshack.us/img15/131/9vc7.jpg
3.Maç
http://img266.imageshack.us/img266/2144/3pk.png
http://img28.imageshack.us/img28/5742/c63j.png
http://img826.imageshack.us/img826/9275/6cdl.png
Resmen kaplumbağa misali çekildik kabuğumuza :p sağdan soldan ortalar,uzaktan şutlar, çalımlar defans ve kaleci perte çıktı (: Ama sahadaki mücadelelerinden ötürü hepsiyle gurur duydum. Belki 3 maç boyunca gol dahi atamadık ama mücadeleleri benim için yeterli. City gibi bir takıma deplasmanda sadece 1-0 yenildik. Nema problema her darbeyle kenetlenip daha da güçleniyoruz :0:
3842
26.Haziran.2013, 17:50
City'yi Danimarka denizlerinde batırır isen UEFA şansın olur bence.
Juan Diaz
26.Haziran.2013, 17:55
City'yi Danimarka denizlerinde batırır isen UEFA şansın olur bence.
Sahamızdan çıkarsak iyidir 0-0a kitleyebilsem yeter (:
http://img841.imageshack.us/img841/8779/5jy.gif
14.Hafta
http://img43.imageshack.us/img43/554/oj8.png
http://img507.imageshack.us/img507/3903/mxe.png
Danimarka Kupası 4.Tur
http://img594.imageshack.us/img594/1337/r4nm.png
http://img546.imageshack.us/img546/9247/13i2.png
15.Hafta
http://img824.imageshack.us/img824/8966/ljx7.png
http://img404.imageshack.us/img404/4027/qrj.png
benzema35
26.Haziran.2013, 17:55
Rakiplerinin o kadrolarına karşı çok iyi dayanmışsın .
Juan Diaz
26.Haziran.2013, 17:59
Rakiplerinin o kadrolarına karşı çok iyi dayanmışsın .
Ben kadroma inanıyorum çok daha fazlasını yapabiliriz ama kura şansımızdan ötürü rakipler oldukça güçlü avrupa tecrübemizde olmayınca anca direnebiliyoruz. Muhtemelen citye içerde de yeniliriz. Avrupada erkenden avlu etmek istemiyoruz :(
The Special One
26.Haziran.2013, 18:00
kalecin neymiş be şl nin en az gol yiyen takımlarındansın :icon_biggrin: