PDA

View Full Version : Unemployed Sorunu

Cartmanez
13.Haziran.2013, 15:16
Merhaba. Oyuna unemployed yani işsiz olarak başlama seçeneğini kullanayım dedim ilk kez. Ama garip bir sorunla karşılaştım. 25 yaşında gösterdim kendimi, büyük ligleri ve Türkiye 2. ligini, Almanya 3. ligini de açtım. Oyun açılır açılmaz bütün takımlara başvuru yap ve başvuru cevabı gelince tatilden dön seçeneğini işaretleyip tatile gittim. 1 gün sonra tatilden döndü PSG, Athletic gibi büyük kulüpler sözleşme önerdi derhal. Bu sorunu nasıl aşabilirim? Benim istediğim şöyle Türkiye 2. liginde düşmeye oynayan ya da Almanya 3. liginden bir takımdan teklifin gelmesi.

vivoperlei
13.Haziran.2013, 15:46
Futbol geçmişiniz ve dolayısıyla itibarınız ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Kıtasal derecede tanınıyorsanız bu kulüplerin size teklif getirmesi normaldir, velev ki her zaman bunu yapmayabiliyorlar. Daha düşük itibarlı bir menajer olarak oyuna başlamanızı tavsiye ediyorum.

Cartmanez
13.Haziran.2013, 15:49
Futbol geçmişiniz ve dolayısıyla itibarınız ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Kıtasal derecede tanınıyorsanız bu kulüplerin size teklif getirmesi normaldir, velev ki her zaman bunu yapmayabiliyorlar. Daha düşük itibarlı bir menajer olarak oyuna başlamanızı tavsiye ediyorum.

Teşekkür ederim. Futbol geçmişimi Sunday League Footballer yapmayı denedim bu sefer Chievo teklif etti ilk günden. Yaşımı arttırıp deniyorum şimdi de.

Universal
14.Haziran.2013, 00:09
Sen gene teklif alıyorsun; ama otomatik olunca hiçbir kulüp sizle ilgilenmiyor. Yıllarca işsiz kalabiliyorsunuz.

Cartmanez
14.Haziran.2013, 16:55
Sen gene teklif alıyorsun; ama otomatik olunca hiçbir kulüp sizle ilgilenmiyor. Yıllarca işsiz kalabiliyorsunuz.

Çok garip. Yaşımı 40 yaptım, tecrübemi de sunday league footballer yaptım. Ama bu kez tatile giderken başvuru yapılacak kulüpleri "lower division clubs" olarak seçtim. Tokatspor kasım ayında teklif etti. Ocak ayına kadar çalışıp istifa ettim bu kez Çankırıspor teklif etti. Reddettim ertesi gün Tepecikspor teklif etti. Düzeldi yani sorun.

Alman kulüplerinden teklif gelmesi için uyruğumu Alman yapıp deniyorum bir de.