Log in

View Full Version : Fazla maaş isteyip azına başkasına gitmesi

RasAnt
19.Haziran.2013, 17:46
Sadece bendemi oluyor acaba böyle bir durum ?

Örneğin Alper ve Hasan Alinin sözleşmeleri bitecekti Alper haftalık 22bin euro Hasanda 30bin euro alıyor. Çok para istemesinler diye son 1 hafta kala masaya oturdum ona rağmen Alper 40binden kapıyı açtı Hasanda 45binden bende gıcık oldum param olmasına rağmen serbest bıraktım.

Ayrıca Alper geldi 29 una Hasan geldi 30 una. Neyse transfer sezonu bitcek artık koskoca 3 ayda 2 side takım bulamadı son dakikada Alper 20bine Gladbach ile anlaştı, Hasan takım bulamadı devre arası geldi Bursaya 9bine imza attı. :)

Ben şaşıyorum böyle saçmalıklara ya, sadece bende mi oluyor bu anormallikler ?

tgylmz
19.Haziran.2013, 19:23
Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz hocam :D Saçma değil, serbest kalınca azla yetinmek zorunda kalıyor :D

LifeYourself
19.Haziran.2013, 19:26
Sen adamı oynatırken adam doğal olarak fazla para istiyor.Ben değerliyim kafası yaşıyor.Ee sende serbest bırakınca sudan çıkmış balığa dönüyor ve ucuza başka bir takıma gidiyor.Bencede saçma değil.
Bu arada benim gördüğüm takımın ekonomisi ne kadar yükselirse onlarda genelde o derece yükseltiyorlar sözleşmeyi.

himone
19.Haziran.2013, 20:30
Sadece serbest youncularda olmuyor, bende oynarken başka takımla daha azına anlaşanlar da var. Ve yapay zekanın zorlaştırma mantıklarından birisi de sözleşmeler. Mesela ben takımda bir oyuncuyla kesinlikle anlaşamazken, ben istifa ettikten sonra oyuncu bende istediğinin yarısına sözleşme yeniliyor(menejer ve oyuncuyla aramda hiçbir sorun yok). Son 2-3 yıldır bu sözleşme durumu var malesef, çare bulunacağını da zannetmiyorum.

berkebjk1
20.Haziran.2013, 00:57
Bu çok olan birşey ben genelde oyuncuları aynı maaşta tutmak için imza parasını arttırıyorum 5-6 senede sürekli vereceğim parayı sadece 1 sefer veriyorum.

RasAnt
20.Haziran.2013, 01:15
Adamlar rotasyon oyuncusu hep ya o yüzden sinir oldum zaten, as oyuncularım olsada isteseler anlarım ama yedek oyuncularım istiyor bu paraları yedeklerin istemesi saçma bence :)

Vince_15
26.Haziran.2013, 18:05
başarın artarsa bu durum daha üzücü olabiliyor, en son örneği ben vereyim, regen bi oyuncum var hakan ünal diye sol açık bek oynuyor, şampiyonlar ligini kazandım gs ile benden sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalmıştı uzatayım dedim malum sol bek bulmak zor, 15 miloyn euro istedi yıllık adam 30a barçaya sattım barçadan aldığı para 8 milyon :D

attirson
26.Haziran.2013, 18:17
Drogba Gs'den milyonlar istedi Gs'de vermedi serbest kaldı Yıllık 210.000 € 'ya Antalyaspor'a getirdim.Oyunda hep oluyor ama saçma degil bence.
Hatta 195miş yanlıs hatırlamısım. :D
http://k1306.hizliresim.com/1b/u/pm284.jpg (http://bit.ly/c25MCx)