PDA

View Full Version : Online Bankacılığı Aktif Hale Getirmek

BaFraLı
01.Ağustos.2013, 13:39
Arkadaşlar merhaba. Bu sene üniversiteye gidiyorum diye Vakıfbank ve Ziraat Bankasından hesap açtırdım.

Dahaca kartım gelmedi. 1 hafta sonra falan gelir kartını alırsın dediler. Şimdi elimde mevduat hesap cüzdanı var. IBAN ve hesap numaram yazıyor içinde.

Ben online bankacılığı aktif hale getirmek istiyorum ama anlamadım birşey. Müşteri hizmetlerini mi arayıp açtırıcam yoksa kendim, bankaların internet sitelerinden tc numaramı falan girerek aktif hale getirebiliyormuyum ? Denedim ama kart numarasının son 6 hanesini falan istiyor yazıyorum olmuyor.

Nasıl yapabilirim ?

Hugo
01.Ağustos.2013, 16:00
Ziraat bankasınınki için şubeye gidip açtırmak istiyorum diyorsun diye biliyorum. Onunla uğraşmadığım için ben giremiyorum mesela ziraat hesabıma internetten. Yapıkredi hesabım için internetten ilk defa giriyorum falan tıklayıp yapmıştım. Vakıfbankta durum nedir bilmiyorum ama arayıp sorarsan daha makul bilgi verirler.

BaFraLı
01.Ağustos.2013, 19:43
Ziraat bankasınınki için şubeye gidip açtırmak istiyorum diyorsun diye biliyorum. Onunla uğraşmadığım için ben giremiyorum mesela ziraat hesabıma internetten. Yapıkredi hesabım için internetten ilk defa giriyorum falan tıklayıp yapmıştım. Vakıfbankta durum nedir bilmiyorum ama arayıp sorarsan daha makul bilgi verirler.

Bende uğraştımda yapamadım ya. Bu gün mesaj geldi ziraat bankası kartınız geldi şubeden alabilirsiniz diye. Yarın kartı alırken onuda sorayım bari.

BaGa TaRKaN
01.Ağustos.2013, 22:44
Tolga; Vakıfbank ve Ziraat Bankasının İnternet Şubesini Kullanabilmek İçin Bankanın Şubesinden Hizmet Sözleşmesini İmzalaman Gerekiyor Daha Sonra İnternetten Bankanın İnternet Şubesine Girip Anında Şifre ile Aktif Edebilirsin :)

Takıldığın Bir Yer Olursa Yardımcı Olurum

BaFraLı
02.Ağustos.2013, 02:12
Tolga; Vakıfbank ve Ziraat Bankasının İnternet Şubesini Kullanabilmek İçin Bankanın Şubesinden Hizmet Sözleşmesini İmzalaman Gerekiyor Daha Sonra İnternetten Bankanın İnternet Şubesine Girip Anında Şifre ile Aktif Edebilirsin :)

Takıldığın Bir Yer Olursa Yardımcı Olurum

Çok sağol abi. Dediğin gibi banka hesabı açtırırken demeyi unuttum internet bankacılığını. Yarın kartı almaya gidince bir diyeyim bakalım.

BaFraLı
18.Eylül.2013, 22:02
Ben yaklaşık 1 buçuk ay önce ziraat bankasından hesap açtırdığımda online bankacılığıda kullanmak istiyorum diyip onunda açılmasını istemiştim. Tamam dediler bilgilerimi aldılar sonra şöyle bir kağıt verdiler, kağıdın içinde şifre var ;

http://n1309.hizliresim.com/1f/l/su19l.jpg

Bana bu kağıdı verip müşteri hizmetlerini arayıp onaylatmamı mı ne söylediler ama ne söylediklerini tam anlamadım. Ne yapmam gerek şimdi acaba ? Müşteri hizmetlerini arıyorum kaça basacağımı falan söylüyor ama çok farklı işlemler çıkıyor. Atm kart şifresini falan değiştirmeye giriyor 1 e basıyorum falan.

Bilen birisi yardımcı olabilir mi.

BaGa TaRKaN
19.Eylül.2013, 01:37
Sen Direk Müşteri İlişkisine Bağlan Boşuna Tuş Falan Tuşlama Ondan Sonra İnternet Şb.si Şifremi Aktifleştirmek İstiyorum Demen Kafi