View Full Version : Yeni Mesajlar Bölümü
MoisHaLe
07.Aralık.2013, 21:07
Arkadaşlar konuyu doğru yere açmışımdır umarım. 2 gündür yeni mesajlara tıkladığım da hiçbir şey olmuyor 3. kez tıkladığım da normalde 30 saniye bekletmesi gerekirken yeni mesajlar rastgele dizilmiş oluyor. Misal en son baktığımda Galatasaray- Elazığ konusuna 18.49 da mesaj geldiyse yeni mesajlara tıkladığım da o konu üstte kalıyor 19.22 de ki mesaj altlarda kalıyor. Bunun nedeni ne olabilir, başka bu duruma yaşayan var mı ?
5267
07.Aralık.2013, 21:08
Bendede aynı durum var.
BaGa TaRKaN
08.Aralık.2013, 00:03
Muhtemelen Tarayıcınız İle Alakalı Olabilir Explorer Ya da Mozilla'da Böyle Olabiliyor Zamanında Yaşamıştım Bunu
MoisHaLe
08.Aralık.2013, 00:08
Muhtemelen Tarayıcınız İle Alakalı Olabilir Explorer Ya da Mozilla'da Böyle Olabiliyor Zamanında Yaşamıştım Bunu
chrome kullanıyorum ben.
Vieri
08.Aralık.2013, 02:04
tarayıcının çerezleriyle alakalı bir sorun olabilir
MoisHaLe
08.Aralık.2013, 20:49
tarayıcının çerezleriyle alakalı bir sorun olabilir
onları da temizledim yine aynı durum devam ediyor..
GeNç KaRTaL
10.Aralık.2013, 20:02
Aynı sıkıntı bende de olmaya başladı.Çerezleri sildim bakalım düzelecek mi?
Düzeltme: Turksportal ile ilgili bütün çerezleri temizlememe rağmen düzelmedi problem bende de.
BaGa TaRKaN
10.Aralık.2013, 22:45
Acaba Tarayıcınız Güncellenmiş Olabilir mi ?
Belki Güncellendikten Sonra Böyle Bir Şey Olabilir
GeNç KaRTaL
10.Aralık.2013, 23:17
Tarayıcımı güncellemedim.Tarayıcıyı değiştirerek bir çözüm buldum şimdilik.(Chrome'dan Opera'ya geçtim)
MoisHaLe
10.Aralık.2013, 23:20
Chrome'da ki bütün tarama verilerini en başından temizledim. Ccleaner adlı program ile de temizlik yaptım. Şimdilik bir problem yok. Belki sizde de işe yarar..
GeNç KaRTaL
11.Aralık.2013, 00:19
Valla çerezleri temizleyince,bende de ilk başta sorun çözüldü ama kısa süre sonra tekrarlamaya başladı.Bakalım eğer sende sıkıntı çıkmazsa yeniden,denerim o yöntemi.:)
Sekopej
13.Aralık.2013, 01:51
Ben de bugün aynı sıkıntıyı yaşamaya başladım.
BaGa TaRKaN
13.Aralık.2013, 11:05
Bir Ben Yaşamadım Heralde :D
Belki Windows Updateleri Kapalı O Yüzden Sorun Olmayabilir Bende :)
Samsung Galaxy cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
kumbara
26.Aralık.2013, 04:37
Bende yaşamaya başladım son zamanlarda ama zamanla alışıyor insan.
El Barto
28.Mayıs.2014, 13:52
Bu sorun ile ilgili şöyle bir teorim var. Teoriden ziyade gözlem diyelim. Telefonunuzdan tapatalk ile giriş yaptı iseniz foruma ve forumu tapatalk üzerinde profilinize ekledi iseniz oturumunuz devamlı açık kalıyor. İkinci bir seçenek farklı bir cihazda giriş yapıp "beni hatırla" zımbırtısını kullandı iseniz yine aynı sıkıntıyı yaşıyor olabilirsiniz. En azından ben de bu durumu yaşadım ve telefondaki tapatalk uygulamasını kaldırdıktan sonra işler normale döndü. :)