View Full Version : Kalecilerdeki Creativity(Yaratıcılık) Özelliği Düşme Sıkıntısı
Moonguard
02.Şubat.2014, 22:03
Merhabalar arkadaşlar, yine bütün oyuncularımın özellik değişimlerine bakarken bir sorunla karşılaştım. Elimdeki genç yaşlı bütün kalecilerin creativity özelliği sürekli olarak düşüşte. Bu özellik kalecilerde pek kullanılmadığı için böyle bir durum olduğunu düşünsem dahi bu durum beni epey rahatsız etti. Sonuçta gelişmekte olan genç bir kalecinin mental özelliklerinin düşmesini pek mantıklı bulmuyorum. Ayrıca gelişimlerini tamamlamış kalecilerde de mental özellikler hala yaşın verdiği doğal etkiyle artmasına devam etmesine rağmen creativity sürekli olarak düşüşte. Hangi oyuncuma baktıysam hiç bir artış olmadan 2-3 kademe düşüş yaşamış.
Sizde de bu durum böyle mi?
canerozaskin
02.Şubat.2014, 22:38
Sebebi bireysel antrenmanda kaleci özelliği çalıştırmaktan dolayı oluyor. Süpürücü kaleci antrenmanı vermeyince düşüyor.
Bafici
03.Şubat.2014, 00:07
Aslında daha iyi oluyor. Creativity kalecilerde pek işe yaramayan bi özellik boşuna ca'dan yiyor. Onun yerine daha gerekli olan özelliği 1 tık artabiliyor o düşünce.
ismaelbouzid
05.Şubat.2014, 16:56
Aslında daha iyi oluyor. Creativity kalecilerde pek işe yaramayan bi özellik boşuna ca'dan yiyor. Onun yerine daha gerekli olan özelliği 1 tık artabiliyor o düşünce.
Katılıyorum creativity zaten önemli bir özellik değil kaleci için düşmesi de fazla alakadar etmiyor yani