PDA

View Full Version : Steam Oyundan Atıyor



Muhammed Cevher
26.March.2014, 19:51
Oyunum orjinal, yeni aldım. Oyunda ilerleyemiyorum 2 gün geçince steam oyundan atıyor. Çevrimiçi modda da atıyor çevrimdışı modda da. Var mı bunun bir çözümü?

sadistkral
27.March.2014, 00:28
Oyunum orjinal, yeni aldım. Oyunda ilerleyemiyorum 2 gün geçince steam oyundan atıyor. Çevrimiçi modda da atıyor çevrimdışı modda da. Var mı bunun bir çözümü?

Try deleting your preferences - http://www.footballmanager.com/faq/?game=38&id=218

Then delete your cache - http://www.footballmanager.com/faq/?game=38&id=217

Once that's done, reverify your cache and try the game again - http://www.footballmanager.com/faq/?game=38&id=221

Then try changing your rendering mode from GPU to Software as shown here - http://www.footballmanager.com/faq/?game=38&id=246

If that STILL doesn't work, please post your dxdiag and let us know if you have any kind of anti-virus installed, and if so what type. Dxdiag details here - http://www.footballmanager.com/faq/?game=38&id=220

Steam kendi sayfasında bu sorunla karşılaşanlara bunu söylemiş. Adımları bir dene istersen, olmazsa steam ile bağlantıya geçersin.

Muhammed Cevher
27.March.2014, 03:12
FM 2012 oynuyorum. Burdaki GPU ile olan seçeneği yapamıyorum FM 12'de mesela. Tatile gitsemde oyun kısa süre sonra kapanıyor kendiliğinden.

Muhammed Cevher
27.March.2014, 16:03
Oyunu ve Steam'i sildim tekrar yükledim fakat sorun devam ediyor.

sadistkral
27.March.2014, 17:18
Steam'e kayıtlı olduğun mail yoluyla steam'le iletişime geçersen yardımcı olacaklardır. İngilizcen çok iyi değilse translate kullanarak derdini anlatırsan anahtar kelimelerden anlıyorlar, sanırım onlar daha iyi yardımcı olacaktır.

Muhammed Cevher
27.March.2014, 18:42
Birşeyler yazdım Support'a fakat dün geceden beri cevap gelmedi.

cklnc
27.March.2014, 20:30
ben de fark ettim bu durumu arada hiçbir hata vermeden oyundan atıyor var mı çözüm?

Muhammed Cevher
27.March.2014, 22:37
Ne zaman atılan mesajlara cevap veriyor bu Steam Support bilen var mı?

Muhammed Cevher
31.March.2014, 13:41
Sorunu çözdüm. Yüklediğim paketlerden birtanesi yüzündenmiş.