View Full Version : Kaç Lig Açıyorsunuz ?
GaNgStaLoVe
03.Nisan.2014, 14:27
Yeni kariyere başlarken oyuna kaç lig ekliyorsunuz ? ve oyunun daha gerçekci olması için hangi liglerin eklenmesi gerekir sizce ?
rexpo1994
03.Nisan.2014, 14:48
http://i.hizliresim.com/eXnOMO.jpg (http://hizliresim.com/eXnOMO)
Ben açabildiğim kadar lig açtım, şuan 100 bin oyuncu sınırını aşmışım 107bin olmuş.Regenler gelince mi 107bin oldu acaba?
Kryptonite
03.Nisan.2014, 15:05
Bu kadar lige oyun hızı kaç çok merak ettim :)
alper3
03.Nisan.2014, 15:08
Lig sayısını hatırlamıyorum ama 125bin oyuncu ile başlıyorum oyuna. Avrupa kıtasından ülkeleri kendim seçiyorum. Afrika ve Güney Amerika'yı database'in özel kısmından yapıyorum, birde Türkiye daha geniş olsun diye buradan Türkiyeyi bir daha seçiyorum. Tabi boyutu da büyük ayarlıyorum.
pusathan01
03.Nisan.2014, 15:24
Lig sayısını hatırlamıyorum ama 125bin oyuncu ile başlıyorum oyuna. Avrupa kıtasından ülkeleri kendim seçiyorum. Afrika ve Güney Amerika'yı database'in özel kısmından yapıyorum, birde Türkiye daha geniş olsun diye buradan Türkiyeyi bir daha seçiyorum. Tabi boyutu da büyük ayarlıyorum.
Eskiden bende öyle yapıyordum. Tüm kıtaları seçiyordum 133,000 buluyordu. Ama çok yavaş olduğundan artık Türkiye de kariyer yapacaksam Almanya, Belçika, Hollanda, İsviçre, Danimarka, Türkiye ve Avusturya' yı seçiyorum.
Başka ligden açacaksam büyük Avrupa ligleri ile Arjantin ve Brezilyayı ekliyorum. Ama bundan sonra bunlara Finlandiya, Güney Kore ile Çin i de ekliyeceğim.
GaNgStaLoVe
03.Nisan.2014, 15:29
bir sorum olacak arkadaşlar , ben brezilya , arjantin , italya , ingiltere , ispanya , almanya , hollanda , portekiz , türkiye ve fransa nın üst liglerini açmayı düşünüyorum oyunda yavaşlama olurmu ? şuana kadar hep tek lig oynuyordum onunda pek zevki olmadığnı anladım.( pc min özellikleri 12 gb ram 4 gb ekran kartı 64 bit ve 3.1 ghz )
pusathan01
03.Nisan.2014, 16:16
Tahminimce hızına en az 3 yıldızdan fazla yıldız verebilir.
GaNgStaLoVe
03.Nisan.2014, 16:27
Tahminimce hızına en az 3 yıldızdan fazla yıldız verebilir.
Güzel tahmin :icon_biggrin: 3 yıldız verdi , oyun içinde yavaşlama oluyormu peki bütün liglerin maçını bekliyormuyum yoksa diğer liglerin maçını göstermeden arka plandamı oynatıyor
Artul
03.Nisan.2014, 17:12
Ben taş çatlasın 5 ülkeyi açıp oynuyorum onda da oyun hızı 1,5 yıldız oluyor.. :uzgun:
serkankeyvan
03.Nisan.2014, 18:22
5 buyuk ligin ilk seviyeleri ve kariyer yapacagim takimin ulkesinin ilk 2 seviyesini aciyorum. Ayrica veritabanini da oynayacagim ulkeye gore genis uzerinden ozellestiriyorum.
Yildiz olayina da hic inanmiyorum. Yarim yildizda da 3 yildizda da ayni hizda oynuyorum ben.
ReaList
03.Nisan.2014, 19:07
Eğer tek ülkede kariyer yapacaksam tek ülke + özel veritabanı ayarıyla beraber 80 bin oyuncu ; Farklı liglerde yapacaksam açacağım lig kadar sayı + özel veritabanı ayarıyla beraber 80 bin oyuncu.
FearlesSamu
04.Nisan.2014, 23:46
Ben şu an Türkiye lginde oynuyirum yanında almanya,Rusya, Hırvatistan,Çek,İspanya ligleri ile oynuyorum oyun hızım normal.1. sezonda bitti.
urwrdskkn
04.Nisan.2014, 23:49
22 Lig Bütün Alt Ligler Dahil 47 Olması Lazım Total Oyuncu Veri Tabanı 110 bin e yakın :D
Chamberlain
05.Nisan.2014, 00:05
İngiltere,İspanya,İtalya,Hollanda,Rusya,Türkiye.
Bana kalsa daha Danimarka,Portekiz,İsviçre,İskoçya,Ukrayna,Amerika liglerinide açarım ancak 3 yıldızdan aşşağısını kabul etmiyorum kendime şart koydum. :)
alper3
05.Nisan.2014, 03:01
Eskiden bende öyle yapıyordum. Tüm kıtaları seçiyordum 133,000 buluyordu. Ama çok yavaş olduğundan artık Türkiye de kariyer yapacaksam Almanya, Belçika, Hollanda, İsviçre, Danimarka, Türkiye ve Avusturya' yı seçiyorum.
Başka ligden açacaksam büyük Avrupa ligleri ile Arjantin ve Brezilyayı ekliyorum. Ama bundan sonra bunlara Finlandiya, Güney Kore ile Çin i de ekliyeceğim.
Şimdi baktım açık olan liglere;
Asya Kıtasından: Çin, Güney Kore
Avrupadan: Almanya, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, İngiltere, İspanya, İsveç, İtalya, Portekiz, Rusya, Türkiye, Yunanistan
Kuzey Amerikadan: Amerika, Meksika
Database'den de Afrika ve Güney Amerika kıtalarını komple seçiyorum ne kadar seçenek varsa. Birde Türkiyeyi ve Süper ligi seçiyorum komple.
playeray
05.Nisan.2014, 03:28
Türkiye, Brezilya, Arjantin, İngiltere, İtalya, Almanya, Fransa, Hollanda, Portekiz, Rusya, İspanya açarım genelde.
canerozaskin
06.Nisan.2014, 01:09
Almanya, Fransa, İngiltere, İtalya, İspanya, Türkiye liglerinin en üst seviyelerini seçiyorum genelde.
BMAais28
06.Nisan.2014, 13:05
1 :D kafama eserse bi aksiyon yapıp 3 :ASDF
Universal
07.Nisan.2014, 16:32
Yönettiğim ülkedeki bütün ligler açık oluyor Brezilya dışında da Avrupa'da ki en önemli dört lig açık. Hangi ülkeye gidersem o ülkede ki bütün ligleri açması için komut veriyor diğer ligi ise ana lig olarak sınırlıyorum.
Bir kaç sezon sonra Rusya, Hollanda gibi ligleri de açıyorum.
Lordinas
07.Nisan.2014, 18:50
Sadece Türkiye'yi açıyorum GS ile sonuna kadar gittiğim için diğer ligler ırgalamıyor :D
mpaker66
07.Nisan.2014, 21:33
Toplam 85 lig açarım hep. Standart benimkisi.
kaiserkaan
07.Nisan.2014, 22:15
85 mi ? oyunda 1 gün kaç günde gecio :) naaptın hoca yauu
mpaker66
07.Nisan.2014, 23:08
Bilgisayar canavar olunca, sorun yok yani.
CanrY
10.Nisan.2014, 01:42
2.lig takımı alacaksam o ligin ilk 2si mecbur:D en üst ligdeyse takım sadece o ligi açarım
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi