Log in

View Full Version : FMC Modunda Oyuncu Gelişimi ve Taktik Ekranı Yardım

aytekin79
27.Haziran.2014, 18:18
Merhaba arkadaşlar,

FMC moduna biraz uzak biriyimdir. Bu modda oyuncu gelişimi nasıl oluyor ? PPM nasıl kazandırılıyor ? (Tabi eğer varsa ) Biraz kurcaladım fakat bulamadım.

Bunun dışında taktik uyumunu gösteren çubukları göremiyorum var mıdır böyle birşey ?

aytekin79
28.Haziran.2014, 04:08
Hiçkimse mi FMC modunda oynamıyor arkadaş :) yok mu cevap verebilecek

Leonadias
28.Haziran.2014, 06:34
Oyunculara bireysel antrenman verilmiyor. Bu şekilde oyuncu gelişimleri nasıl oluyor pek fikrim yok.

aytekin79
28.Haziran.2014, 17:12
Hmm, Acaba oynadığı pozisyona göre otomatik mi kazanıyor oyun içi tercihleri

aytekin79
03.Temmuz.2014, 16:56
Bu konuda başka yardımcı olacak olan yok mu ? Oyuncu gelişimi ,taktik uyumu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum

CanrY
04.Temmuz.2014, 06:01
Ppmler otomatik oluyo yani bi bakıyon mesajlara bilmem ne artık sert şut atabiliyor vs taktik ekranı zaten klasik modun amacı ayrıntılara girmeden oynatmak ki normal mod gibi değil yok yani bahsettiğin olay, ben klasik oynuyorum varsa aklına takılan başka şeyler yardım ederim

aytekin79
04.Temmuz.2014, 10:01
Ppmler otomatik oluyo yani bi bakıyon mesajlara bilmem ne artık sert şut atabiliyor vs taktik ekranı zaten klasik modun amacı ayrıntılara girmeden oynatmak ki normal mod gibi değil yok yani bahsettiğin olay, ben klasik oynuyorum varsa aklına takılan başka şeyler yardım ederim

Taktik uyumu diye birşey yok anladığım bu. Onun dışında ppm leri role göre kazanıyor diyorsun. Sanırım o da antreman sahası ,altyapı tesisleri gibi şeylere göre daha çabuk kazanılıyor.Teşekkür ederim yardımınız için