PDA

View Full Version : Futbolcu Hikayesi | Çanakkale Dardanelspor

erkut121
01.Ağustos.2014, 19:25
Size kendimin tamamen kurgusal bir şekilde memleketimin takımı olan Çanakkale Dardanelspor'daki yaşantımı hikayelendireceğim. Umarım keyifle takip edersiniz.

Kariyerimin Başlama Anları

Takımda bir çok arkadaşımın bulunması aslında benim için avantaj olmuştu. Artık futbol için yaşlı olduğumu düşünmeye başlamıştım. Ne de olsa 20li yaşlarıma gelmiştim ve amatör küme dışında futbol kariyerim yoktu. En büyük hayalim tabiki şehrimin takımında oynamak değildi. Fakat ne de olsa futbol için yaşıyordum.

Bir gün takımdan arkadaşım olan Bedri ve İlker'le kordonda bir mekanda otururken, "Neden şansımı denemiyorum ki ?"dedim kendi kendime. Belki de idmanlara katılabilirdim. Hiç birşey olmasa formumu geliştirirdim. Belki de futbolcu olmak için hala şansım vardır diye düşündüm.

Konuyu açtım çocuklara ve onlar da beni olumlu karşıladılar. Hocalarıyla konuşmaya gideceklerini istersem gelebileceğimi söylediler. Beraber kulüp binasına girerken kapıda o amblemi gördüm ve bir an ismime tezahurat yapıldığını falan hayal etmeye başladım. Dalmışım Bedri "Hadi, geldik." deyince bi an irkildim ve silkinip kendime geldim. "Ooo şimdiden daldı gitti bu." dedi İlker'e benim hakkımda.

Teknik direktörü gördük biraz ilerde. Masa tenisi oynuyordu kulüpten bir sorumluyla. Gayet çekişmeliği gittiği için bize pek bakamadılar. Maçları bitince dönüp selam verdi hepimize. "Kim bu genç ?"diye sordu. Tanıttım kendimi hemen. Konuyu fazla uzatmadan sorduk. "Lisansı olmadan bir oyuncuyu idmana çıkaramam ama bir günlük misafir olabilirsin." dedi. "Ehh" dedim kendi kendime. Bu da bir şey belki olur..

"A takım için seni şuan istesen de kadroya alamam. Eğer gerçekten iyiysen paf takımda oynama şansını bulabilirsin."dedi kısıp bir sesle.
"Peki hocam." diyebildim sadece.

En iyi başlangıcın güzmek olacağını düşünerek hemen şortumu giyip denizin yolunu tuttum. Zaten tesislere çok yakın bir yer var. Orada denize girdim.. 2 saat boyunca o hırsla yüzmüşüm. Hava geç olmaya başlayınca eve geri döndüm. Hemen uyumuşum.

Öğlenki idmanı iple çeker bir şekilde hazırlanmaya başladım. Arayan İlker'di." İdman için bir şeyler giymene gerek yok. Herşeyi ayarlarız burdan. Sen sadece kramponlarını al ve gel" dedi. Ben baya bir heyecanlanmaya başlamıştım. Umarım herşey istediğim gibi gider ve bir şekilde futbola profesyonel olarak başlardım..

Bir dahaki güncellemede antrenmanla devam edeceğiz...

Kaka Leite
01.Ağustos.2014, 21:03
Onaylandı, başarılar.

Hoffman
01.Ağustos.2014, 21:21
Başarılar hocam.

krasafcik
01.Ağustos.2014, 21:58
Başarılar Dilerim

RagnarLothbrok
01.Ağustos.2014, 22:12
Dardanel'i tekrar altyapısıyla ünlü bir kulüp haline getirirsin umarım başarılar

Ali Hikmet
01.Ağustos.2014, 22:47
Başarılar Hocam en kısa zamanda Süper Lig de görelim takımı

master_zngldk67
01.Ağustos.2014, 22:51
başarılar :)

pusathan01
01.Ağustos.2014, 23:00
Başarılar dilerim. İnşallah en kısa zamanda fabrika tekrardan üretime geçer.

Leonadias
01.Ağustos.2014, 23:08
Oyak Renault zamanında sakatlanmadan 2 hafta öncesinde transfer olabileceğim bir kulüptü ama sakatlandıktan sonra işler terse dönmüştü inşallah başarılı olursun
İyi eğlencler.

burakdinc
02.Ağustos.2014, 01:05
Başarılar.

erkut121
02.Ağustos.2014, 01:30
http://www.belconti.com/wp-content/uploads/2013/05/antrenman-fotosu.jpg

İlk Antrenman

İlk antrenmanıma başlamak ve belki de büyük bir yıldız olmak adına ilk adımımı atmak üzereydim. Çok heyecanlıydım. O kadar ki cüzdanımı falan evde bırakıp dışarıya atmışım kendimi. Acele edip idmana yetişmek istiyordum. Bu yüzden otobüs kartımı çıkarayım da otobüsle gideyim diye geçiriyordum içimden. Elimi cebime bir attım, cüzdan yok. "Acaba çaldırdım mı ?" dedim kendi kendime. Bi telaş sardı beni. Aranıyorum aranıyorum her tarafımı aradım yok. Deli oldum nerdeyse. Sonra bir an dedim ki acaba evde mi bıraktım ??

Hemen koşarak eve gittim, girdim. Evi ufak bir arama sonucunda cüzdanı buldum ve rahatladım. İdmana 20 dakika kalmıştı. Adamı zaten zor ikna ettim. Şimdi de ilk idmana geç kalırsam, adamın gözünde disiplinim 0 olurdu. Attım kendimi evden dışarı ve otobüsü falan unutup koşa koşa idman tesislerinin yolunu tuttum. Tek tük ısınanlar vardı sahada." Ahh geç kaldım !!" dedim kendi kendime. Karşıda dikilen Bedri'yi görünce rahatladım birden. "Hadi abi nerdesin sen ?!" deyince. "Geldim, geldim." diyebildim sadece.

Nefes nefese kalmıştım. Hemen soyunma odasına girip üzerimi değiştirdim. İdman için gerekli eşyaları İlker bana ayarlamıştı. Heyecanım çok fazlaydı. Emin olun mide bulantısı, baş dönmesi, karın ağrısı falan her şeyi hissediyordum. Deli gibi atıyordu kalbim. Çıplak ayaklarla idman sahasına kadar yürüyüp kramponlarımı orda giydim. Başın öne eğik beklerken ilerden Yavuz ve Faruk abi geliyordu. Bu güne kadar tribünden izlediğim adamlarla aynı sahada idman yapma fikri daha da delirtiyordu beni. Tabi hayalim değildi ama ne de olsa imrenerek izliyordum onları.

"Hocayı gördüm sonra biraz ilerde biraz köşede normal koşular yap ve idmanı izle. Bakalım formunu görelim." dedi bana.
"Peki." dedim hemen.

erkut121
02.Ağustos.2014, 01:34
Onaylandı, başarılar.

Başarılar hocam.

Başarılar Dilerim

Dardanel'i tekrar altyapısıyla ünlü bir kulüp haline getirirsin umarım başarılar

Başarılar Hocam en kısa zamanda Süper Lig de görelim takımı

başarılar :)

Başarılar dilerim. İnşallah en kısa zamanda fabrika tekrardan üretime geçer.

Oyak Renault zamanında sakatlanmadan 2 hafta öncesinde transfer olabileceğim bir kulüptü ama sakatlandıktan sonra işler terse dönmüştü inşallah başarılı olursun
İyi eğlencler.

teşekkürler.. :) kulüpten daha çok ilk mesajda bahsettiğim gibi oyuncu kariyeri yapacağım..

Leonadias
02.Ağustos.2014, 03:33
Pek ilginç olacak :) sakatlanır hoca olursun :D

karakartalbjkk
02.Ağustos.2014, 11:52
Öncelikle başarılar dilerim. Oyundan karelerde koyarsan hikayen için iyi olur. ;)

rexpo1994
02.Ağustos.2014, 13:36
Başarılar:)

Ali Hikmet
02.Ağustos.2014, 15:15
Hikaye tarzı 10 numara. Sabırsızlıkla bekliyorum.

erkut121
02.Ağustos.2014, 15:40
Pek ilginç olacak :) sakatlanır hoca olursun :D
aman hocam deme öyle. :D

Öncelikle başarılar dilerim. Oyundan karelerde koyarsan hikayen için iyi olur. ;)
zamanla artacak. :)

Başarılar:)
teşekkürler. :)

Hikaye tarzı 10 numara. Sabırsızlıkla bekliyorum.

teşekkürler..

Yeni bölüm birazdan geliyor..

erkut121
02.Ağustos.2014, 15:43
http://www.yerel17.com/images/haberresim/images/DSC_0180.JPG

Düz koşular yaparken gözlemlediğim idmanın çok fiziğe dayalı ve sert geçtiğiydi. Korkmadım değil. Baya da çekinmiştim acaba yapabilir miyim diye. Nitekim idman bitene kadar da orda topla kendi başıma takıldım. Kimse de gelip "sen burda ne yapıyorsun ?" demedi. Sabır ederek kendi kendime idman yapmaya devam ettim. Nihayet çalışma bitmişti ve çift kale maçla idman bitecekti. Şans bulurum diye umuyordum ve öyle de oldu.

Hoca: "Oğlum, tek şansın var. Kendini göster. Hangi mevkide oynamayı istiyorsun ?" dedi. Biraz sertlikten tereddüt etsem de "Sol açık hocam." dedim.
"Peki, oğlum. Hadi geç" dedi eliyle sol tarafı göstererek. O andan hatırladığım tek şey bacaklarımın titrediği, çaprazdan Erdi'ye attığım bir gol ve bir kaç yere düşmemdi.

Antrenman bittiğinde bir kaç kişi tebrik bile etti. Ama hatırlamıyorum. İlkerle konuştuk. "İyiydin, inşallah iyi olur." dedi. Sonra kim olduğunu bilmediğim bir adam beni çağırdı yanına ve "Hoca seni odasında bekliyor." dedi. Hocanın bana ne diyeceğini çok merak ediyordum. Deli gibiydim hala. Koşar adım hocanın odasını buldum. Kapıyı tıklattım. "Gir." sesini duyunca hemen odaya daldım. Hoca oturmuş ve sanki beni beklemiyormuş gibiydi.

"Beni istemişsiniz hocam." dedim. Geç,otur bakalım." dedi. Biraz okuduğum bölümden ve normal hayattan konuştuktan sonra. "İki gün sonra sezonun ciddi ilk idmanı var. A takım idmanlarına gel." dedi bana. Şok olmuştum ve ne diyeceğimi bilemedim. Sadece kafamı sallayıp dışarıya çıktım. Seçilmiş olmanın verdiği duygu ve cidden hayallerimi gerçekleştirebilecek olmanın verdiği haz hiçbir şeye değişilmezdi..

Ali Hikmet
02.Ağustos.2014, 16:57
Okurken ben de o anı yaşamış gibi oluyorum :)

Leonadias
02.Ağustos.2014, 17:50
Artık kimse durduramaz seni :n:

pusathan01
02.Ağustos.2014, 18:50
İlginç bir kariyer olacak

erkut121
02.Ağustos.2014, 19:01
Okurken ben de o anı yaşamış gibi oluyorum :)

O zaman ne mutlu bana. :)

Artık kimse durduramaz seni :n:

İnşallah hocam.. :)

İlginç bir kariyer olacak

Bana da öyle geliyor. :)

Yeni güncelleme birazdan geliyor...

erkut121
02.Ağustos.2014, 19:04
http://www.yerelfutbol.org/wp-content/uploads/2013/07/fg48007-dsc_0101-610x400.jpg

Ciddi İdman Demişti de Ciddiye Almamıştım

Gerçekten denilen gibi ciddi olacağını hiç düşünmemiştim. Geçen günkü gibi yine normal ama sert bir idman olur diye düşünmüştüm. Ama sandığımdan çok daha sıkı ve yorucu bir idman olmuştu. O zaman A takımla idmana çıktığımı ilk defa hissetmiştim. Oldukça yorulmuştum ama kendimi hala mutlu hissediyordum. İdman bitiminde sahanın köşesine biraz oturup dinlenme ihtiyacı duydum. Oyuncular idman sahasını terk ediyorlardı ve hala dinç gözüküyorlardı. Kondisyon eksiğimin olduğunu o an anlamıştım. Daha çok çalışmalı ve en azından o seviyelere gelebilmeliydim.

İdman bittiğinde ben hala sahadaydım ve düz koşular yapıyordum. Bu hocanın gözünden kaçmamalıydı. Beni görsün, azmimi görsün diye söyleniyordum kendi kendime. Bir yarım saat sonunda artık bedenim iflas etmek üzereydi. Tam idmanı bırakacakken hocamın bana doğru geldini gördüm. Sadece "Azmini takdir ettim, oğlum." dedi bana. Sevinmiştim. Sadece güldüm ve kaleye güzel bir şut çektim. Biraz taktik verdi bana çekeceğim şutlar konusunda. İdman sonunda beraber terk ettik sahayı. "Oluyorum ben ya !!"dedim kendi kendime. Sanırım bu fırsat ayağıma bir kere gelecekti. Değerlendirmek için elimden geleni yapmalıydım. Hocayla vedalaştım ve evin yolunun tutmak için tesisi terk ettim.

Bir kaç adım attım ve bir çocuğun elinde topla bana doğru koştuğunu gördüm. "Abii sen yeni transfer misin ?" dedi bana heyecanla. "Evet."dedim çocuğa. "Abi takım çok kötü. Her maçını takip ediyorum. Sen bizi kurtarabilecek misin ?"dedi bana parlayan gözlerle. "Belki, neden olmasın ?" diyebildim ve yürümeye devam ettim. Arkamdan koşarak "biraz top oynamaz mısın benimle?" dedi. "Üzgünüm küçük dostum çok yorgunum." dedüm solgun bir şekilde. Üzülerek yoluna devam etti çocuk. Ben de üzüldüm tabi ama elimden bişey gelmezdi. Çok yorgundum. Eve geldiğimde o yorgunlukla deliksiz bir uyku çekmişim..

Hikayenin akışı bana çok yavaş geldi. İsterseniz biraz hızlandırabilirim. Ama böyle iyi derseniz de böyle devam ederim. Sizin kararınıza bırakıyorum. Şimdilik bu kadar. Akşam yeni bir güncelleme fikirleriniz ve yorumlarınıza göre devam edecek. Sevgiler...

5267
02.Ağustos.2014, 19:32
Başarılar dilerim.

Zevkle okuyorum aynen devam :)

rexpo1994
02.Ağustos.2014, 22:05
Bende zevkle okuyorum,senin için nasıl daha uygunsa öyle devam et bence:)

pusathan01
02.Ağustos.2014, 22:41
Okuması zevkli oluyor ama sana nasıl kolay geliyorsa öyle devam et.

Ali Hikmet
03.Ağustos.2014, 01:45
Böyle devam on numara

erkut121
03.Ağustos.2014, 13:28
Başarılar dilerim.

Zevkle okuyorum aynen devam :)

Teşekkürler..

Bende zevkle okuyorum,senin için nasıl daha uygunsa öyle devam et bence:)
öyle yapalım pekala.. :D

Okuması zevkli oluyor ama sana nasıl kolay geliyorsa öyle devam et.
teşekkürler. :)

Böyle devam on numara

:) teşekkürler

Güncelleme birazdan geliyor...

erkut121
03.Ağustos.2014, 13:30
HAZIRLIK MAÇLARIMIZ BAŞLADI

Hazırlık maçları beklediğimden de iyi geçmişti benim için ve A takıma yavaş yavaş alışmaya başlamıştım. Farklı sonuçlar tabiki moralimi düzeltmişti. Ama attığım golleri de size şuan sevincini tarif edemem. Hocamın bana güvenmesi kalitemi sahaya yansıtmamda en büyük etmendi..

Hazırlık maçlarının hepsinde oynadım fakat bazılarında gol atıp bazılarında atamadım. Tabi asıl amacım kanat oyuncusu olmaktı fakat yer yer forvette de kendime yer buldum. Tabi bu güveni hazırlık maçı da olsa boşa çıkarmadım. En iyi şekilde değerlendirdim.

İşte sonuçlar:

http://i.imgur.com/mZ4HltZ.png

Her maç benim için iyiydi fakat Adanaspor maçının büyüsü farklıydı. Çünkü 2 defa attığım gollerle takımım öne geçmişti.

İlk golü çok erken karambolden bulduk. İlker'in açtığı kornerde defanstan seken top önümde kalmıştı ve hiç düşünmeden kaleye vurmayı seçtim. Sonuçta topun ağlarda olduğunu ve koştuğumu hatırlıyorum deli gibi. Çok geçmeden yedik ve daha da yüklenmeye başlamıştık. Beklediğimiz gol ilk yarıda gelmedi fakat Adanaspor da her an gol yiyebileceğinin farkındaydı. İlk yarı düdüğünün çalmasıyla derin bir oh çekti.

İkinci yarı başladığında çok geçmeden Adanaspor bastırmaya başlamıştı. Beklentimiz buydu ve planımız işliyordu. Boşta kalan topta hızla çıktık. İkiye bir kaldığımız pozisyonda en son topa dokunmak bana kalmıştı ve kariyerimin ilk senesinin en rahat golüne imza atmıştım. Son dakikalarda 2-2 olan maçta üzüntümü gizleyemedim. Bu yüzden kariyerimde hazırlık maçı da olsa önemli bir yeri olacak bu maçın..

Hazırlık maçları bittiğinde hocam benim oyunuma olan memnuniyetini dile getirdi. Çok mutlu olmuştum ve ligde oynamak istediğimi söyledim. "Tabiki yer yer şans bulacaksın, oğlum." dedi bana. Sevinmiştim. Hayatımda unutamayacağım anların başlangıcı bu konuşma ve hazırlık sezonu olabilirdi. Belki de oluyordu, başlıyordum..

Leonadias
03.Ağustos.2014, 16:28
Hazırlık maçları çok iyi geçmiş , kariyerin anlatımında sana bırakıyorum nasıl istersen öyle devam et yavaş hızlı takipteyiz , fakat ben kaçırdım mı senin isim ne bu takımda :D

pusathan01
04.Ağustos.2014, 12:55
Hazırlık maçları çok iyi geçmiş , kariyerin anlatımında sana bırakıyorum nasıl istersen öyle devam et yavaş hızlı takipteyiz , fakat ben kaçırdım mı senin isim ne bu takımda :D

Erkut özgür işte adı.

erkut121
05.Ağustos.2014, 16:15
Hikayeye biraz hız vermeye başlayalım..

Lig Başlıyor (İlk 10 Maç+Ziraat Türkiye Kupası Maçı)

Lig başlarken bende de ayrı bir heyecan vardı. "Acaba yeterince forma şansı bulabilecek miyim ?" Acaba forma şansı bulduğumda iyi bir reaksiyon gösterebilecek miyim ?" Takım içi uyumum nasıl olacak ?" Bunların hepsini düşünürken lig geldi çattı. İlk 4 maç ilk 18'de bile yer bulamadım kendime. Hocama nedenini sorduğumda "Sabır." diyordu bana. Eh sonuçta tecrübeli adam. Bir bildiği vardır diyordum kendi kendime.

Sonra idmanlara baya önem verdiğimi ve ekstra çalıştığımı görünce beni göz önüne aldı. Beni izlediğini zaman zaman farkediyordum ve elimden geleni yapmaya çalışıyordum. Odasına çağırdı bir idman bitişi beni. Kapıyı çaldım, girdim. "Hocam beni çağırmışsınız. Bir sorun mu var ?" dedim. "Yok oğlum sorun falan. Yarınki maç 18'desin. Hadi git daha sıkı çalışmaya başla dedi bana." O anki sevinci kim olsa anlatamaz. Ben de anlatamam size. Ama cidden beklediğim fırsat geldi diye düşündüm..

Zaman geçti maçlara çıkmaya başladımm ve nihayet bir istikrar tutturmuştum. Devamlılık ve gollerle takımdaki yerimi korumaya çalışıyordum. İşte o maçları size sunuyorum şuan..

http://i.imgur.com/Jr8tMVB.png

İlk golümü Çankırıspor'a atmıştım. Çok mutlu bir andı benim için. Skora pek katkısı olmasa da galibiyeti perçinlemişti bu gol en azından. Hoca her maç sonunda övgüyle bahsediyordu benden. Taraftarların gözleri de üzerime dönmeye başlamıştı. Bunu hissedebiliyordum. Sanırım birşeyler olmaya başlamıştı.

emirby
05.Ağustos.2014, 16:41

Adanaspor maçında golleri o atmış Mesut :D Kardeşim böyle devam hikayen çok akıcı takipteyim.

pusathan01
05.Ağustos.2014, 17:50
Güzel takımdayız gollerimizde var artık daimi kalmalıyız

Ali Hikmet
05.Ağustos.2014, 18:34
Güzel gidiyor işler. İlk 11 in değişmez ismi olursun

Leonadias
05.Ağustos.2014, 18:38
Adanaspor maçında golleri o atmış Mesut :D Kardeşim böyle devam hikayen çok akıcı takipteyim.

Adana'ya gol atmayan mı var :D

pusathan01
06.Ağustos.2014, 14:17
Adanaya laf atmayın kardeşim :D

erkut121
13.Ağustos.2014, 15:29
Devammm...

Hayat benim için daha ilgi çekici bir hal almaya başlamıştı. Eee tabi birden A takım ve goller derken hayatım değişmeye başlamıştı. Etrafımda hiç bilmediğim insanlar dolaşmaya, benimle sohbet etmeye çalışmaya veya yaklaşmaya başlamışlardı. O gece okuldan arkadaşlarla çıktığımda sıradan bir gün olacağını hayal ediyordum fakat hiç de öyle olmadı.

Kordonda yürürken kaç insanın beni süzdüğünü hatırlamıyorum,bile. Gerçekten bu kadar kısa sürede bu kadar olur muydu ? Dedim kendi kendime. Mutluydum tabi bu ilgiden. Ama sonuçta dağılmamam gerekliydi. Çünkü çok düşük itibarlı bir kulüpte ve de çok düşük itibarlı bir ligde sadece önemsiz bir kaç gol atmıştım. Hepsi bu !!

Hemen diğer 10 maçın sonuçlarını size aktarıp o maçlardan biraz bahsetmek istiyorum izninizle..

http://i.imgur.com/QxZ9EuM.png

Son 10 maçta 4 galibiyet 3 beraberlik ve 3 yenilgi almıştık.

Tabiki yükseldiğimi zannettiğim ilk 3 maçta gol atamamam ve hepsinde de yenilmiş olmamız beni aşırı üzmüştü. Gerçekten hiçbir işe yaramadığımı düşünüyordum. Nitekim hocam da aynı şeyi düşününce tam Sarıyer maçına kadar kadrodışı kaldım.

Antrenmanlarda kendimi çok yordum. Sırf hocamın gözüne tekrar girebilmek için. Sonunda Sarıyer maçında beni oyuna aldı. Bugün gol atmalıyım dedim kendi kendime..

1-0 malubuz. Dakika 77 ve hoca bana ısın dedi. Yaklaşık 3 dakika ısındıktan sonra beni oyuna aldı. Oradan oraya koşuyordum ve yorulmuyordum. Kondisyon yüklemek çok işe yaramıştı. Beni kimse durduramazdı. Soldan topu alıp bir kaç atak yaptım fakat ya kalecide kaldı ya da dışarıya vurdum..

Sarıyer deplasmanı gerçekten boğucuydu. Taraftarlar sürekli tezahurat yapıyorlardı. Heyecandan bacaklarım bile titriyordu artık. Dakika 82'yi gösterdiğinde kornerden bir ortaya kafayı vuran Serkan Çiftçi kaleciyi geçemedi. Fakat kalecinin topu tokatladığı yerde ben duruyordum. Temiz ve sakin bir vuruşla topu ağlarla buluşturdum. Maç böyle bitti. Ve o sevincimi size gerçekten anlatamam. 3 haftanın birikimini burda patlatmıştım..

Kalan son 3 maçı kazandık ve 2 gol attım. Gollerime devam etmem beni ve hocamı gerçekten çok mutlu ediyordu..

Sonraki güncelleme diğer 10 maç ve sürpriz bir gelişme.. Yorum yazarsanız sevinirim..

Ali Hikmet
13.Ağustos.2014, 15:42
Bir an bıraktın zannetmiştim :D
Kadro dışı insanı yıpratır ama sen yılmadan devam etmişin böyle devam.

emirby
13.Ağustos.2014, 15:44
Çok iyi oynuyosun devam.:D

Leonadias
13.Ağustos.2014, 16:02
Çok çalışmamız gerek çok maçlarda baya gollü geçiyor defans yapmıyor mu bu takım yahu :n:

rexpo1994
13.Ağustos.2014, 16:30
Serkan Çiftçi ile aynı anda mı oynuyorsunuz yoksa onun yedeği misin? Gol ü attığında serkandan kafasından sonra sen tamamlamışsın ama genellikle nasıl oynuyorsunuz:)

erkut121
13.Ağustos.2014, 16:35
Bir an bıraktın zannetmiştim :D
Kadro dışı insanı yıpratır ama sen yılmadan devam etmişin böyle devam.
valla yıprattı ama yılmadık. :)

Çok iyi oynuyosun devam.:D
devam hocam...

Çok çalışmamız gerek çok maçlarda baya gollü geçiyor defans yapmıyor mu bu takım yahu :n:

bildiğin yapmıyolar valla. :D

Serkan Çiftçi ile aynı anda mı oynuyorsunuz yoksa onun yedeği misin? Gol ü attığında serkandan kafasından sonra sen tamamlamışsın ama genellikle nasıl oynuyorsunuz:)

Serkan forvet hocam. Ben sol açığım. :)

rexpo1994
13.Ağustos.2014, 16:40
Sol açıkmısın bunu yeni öğrendim,aslında kariyeride takip ediyodurum:)

erkut121
13.Ağustos.2014, 16:46
Sol açıkmısın bunu yeni öğrendim,aslında kariyeride takip ediyodurum:)

Hoca: "Oğlum, tek şansın var. Kendini göster. Hangi mevkide oynamayı istiyorsun ?" dedi. Biraz sertlikten tereddüt etsem de "Sol açık hocam." dedim.

rexpo1994
13.Ağustos.2014, 16:48
Hah hatırladım o bölüm çok heyacanlıydı:D

erkut121
13.Ağustos.2014, 16:53
Akşama yeni ve bomba bir güncelleme geliyor !!

Leonadias
13.Ağustos.2014, 17:01
Akşama yeni ve bomba bir güncelleme geliyor !!

Milli takıma yükselmedir inşallah :)

erkut121
14.Ağustos.2014, 00:53
Milli takıma yükselmedir inşallah :)

Malesef daha ona var.. :)

Yeni bir güncellemeyle karşısınızdayım..

Ligin 21. maçına geldiğimizde herkes benim takım için o kadar da gerekli olmadığıma ama yine de oynasa da olur gibisinden bir tavır takındığına rastladım. Hocam beni odasına çağırdı ve benimle biraz konuşmak istediğini söyledi.

"Sende eksik olan birşeyler var Erkut." dedi bana. Kendine o kadar iyi bakıyorsun ve o kadar iyi durumdasın ki nerdeyse her maç 10 gol atsan ve 10 asist yapsan şaşırmayacak durumdayız.". Ama sahaya çıkan Erkut resmen futbolu yeni öğrenmiş gibi." Kusura bakma ama böyle devam edersen seninle daha fazla devam edemeyiz."

"Son bir şans." diyebildim sadece. Ne diyeceğimi bilemiyordum resmen. Ama dediklerinde haklıydı hocam. Gerçekten kendime o kadar iyi bakıyordum ki nerdeyse Real Madrid bile beni istermiş gibi geliyor. Çalışmalarda hep sonuna kadar oynuyorum. Ama dediği gibi maçlarda resmen "bitik"im.

Odadan çıkmadan önce"Bizim taktik hocasıyla bir görüş. Bence o sana yolunu çizmende yardımcı olur. Yoksa iyi bir menajer bul ki kovulduğunda iyi bir takım bulabilesin." dedi bana. Sözler çok ağırdı ve gerçekten artık kendime gelmeliydim. Bütün gece hocanın bu dediklerini düşündüm.

Sabah telefonum çaldı. Arayan İlker'di. Yerel kanaldan biri beni ve İlker'i röportaj için akşam 17:00'de stüdyolarına çağırmış. Bu bir ilkti. "Ciddi misin ?" diye kaç defa sordum hatırlamıyorum, İlker'e.

Antrenman bitti ve hazırlandım. Baya da iyi giyindim ve kanala gittik. Elinde bir defterle karşıladı bizi bir kız. Elif'ti ismi. Onunla biraz sohbet ettikten sonra canlı yayına geçtim..

http://www.capcanlitv.com/images/tvler/tontv.jpg

(SADECE BENİM SORULARIMI YAZACAĞIM)

Spiker: Evet öncelikle hoşgeldiniz. Direk konuya girmek istiyorum. Öncelikle kendini takım içinde hangi konumda görüyorsun ?

Erkut:Hoşbulduk. Öncelikle davetiniz için teşekkürler. Ben takımda kendimi sanki yeni yeni emekleyen bir bebek gibi görüyorum. Her gördüğüne şaşırıp her gördüğü hareketi tekrarlamak isteyen bir bebek. Sonuçta kalkıp yürümek için daha zaman var. O yüzden önce öğrenmeliyim birşeyleri..

Spiker: Peki hayalinizden biraz bahsedebilir misiniz ?

Erkut: Tabiki şu klasik sözlerle başlayayım. Her oyuncu gibi benim de hayalim milli formayı giymek. Kulüp bazında bir isim isterseniz bu tabiki tartışmasız Real Madrid olur. O formayı giymek sanırım en büyük hayalim diyebilirim. Ama tabi çok erken..

Spiker: Teşekkür ediyoruz. Burdan taraftarlarınıza söylemek istediğiniz birşey var mı ?

Erkut: Formum konusunda elimden geleni yapıyorum ve daha iyi olacağıma söz veriyorum. Umarım bana sabır gösterebilirler. Stada gelip bize destek olmayı hiç kesmesinler. Şuan gayet harikalar yaratıyorlar. Onlara bu yolda bizimle olduklarını söylemek ve teşekkür etmek istiyorum..

Canlı yayın beni biraz gerse de neyse ki rahatlamıştım. Elif yanıma gelip "çok iyiydi." dedi. Bu kız gerçekten çok hoşuma gitmeye başlamıştı. Belki de onu bir daha görebilirdim.

Neyse maçlara geçelim hemen...

http://i.imgur.com/LlKH3az.png

Tam da iyi başladık. Memleketimin dakikasında da golümü attım diye sevinirken Tokat bir başladı durduramadık. Hezimete uğradıktan sonra gerçekten memlekette yüzümüzü gören kafasını çeviriyordu. Resmen rezillik yaşatmıştık ligde takıma. Ama tabi oturup ağlamanın sızlanmanın kimseye faydası olmazdı.

Hemen toparlandık ve Tarsus ve Çankırıspor'u yendik. 2 maçta da gol atmam ayrı bir mutluluk kaynağı olmuştu bana. Takım tam eski haline döndü derken Giresunspor maçı bizim ayaklarımızı tekrar yere bastırdı. Artık bana ve bir çok arkadaşıma karşı umutlar kesilmiş, biraz daha iyi oynatsak da bi takıma satsak düşünceleri başlamıştı başkan ve çevresinde. Tabi bana da tekmenin gelmesi an meselesiydi artık.

Turgutluspor ile evimizdeki maça neredeyse hiç taraftar gelmemişti ve bu bizim için resmen bir protestoydu. Yedek kulübesindeydim. Arkamdan edilen laflar cidden ağırıma gidiyordu. Hoca beni ısınmam için yolladığında da bu laflar devam etti. Hatta bir ara bir kaçı bana bişeyler fırlattı. Yanındakiler yatıştırdı.. Oyuna 88'de girdim 0-1 gerideydik. Oyuna girer girmez topu aldım bir kaç çalımdan sonra kendimi çok sert bir şekilde yerde buldum. İnanılmaz bir acıydı. Kalkamadan topun gidişini izledim. Kontra atak yemiştik ve sanırım gol olacak derken de olmuştu.( 0-2 )

Yerden kalktım ve koşmaya devam ettim.. Santradan sonra biraz top çevirmiştik.. Çaprazdan kaleyi denemiştim fakat sonuç çıkmamıştı. Top İlker'de kaldı o da denedi fakat defanstan seken top tekrar önümde kaldı. Son gücümle gelen topa vurdum ve yine defanstan seken top kaleye yöneldi. Gol olmuştu fakat sevinemeden başlarken hakem maçı bitirmişti. 1-2 kaybettik fakat üzgün değildim.

Gol atmam beni kurtarmamıştı. Yine kadro dışıydım. " Neyi beğenmiyor acaba ? " diye düşünmeye başlamıştım artık. Aksi gibi olmadığım maç da 4-0 kazandık. Yeni Malatya maçını hiç anlatmıyorum bile. Malatya deplasmanı buz gibiydi ve gerçekten de buz gibi oldu bizim için 6-2.
Neyseki bu maçta oynamamıştım. Oklar benim üzerime dönmedi. Hatta neden oynatılmadı diye hoca eleştirildi.

Kalan maçlar 3 maçta da oynatılmadım ve gerçekten artık herşeyin bittiğini düşünüyordum..

Şimdilik bu kadar esen kalın !!

emirby
14.Ağustos.2014, 01:23
Üzüldüm bak ama her maç yağlıyorsun bi tane.Niye almıyor bu hoca seni?

Leonadias
14.Ağustos.2014, 08:30
Hocanın bence sana garezi var korunan isimler var sen yükselince onlarda yerini kaybedeceğinden korkuyor hocaya iş atıyorlar kesin :D
Tokatlamışlar :D

erkut121
14.Ağustos.2014, 19:50
Emeğe saygı millet. Yorumlarınızı bekliyorum..

pusathan01
14.Ağustos.2014, 21:47
Gol atmana rağmen kadro dışı kalman belki attığından çok kaçırman olabilir. Biraz daha maçlara asılmalısın. Müsait durumda değilsen arkadaşına pas ver. :D

CocukMenajer
14.Ağustos.2014, 22:18
Hikaye çok güzel takibe başlıyorum :D

RodiMood
14.Ağustos.2014, 23:12
Anlatımın çok güzel gidiyor, arada ligdeki puan durumunu da verirsen iyi olabilir. Hatta bir öneri eğer az buçuk photoshoptan anlıyorsan gazete haberleri de yapabilirsin.

Ali Hikmet
15.Ağustos.2014, 12:25
Hikaye on numara devam ediyor. Teknik direktörü sıkıştırak mı acaba senin oynatsın diye ;)
:D

rexpo1994
15.Ağustos.2014, 16:04
TokatSporum iyi atmış:D aslında iyiyiz Solkanat olmamıza rağmen golleri atıyoruz asist imiz var mı peki? Hoca yakında oynatır heralde oynatmassa da takımlar peşimizi bırakmaz diye düşünüyorum.

erkut121
15.Ağustos.2014, 22:50
Üzüldüm bak ama her maç yağlıyorsun bi tane.Niye almıyor bu hoca seni?
valla neden böyle yapıyor anlamadım ben de :D

Hocanın bence sana garezi var korunan isimler var sen yükselince onlarda yerini kaybedeceğinden korkuyor hocaya iş atıyorlar kesin :D
Tokatlamışlar :D
belki de bu olabilir bak. :D

Hikaye çok güzel takibe başlıyorum :D
:) teşekkürler.

Anlatımın çok güzel gidiyor, arada ligdeki puan durumunu da verirsen iyi olabilir. Hatta bir öneri eğer az buçuk photoshoptan anlıyorsan gazete haberleri de yapabilirsin.
teşekkürler.. şuan sezon olarak ilerledim ve o yüzden puan durumu alamıyorum. ama sezon sonundaki puan durumunu atacağım. :) gazete haberleri mantıklı ama şuan değil. :)

Hikaye on numara devam ediyor. Teknik direktörü sıkıştırak mı acaba senin oynatsın diye ;)
:D

sıkıştırın hocam.. yoksa oynatmayacak beni hiç..

TokatSporum iyi atmış:D aslında iyiyiz Solkanat olmamıza rağmen golleri atıyoruz asist imiz var mı peki? Hoca yakında oynatır heralde oynatmassa da takımlar peşimizi bırakmaz diye düşünüyorum.

asist sayımı da biraz sonraki güncelde paylaşırım.. :) inşallah oynatır, yolsa başka bir takım buluruz kendimize.. :)

Güncelleme bir saat içinde gelecek..

AkdenizKutay
15.Ağustos.2014, 22:59
Hocam kurgu 10 numara devam :) böyle alışılmadık şeyler olunca okuması eğlenceli oluyor :)

erkut121
15.Ağustos.2014, 23:18
Hocam kurgu 10 numara devam :) böyle alışılmadık şeyler olunca okuması eğlenceli oluyor :)

teşekkürler takibe devam et. :)

Öncelikle hemen hatırlatma olarak Gaziosmanpaşa maçını başa koydum. Ve diğerleriyle de yorumlamaya devam ederiz..

http://i.imgur.com/rqmBWQw.png

Gaziosmanpaşa maçında deplasmanda resmen bir çöküşün son demleriydi benim ve takımım için. Uzun bir kadrodışı süremden sonra hoca beni 18'e almıştı. Çok heyecanlı değildim. Hatta hoca bu kadrodışı bırakmalarıyla beni deli etmişti. Gerçekten bana talip olacak bir takım bulsam o an bırakıp gidecektim. Ama şuan için bu hiç de kolay görünmüyordu.

Pendik deplasmanına giderken kendimi çok iyi hissediyordum. Bunu hocaya tamamen aktardım.
Yedektim ve maç başladı. Çok geçmeden Yavuz ilk golü attı ve gerçekten çok sevinmiştim. Deplasmanda böyle bir olay kolay değildi. Dakikalar 20'yi gösterdiğinde sahneye Hüseyin çıktı ve durumu 0-2 yaptı. Fakat yerden kalkamadı. Ayağını burktuğunu söyledi kenarıya. Hemen tedbir amaçlı oyundan alındı ve yerine ben girdim. İlk defa forvet çıkıyordum ve hiç ısınmamıştım. Hocam hazırım dedim ama bu kadar da değil!!!

Oyuna girdim biraz topla oynadıktan sonra kanatlara topu açtım. 5 dakika falan böyle devam etti. Sonunda 27. dakikada İlker'in ortasına iyi bir kafa vuruşuyla durumu 0-3 yapmıştım. Sadece durdum ve hiç sevinmedim. Hocayla göz göze geldiğimde sevinçten yerinde duramıyordu. Sanki beni kadrodışı bırakan adam o değildi. Sanki benim oynamam için uğraşıyormuş da anca fırsat olmuş gibi davranıyordu. İlk yarı 0-3 bitmişti. Soyunma odasında herkese tek tek talimatlar verdi. Sıra bana geldiğinde ise sadece aferin dedi. Sinirden delirmek üzereydim. Bir kaç kapı kolu ve pencere kırdım sinirden. Takım arkadaşlarım beni yatıştırdı. 2. yarı başladığında çok sinirli ve hırslıydım. Rakiplerim resmen karşımda duramıyordu..

Çaprazdan seken topa vurduğumda top ağlara sert bir şekilde temas etti.. 0-4

Deli gibi ordan oraya koşuyorum. Beni o sinirle kimse tutamaz. Sert giriyorlar bana mısın demiyorum. Nitekim 3 kişiyi geçip karşı karşıya yaptığım aşırtma golü herkesten alkış almayı başarmıştı. 0-5

Pendik resmen şok olmuştu, tabi hocam da öyle görünüyordu. Atak dahi yapamıyordu Pendik. Çok sinirlenmişlerdi ama beni durduramıyorlardı bir türlü. Defansa aldıkları takviyeyle beni kesmeyi düşündüler. Hoş kesselerde zaten bence herşey bitmişti Pendik adına..

Çaprazdan gelen ortaya vurduğum vole durumu 0-6'ya getirmişti. Gollerin hiçbirine sevinmemiştim fakat bu golde bağırarak hocaya gitmek gelmişti içimden. Sadece "al işte!!!" diye bağırdım hocaya. Kendimi tutamıyordum resmen.. Oyuna Serkan girdiğinde ben sol açığa çekildim. Maçın sonuna kadar bulduğumuz 2 golle daha durumu 0-8'e getirdik ve maç sona erdi.. Soyunma odasında direk duşa girdim ve hocanın sözlerinin hiçbirini dinlemedim. Yol boyunca da otobüste tek kelime etmedim. Taktım kulaklığımı açtım Sıla'yı oh miss. Ama için için de sen neymişsin be abi !!! diyorum kendi kendime. Mutluydum.. Şans bulsam harikalar yaratırdım ama hocam cidden saçmalıyordu artık..

Göztepe maçında çok oynamak istedim ama beni oynatmadı. Sinirden delirmiş gibiydim. Adam sanki bana inat yapıyor gibiydi. Artık sezon sonunda kendime yeni bir takım bulmam gerek diyordum kendi kendime. Bir takımın benle ilgilendiğini duydum o gün. Ama kesinlikle asılsızdır dedim geçtim..

Sarıyer maçının 2. yarısında oyuna girdim ve 74 de cezasahasında düşürülmemin acısını penaltıyı gole çevirerek yaşattım rakibe. 3 dakika sonrada Yavuz'a açtığım ortayı gol yapınca 2-0 galip kapattık maçı. Yine resmen ben damgamı vurmuştum maça ama anlayan kim..

Hatay maçı son maçtı ve play off maçıydı. Beni oynatmaz diye düşündüm o yüzden hiç soyunmadım bile. Ama maç kadrosunu açıkladığında hoca kadrodaydım.. Yenersek rakibin maçına bakacaktık. Takım benim golümle yine dakika 17'de 1-0 öne geçti. Fakat çok geçmeden 1-1 ve 1-2 malup duruma düştük. Şok olmuştuk. Yenemezsek kesinlikle play off'a kalamayacaktık. İkinci yarı çok moralli çıktık. 1-3 olması da çok uzun sürmedi. Kontradan buldukları bir golle daha maçı 1-4 kazandılar. Artık kesinlikle play off bizim için bitmişti. Rakip de 2-1 kaybetmişti ama nafile. Bütün bir sezon nerdeyse boşuna geçip gitmişti..

Puan Durumu

http://i.imgur.com/0mZxpqy.png

Sezonluk Asist ve Gol Sayım

http://i.imgur.com/018ANPj.png

Takibe devam edin. İyi akşamlar, iyi oyunlar.. :)

AkdenizKutay
16.Ağustos.2014, 12:59
Hocam ayrıl bu takımdan değerini bilmiyolar :D

pusathan01
16.Ağustos.2014, 13:10
Hocam güzel bir sezon geçirmişsin ama daha iyisinide yapabilirdin.Eğer seni izleyen takım ciddi ise direk yollara vur kendini.

Ali Hikmet
16.Ağustos.2014, 19:17
Gelecek sezon fırtına gibi girelim. Teknik direktör böyle yapmaya devam ederse bavulu al git hocam

erkut121
18.Ağustos.2014, 03:14
Hocam ayrıl bu takımdan değerini bilmiyolar :D

bakalım yeni sene neler gösterecek...

Hocam güzel bir sezon geçirmişsin ama daha iyisinide yapabilirdin.Eğer seni izleyen takım ciddi ise direk yollara vur kendini.

evet daha iyisi için çalışmalara devam.. Teklif ciddi yakında takım ismi ortaya çıkacak..

Gelecek sezon fırtına gibi girelim. Teknik direktör böyle yapmaya devam ederse bavulu al git hocam

kesinlikle öyle gireceğim.. Böyle devam ederse zaten duramam. Ciddi bir teklif var..

Arkadaşlar yaptığım işin değerli olduğunu düşünüyorum. Az olan ilgiden dolayı da şevkim kırılıyor açıkcası. Yarın bir güncellemeyle karşısınızda olacağım. Umarım daha büyük ilgi gösterilir. Teşekkürler..

RodiMood
18.Ağustos.2014, 05:04
Artık yükselmemiz lazım. Değerini bilmiyorsa, hocanın problemi o. Gerekirse kapıyı çeker gidersin.

emirby
20.Ağustos.2014, 20:36
Ayrıl git burdan yahu.:D

erkut121
23.Ağustos.2014, 15:01
Artık yükselmemiz lazım. Değerini bilmiyorsa, hocanın problemi o. Gerekirse kapıyı çeker gidersin.
valla bakalım neler olacak ?

Ayrıl git burdan yahu.:D

yorumlarınız için teşekkürler..

Tatil benim için başlamıştı. Kafamda soru işaretleri vardı. Geleceğim ne olacaktı ? Acaba daha fazla şans bulabilecek miydim ? Bacaklarımı uzattım kumsalda keyif yapıyordum. Biramı açtım, yavaş yavaş yudumluyorum ve etrafı izliyorum. Bir ara iki çocuk yanıma geldi.

"Abi sen Erkut değil misin ? Dardanelspor'da oynayan."

"Evet, benim." dedim ve gülümsedim. Çok mutlu olmuş gibi görünüyorlardı. Beni kumsalda futbol oynamaya davet ettiler ve gittiler. Biraz oturduktan sonra yanlarına gittim ve akşama kadar bir güzel eğlendik. Hem top oynadık hem denize girdik, çocuklarla. Çok eğlenceliydi ve gerçekten stres atmamı sağladı.

Akşam eve geldiğimde hemen uyudum. Saat tam gece yarısı 03:00'de telefonum çaldı. Başucumda değildi, yetişemedim. Sonra da aramak istemedim. Tanımadığım bir numaraydı. Sabah olduğunda aynı numara tekrar aradı. Aramızda geçen konuşma aynen şöyleydi..

T:TELEFONDAKİ ADAM
E:BEN

T:Merhaba nasılsın ?
E: İyiyim, siz ?
T: Eğer sen bana olumlu konuşursan daha da iyi olacağız.
E: Anlamadım. Siz kimsiniz.
T:Ben Manisaspor transfer sorumlusu. Lafı uzatmayacağım. Bugün bizimle buluşur musun ?
E: Memnun oldum. Tabiki yer ve zamanı mesajla bildiririm size. İyi günler..
T: İyi günler..

Gerçekten transfer teklifi mi olacaktı ? Çok şaşkındım. Daha ilk senemde PTT 1.LİG'den teklif mi vardı yani ?

Duşa girdim, üzerimi giydim ve hazırlanıp çıktım. Buluşma yerine gittiğim de hiç de hayal ettiğim gibi takım elbiseli adamlar beni beklemiyordu. Eşofmanlı bir adam beni bekliyordu. El etti, gittim yanına. Merhaba dedim. Sohbet uzun sürdü. Sohbet bitince Manisaspor'da seni görmek isteriz,evlat dedi bana. Düşünmem gerektiğini söyledim. Eve yürüyerek gittim ve yolda hep bu konuyu düşündüm. Çok iyi bir teklifti ama gidesim var mıydı ? Gitmeye hazır mıydım bilmiyorum.

Bir kaç arkadaşımla görüştüm. Kesinlikle kabul etmem gerektiğini söylediler. Daha hocalarımın bundan haberi bile yoktu. Onlara söylemem tabiki gerekliydi. Tatilimi güzel bir şekilde geçiriyordum fakat futbola biraz ara vermiştim. Formum baya kötüye gitmişti. Manisa'ya gidemezdim. Şehrimi bırakmak istemiyordum. Yapılan teklif neredeyse şuan aldığımın 3 katıydı. Para beni mutlu eder miydi bilmiyorum. Ama tek bildiğim kesinlikle burayı şimdilik bırakmak istemeyişimdi.

Hocayla konuyu konuştuğumda bana "Herşeyi yapmakta özgürsün olum. Ama biz senin takımımıza daha uzun yıllar hizmet edeceğini düşünüyoruz." dedi. "Fakat hocam, gerekli şansı sizden bulamadığımı düşünüyorum."deyiverdim birden. "Eğer kontratımı bu yönde değiştirmezseniz ben daha fazla bu kulüpte kalamayacağım."dedim. "Tamam, başkanla bu konuyu konuşacağım." dedi.
http://i.radikal.com.tr/644x385/2010/11/04/fft5_mf587290.Jpeg

Nitekim öyle de olmuştu. Tatil sonlarına doğru bana 2 yıllık yeni bir kontrat sunulmuştu. Parada bir miktar iyileştirmelerle birlikte beklediğim o madde de eklenmişti.

Bir sezonda en az 20 maçta forma giymesi sağlanacaktır. 20 maçın altına düşürüldüğü taktirde oyuncunun sözleşmeyi tek taraflı fesh etme hakkı doğacaktır.

Sezon başlangıcını sabırsızlıkla bekliyordum. Umarım bu sezon benim için çok iyi geçecekti.

Leonadias
23.Ağustos.2014, 15:06
Manisa iyi de be hocam yeni sözleşme falan boşver Dardanel'i

emirby
23.Ağustos.2014, 15:24
Manisa'ya gitseydin yıldızın parlayabilirdi.

pusathan01
23.Ağustos.2014, 16:18
Bencede gitsen iyi olurdu

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

BaGa TaRKaN
08.Eylül.2014, 23:56
Kariyer Sahibi, Konusunu 2 Hafta Süreyle Güncellenmediği İçin Konusu Kapatılmıştır.