View Full Version : bonservis sorunu
kemal4555
02.Eylül.2014, 21:27
beyler ben sizden bir şey isteyecektim ben bir oyuncunun sadece bonservisini almak istiyorum yani mesela eder alveres balantta çok değerli bir oyuncu oluyorya ilerde işte bende onun bonservisini almak istiyorum yani bşöyleki ben oyuncuyu alayım ama sözleşme imzalamayayım oyuncu river plate de devam etsin ve bir takım oyucuyu alacakken benimle pazarlık etsin sanki ben onu oraya kiralamışım gibi iyi anlatamadım biliyorum ama bence siz anlamışsınızdır yardımlarınızı bekliyorum
BaGa TaRKaN
02.Eylül.2014, 21:29
Dediğine Yakın Bonservis Ortaklığı Var Ama O da Sadece İtalya Liginde Lig İçindeki Takımlarda Geçerli.
kemal4555
02.Eylül.2014, 21:51
Dediğine Yakın Bonservis Ortaklığı Var Ama O da Sadece İtalya Liginde Lig İçindeki Takımlarda Geçerli.
teşekkürler kardeşim
rexpo1994
03.Eylül.2014, 01:06
Transfer teklif ederken,orda zamanı var hemen diye onu sezon sonu felan gelsin diyebiliyorduk sanırım oyuna giremiyorum ama öyle bir şey vardı sanırım.
serkan1520
03.Eylül.2014, 03:47
Transfer durumunu sezon sonu yapacaksın, sezon sonuna kadar o kulüpte oynamaya devam edip takıma o ligin bitimiyle katılır.
peker_553
03.Eylül.2014, 09:52
Oyuncuyu alıp kiraya ver yani 2 yıllığına ver kiraya maaşınınn tamamını karşı tarafa ödettinmi tamamdır :)
kemal4555
04.Eylül.2014, 00:11
Oyuncuyu alıp kiraya ver yani 2 yıllığına ver kiraya maaşınınn tamamını karşı tarafa ödettinmi tamamdır :)
karşı taraf alamıyor %100 ünü ayrıca adamı hermaç oynatmalarını istiyorum ben ama her ne kadar madde bulunsada adamlar oynatmıyor. birde bence oyunun en saçma yanı kiralık listesinde yer olmayan oyuncuya kiralık teklifi gönderemiyoruz bunun içinde bir çözüm var mı?
kemal4555
04.Eylül.2014, 00:13
Transfer durumunu sezon sonu yapacaksın, sezon sonuna kadar o kulüpte oynamaya devam edip takıma o ligin bitimiyle katılır.
bende öyle yapıyorum ama ben mesela yaşı 17 adamın 19 a kadar gelişsin takımında istiyorum çünkü orada 11 garanti oynarken başkaa bir takıma kiralayınca kadroya zor giriyor
RodiMood
04.Eylül.2014, 04:58
Senin istediğini anladım ama onu yapamazsın. Senin istediğine en yakın olan şey; oyuncuları alıp klüplere Kilit Oyuncu olarak kiralamak ve kiralarken geri çağırma maddesi koymak. Eğer düzgün oynatmazlarsa geri çağırır başka yere kiralarsın.
Flawless Victory
04.Eylül.2014, 08:30
Oyuncuyu alip sezon sonu gelsin dersen oyuncu takimina katilana kadar kimse ona teklif yapamaz. Sen menajer olmak istiyorsun galiba. :)
BaGa TaRKaN
04.Eylül.2014, 12:10
Arkadaşın Dediği Sezon Sonu Katılması Değil Zaten Onda Sözleşme İmzalanıyor Sadece Transfer Sezon Sonu Gerçekleşiyor.
Başta da Dediğim Gibi Arkadaşın Dediğine En Yakını, Oyuncuya Sözleşme Önermeden Bonservisini Almak Sadece Bonservis Ortaklığıyla Mümkün.
Bu Bonservis Ortaklığını Editörden Belki Türkiye Ligini veya Başka Ligleri Düzenleyip (Mevcut Lig Üzerinde Olmaz Ama) Bir Yama ile İsteğini Karşılayabilirsin.
RodiMood
05.Eylül.2014, 02:26
Birde bir şey daha var , eğer brezilyada falan 15-16 yaşındaki adamlara teklif yapıp satın alırsan belli bir yaşa gelene kadar kendi klüplerinde oynuyorlar. 18 yaş olabilir ama tam emin değilim.