View Full Version : yunanlıların TÜRKLERE yaptığı animasyon(?)
mgungor
21.Haziran.2006, 15:43
izleyin... http://www.e-grammes.gr/turkman.htm
Kuvvetmira
21.Haziran.2006, 15:56
bizden hala korkuolar bence
Sekopej
21.Haziran.2006, 16:00
güzel de bir de ne yazdıklarını anlasak...
mgungor
21.Haziran.2006, 16:31
evet bana görede korktuklarının işarretidir bu...
barahir
21.Haziran.2006, 16:36
Şimdi biri çıkıp dese bunlara "evet lan amacımız bu fln" ne güsel olur yaw.
vita es morte
21.Haziran.2006, 16:37
vallaha son karede yazanı söyleyebilrim..
"hayır
türkleri istemiyoruz
etnikhi eterya"
şansa bak bizim yazlıkta tam bir yunan adasının karşısında (midilli) biz harekatı oradan başlatırız siz işaret bekleyin..ehuehuehueh...tövbe estağfurullah heriflerin uğraştığı şeye bak
Bulut
21.Haziran.2006, 16:37
evet doğru korkuyorlar.. ama bizim AB'ne girmemizden korkuyorlar.. Animasyonun başında da görüldüğü üzere 70 milyon nüfus üzerinde durulmuş..
Yani bu kadar fazla nüfus ile diğer AB ülkerinin asimile olabileceğine dair bir animasyon...
Dolayısıyla sondaki "Türkleri istemiyoruz" buna bağlanabilir..
Tabi kesin böyledir demiyorum... fakat benim yorumum böyle...
barahir
21.Haziran.2006, 16:43
onların 7 kat fazlası kadar nüfusumuz var zaten bizim.
Burak Duran
21.Haziran.2006, 16:46
yazık ya acıdım adamları ama fesli pacman süper :D bu kadar korkmasınlar ya :D
barahir
21.Haziran.2006, 16:48
zaten avrupalıla çocuklarını yaramazlık yaptıklarında " Bak seni Türklere veririz ha" die korkuttuklarını biliyorum ben.
Bulut
21.Haziran.2006, 16:51
yazık ya acıdım adamları ama fesli pacman
aslında bu da dikkat edilesi bir durum.. 21. yy Türkiye'sinde fes mi kaldı..
ama bu da ne yazık ki bizim hala avrupalılar gözünde o eski basit kültür ile tanındığımızın göstergesidir..
zaten avrupalıla çocuklarını yaramazlık yaptıklarında " Bak seni Türklere veririz ha" die korkuttuklarını biliyorum ben.
Yine aynı şekilde bu da onların gözünde hala bizim barbar olarak görüldüğümüzün kanıtıdır ne yazık ki..
Irak'ta sırf petrol uğruna milyonlarca cana kıyan ABD barbar olmuyor da....
Burak Duran
21.Haziran.2006, 16:56
onlar bizi nasıl görmek isterse öle görüyorlar bizim öle olmadığımız adları gibi biliyorlar ama bizden korktukları bizim gelişimimizden korktukları için bizi hala gelişmemiş bir toplum gibi görmeye çalışıyolar
barahir
21.Haziran.2006, 17:00
Yine aynı şekilde bu da onların gözünde hala bizim barbar olarak görüldüğümüzün kanıtıdır ne yazık ki..
Irak'ta sırf petrol uğruna milyonlarca cana kıyan ABD barbar olmuyor da....
Katılıyorum. Hatta Yine Galatasaray Milanla Eşleştiğinde Gazte Başlıklarında "Anneciğim!! Türkler Geliyor." die başlıklar atıyolardı.
Amerika konusu ise gövde gösterisi olayı oldu artık. Ne Kadar Güçlü olduklarını Zayıf bi ülke karşısında Göstermeye Çalışıyolar.
mgungor
21.Haziran.2006, 17:01
age of empires 3 oyunundada bizi barbar olarak göstermişlerdi...
pessy
21.Haziran.2006, 17:08
korksunlar biraz şimdi bunlarla ilişkiler yine bozlulursa şaşırmam...
dinaMYt
21.Haziran.2006, 17:12
türkiyenin abye gireceği yok abnin de türkiyeyi kabul edeceği. boşuna bu tantana.
bu arada 600 yıllık kültürümüz basit filan değildir.gurur duyulması gereken bir tarihe sahibiz.
uyurtsever
21.Haziran.2006, 17:57
Arkadaslar adamlar bizim avrupa birliğine girmememiz için açıkça propaganda yapıyorlar siz buna korkuyorlar diyorsunuz.Onlar bizim nasıl bir toplum olduğumuzu bilmiyorlar mı?En iyi bilen ülkedir Yunanistan,bizim fesli olmadığımızı bizim barbar olmadığımızı ama admlar bu şekilde propaganda yapıyorlar amaçları bizim avrupa birliğine girmememiz korktuklarından felan değil onları geçeceğimizi düşünüyorlar,onların üstünde tutulacağımızı düşünüyorlar bu da Yunan ların işine gelmiyor...
mgungor
21.Haziran.2006, 18:03
onları geçeceğimizi düşünüyorlar,onların üstünde tutulacağımızı düşünüyorlar
bu korkmak değilmidir?
uyurtsever
21.Haziran.2006, 18:08
Bence değil sadece Türkler'in onların üstünde yer almasını istemiyorlar,kıskançlık diyeilm.Tabi kimine göre kormak denebilir herkesin görüşü ayrıdır ben böyle düşünüyorum...
Neron_FB
21.Haziran.2006, 18:52
Hehehe acayip güldüm ya bu anmasyona..Pacman'in üstünde fes olmasaymış daha ii olurmuş ama.. Tabi onlar bahane arıyolar ABye girmememiz için..fes koymaları çok normal..
barahir
21.Haziran.2006, 19:08
ben bi daha izlicem:D:D:D
Universal
21.Haziran.2006, 20:39
acaba ne yazıyordu
ozangulsah
21.Haziran.2006, 20:49
Salak herifler akılları sıra alay etmeye çalışmışlar. Yaptıkları animasyondan bile belli nasıl korktukları. EEEE atalarının bıraktığı yazılardan TÜRKLERİN ne kadar güçlü olduğunu ve kitap okumayı biliyorlar ise TÜRKLERİN ne kadar cesur, mert, şerefli bir ülke olduğunu biliyorlardır. Gerçi bizimde o kadar şere.sizin arasında işimiz olmasın diyorum. Gönlümden geçen AB'ye girmemek hatta tüm dünyaya rest çekmek ama ekonomimiz buna ne yazıkki izin vermiyor :(
bursa_mc
21.Haziran.2006, 21:32
ne amaçla yaptıklarını anlayamadımm
gorkemyilmazkarasu
21.Haziran.2006, 22:03
aslında adamlar korkmakta haklı vizesiz giriş çıkışa izin verildiğinde neler olabileceğini tahmin edebiliyomusunuz?
zamanında nasıl istanbula göç akını olduysa avrupanın çoğu ülkesine (özellikle küçük ülkelere) göç akını olur tahminimce ve bu her ülkede bir tane istanbul olması demek adamların korkusu bu tamamen bence...
enesao
21.Haziran.2006, 22:16
hani 70.000.000 nufustan bahsedilmis ya korktuklari sey bu 70.000.000 nun avrupa ulkelerine dagilacak olmasi... Tr avrupaya girince serbest giris cikislar olcak ve herkes oralara yerlesmeye baslicak ve bunlarda bunu izah etmeye calismislar..
--
görkem benim anlatmak istedigimi biraz farkli yöntemle anlatmiss :D
barman
22.Haziran.2006, 00:40
türkiye pacman oluyo herkesi yiyo ne anlama geliyo bu?
ForsakeN
22.Haziran.2006, 02:05
türkiye pacman oluyo herkesi yiyo ne anlama geliyo bu?
Tüm Avrupa'yı Türkler basıcak demek istemişler.
Harbiden öle bişey yapsak mı ne?
ibo
22.Haziran.2006, 02:25
ben bildiğim kadarıyla yazayım. Avrupa Birliğinde konseydeki koltuk sayısı nüfusa göre belirleniyor. Yani nüfusu en fazla olan ülke nüfusu ile orantılı koltuk sayısına sahip oluyor. Şu anda en fazla nüfusa sahip ülke eğer yanılmıyorsam Almanya. Bildiğiniz gibi de almanyanın nüusu oldukça yaşlı ve önümüzdeki yıllarda azalacak. Ama türkiyenin nüfusu çok gençç ve her sene katlanarak artıyor. Bu durumda bir 5-10 yıl sonra AB nin En büyük nüfusuna sahip ülke biz olucaz. Dolayısıyla en fazla koltuğa da biz sahip olacağız ve alınacak kararlarda çok büyük etkimiz olacak. :Onlarda bu durumdan korkuyorlar ve bizim EN BÜYÜK olacağımızı bildikleri için bizi AB ye alacaklarını sanmıyorum...
FeYYaz1989
22.Haziran.2006, 16:29
Biz girene kadar belki AB dağılır.
anarchist
22.Haziran.2006, 19:08
yha arkadaslar bisim genc nüfusumuzdan korkuolar avrupada genc nüfüs denen bişi yok adamlar artık nüfüsu arttırmak icin halka tüp bebek i bile bedavaya gtirmeyi planlıolarmıs bis ab ye girices die hepsi 3.5atıo girmesek bile bisden korkmaları lasım bisim ordumusun bi benzeri daha dünyada yok
Asi ÇocUk_16
22.Haziran.2006, 19:15
bizzden çok korkuyolar yusuf yusufff:D
gookhan
22.Haziran.2006, 20:40
yahu simdi bunu urup dururken nie yapmislar ki..
barahir
22.Haziran.2006, 20:43
Batıyoruz abi biz onlara. O köprüler fln anlarsın ya.
Hustler
23.Haziran.2006, 06:23
ahuaha fesli pacman hayret bişey ya sinirlerim bozuldu yunanlılar hala tarihide çekemiyo bununda çok büyük etkisi war
hatta ben yunan serverında cs oynarken türküm diince laf ediolardı anavrat gidiodk birbirmize 1453 vb. diodum ahauah banlıolardı