PDA

View Full Version : Bursaspor | Timsah Avda! (1. Sezon)

deMarcos
27.Ocak.2015, 21:50
http://i.hizliresim.com/g4RVMQ.jpg

Merhaba arkadaşlar, FM15'te son güncelleme çıkmadan önce bir kariyer açmaya karar verdim. Bu seride Galatasaray ile olan kariyerlerim pek uzun sürmedi. Bende Türkiye'den Bursaspor ile başlamaya karar verdim. Türkiye'nin Porto'su olarak tabir edilen Bursaspor ile 1 yıllık sözleşme imzaladım. Şunu belirteyim, ben kariyerlerimde genellikle 3-4 sene maksimum 5 sene oynarım. Çünkü diğer senelerde regenler çıktığı için oyun zevksiz bir hale geliyor. Takımı çoğunuz tanıyordur, ancak ben kısa bir özet geçeyim.

Bursaspor 1963
Bursaspor 1963 yılında Bursa'da kurulan spor kulübüdür. Daha çok futbol branşıyla tanınan spor kulübü, futbol branşının yanı sıra masa tenisi, voleybol, yüzme, boks ve atletizm dallarında faaliyet göstermektedir. Kulübün renkleri yeşil beyazdır.

Takım Kadrosu (http://i.hizliresim.com/99lqZO.jpg) (Görmek İçin Tıklayınız)

http://i.hizliresim.com/MP4gA7.jpg

BaGa TaRKaN
27.Ocak.2015, 23:40
Yeniden Başarılar, Umarım Bu Sefer Sıkılmadan Devam Edebilirsin :)

deMarcos
27.Ocak.2015, 23:42
Yeniden Başarılar, Umarım Bu Sefer Sıkılmadan Devam Edebilirsin :)

Onayladığınız için teşekkürler, inşallah. :)

Barak
27.Ocak.2015, 23:45
Başarılar dilerim

deMarcos
27.Ocak.2015, 23:46
Başarılar dilerim

Eyvallah..

musaduzen
27.Ocak.2015, 23:48
Başarılar dilerim Türkiye'nin en iyi genç Türklerine sahip takım çok rahat şampiyonluğa oynarsın

deMarcos
27.Ocak.2015, 23:51
Başarılar dilerim Türkiye'nin en iyi genç Türklerine sahip takım çok rahat şampiyonluğa oynarsın

Teşekkür ederim, inşallah. Hedefimiz 3-4 ama şampiyonluk istiyorum ben. :)

musaduzen
28.Ocak.2015, 00:12
Teşekkür ederim, inşallah. Hedefimiz 3-4 ama şampiyonluk istiyorum ben. :)

Hocam Enes'i kaptırmaz bi de üstüne Fernandao'yla tutoring yaptırırsan 15 sene forvete ihtiyacın kalmaz.

Benim GS'de ki performansı
http://i.hizliresim.com/A0P3br.png

RagnarLothbrok
28.Ocak.2015, 00:23
Haydi bakalım Bursa :)

RodiMood
28.Ocak.2015, 01:26
#ÖnceSaygı Bir Esesli olarak komşumuza başarılar :)

pusathan01
28.Ocak.2015, 11:01
Başarılar dilerim. Yok sen İskenderun ile kariyer açamayacaksın belli oldu. :D
Asıl zevki bence regenlerle çıkıyor. Ne den dersen zaten ilk başlarda herkesin bildiği senin bildiğin klasik oyuncuları-hocaları alıyorsun. Ama ilerleyen zamanlarda onlardan eser kalmayınca harıl harıl adam arıyorsun. Benim oyunda en çok zaman geçirdiğim ve severek geçirdiğim zamanlar transfer zamanları oluyor. :D

deMarcos
28.Ocak.2015, 11:28
Hocam Enes'i kaptırmaz bi de üstüne Fernandao'yla tutoring yaptırırsan 15 sene forvete ihtiyacın kalmaz.

Benim GS'de ki performansı
http://i.hizliresim.com/A0P3br.png

Eyvallah, önerin için teşekkür ederim. :)

Haydi bakalım Bursa :)

#ÖnceSaygı Bir Esesli olarak komşumuza başarılar :)

Eyvallah beyler, ancak Bursa'lı değilim. :D

Başarılar dilerim. Yok sen İskenderun ile kariyer açamayacaksın belli oldu. :D
Asıl zevki bence regenlerle çıkıyor. Ne den dersen zaten ilk başlarda herkesin bildiği senin bildiğin klasik oyuncuları-hocaları alıyorsun. Ama ilerleyen zamanlarda onlardan eser kalmayınca harıl harıl adam arıyorsun. Benim oyunda en çok zaman geçirdiğim ve severek geçirdiğim zamanlar transfer zamanları oluyor. :D

Bak sana sözüm olsun, sıradaki db güncellemesinden sonra 15 yıllık bir İskenderun kariyeri gelecek. :D Ama Körfez İskenderun. :D O konuda haklısın işte. :) Birde bizim altyapı canavar gibi yav. :D Başkan biraz cimri ama. :icon_confused:

omer5941
28.Ocak.2015, 14:28
başarılar hocam

imparator16
28.Ocak.2015, 14:31
Başarılar hocam :)

Barak
28.Ocak.2015, 14:38
Dostum gerçeği konuşmak gerekirse o takım oyunda Babel'i besleyecek güçte değil, bu seride kısa süreli Kasımpaşa kariyeri yaptım şuan tekrar yönetsem ilk iş Babel gibi yüksek ücret alan ve aynı zamanda takıma para bırakacak adamları satardım bir kaç yılda kiralık oyuncu veya genç oyuncu alırdım. Bakalım senin politikan nasıl olacak.

pusathan01
28.Ocak.2015, 15:18
Dostum gerçeği konuşmak gerekirse o takım oyunda Babel'i besleyecek güçte değil, bu seride kısa süreli Kasımpaşa kariyeri yaptım şuan tekrar yönetsem ilk iş Babel gibi yüksek ücret alan ve aynı zamanda takıma para bırakacak adamları satardım bir kaç yılda kiralık oyuncu veya genç oyuncu alırdım. Bakalım senin politikan nasıl olacak.
Hocam hayırdır kariyerlerimi şaşırdın? Bursa kariyerine Kasımpaşa yorumu atmışsın. :D

Barak
28.Ocak.2015, 15:31
Hocam hayırdır kariyerlerimi şaşırdın? Bursa kariyerine Kasımpaşa yorumu atmışsın. :D

Aaaa rezillik :D

CwC0deR
28.Ocak.2015, 16:13
Başarılar dilerim kardeşim Bursa iyi takımdır. Boş vakit buldukça takip etmeye çalışacağım. İnşallah uzun soluklu bir kariyerliğin olur.. :)

rexpo1994
29.Ocak.2015, 19:16
Başarılar.Gençlere iyi bak:)

Woqle
30.Ocak.2015, 14:26
Başarılar hocam takip ediyorum.

Ali Hikmet
31.Ocak.2015, 11:13
Başarılar Hocam.

deMarcos
03.Şubat.2015, 20:01
Beyler maalesef bazı sebepler dolayısıyla bu kariyeri sonlandırıyorum. Zaten yabancı sınırı yüzünden sıkılmıştım, belki yeni bir takım açarım belki yeni güncellemeyi beklerim. Yorum atanlara teşekkürlerimi sunarım..