PDA

View Full Version : Kötü gidişe dur deme



Feanaro
05.Haziran.2015, 14:36
merhabalar,
bu seride özellikle ingiltere liginde veya büyük takımları yönetirken aniden kötü gidişler olabiliyor. 3-5 maç olur olmadık takımlara puan kaybediyoruz. (gerçekteki ligin sonunda beşiktaş ve fenerbahçe gibi) mesela liverpool ile hull-c.palace-cardiff gibi takımlara üst üste kaybediyorum. veya moraller çok iyiyken hull maçını ne taktiği denersem deneyeyim bir türlü yenemiyorum, hayır şanssızlıkla da değil 1 tane bile şut çekemeden bitiyor maç (hırs yapıp denemek için load save yapıyorum). takımla konuşmam da bazen işe yaramıyor. sorum şu; siz bir sezonda en az 2-3 defa karşılaştığım bu durum için ne gibi önlemler alıyorsunuz?
örneğin rotasyon yapmak mı yoksa en iyileri oynatmak mı daha faydalı?
taktik değiştirmek mi yoksa aynısı ile devam etmek mi?
maç başlarken takım konuşması yaparken, böyle kötü gidişlerin olduğu dönemde ısrarla galibiyet mi bekliyorsunuz yoksa üzerlerindeki baskıyı kırmak için rahatlatıyor musunuz? yoksa hırslı bir şekilde taraflara mı havale ediyorsunuz?

tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.

rexpo1994
05.Haziran.2015, 15:05
-Bence etkenlerden birisi Rotasyon yapmamak olabilir.Sürekli aynı adamları oynatmak oyuncuları da sıkabilir Hull maçına damı ben çıkacağım diyebilirler:) Rakibi küçümseyebilirler.
-Bir de raporlarında istikrarlı,istikrarsız,büyük maçları oynamaktan nefret eder,Büyük maçlarda oynamayı sever gibi + ve - leri var onlara da biraz dikkat etmek gerekiyor.