PDA

View Full Version : Siyah Takım 11-7 Beyaz Takım

comandante
24.Haziran.2006, 22:55
arkadaşlar favori gösterilen beyaz takım son 20 dakikada yorgunluk belirtisi gösterince saha genç olan siyah takım maçı almasını bildi.son yirmi dakikaya 5-4 önde giren beyazlar merty1905 adlı kullanıcı olan komşumun ardarda attığı gollerle yenik duruma düştü...

siyah takım goller:

merty1905=6(4ü boş kaleye mert bakma öle=))
comandante=3
emirduman=2

bana göre maçın yıldızı bir dönem 20 dakika gol yemeyen görkemdi...

bu güzel organizasyon için katılan ve hazırlayan herkese teşekkür ediyorum.güzel maçtı.teşekkürler...

EreN
24.Haziran.2006, 22:59
Görkem Olmasa ne olurdu bilmiyorum :D
Gol yemedi..
Hani Ölümsüzlük şifresi felan yazılır ya oyunlarda oda öyle bişeydi :p
Güzel maçtı zevkliydi.Saha'da gölge olması fazla kasmadı

Cristiano Ronaldo
24.Haziran.2006, 23:02
Ben de Çağrı'yı iyi kaleci bilirdim.. Geleni yemiiiş, gideni de yemiş...

Bu arada Mert arkadaşımızı tebrik etmemiz lazım Çağrı'nın korkulu rüyası olmuş her ne kadar boş kaleye atmış olsa da çoğu golünü..

Bu arada Beyaz'lardan skor kaydedenleri yazmıyor muyuz?

baran_12
24.Haziran.2006, 23:17
Ooo tebrikler Siyah takım.Maçı çevirmekle kalmamışlar üstüne bi de fark atmışlar :D

comandante
24.Haziran.2006, 23:22
ya beyazların gollerini aklımda tutamadım=)bizimki kolaydı yani yarısı mert attı=)

gorkemyilmazkarasu
24.Haziran.2006, 23:27
herkese teşükkür ediyorum maç için süpriz bir skora imza attık takım gerçekten çok iyiydi kötü olarak sayabileceğimiz kimse yoktu sanki 40 yıldır aynı takımda oynuyo gibiydik :) özellikle maçta durum 5-2 beyazlar lehineyken bizi biraz hafife aldılar sanırım sonra inanılmaz bir patlama yaptık herkesi kutluyorum maçın rövanşını bekliyoruz :D

dipnot:başlığın sabitlenmesini istiyorum :D :D

Burak Duran
24.Haziran.2006, 23:35
beyazlar rezil oldu tüüüüüüüühhh size... tbrkler siyah takım

mgungor
24.Haziran.2006, 23:36
Arkadaşlar açılan ankettede demiştim ;

Tarih:Bugün, 02:15 PM

siyah takım kazancak

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=184722&postcount=2

gorkemyilmazkarasu
24.Haziran.2006, 23:37
ama sende siyah takım kazanıcak diyip dil çıkarmışın mustafa inanmamışın galiba kazanacağımıza :D

mgungor
24.Haziran.2006, 23:39
oy vermezdim ama öyle düşünseydim :)

emirduman
24.Haziran.2006, 23:52
Karşı takımı tebrik etmek lazım yine de.. Maçın başında biz gençleri mahvettiler...

Tabi sonra kondisyon düşünce, çevirdik maçı :D

Bİ de maçı çevirmemizde kaleden Çağrı'nın çıkması etkiliydi..

Universal
24.Haziran.2006, 23:55
herkesi tebrik ederim öncelikle siyah takımı :D

Cengo
25.Haziran.2006, 00:07
3 gol attım sanırım.
Topu kaldıramadım genelde, yapay çim uyuzluk ediyordu :D

Tek topta zamanı ayarlarsam iyi şut çıkartabiliyorum.Uzun zamandır oynayamamıştım, 10-15 dk.da bir dalağım şişiyordu :)

Daha iyi bir sahada daha iyi oynayabilirim, bu maçtaki kadar kazma değilimdir aslında :D

Ekleme: Beyaz takımdaydım.Tolga ile Çağrı birazdan evlerine ulaşırlar, çektiğimiz toplu resimleri ekleyeceğiz..

comandante
25.Haziran.2006, 00:18
görkeme iyi kaleci olursan rep vercem dedim baktım direkten direğe uçuyo=)

gorkemyilmazkarasu
25.Haziran.2006, 00:19
valla çime hiç suç atmayalım gayet güzeldi sahada iyiydi cengiz :D :D :D

yücel valla sen rep falan diyince ne yapacağımı şaşırdım sorma :p

Burak Duran
25.Haziran.2006, 00:31
saha kötüydü hakem gölü vermedi rüzgar 3şiddetinde esiyordu :D lütfen bahanelere sığınmayalım

vita es morte
25.Haziran.2006, 00:50
3 gol attım sanırım.
Topu kaldıramadım genelde, yapay çim uyuzluk ediyordu :D

Tek topta zamanı ayarlarsam iyi şut çıkartabiliyorum.Uzun zamandır oynayamamıştım, 10-15 dk.da bir dalağım şişiyordu :)

Daha iyi bir sahada daha iyi oynayabilirim, bu maçtaki kadar kazma değilimdir aslında :D

Ekleme: Beyaz takımdaydım.Tolga ile Çağrı birazdan evlerine ulaşırlar, çektiğimiz toplu resimleri ekleyeceğiz..efsane GS kalecisi Hayrettin Demirbaş gibi konuştun abi:
kireç buz tutmuştu
sahaya sis inmişti
rüzgar ters esmişti
top --fizik kuralları--na aykırı bir açı aldı...kısmetsizlik...

mutlaka bkz: http://84.44.114.44/show.asp?t=hayrettin+demirbas

tolginho
25.Haziran.2006, 03:00
Ben de Çağrı'yı iyi kaleci bilirdim.. Geleni yemiiiş, gideni de yemiş...

Bu arada Mert arkadaşımızı tebrik etmemiz lazım Çağrı'nın korkulu rüyası olmuş her ne kadar boş kaleye atmış olsa da çoğu golünü..

Bu arada Beyaz'lardan skor kaydedenleri yazmıyor muyuz?

Çağrı kaleden çıkana kadar maç başabaş devam ediyordu. Çağrı kaleden çıkınca takımdaki dengeler bozuldu. Yorgunluk emareleri gösteren takım geriye dönmekte güçlük çekince siyah takım için arayı açmak zor olmadı.

biri şu beyaz takım ve siyah takım ilk 6 sını ve golleri atanları bana tam liste olarak göndersin. Habere ekleyim. Haber demişken maç şu anda CM bölümünde manşette.

Nedvedmania
25.Haziran.2006, 03:10
çağrı abi olmadı bu ama

tolginho
25.Haziran.2006, 03:23
http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm/ana/ eheh

merty1905
25.Haziran.2006, 03:31
çektiimiz resmleri koymadınızmı beyler ben göremedm...

kavara
25.Haziran.2006, 03:44
resimLeri bekliyoruz.hemen dedim hadi isLeyin :D

vita es morte
25.Haziran.2006, 03:49
puhahaha haber müthiş..hehe

sorsecret
25.Haziran.2006, 16:12
siyah takımı tebrik ediyorum.kondüsyonları ve teknikleri hat safadaydı.günün yorgunluğundan dolayı fazla bişey yapamadım ama sonuçta kaynaşmak için yapılan bir organizasyondu.
siyah takımdaki arkadaşlar mutlaka rövanş bekliyoz ona göre......:D :D
===TARPON (halil)=====

Cristiano Ronaldo
25.Haziran.2006, 17:32
Çağrı kaleden çıkana kadar maç başabaş devam ediyordu. Çağrı kaleden çıkınca takımdaki dengeler bozuldu. Yorgunluk emareleri gösteren takım geriye dönmekte güçlük çekince siyah takım için arayı açmak zor olmadı.

biri şu beyaz takım ve siyah takım ilk 6 sını ve golleri atanları bana tam liste olarak göndersin. Habere ekleyim. Haber demişken maç şu anda CM bölümünde manşette.

Ben bilmiyordum valla kaleden çıktığını.. Yoksa Beyaz'lar kesinlikle maçı alırlardı..

tombul taho
25.Haziran.2006, 17:45
Ben bilmiyordum valla kaleden çıktığını.. Yoksa Beyaz'lar kesinlikle maçı alırlardı..
lütfen günahımı alma sevgin.. bn kalede gayet iyiydim wala.. :D tabii gelmediğin için bunu bilemessin ehauehae.. şöyle söliim.. görkem de ben de gayet iyiydik kalede.. maçın adamı olarak görkemi seçiyorum ben zaten... kaleden çıkmasam ben de olabilirdim :p :o :cool: hele osman uyuz oldu zaten ben kaleyeken heauehau

Cristiano Ronaldo
25.Haziran.2006, 20:11
Peki sen kaleden niye çıktın? Sakatlık falan?

Ben zaten günahını almak istemedim.. Baktım bizim takım 11 tane yemiş.. Dedim ki; Çağrı o kadar golü yemez!! Gerçekten de yememişsin yani.. :D

tombul taho
25.Haziran.2006, 21:06
tarpon nikli arkadaşın midesine ağrı girdi. o yüzden değişmek zorunda kaldık. eğer gelebilirsem 3. halı saha maçında görün siz beni :D

sorsecret
25.Haziran.2006, 21:11
tarpon nikli arkadaşın midesine ağrı girdi. o yüzden değişmek zorunda kaldık. eğer gelebilirsem 3. halı saha maçında görün siz beni :D

abi sen yoksan yokum ona göre.mutlaka bekliyoruz.

gorkemyilmazkarasu
26.Haziran.2006, 00:43
http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm/ana/ eheh

benden hiç bahsetmemişsin abi yanlı bi yorum olmuş bence :D :D....hatta sadece benden değil siyah takımdan hiç bahsedilmemiş ne biliyim emir,yücel,eren,mert,osman herkes süperdi bizde ama hiç bahsetmemişin tolga abi :D :D :D

Nedvedmania
26.Haziran.2006, 01:28
aa ewet resim yokmu

Asi ÇocUk_16
26.Haziran.2006, 21:21
acaba güç bakımından eşit kurabıldınız mı takımları tabı bıde o varr...

comandante
27.Haziran.2006, 03:22
takımla eşitti ama biraz kondisyon farkı vardı=)

VoLkaN BaROs
27.Haziran.2006, 05:06
Resimler verildi arkadaşlar:

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=12549&page=3#35

LaKe
27.Haziran.2006, 11:21
Siyah takımı tebrik ederim :D

sorsecret
27.Haziran.2006, 13:01
abi rövanştan sonra tebrik edersiniz.rövanş istiyoz dedik,şaibe var dedik,rüzgar,nem,yağmur,kar,fırtına,tsunami hepsi o gün futbola engeldi.:D :D :D

şaka şaka arkadaşlar bileğinin hakkıyla aldılar galibiyeti.ama o gün kalecileri muhteşemdi.bence maçın yıldızı siyah takımın kalecisiydi.......

Enjoy
28.Haziran.2006, 21:50
çok güzel bir maçtı.:)..gelen herkese teşekkürler..görkem ve çağrı çok iyi oynadı..umarım 3. maçı alırız:P..(bu arada şike iddaalarını doğruluycak belgeler var elimde:P..tolginho ve çağrı'nın şok görüntüleri yakında:) )

tombul taho
28.Haziran.2006, 23:53
çok güzel bir maçtı.:)..gelen herkese teşekkürler..görkem ve çağrı çok iyi oynadı..umarım 3. maçı alırız:P..(bu arada şike iddaalarını doğruluycak belgeler var elimde:P..tolginho ve çağrı'nın şok görüntüleri yakında:) )
merak ettim şu görüntüleri.. bi an evvel görseydik yaw...

sorsecret
29.Haziran.2006, 19:31
merak ettim şu görüntüleri.. bi an evvel görseydik yaw...

ben de merak ettimm şimdi bak.bunu ıspatlanmasını arz ederiz.aksi taktirde beyaz takım olarak FIFA ya başvurulunacaktır:D :D

Saygılarımla:

:e: ŞENER ERZİK:confused: