Log in

View Full Version : ACİL Yardım Kampanyası!!!!

vita es morte
30.Haziran.2006, 01:28
Geçtiğimiz günlerde talihsiz bi deniz kazası geçiren ve şu anda İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Hastahanesinde yatmakta olan 17 yaşındaki Rıdvan Beder'in hastahane masraflarını karşılamak üzere bir yardım kampayasın başlatılmıştır...İlgilenenler bana msn adresimden yada buradan özel mesaj yoluyla ulaşabilirler..Arkadaşımızın hiçbir sosyal güvencsi olmaması sebebiyle gerekli duyarlılığı göstereceğinize inanıyorum.Malesef 2 gündür yoğun bakım ünitesinde yatan arkadaşımız zor durumda ve yoğun bakımın gecelik ücreti 1.5 milyar...

MSN:
[email protected]
[email protected]

Ayrıca ilgilenenler için hesap numarası
0509064 İş Bankası 2207 nolu isim hasan külah yer bursa altıparmak

alıntıdır..
-----------------------------------------------------------------

Msnler bana ait değildir..Bir arkadaşımdan aynen alıntı yaptım..Olayın haberini de foruma eklemiştim: http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=12961

Eray Dengiz
30.Haziran.2006, 01:44
Evet geçen gazetede okudum Beckham Rıdvanı.. Bu sporcu arkadaşımıza yardım etmek hepimizin görevi.. Acil şifalar diliyorum.. :(

Universal
30.Haziran.2006, 01:57
kalbimle söylüyorum daha 16 yaşındayım ama param olsa yardım ederdim aileme söylesem onlarında hastane masrafları var en az bu kadar inşallah bulunur geçmiş olsun bu arada

Asi ÇocUk_16
30.Haziran.2006, 13:08
parasızlığın gözü kör olsun bee ne dıyım geçmıs olsun acil sifalar....

mgungor
30.Haziran.2006, 18:22
Yalnız güvenli değil böyle şeyler bana göre..

belki insanların parasını almak amacıyla Rıdvan Bederle alakası bile olmayan kişiler olabilir..

vita es morte
30.Haziran.2006, 22:38
Yalnız güvenli değil böyle şeyler bana göre..

belki insanların parasını almak amacıyla Rıdvan Bederle alakası bile olmayan kişiler olabilir..msn arkadaşımın hesap numarasını bilmiyorum ama kampanya hürriyette de haber olarak verilmişti..

Burak Duran
02.Temmuz.2006, 22:30
şu işten paramı alırsam kesin yardımda bulunucam

vita es morte
07.Temmuz.2006, 02:57
Geçtiğimiz günlerde talihsiz bi deniz kazası geçiren ve şu anda İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Hastahanesinde yatmakta olan 17 yaşındaki Rıdvan Beder'in hastahane masraflarını karşılamak üzere bir yardım kampayasın başlatılmıştır...İlgilenenler bana msn adresimden yada buradan özel mesaj yoluyla ulaşabilirler..Arkadaşımızın hiçbir sosyal güvencsi olmaması sebebiyle gerekli duyarlılığı göstereceğinize inanıyorum.Malesef 2 gündür yoğun bakım ünitesinde yatan arkadaşımız zor durumda ve yoğun bakımın gecelik ücreti 1.5 milyar...

MSN:
[email protected]
[email protected]

Ayrıca ilgilenenler için hesap numarası
0509064 İş Bankası 2207 nolu isim hasan külah yer bursa altıparmak

alıntıdır..
-----------------------------------------------------------------

Msnler bana ait değildir..Bir arkadaşımdan aynen alıntı yaptım..Olayın haberini de foruma eklemiştim: http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=12961
arkadaşlar bu hesap numarası iptal edilmiştir yenisini öğrenir öğrenmez size ileteceğim kesinlikle bu hesap numarasına bir bağışda bulunmayın!!

ForCimbom
22.Temmuz.2006, 12:41
arkadaşlar üzülerek belirtiyorum ki: bu gencecik arkadaşımız Vefaat etmiştir. Allah yakınlarına sabır versin. Mekanı Cennet olsun. Amin..