Log in

View Full Version : antalyada bir pigme...:):)

comandante
12.Temmuz.2006, 21:55
tatilde başımdan geçen komik iki hikayeyi sizle paylaşmak istedim...

ilk hikaye kısa pek komik değil ama biz ölmüştük...

antalya da venezia palace die bi otelde kaldık 3 arkadaş.voleybol oynuyoduk saat 4 civarı 10 kişiyiz işte ruslar falan.saha 1 satliğine alınıyo...bi de kenarda bizim bitirmemizi bekleyen 10 kişilil bi grup daha var...pigme dediğim 1.50 lik abaza türk arkadaşımız da bu bekleyen grupta...biraz sonra geldi yanıma ve şu diyalog geçti aramızda.sıkı durun...

pigme= birader ne kadarınız kaldı
ben = 15 dakika
pigme=hızlı oynayın da çabuk bitsin

ve bütün herkes yerde.pigme noolduundan habersiz=)

ikinci olay anlaşılması biraz zor ama anladınız mı gülceksiniz...

havuzbar vardı otelde.havuzun içinde barda oturuyodum tek başıma.10 tabure kadar sağımda da bi rus beni gözlüyo sürekli.bi baktım bu pigme sol tarafıma geldi.o da rusa bakıyo=)abaza dedim ya bundan işte.sürekli şunu ne götürürüm var yaa falan diyo bana...neyse döndüm rusa baktım yerinde yok.birden sağımda çıktı sudan tabureye oturdu...bilddin kadınmış uzaktan kız gibi gözüküyodu.pigme de diyo ki bana geldi bana geldi...he dedim sana geldi.neyse kadın sürtünmeye başladı bana...dedim bari muhabbet kurim...ingilizce bişiler dedim bakıyo kadın bana.dedim how old are you...hala bakıo anlamadı tabi.

baktım olcak gibi değil.işaret parmağımla kendimi gösterdim.masaya da yine işaret parmağımla 19 yazdım...kadın da haaa okey okey dedi.o da işaret parmağıyla kendini gösterdi ve masaya parmağıyla (rakamla) 30 yazdı...o anda pigmenin dediğini orda olup da duysaydınız ölürdünüz...kadınının 30 yazdıını görünce verdiği tepki şu...

anaa ula oğlum karı türkçe biliyo...

bu tepkiden sonra havuza düştüm su yuttum gülmekten ya.yarım saat kendime gelemedim=)=)=)

yorumlarınızı bekliyorum...

Burak Duran
12.Temmuz.2006, 21:59
hahahaha yuhhhhhhhhhh olm bu adam seçilmiş mi koptum valla

dentaconstantin
13.Temmuz.2006, 00:09
mümkünse bu adamı kopyalayalım:Dher yere lazım:D:D:D

Universal
13.Temmuz.2006, 00:48
Krize girdim arkadaş bu siteye üyemi tanışalım çok komikti olaylar için sağ ol. :D

enesao
13.Temmuz.2006, 01:37
hahahahah cok matrak biseymiis... e sen gerisini anlat noldu sonra rus kadinla :p

comandante
13.Temmuz.2006, 02:04
ya rus karı sarhoşmuş=) komaya girmiş o gece=) bu pigmeyi tanımıyorum ya orda 2 kere gördüm ikisinde de bunlar oldu zaten=)

SaRPeR1903
13.Temmuz.2006, 02:17
:D:D:Dher yerde var bu tipler

SaMaNYoLu
13.Temmuz.2006, 02:21
muhahaha pigme yi burya getirseene tanışaım :)

10_Osmanozc
13.Temmuz.2006, 02:24
Ehuhuehe :D Güzeldi valla tanışmak isterim:D

nekop
13.Temmuz.2006, 06:51
adam süpermis yaa hızlı oynayın cabuk bitsin hem türkcede biliyor:D

LaKe
13.Temmuz.2006, 11:25
Hahahhahahaha :D :D :D Koptum. Böyle kişiler her tatile lazım :D Benim gittiğim bu tatilde de buna benzer bi arkadaş vardı ama bu kadar salak değildi :D Sadece abazaydı :)

Neron_FB
14.Temmuz.2006, 12:27
:D Hehehhe süper ya..:D valla forumu altüst eder gelirse buraya :D

gorkemyilmazkarasu
14.Temmuz.2006, 14:24
ya bu arkadaşın evleneceği insana allah sabırlar versin ailesinede şimdiden baş sağlığı diliyorum :D

emirduman
14.Temmuz.2006, 14:33
:D:D:D:D:D::D:D ahuahahah ne eğlenceli bi adam o ya...

"Hızlı oynayında çabuk bitsin" ahuahuauhauhuah :D:D

bursa_mc
14.Temmuz.2006, 15:24
abi pigmeye solede turksportala gelsin manyak bi adam yaw çhızlı oynayın he:D:D:D oldum yaw