PDA

View Full Version : Hayatın Ne Kadar Lüks ?

Krusty
20.Temmuz.2006, 22:01
:n: KUİZZ :n: için tıkla ! (http://www.kuizz.com/quizler/quiz.aspx?id=318&t=Hayatın%20ne%20kadar%20lüks?)

Benim sonuç;
Lüküs Hayat :)))
Bolluk ve refah içinde yaşayan birisin.Ve bundan ne olursa olsun vazgeçmek istemiyorsun.Haklısın tabi insan bu kadar güzel bir hayattan vazgeçmek ister mi?

LaKe
20.Temmuz.2006, 22:21

Bolluk ve refah içinde yaşayan birisin.Ve bundan ne olursa olsun vazgeçmek istemiyorsun.Haklısın tabi insan bu kadar güzel bir hayattan vazgeçmek ister mi?

:D :D Can senlede hep aynı şey çıkıyo :p Biz kardeşmiyiz yoksa :D :D :n:

tosunpasa
20.Temmuz.2006, 23:09
Sıradan Hayat
Hayatın sıradan ve basit.Ama sen hayatının içine neşe katmayı ve mutlu olmayı çok iyi biliyorsun.Lüks sana uzak bir kelime.Şunu unutma ki her insan şımartılmak ister.
Diğer olasılıklar
Standart Hayat (%40)
çok mütevaziyimdir sıradan hayatı severim:D:D:D

comandante
20.Temmuz.2006, 23:53
standart hayat...da yani sorular kel alaka olmuş...

ForsakeN
21.Temmuz.2006, 00:14
Lüküs Hayat :))

LaKe
21.Temmuz.2006, 12:38
standart hayat...da yani sorular kel alaka olmuş...

Evet çoğu saçma. Ben valla neyse onu verdim. Lüks çıktı :) Ama o Lüksü neye göre çıkardı anlamış değilim :D

Burak Duran
21.Temmuz.2006, 14:28
Standart Hayat
Sıradanlığın biraz üstünde kalan bir hayatın var.Gayet güzel yaşıyorsun.Çok lüks yada çok sıradan bir hayat istemiyorsun.Kendi hayatın için yaratılmış birisin...

Cyzio
21.Temmuz.2006, 14:30
Standart Hayat
Sıradanlığın biraz üstünde kalan bir hayatın var.Gayet güzel yaşıyorsun.Çok lüks yada çok sıradan bir hayat istemiyorsun.Kendi hayatın için yaratılmış birisin...

Maymuncuk
21.Temmuz.2006, 14:48
Sıradan Hayat

Hayatın sıradan ve basit.Ama sen hayatının içine neşe katmayı ve mutlu olmayı çok iyi biliyorsun.Lüks sana uzak bir kelime.Şunu unutma ki her insan şımartılmak ister.

:)

dentaconstantin
21.Temmuz.2006, 19:19
Standart Hayat
Sıradanlığın biraz üstünde kalan bir hayatın var gayet güzel yaşıyorsun çok lüks ya da çok sıradan bir hayat istemiyorsun kendi hayatın için yaratılmış birisin

inorax
21.Temmuz.2006, 19:24

eser3131
21.Temmuz.2006, 19:46
Standart Hayat

Sıradanlığın biraz üstünde kalan bir hayatın var.Gayet güzel yaşıyorsun.Çok lüks yada çok sıradan bir hayat istemiyorsun.Kendi hayatın için yaratılmış birisin

Universal
21.Temmuz.2006, 22:13
Standart Hayat

ÇocuksuMavi
22.Temmuz.2006, 17:22

sorular son derece saçma..

crazy_engin88
23.Temmuz.2006, 02:22
sıradan hayat..

manwhowalksalone
23.Temmuz.2006, 02:32
Sıradan Hayat
Hayatın sıradan ve basit.Ama sen hayatının içine neşe katmayı ve mutlu olmayı çok iyi biliyorsun.Lüks sana uzak bir kelime.Şunu unutma ki her insan şımartılmak ister. :)

SaMaNYoLu
23.Temmuz.2006, 04:28
pardon teste göre yapılıyormus test sayfası acılmadıgından yorumu kendım yazdım fakat espırı konusu olduk ıyımı utandım kaldırıom yazımı :)

Krusty
23.Temmuz.2006, 04:47
güzel sakin birhayat....
internet bilgisayar Aşk, Galatasaray ALLAH dan başka ne istiyim Şükürler oLsun..
Biz bunu teste göre yapıyorduk puhahaha :n: Çok güldüm; enstantanelere yazmalıyım :n:

ibo
23.Temmuz.2006, 18:49

S-B-Z
23.Temmuz.2006, 19:08
standart hayat :D
zaten normalide buydu bildi valla :D

SYLaR
24.Temmuz.2006, 16:34
kardeşim benim kahvaltıda olmazsa olmazım yokki