View Full Version : Basinizdan gecen en ilginc olay... paylasin
lolwoahnice
31.Temmuz.2006, 14:00
Basinizdan bu gune kadar gecen en ilginc olay neydi ?
http://www.youtube.com/watch?v=dWRw6yspodw
Benim Videom;
r_a_z_o_r
31.Temmuz.2006, 16:18
Yanlış hatırlamıyorsam sene 1992 idi istanbul bağlarbaşı'da teyzemlerde evin bahçesinde öğlen yemeyi yiyorduk bağlarbaşını bilen arkadaşlar bilirler eskinen iett garajı vardı yolun aşağısı selamsız'a inerdi herneyse o sıra bir motorsiklet geçiyordu benim gözüm motorun zincirine takıldı sanki kitlenmişti 10 15 saniye öyle kalakaldım ve olan oldu zincir kırıldı hiç sesimi çıkartmadan yemeye devam ettim artık nazarmı dersiniz tesadüfmü bende bilemiyorum.
lolwoahnice
01.Ağustos.2006, 04:59
hahaha ya adamin zincirinde gozun kalmis be arkadas
ne yaptin sen oyle
Krusty
01.Ağustos.2006, 05:06
Yanlış hatırlamıyorsam sene 1992 idi istanbul bağlarbaşı'da teyzemlerde evin bahçesinde öğlen yemeyi yiyorduk bağlarbaşını bilen arkadaşlar bilirler eskinen iett garajı vardı yolun aşağısı selamsız'a inerdi herneyse o sıra bir motorsiklet geçiyordu benim gözüm motorun zincirine takıldı sanki kitlenmişti 10 15 saniye öyle kalakaldım ve olan oldu zincir kırıldı hiç sesimi çıkartmadan yemeye devam ettim artık nazarmı dersiniz tesadüfmü bende bilemiyorum.
Tesadüf dicem ama tesadüfün bu kadarı da olmazki ! :)
Mc.Speedy
01.Ağustos.2006, 05:31
Tesadüfün Böylesi Denebilir.. :)
r_a_z_o_r
01.Ağustos.2006, 14:08
hahaha ya adamin zincirinde gozun kalmis be arkadas
ne yaptin sen oyle
ne alaka,zincirde gözmü kalır.
LaKe
01.Ağustos.2006, 15:20
Gerçekten ilginç bi olaymış abi. :D Kendini suçlu gibi hissetmişmiydin peki?
r_a_z_o_r
01.Ağustos.2006, 15:32
Gerçekten ilginç bi olaymış abi. :D Kendini suçlu gibi hissetmişmiydin peki?
Evet suçlu hissetmiştim,ben bu konuyu sadece burda açıkladım kimseye anlatmamıştım bu olay benim başımdan geçen sadece biri daha neler var neler.
lolwoahnice
02.Ağustos.2006, 02:27
ne alaka,zincirde gözmü kalır.
Ya basbayagi kalmis gozun iste adamin zincirinde wah wahhh
Evet suçlu hissetmiştim,ben bu konuyu sadece burda açıkladım kimseye anlatmamıştım bu olay benim başımdan geçen sadece biri daha neler var neler.
Abi oburlerinide anlat hadi hadi bak heyecanlandim simdi