Log in

View Full Version : TSP deki ilk günlerimiz

Nedvedmania
31.Temmuz.2006, 23:33
ewet beyler çoğumu siteye geldiğimizde ilk olayları hatırlıyoruzdur

ben başlıyim ben siteye ilk geldiğimde saçma sapan konular açıklıyodum ve hepsinide rocco 42 kilitliyodu o yüzden rocco ya sinir olmuştum :D:D ama şimdi o konulara bakımp gülüyorum :n:

sizinkiler neler

Del Piero_10
31.Temmuz.2006, 23:36
ilk girdiğimde tecrübesizlik yüzünden üstünden 2-3 ay geçmiş birkaç konuya msj atmışlığım vardır:)

Universal
31.Temmuz.2006, 23:39
Ben uzun süre sadece Football Manager yazdım hatta ilk gün sırf yazdığım yerlere mesaj atan Rocco_42 ve demirhan1984 vardı bir konu açtım onlar yanıtlıyordu. Tam anlamıyla bir çözmezdim.

SaMaNYoLu
31.Temmuz.2006, 23:41
Ben Sadece iddaa bölumuyle ve Spor bölumlerıyle ılgılenıyordum Sık Sık Fenerbahcelılerle tartısıyordum ve aziz yıldırıma laf atıyordum uyarılar alıyordum:) Şimdi diğer arkadaşlar gibi Benımde Aklıma geldıkce tebessüm edıyorum :)

Krusty
31.Temmuz.2006, 23:43
Ben valla hatırlamıyorum :n: :)

nekop
31.Temmuz.2006, 23:45
abi ben buldesliga yüz yaması diye bi konu acmıstım ilk olarak bi vieri cevap atmıstı ilgilenen varsa buradan yola cıksaın diye baska cevap yoktu :D

gookhan
31.Temmuz.2006, 23:51
ben ilk geldiimde sirf cafedeydim:D

enesao
31.Temmuz.2006, 23:55
ben 2004 de siteden dosya indirmek icin uye olmustum... sonra 2005 in sonlarina dogru foruma takilmaya basladiim :D

Nedvedmania
31.Temmuz.2006, 23:59
ilk girdiğimde tecrübesizlik yüzünden üstünden 2-3 ay geçmiş birkaç konuya msj atmışlığım vardır:)
ewet hatırlıyorum o günleri bide hep delpiero hakkında bişeyler yazıyodun :D

Del Piero_10
01.Ağustos.2006, 00:05
ewet hatırlıyorum o günleri bide hep delpiero hakkında bişeyler yazıyodun :D

durduk yerde niye hep Del Piero'yu yazayım,mevzu denk gelmiştir:)

yine yeri gelirse birşeyler yazarım:)

S-B-Z
01.Ağustos.2006, 01:37
ben ilk girdiğim zamanlar cm 03-04 tartışıyoduk,yardımlaşıyoduk genelde.o zamanalr e-mali vardı,volkan baros halen var,3 tane bayan üye vardı biri karınca,diğeri rusyadan yazıyodu ve diablo hastasıydı,diğer bayanı hatırlamıyorum şu an.
vaybe eski günler neydi öyle :D

Vieri
01.Ağustos.2006, 05:45
ben ilk geldiğimde ilk üye bendim o yüzden aval aval bakıyordum sağıma soluma nerde bu üyeler dedim bir baktım 60bin tanecik oluvermişler :D

comandante
01.Ağustos.2006, 12:26
ben ilk geldiğimde ilk üye bendim o yüzden aval aval bakıyordum sağıma soluma nerde bu üyeler dedim bir baktım 60bin tanecik oluvermişler :D

abi gurur verici birşey olsa gerek ya...ama kazıdınız tırnağınızla helal olsun...

ben ilk girdiğimde hırs yapmıştım mesaj sayımı arttırmak için.bi konu açtım ardarda 10 tane de mesaj attım hehehe=) konudan çıktım bi baktım yine mesaj sayım 2...konu kitlenmiş mesajlarım silinmiş falan=)=)

kaltuntas
01.Ağustos.2006, 13:23
pek eski sayılmam ama ilk geldiğimde bi güncelleme paketi vermiştim cm 0304 için ama hiç kimse ilgi göstermedi bi mesaj bile atmamışlar benden sonra :):(

bursa_mc
01.Ağustos.2006, 13:42
ilk geldiğimde beşiktaş ve fener aleyhıne yazılar yazmıştım ve ceza almıştım :D bi ara uyarı %30 olmuş ,yeter artık dedim ve akıllandım:D

LaKe
01.Ağustos.2006, 15:16
Ben Türkçe FM'yi indirmek için üye olmuştum. Foruma girdim, bir hata yapmıyım diye sürekli Türkçeleştirme Çalışmaları bölümünü takip ediyodum. Sonra FM 2006 bölümünde takılmaya başladım :D Forum ilgimi çekmişti :p Sonra zaten çıkamadım :D :D

Başıma gelen pek ilginç olay olmadı. Konu kilitlenme vs. gibi :D Uslu bi çocuktum hep :n: :n: :n: :n:

SaRPeR1903
02.Ağustos.2006, 15:24
ilk geldim cm 0304 te türkçe karakter sorunum vardı vieri sağolsun bana cevap yazdı Aboooo yardım eder sana dedim dalga geçiyo :D:D:Döle bi süper moderatör varmış meğerse ama vieri ye bi hayranlığım vardır baştan beri ne yalan söliim ;)

EreN
02.Ağustos.2006, 15:33
Valla siteye 2003 yılında üye oldum o günkü nickimi hatırlamıyorum bile o zamanlar forum felan bilmezdim :D
sonra EreN Nickiyle tekrar üye oldum ve genel olarak takılmaya başladım..

Vieri
02.Ağustos.2006, 16:54
bir gün bir internet cafeye girdim amcam hasta CM ci, CM oynuyor o zamanlar oyun türkçe değil sadece maç spikeri Türkçe... Herneyse dedim nereden edindin bunu, resmi siteden falan dedi. Ehehe dedim bizim o site, hadi cnm falan dedi inanmadı bana.. yahu ne yalan söyleyim sana bende vieri yim dedim. Çocuk dediki o sitedeki Vieri Türk değilki hahaha

SaRPeR1903
02.Ağustos.2006, 16:56
bir gün bir internet cafeye girdim amcam hasta CM ci, CM oynuyor o zamanlar oyun türkçe değil sadece maç spikeri Türkçe... Herneyse dedim nereden edindin bunu, resmi siteden falan dedi. Ehehe dedim bizim o site, hadi cnm falan dedi inanmadı bana.. yahu ne yalan söyleyim sana bende vieri yim dedim. Çocuk dediki o sitedeki Vieri Türk değilki hahahaçocuk 9 yaşında mıydı ?:D

e_mali
02.Ağustos.2006, 17:26
ben ilk foruma uye oldugumda Tolga, Vieri ve bir yonetici ile bir tartisma yasamistim, sonra ne mi oldu :) Admin yaptilar beni... ehe ehe ehe
Simdi ise ben ve Vieriyi kardes zannediyolar, eee normal cunku kardesten de oteyiz...

Nedvedmania
02.Ağustos.2006, 18:16
bu başlığı açmamdaki amaç özellikle adminlerin ilk günleri hakkında bilgi edinmekdi amacıma ulaştım :)

benyaben
02.Ağustos.2006, 18:55
ilk geldiğimde sırf menejerlik için giriyordum sorunlar falan FM ye daha yeni başlamıştım CM yi bırakmak zor geldi..Sora sevmeye başladım cafede falan takıldım sonumuz bu işte..

10_Osmanozc
02.Ağustos.2006, 19:21
Düzeltm yapayım TSP değil TSI'dir asıl kısaltma yanlış mıyım?Neden TSP diyorsunuz anlamıyorum.
Ben ilk üye olduğumda forum çok kötüydü:)Ne yaptım sanırsam girdiğim gibi kaçmıştım:D

Del Piero_10
02.Ağustos.2006, 21:59
bir gün bir internet cafeye girdim amcam hasta CM ci, CM oynuyor o zamanlar oyun türkçe değil sadece maç spikeri Türkçe... Herneyse dedim nereden edindin bunu, resmi siteden falan dedi. Ehehe dedim bizim o site, hadi cnm falan dedi inanmadı bana.. yahu ne yalan söyleyim sana bende vieri yim dedim. Çocuk dediki o sitedeki Vieri Türk değilki hahaha

Christian Vieri'mi zannediyormuş?:D

benyaben
03.Ağustos.2006, 13:03
Düzeltm yapayım TSP değil TSI'dir asıl kısaltma yanlış mıyım?Neden TSP diyorsunuz anlamıyorum.
Ben ilk üye olduğumda forum çok kötüydü:)Ne yaptım sanırsam girdiğim gibi kaçmıştım:D

TSP turksportal dır TSI da türksportatal interactive dir sanırım, ve ben türksportal demek istiyorum..

SYLaR
03.Ağustos.2006, 22:02
ben ilk girdiğimde football manager 2006 genel konulara mesaj atıyodum
Hatta bir ara hürmetin attığı aradan 5 ay geçen bir konuya mesaj atmıştım

S-B-Z
04.Ağustos.2006, 01:29
ben ilk girdiğimde football manager 2006 genel konulara mesaj atıyodum
Hatta bir ara hürmetin attığı aradan 5 ay geçen bir konuya mesaj atmıştım
o senmiydin :n:

ibo
04.Ağustos.2006, 01:35

:D:D:D bunda koptum işte :D:D:D ben ilk geldiğimde forumda phpBB forum falan vardı :( hoşuma gitmemişti :) ama şimdi gayet iyi :)

HackSpays
05.Ağustos.2006, 17:38
bende ilk üye olduğumda hiç mesaj çekmiyordum alışık değildim şimdi yeni yeni başladım mesaj çekmeye :D:D:D

LaKe
05.Ağustos.2006, 19:23

Matrak bi olay :n: :n: :n:

emir077
08.Ağustos.2006, 10:51
benfm 2006 genele çok takılıyorum.6 aylık konuya cevap vermiştim bikez:D

SaRPeR1903
08.Ağustos.2006, 17:24
benfm 2006 genele çok takılıyorum.6 aylık konuya cevap vermiştim bikez:Dbi kere mi en az 5 kere kanıtlayabilirim :D bütün mesajlarını profilden kullanıcılar okuyabiliyor ;)

atlantis_fb
13.Ağustos.2006, 02:26
benimde ne kadar mart2005 diye de geçse 4-5 aydır forum'a giriyorum öncesinde sürekli dosyalar bölümündeydim :D

Eray Dengiz
13.Ağustos.2006, 03:40
Nasıl geldiğimi hatırlamıyorum. Ama forumda üye olmama rağmen anti-phpbb olduğum için foruma takılmıyordum.. :) O sıralar sadece cm incelemesi yazmakla meşguldüm..

dnz498
13.Ağustos.2006, 14:16
bende c***kisteyen birisine yardımcı olmuştum :/a)

S-B-Z
13.Ağustos.2006, 14:18
benfm 2006 genele çok takılıyorum.6 aylık konuya cevap vermiştim bikez:D
vanderwsarper sölemiş bende aynı şekilde sruyorum bir kezmi? :D:D:D
bunu en iyi serkan bilir heralde (sekopej :n:)

Sekopej
13.Ağustos.2006, 16:05
vanderwsarper sölemiş bende aynı şekilde sruyorum bir kezmi? :D:D:D
bunu en iyi serkan bilir heralde (sekopej :n:)

valla hiç de 1 kez değil:D Bunun için ibretlik olsun diye bir konuyu kaldırmamıştık 2 defa ben 1 defa Burak konunun içinde uyarı mesajı atmamıza rağmen, 3-4 kişi mesaj attı yine.:D:D

SaRPeR1903
15.Ağustos.2006, 11:18
ya bide mod uyarıyo yuh 6 aylık konu diye arkasından cevap geliyo kardeş oraya guarin gider napçan johnson u diye :D katil olmamak mümkün değil :D

Nedvedmania
24.Aralık.2006, 19:05
konuyu yeniden gündeme getirelim :)

OgUzKaGaN
24.Aralık.2006, 19:08
Güzel bir konu.Ben ilk üye olduğımda sadece yamaları indirmek için uğraşıyordum.Forum nedir bilmiyordum.Sonra SaMaNYoLu (Ufuk ) abiyle tanıştım ve bana anlattı forumu ve bölümlerini falan.Ondan sonra böyle günler geçtikçe bağımlı olmaya başladım.:)

dentaconstantin
24.Aralık.2006, 19:24
ilk üye olduğumda 1 ay falan yazmadım niye bilmiyom ama yazmadım ilk zamanlar hep fm bölümündeydim(hala en fazla fm de takılıyorum)diğerlerine hiç girmiyordum sonra hepsinde takılmaya başladım devam ediyor işte aynı düzen

MeMo
24.Aralık.2006, 19:41
Gs yerine 6s yazmistim :D bundan utaniyorum :D %10 ceza almistim :D

TheTrooper
24.Aralık.2006, 19:42
ben ilk üye olduğumda forum ne demek bilmiyordum.İstiyorum öğrenmek,bunu anneme sordum:n:buraya cafeden üye olmuştum türkçe fm indirmek için ilk başlarda hep fm2006geneldeydim altlarda neler var bakmıyodum bile sonra buranın çok lüks bi cafesi olduğunu öğrendim bi girdim bidaa çıkamadım:n:

Flawless Victory
24.Aralık.2006, 20:54
Hala ilk gunku heyecanim var. Turksportal ana sayfada dosya indiremiyordum ve niye olmuyor bilmiyordum. Forumla son 2-3 aydir tanistim. Forumdaki ilk mesajim imzamin ilk linki :D Herkes sasirmisti. Ilk mesajda bu adam bunu yazamaz dediler. Calinti oldugunu soyleyenler bile olmustu :n:

azizuzu
24.Aralık.2006, 21:00
valla ben ilk girdiğimde msn de beni kimler engellewmiş ona bakmak için girmiştim. zaten google da aradım bu siteden buldum dedim üye olayım bari. bi kac gün farketmedim bu sitede bi mizah anket bölümü daha dogrusu msn den baka falan elli akıllı forumların oldugunu :D :D :D eziklik işte ne yapacan

El Comandante
24.Aralık.2006, 21:00
foruma fm hakkinda taktik,oyunculari ögrenmek icin girmistim,sirf siteye bakiyodum bi ara foruma baktim burada daha cok bilgi alirim dedim,üye oldum, ilk üye oldugumda baska forumlardaki önemli olaylari buraya durmadan copy-paste yapiyordum,fenerbahce ile alay geciyordum,hatta foruma geleli 1 ay tamamlanmamisti benim %20 uyarim vardi :D,

Nedvedmania
24.Aralık.2006, 21:05
Gs yerine 6s yazmistim :D bundan utaniyorum :D %10 ceza almistim :D

onu hala yapanlar var

Sekopej
24.Aralık.2006, 21:09
Hala ilk gunku heyecanim var. Turksportal ana sayfada dosya indiremiyordum ve niye olmuyor bilmiyordum. Forumla son 2-3 aydir tanistim. Forumdaki ilk mesajim imzamin ilk linki :D Herkes sasirmisti. Ilk mesajda bu adam bunu yazamaz dediler. Calinti oldugunu soyleyenler bile olmustu :n:

Hangi terbiyesizler onlar.:) O günü hatırlıyorum da yanlış anlama diye lafı nerelerden dolaştırdığımı hatırlarsın herhalde:D

Flawless Victory
24.Aralık.2006, 21:13
Hangi terbiyesizler onlar.:) O günü hatırlıyorum da yanlış anlama diye lafı nerelerden dolaştırdığımı hatırlarsın herhalde:D

Neyse. Onemli degil. Bi acidan haklilar. Adamin biri foruma bir daliyor, elinde bir yigin belge var :D

Evet hatirliyorum. Hemen senin ardindan Batuhan`dan da bi azar isitmistim :n: Kizma saka saka :D

Nedvedmania
24.Aralık.2006, 21:14
adminlerin ilk günlerini çok merak ediyorum

Sekopej
24.Aralık.2006, 21:23
Neyse. Onemli degil. Bi acidan haklilar. Adamin biri foruma bir daliyor, elinde bir yigin belge var :D

Evet hatirliyorum. Hemen senin ardindan Batuhan`dan da bi azar isitmistim :n: Kizma saka saka :D

Aaa ne azarı ya:D:D İyi ki burdasın diyorum şimdi;;):)

Jay_Jay Ceyhun
24.Aralık.2006, 21:23
ben cihan ve gookhan ile tartıstım

Flawless Victory
24.Aralık.2006, 21:29
Aaa ne azarı ya:D:D İyi ki burdasın diyorum şimdi;;):)

Sagol dostum ;;) Sen de iyi ki varsin

Nedvedmania
24.Aralık.2006, 21:50
ben cihan ve gookhan ile tartıstımss olayında demi hala gülüyorum o olaya ya :n:

gerrrard
24.Aralık.2006, 22:24
ben ilk geldigimde 100 tane gereksiz mesaj attım:D

GeNç KaRTaL
24.Aralık.2006, 22:33
baran ben seni hatırlıyom hatta biz bize bölümüne kendini tanıtan bi mesaj atmıştın emrah abi seinde hatırlıyom hatta avatarında bi kız resmi vardı:)

ben bu siteyi googledan buldum ilk başta incelemeleri okudum çok hoşuma gitmişti taa o zamanlar daha evde internet yok gel zaman git zaman artık yeni şeyler çıkmıyorsu sitede sonra foruma girdim o zamana kadar ilk defa bir foruma giriyom sonra nedir ne değildir fm bölümünde takılmaya başladım sonra forumun aşağılarını keşfetmeye başladım önce futbol bölümü sonra sohbet alanı c@feye ilk mesajım 3.cafeye idi hatta c@fe3 ün ilk mesajı benimdi anı olarakda ilk geldiğimde 1 kez daha önce açılmış konu açtım birde bir konu açtım "yedek klubesi" çok cevap gelmişti beni tebrik edenler olmuştu çok sevinmiştim merak edenler açtığım konuları aratarak bakabilirler:)

El Comandante
24.Aralık.2006, 22:36
baran ben seni hatırlıyom hatta biz bize bölümüne kendini tanıtan bi mesaj atmıştın emrah abi seinde hatırlıyom hatta avatarında bi kız resmi vardı:)

ben bu siteyi googledan buldum ilk başta incelemeleri okudum çok hoşuma gitmişti taa o zamanlar daha evde internet yok gel zaman git zaman artık yeni şeyler çıkmıyorsu sitede sonra foruma girdim o zamana kadar ilk defa bir foruma giriyom sonra nedir ne değildir fm bölümünde takılmaya başladım sonra forumun aşağılarını keşfetmeye başladım önce futbol bölümü sonra sohbet alanı c@feye ilk mesajım 3.cafeye idi hatta c@fe3 ün ilk mesajı benimdi anı olarakda ilk geldiğimde 1 kez daha önce açılmış konu açtım birde bir konu açtım "yedek klubesi" çok cevap gelmişti beni tebrik edenler olmuştu çok sevinmiştim merak edenler açtığım konuları aratarak bakabilirler:)

cafe turksportal 3ün ilk acildigi günler ben sen ve ömer abi gusluga saldirmistik :D hatirliyonmu :D

Krusty
24.Aralık.2006, 22:37
ss olayında demi hala gülüyorum o olaya ya :n:
Off süperdi ya.. :n::n: Bugün hepsine baktım. :n:

El Comandante
24.Aralık.2006, 22:40
ss olayında demi hala gülüyorum o olaya ya :n:

ss olayina bittim ben yahu :D 2091 yilinda ss gönder diyorlar webcamla monitörü cekiyo gönderiyo foruma :n::n:

Krusty
24.Aralık.2006, 22:43
İlahi Ceyhun.. :n:

Nedvedmania
24.Aralık.2006, 23:08
en çalışkan üye anketine ceyhunuda eklemek lazım :n:

Flawless Victory
24.Aralık.2006, 23:46
emrah abi seinde hatırlıyom hatta avatarında bi kız resmi vardı:)

Evet Avril Lavigne`in resmiydi :D Yine koyucam onu bu avatarim da bi hevesini alsin da :D

TR.CaPTaiN
25.Aralık.2006, 01:10
Kendi capımızda egleniyorduk o zamanlar :) Şaka bi yana bende sırf FM2006 bölümünde gezinirdim futbolcu listeleri fln futbolcu karşılaştırmaları v.s

Jay_Jay Ceyhun
25.Aralık.2006, 13:14
ss olayina bittim ben yahu :D 2091 yilinda ss gönder diyorlar webcamla monitörü cekiyo gönderiyo foruma :n::n:

digital ıle cektıydım onu ben :D:D:D:D

Ahmeds
25.Aralık.2006, 20:24
ewet beyler çoğumu siteye geldiğimizde ilk olayları hatırlıyoruzdur

ben başlıyim ben siteye ilk geldiğimde saçma sapan konular açıklıyodum ve hepsinide rocco 42 kilitliyodu o yüzden rocco ya sinir olmuştum :D:D ama şimdi o konulara bakımp gülüyorum :n:

sizinkiler neler

aynısı ama rocco dan nefret etme kısmı hariç :D:D:D

esmeria
25.Aralık.2006, 20:31
ilk günlerinizi hatırlıyosunuz ve uyuz oldugunuz adamları ve sebeplerini yazıyosunuz ama gözlemlediğim kadarıyla sizde aynısını yeni gelenlere yapıyosunuz arkadaşlar

Nedvedmania
20.Ocak.2007, 23:54
tekrar gündeme gelsin bu konu :)

Ben ençok adminlerin anılarını mesaj ediyorum yani mesela bu siteyi kurduklarında hiç resmileşeceğini tahmin ediyolarmıydı. Uzuun Uzuuun yassındal biz okuruz zevkle.:)

Oghuse
21.Ocak.2007, 00:00
Ben siteye 01-02zamanı giriyodum forumu 2sene önce keşfettim :D :D Ne yaptığımı hatırlamıyorum.

Scocco
21.Ocak.2007, 00:03
BarceloGS nickiyle üye olmuştum. Sonrasını hatırlamıyorum:D

Sheriff
21.Ocak.2007, 00:05
mukemmelsin abi koptum valla :D:D:D
ben ilk girdiimde tam hatirlamiyom 6-7 sene onceydi:D cm00-01 tr spiker vardi onu indirdim.. onur atilgan in sitesinden sonra burayi buldum baktim resmi site fln yaziyo dedim ben urayayim buraya arasira iste ogun bu gundur ugruyos buraya:D

GeNç KaRTaL
21.Ocak.2007, 00:13
cafe turksportal 3ün ilk acildigi günler ben sen ve ömer abi gusluga saldirmistik :D hatirliyonmu :D
hatırlamammı o olayı baran:D