Log in

View Full Version : Türk Olmak !!!

ÇocuksuMavi
05.Ağustos.2006, 08:26
Arkadaslar Türklüğün bazen dezavantajlarını yaşıyormuyuz sizce?? Gençler arasında çok yaygın olmaya başladı bu konu.. mesela yunanistanda yaramazlık yapan bi çocuga uslu durması için söylenen şey ''Akıllı olmassan seni Türklere veririm'' !

İtalya da ise ağzını bozan birine ''Türk gibi küfür etme ! '' deniyormuş..

kardeş katli yüzünden adımızın barbara çıktıgıda ayrı bir vaka....

Bilmiorm siz ne düsünüosunuz bu konu hakkında..

Del Piero_10
05.Ağustos.2006, 10:21
yabancı bir Juventus forum sitesinde(dünyanın her yerinden adam var,lübnan,eritre,filistin,afrika,avustralya) milanlının teki gelmiş bana diyorki
''Türkiye'nin hangi dağ köyünden internete bağlanıyorsun,orada internet olduğunu bilmiyordum,buraya ingilizce pratiği yapmayamı geldin,Türkiye'de dil pratiği yapamıyorsun sanırım''

bu sözler üzerine ona istediği türden cevabı verdim,''bişey olup gitti''

bursa_mc
05.Ağustos.2006, 13:39
ii yapmışsın turklerle dalga geçilmezz

ForCimbom
05.Ağustos.2006, 14:06
yabancı bir Juventus forum sitesinde(dünyanın her yerinden adam var,lübnan,eritre,filistin,afrika,avustralya) milanlının teki gelmiş bana diyorki
''Türkiye'nin hangi dağ köyünden internete bağlanıyorsun,orada internet olduğunu bilmiyordum,buraya ingilizce pratiği yapmayamı geldin,Türkiye'de dil pratiği yapamıyorsun sanırım''

bu sözler üzerine ona istediği türden cevabı verdim,''bişey olup gitti''
helal olsun walla :) kimmişo Türk'lerle dalga geçiyormuş?!!

Rude
05.Ağustos.2006, 14:20
ve norveçtede Atatürk gibi olmak diye bir atasözü olduğunu biliormuydunuz.

yavuuzzzz
05.Ağustos.2006, 16:06
Arkadaslar Türklüğün bazen dezavantajlarını yaşıyormuyuz sizce?? Gençler arasında çok yaygın olmaya başladı bu konu.. mesela yunanistanda yaramazlık yapan bi çocuga uslu durması için söylenen şey ''Akıllı olmassan seni Türklere veririm'' !
..

abi türklerden o kadar çok korkuyorlarmış ki ondan çocukları "öcüü geliyor" yerine bununla korkutuyorlar

emir077
08.Ağustos.2006, 10:41
tabi korksunlar bizden

Oghuse
08.Ağustos.2006, 12:42
bunlar bizi barbar sanıyor o nedenle hep önyargılı yaklaşıyorlar am türkiyeye gelince fikirleri değişiyor

Burak Duran
08.Ağustos.2006, 12:47
hindistanda bütün çocuklar Atatürk'ün adını ve yaptıklarını öğrenerek büyüyor. Okullarında ayrı bir ders var Atatürk ile ilgili

ugur060713
08.Ağustos.2006, 16:32
aslın bunları deme amaçları gelecek nesillerin bizden nefret ettirmek istemeleri bence

S-B-Z
08.Ağustos.2006, 19:56
bence türkler belkide bütün avrupalı yada batılı ne derseniz deyin;devletler içinde,en ahlaklı millet.
adamların komedi filmlerinde bile ne olduklarını anlamak mümkün.ailesiyle birlikte tek bir komedi filmine bakabilen varmı?hep belden aşağı.

gezenti
09.Ağustos.2006, 17:22
bizde kardeş katlini uyguladık diye neler söylüyorlar.ama kendilerinin çok önemli bir sözü vardır sendemi brütüs.hiç deilse biz adamı arkasından vurmayız....
bugüne kadar türklüğümden hiç utanmadım hep övündüm....