PDA

View Full Version : onceki hayatınızda kim oldugunuzu merak ediyormusunuz ??

Comanche72
12.Ağustos.2006, 22:49
http://yusufebb.sitemynet.com/oncekiy.htm

bursa_mc
12.Ağustos.2006, 23:15
bune be kadın çıktıkk:mad:

gookhan
12.Ağustos.2006, 23:22
reenkarnasyon a inanmam:(

S-B-Z
12.Ağustos.2006, 23:23
bende kadın çıktım üleeeyn :n:

LaKe
12.Ağustos.2006, 23:52
Reenkarnasyona inanmam :D Ama bir deneyim dedim. Banada kadın çıktı :p Herkese heralde öyle çıkıyor :p

TüMeR_yAğıZ
13.Ağustos.2006, 00:08
reenkarnasyon bana mantıklı geliyor.olması muhtemel bişey.ama burada otomatiğe bağlanmışız kadın çıkıyoruz :d

manwhowalksalone
13.Ağustos.2006, 00:09
Gereksiz bir şey bu ,herkese basmakalıp yorum sunmuşlar :(

Universal
13.Ağustos.2006, 00:36
Ben reenkarnosyana inanman ama merak edip baktım erkek çıktım el sanatları sanatçısı veya tamirciydiniz diye bir iş çıktı. Profili okudum ve söyledikleri doğru çıktı.

Burak Duran
13.Ağustos.2006, 00:41
banada doğru çıktı bende erkek çıktım diğer söyledikleri de doğru

nekop
13.Ağustos.2006, 00:56
yanlız altta şöyle bi not var....

Bu ezoterik algoritma çağdaşlarimiz için - 1922'den sonra dogan insanlar icin- düzenlenmiştir.
Ondan önceki tarihler ya isleme konmaz, ya da yanlis sonuclar verir.

ben kendiminkine baktım yinede 1850 li yıllarda dogmuşumö ileriyi gören bi cerrahmışım şimdiki vazifen bilmem neymiş şaçmasapan bişey :D

atlantis_fb
13.Ağustos.2006, 00:58
astronom muşum be yaw ama kadınmış ne yazıkki :D
bu arada kuzenime de korsan çıktı ama yine kadın nsı oluosa kadın korsan???

baron
13.Ağustos.2006, 01:48
ben öncedn görmüşdüm..
gerçekten eğlenceli bişi..

fenerbahce_1907
13.Ağustos.2006, 13:52
ben kadınmısım ya hemede ayakkabıcıymısım

dnz498
13.Ağustos.2006, 14:12
:confused: bende kadınmışım ve marangozmuşum :confused:

bursa_mc
13.Ağustos.2006, 15:20
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadindiniz. in uw laatste, eerdere reïncarnatie.

Bugünkü Kore civarında bir yerlerde 650 civarında dogdunuz.

Bir cengaver, avcı, balıkçı veya adakları icra ediciydiniz..

Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz:

Hep sağduyulu pragmatik, spiritüel kaygıları olmayan materyalist bir insan oldunuz. Basit bilgeliğiniz zayıf ve fakire yardımcı oldu.

Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşaminizda bazi konularda basarısız olmus olmaniz. Önceki yasaminizin simdikine aktardığı ders ve vazife:

Sevme, mutlu olma ve şevk duyma yeteneklerinizi geliştirmeli ve bu duyguları bütün insanlara yaymalısınız.

comandante
13.Ağustos.2006, 15:23
kadin ciktim.mimarmisim.profilde yazanlar cidden dogru.bi de tavsiye var.yuce mantiga inanmalisin diyo=)

LaKe
14.Ağustos.2006, 00:07
Abi o zaten standart :D Herkese KADIN çıkıyor :p

Comanche72
14.Ağustos.2006, 00:36
ya buyuk tesadüf yaa
inanılmaz bi olay
bu kadar insanın kadın cıkması ilginç
cevremdeki kişilerin cogu erkek cıkmıstı
denge yoq

Nedvedmania
14.Ağustos.2006, 00:44
beyler herkeze kadın felan çıkmıyo benim kuzenime erkek çıktı zaten sallama şey bunlar

gezenti
14.Ağustos.2006, 01:33
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadindiniz. in uw laatste, eerdere reïncarnatie.

Bugünkü Kuzey Afrika civarında bir yerlerde 525 civarında dogdunuz.

Bir kütüphaneci, papaz veya kabile emanetlerinin koruyucusuydunuz..

tövbe tövbe papaz yaptılar bizi birde afrikada doğmuşum orda kütüphane kilise ne arasın adamlar ekmek derdinde yav:D:D:D

SaRPeR1903
14.Ağustos.2006, 23:30
kadınmışım falcıymışmışım 1350 de ispanya cebelitarık arası biryerde doğmuşum :D

gezenti
14.Ağustos.2006, 23:33
.yuce mantiga inanmalisin diyo=)
yücel bunu biraz açarmısın rica etsem???

crazy_engin88
15.Ağustos.2006, 02:01
eleee kadin çıktım ne bu :D güney latin amerikada dansçı şarkıcı veya aktörmüşümm :D kırmışım parayı hehe:D

Universal
15.Ağustos.2006, 02:05
Sevdiğim kıza baktım gerçek kaderine ulaşackmış bu yaşamadında acaba o kaderde ben var mıyım?

SYLaR
15.Ağustos.2006, 21:32
Teshis:
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. in uw laatste, eerdere reïncarnatie.

Bugünkü Polenezya civarında bir yerlerde 1550 civarında dogdunuz.

Bir kimyacı, simyacı veya zehir üreticisiydiniz..

--------------------------------------------------------------------------------

Seyahat etmeyi ve arastırmayı hep sevdiniz. Bir detektif veya casus olabilirdiniz.

--------------------------------------------------------------------------------

Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşaminizda bazi konularda basarısız olmus olmaniz. Önceki yasaminizin simdikine aktardığı ders ve vazife:

Kendinizi sevme duygunuzu ve insanların kalbine ümit serpme yeteneğinizi geliştirmelisiniz. Hırs her şey değildir. Gerçek define ruhunuzda gömülüdür.

tonifan30s
17.Ağustos.2006, 12:30
ben erkekmişim hemde tefeciymişim yaw

manutd0fb1
07.Eylül.2006, 18:09
tuh olmazbea kadın cıktık

nekop
07.Eylül.2006, 19:33
beyler ben 2. kez baktım yine aynı şey cıktı inanmaya başladım bu işe :D

Teshis:

Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. in uw laatste, eerdere reïncarnatie.

Bugünkü Güney Yeni Zelanda civarında bir yerlerde 1850 civarında dogdunuz.

Bir tabip, cerrah veya herbalisttiniz..

Daima yeni açıklamalar arayan bir kafaya, bir bilim adamı kafasına sahiptiniz. Çevre o kafayı sık sık yanlış anladı ancak bilgisine saygı gösterdi.

En sıradan ve en alışıldık olaylarda bile büyü sizin çevrenizde. Dersiniz: Büyüyü öğrenmek ve insanlara onu açıkça görmeleri için yardımcı olmak. Siz bir büyücüsünüz!

büyücü falan diyo yav neyse beyler korkun benden yakarım sizi :D

leave_992
07.Eylül.2006, 21:02
bende kadın çıktım:(

GONZALO
08.Eylül.2006, 01:50
Erkekler hep kadın cıkıyor yaw

kkanke
08.Eylül.2006, 23:30
:n: :n: :n: :n: :n: erkek ve silahsor cıktım ayrıca dogustan aktörmusum bide bulgaristanda yasamısım

REsist JuvE11
09.Eylül.2006, 02:56

Bugünkü Güney-Batı ABD civarında bir yerlerde 775 civarında dogdunuz.

Bir haritacı, astrolog veya astronomdunuz..

(iğrenç bişey..en nefret ettiğim ülkede doğmusum..)

kripteks
09.Eylül.2006, 17:15
ben erkek hintli bir yazarmışım

bende diyorum yazarlık ruhu nerden geliyor bu şairane sözleri nerden buluyorum diye hep merak etmiş oysa benim içimde varmış yazarlık :D

manutd0fb1
10.Eylül.2006, 21:28
bizim ailede bi tek benn kadın cıktım olcak işmi bu yaa

inorax
10.Eylül.2006, 23:27
reankarnasyona inanmasamda deneyeyim dedim ve bende kadın çıktım :D

Bugünkü Orta Hindistan civarında bir yerlerde 1275 civarında dogdunuz.

Bir vaiz, yayıncı veya eski yazıtlar katibiydiniz..

Çekingen, temkinli, sessiz bir kişi. Bu yaşamınıza kadar açığa çıkmayı beklemiş yaratıcı kabiliyetleriniz var. Bazen çevre sizi acayip buluyor.

Ana vazifeniz: Dünyayı daha güzel yapmak. Fiziksel ve ruhsal çöller sadece dokunuşunuzu bekliyor. Gülümsemeye devam edin!

manutd0fb1
12.Eylül.2006, 22:06
reankarnasyona inanmasamda deneyeyim dedim ve bende kadın çıktım :D

Bugünkü Orta Hindistan civarında bir yerlerde 1275 civarında dogdunuz.

Bir vaiz, yayıncı veya eski yazıtlar katibiydiniz..

Çekingen, temkinli, sessiz bir kişi. Bu yaşamınıza kadar açığa çıkmayı beklemiş yaratıcı kabiliyetleriniz var. Bazen çevre sizi acayip buluyor.

Ana vazifeniz: Dünyayı daha güzel yapmak. Fiziksel ve ruhsal çöller sadece dokunuşunuzu bekliyor. Gülümsemeye devam edin!
sahte oldugu cok belli bunun aynısı enişteme cikti