PDA

View Full Version : Alkol Kullanan Biri..!

ibo
14.Ağustos.2006, 02:45
Arkadaşlar en burada sizinle bilgi paylaşmayacağım bu kez sizden bilgi alacağım. Alkol Kullanan birine içkiyi nasıl bıraktırabilirz? İçkiden nasıl nefret ettirebilirz?

Sekopej
14.Ağustos.2006, 02:54
İçir abi. Önce bira ile başla 1-2 kutu içtikten sonra votkaya geç. Eğer sözünü geçirebileceğin biriyse arkasından rakı ver. Ne kadar çok içkiyi birbirine karıştırırsan o kadar kötü olur. En azından öyle bir kusar ki bir daha içmek istemeyebilir ama bu kadar çeşiti nasıl içirirsin bilmiyorum?

baron
14.Ağustos.2006, 02:56
en basit yol içir içerildiğin kadar vücudu tam iflas edeceği vakit onu uyar bırakmak zorunda kalacaktır ve mecburen bırakacaktır...

ibo
14.Ağustos.2006, 02:56
İçir abi. Önce bira ile başla 1-2 kutu içtikten sonra votkaya geç. Eğer sözünü geçirebileceğin biriyse arkasından rakı ver. Ne kadar çok içkiyi birbirine karıştırırsan o kadar kötü olur. En azından öyle bir kusar ki bir daha içmek istemeyebilir ama bu kadar çeşiti nasıl içirirsin bilmiyorum?
peki içkiyi bırakmasını istediğğim kişi Amcam desem???

Sekopej
14.Ağustos.2006, 03:00
Valla o zaman samimiyetine kalmış. Ayrıca içince kendini kaybediyorsa çok içirince ters tepki de verebilir kötü sonuçlar doğurabilir. Onun yanında duygu sömürüsü yap, ne güzel içiyorsun kendine zarar sen ölüp gidersin kalanlara yazık falan gibi, gerçi ben babama sigara konusunda yapıyorum beni dinlemiyor ama yine de içerken iç iç ne güzel yapıyorsun aferin gibi laf sok....Doğuracağı kötü sonuçları anlat konuşarak çözmeye çalış yani...

SaRPeR1903
14.Ağustos.2006, 03:10
Hayatımda en nefret ettiğim şey içkidir sebebini söyleyememm ama :(