PDA

View Full Version : Türkçe FM v2 - Panel Sorunları



Vieri
17.May.2005, 00:54
Türkçe FM v2 panelinde karşılaştığınız sorunları buraya yazarak çözüme kavuşturalım.

Vieri
17.May.2005, 09:05
yahuu hiç sorun yok muuuu (c) :mrgreen:

Bulut
17.May.2005, 09:56
Hayır yok demek ki gördüğün gibi :!: (ı)
Herşeyi o kadar güzel ve mükemmel yapmışsınız ki kimse de bir sorun yok :!: (b)
Tekrar bu başarınızdan dolayı tebrik ediyorum sizleri (b) (ı)

mertx
17.May.2005, 14:47
bende Football Manager 2005 5.0.5 yaması yüklü siteden Güncelleme datasını ve
Türkçe FM v2.0’ ı yükledım fakat hangısını kurmam gerekıyo gunceleme datasının nereye kopyalamam gerektıgını anlamadım veya sadece Türkçe FM v2.0’ yuklesem Güncelleme datasını yuklemesem ne fark eder

madadaşövalye
17.May.2005, 15:47
arkadaşlar yardım tuşlara basılmıyor yazılar iç içe karışmış durumda bende. mosueyle kapata basmaya çalışıyorum basmıyor.

tufan20
17.May.2005, 15:52
dostum yeni oyun açmadan bu versiyon çalışmıyor mu bi de datasızı nereye atacaz datasızı v1.0 kurulumuna mı atacaz yoksa 2.0 a mı bi yardım edin

madadaşövalye
17.May.2005, 15:59
arkadaşlar ekran program böyle çalıştır simgesine tıklayamıyorum. kapatamıyorumda ancak başlat çuğundan sağ tıklayıp kapat diyorum nasıl çalıştıra bacama ben.
http://img33.echo.cx/img33/7430/adsz5yj.jpg

odin
17.May.2005, 16:04
Merhaba Arkadaşlar,
Kurulum ile ilgili yapmamız gerekenler:
İlk önce Turkçev1 yamasını Program Ekle/Kaldır dan kaldırıyoruz.
Daha sonra Turksportaluptade.rar klasörünü açınız. Burada db isimli bir dosya var. Bu dosyayı FM 2005 ın kurulu olduğu dızındekı data klasörünün içerisine kopyalayınız. Değiştirilsinmi sorusuna evet diyerek bu aşamayı tamamlayınız.
En son olarak da TurkçeV2 yi kurmanız gerekiyor.

Not : Datalı kurmanız kayıtlı oyunlarınızı etkilemeyecektir.

Saygılarımla...

mertx
17.May.2005, 16:10
tesekürler odin

apaydin2148
17.May.2005, 16:16
ekranı kaydıracak resimler koymamaya özen gösterelim arkadaşlar

madadaşövalye
17.May.2005, 16:23
arkadaşlar yokmu üstteki resmin çaresini bilen niye böyle.

odin
17.May.2005, 16:26
arkadaşlar yokmu üstteki resmin çaresini bilen niye böyle.

Merhaba Arkadaşlar,

Sanırım ekran ayarın 800 x 600. Bunu 1024 x 768 yaparsan bu sorunun ortadan kalkar gibime geliyor.
Ayrıca Active Desktop ayarlarını kontrol ederek değişiklikler yapabilirsin.

Saygıalrımla...

madadaşövalye
17.May.2005, 16:32
arkadaşlar yokmu üstteki resmin çaresini bilen niye böyle.

Merhaba Arkadaşlar,

Sanırım ekran ayarın 800 x 600. Bunu 1024 x 768 yaparsan bu sorunun ortadan kalkar gibime geliyor.
Ayrıca Active Desktop ayarlarını kontrol ederek değişiklikler yapabilirsin.

Saygıalrımla...


arkadaş 1024-768 zaten benim. genede böyle.

tufan20
17.May.2005, 16:35
yalnız datasızı yapıştırdığımızda da oluyo mu datalıyı kurmasak

odin
17.May.2005, 16:37
Merhaba Arkadaşlar,

madadaşövalya,
Ekran Ayarlarından web içeriğini göster gizle gibi kısımlardan bir sorunla karşılaşmış olabilirsin. Ayrıca İnternet Explorer ayarlarını varsayılan olarak geri yüklemen de sorunun çözümeüne yardımcı olabilir. Bilhassa gelişmiş ayarlar sekmesindeki bölümler.

Saygılarımla...

madadaşövalye
17.May.2005, 16:44
Merhaba Arkadaşlar,

madadaşövalya,
Ekran Ayarlarından web içeriğini göster gizle gibi kısımlardan bir sorunla karşılaşmış olabilirsin. Ayrıca İnternet Explorer ayarlarını varsayılan olarak geri yüklemen de sorunun çözümeüne yardımcı olabilir. Bilhassa gelişmiş ayarlar sekmesindeki bölümler.

Saygılarımla...

arkadaşım bu web sayfası değilki bir program bu sorun ya monitörden kaynaklanıyor yada enkran kartından veyada sistemden.

senin dediklerini yaptım olmuyor.

odin
17.May.2005, 16:45
yalnız datasızı yapıştırdığımızda da oluyo mu datalıyı kurmasak

Merhaba Arkadaşlar,
tufan20; Şimdi datalı versiyonla oyunu oynayabilmen için ; FM 2005 versiyonun .5.0.5 olması lazım. Ondan sonra Turksportaluptade.rar klasöründeki db dosyasını data klasörüne yapıştırdığında oyunu datalar yenileştirilmiş şekilde oynayabilirsin.
Fakat Datalı oynamak istemeyip te sadece Türkçe V2 yüklersen belirli bazı alanlarda İngilizce kelimeler çıkacaktır.

Ayrıca datalı datasız diye 2 kurma dosyası yok. Bir dil yaması var bir de Data yaması.
Dİl yamasını kurman gerekiyor, data yamasını yapıştırman.

Saygılarımla...

madadaşövalye
17.May.2005, 16:49
1. sayfaya resim ekledim bu problemin nedenini veya çözümünü bilen bir vatandaş yokmu yaww.

odin
17.May.2005, 16:50
Merhaba Arkadaşlar,

madadaşövalya,
Ekran Ayarlarından web içeriğini göster gizle gibi kısımlardan bir sorunla karşılaşmış olabilirsin. Ayrıca İnternet Explorer ayarlarını varsayılan olarak geri yüklemen de sorunun çözümeüne yardımcı olabilir. Bilhassa gelişmiş ayarlar sekmesindeki bölümler.

Saygılarımla...

arkadaşım bu web sayfası değilki bir program bu sorun ya monitörden kaynaklanıyor yada enkran kartından veyada sistemden.

senin dediklerini yaptım olmuyor.

Merhaba Arkadaşlar,
madadaşövalye, sonuçta XP Active Desktop ilkesi üzerine çalışıyor. Ayrıca sistemden kaynaklanması ihtimali yok ama yinede
Başlat / Çalıştır dedikten sonra sfc /scannow komutunu kullanarak sisteminin doğruluğunu denetleyebilirsin. Sorun monitör olamaz, çünki diğer ekran öğelerini de etkiler. Ayrıca tüm FM bileşenlerini kaldırıp tekrar kurabilirsin.

Saygılarımla...

madadaşövalye
17.May.2005, 16:53
o dediğini yaptım. birşey açılmıyor bir ekran geliyor 1 saniyede gelip gidiyor. nasıl olacak şimdi nolcak benim durum bu problemle buna benzer programların hepsinde yaşıyorum.

odin
17.May.2005, 16:57
Merhaba Arkadaşlar,

madadaşövalye;
Tüm programlarda bu şekilde sorun yaşıyorsan ; Vısual Basic 6.0 Runtime dosyalarını tekrar kurmayı denesene.

Bu da bir başka ihtimal.

Saygılarımla...

madadaşövalye
17.May.2005, 16:58
Merhaba Arkadaşlar,

madadaşövalye;
Tüm programlarda bu şekilde sorun yaşıyorsan ; Vısual Basic 6.0 Runtime dosyalarını tekrar kurmayı denesene.

Bu da bir başka ihtimal.

Saygılarımla...

bak iyi aklıma getirdin runtime olabilir peki runtime dosyalarını nereye atıyoruz windowsta. hangi kasöre

Vieri
17.May.2005, 17:06
o nasıl bir hatadır öyle aklım almadı :roll:

ama dikkat edersen yerleşimde bir sorun var tüm yazılar kaymış.. abicim senin ekran çözünürlüğün 1024*768 olması gerekiyor bir kere zaten öyleymiş bunu dışında başka programlarlada hata ile karşılaşıyorsan başka sorun olduğunu söyleyebilirin.

şaşırdım valla çok ilginç bir sorun ama bunun programla alakalı birşey olduğunu düşünmüyorum

madadaşövalye
17.May.2005, 17:27
yok yaw olmuyorr.
runtime javanın en son sürümünü visual basic en son sürümünü yükledim v2 yi sildim tekrar yükledim olmuyorr.
napacam ben şimdi.

capriceman
17.May.2005, 17:41
datayı kurunca, yeni oyun açtığımda exe hatası verip atıyor daha oyunu kurarken.

Vieri
17.May.2005, 17:55
Versiyon 5.0.5 mi?

Vieri
17.May.2005, 18:19
madadaşövalye, senin ekran fontlarında sanırım sorun var standart yapsana onları birde öyle dene yada active desktop ile ilgili bir problem var gibi

madadaşövalye
17.May.2005, 18:52
madadaşövalye, senin ekran fontlarında sanırım sorun var standart yapsana onları birde öyle dene yada active desktop ile ilgili bir problem var gibi

oldu özel yazı boyutunu normale çevirdim oldu. kendi sorunumu kendim çözdüm bravo bana uzun gayret sonucu 3 saat uğraştım be yeah!!!

http://img33.echo.cx/img33/5201/adsz9sk.jpg

VoLkaN BaROs
17.May.2005, 19:43
Tüm programlarda bu şekilde sorun yaşıyorsan ; Vısual Basic 6.0 Runtime dosyalarını tekrar kurmayı denesene.

kurulum programı zaten vbruntime dosyalarını da kuruyor :)

capriceman
17.May.2005, 19:57
Versiyon 5.0.5 mi?

Evet Mustafa 5.0.5 versiyon

dj h.a.s
17.May.2005, 20:55
arkadaşlar, baştan yüklemeyi anlatır mısınız? dosyayı indirdim fakat nasıl açacağımı bilmiyorum (c) (c) (c) (e) (e) (e) (f) (f) (f)

Genghis_Khan
17.May.2005, 21:01
bununla ilgili türçe yamayı yüklediğin sayfada yapman gerekenler yazıyor ama yine de anlatayım. önce eğer varsa eski türkçe yamayı kaldırmalısın. ondan sonra eğer oyunun 5.05 ise ve datalı oynamak istersen Turksportal data-update'i yükle ondan sonra türkçe v.2'yi kur..oyunun 5.05 değilse ya da kayıtlı oyununla devam etmek istersen o zaman sadece türkçe yamayı kur. Ama şunu unutma eğer datayı yüklemezsen oyunda bazı yerler ingilizce olarak kalacaktır.

Not: Data-update dosyasını yüklemek için dosyayı winrar ile aç, içindeki "db" klasörünü C://Program Files/Sports Interactive/Football Manager/Data içine kopyala, değiştir seçeneği çıktığında tümüne evet de. bu kadar.

Türkçe yama ise daha kolay. indirdiğin dosya kurulum dosyası olduğu için normal bir program kurarmış gibi yap

VoLkaN BaROs
17.May.2005, 21:37
Soru sormadan önce buraya bir göz atın...

http://forum.turksportal.net/phpBB2/viewtopic.php?t=2982

Metin85
18.May.2005, 04:53
programı yükledim ancak türkçe karakterler bozuk çıkıyor bunun nedeni ne olabilir? Nasıl çözebilirim.

VoLkaN BaROs
18.May.2005, 06:22
kullandığın skinden kaynaklanıyor olabilir, skinini değiştirip orjinal yap bak bakalım hala tr karakterler görünmüyor mu..

Metin85
18.May.2005, 15:09
kullandığın skinden kaynaklanıyor olabilir, skinini değiştirip orjinal yap bak bakalım hala tr karakterler görünmüyor mu..

skin orijinal

resim koyuyorum


http://img283.echo.cx/img283/7616/olaybu3hp.th.jpg (http://img283.echo.cx/my.php?image=olaybu3hp.jpg)

ilkertamer80
18.May.2005, 16:19
Oyun versiyonu 5.00;datasız versiyon v2'yi yükledim;1 sezon oynadım bir problem çıkarmadı;halada düzgün çalışıyor.Ama ne zaman antreman ekranına girmeye çalışsam oyundan atıyor 3-4 kez denedim her seferinde ekran masatüne dönüyor.Sorun ne olabilir teşekkürler.

VoLkaN BaROs
18.May.2005, 18:55
kullandığın skinden kaynaklanıyor olabilir, skinini değiştirip orjinal yap bak bakalım hala tr karakterler görünmüyor mu..
skin orijinal
resim koyuyorum

Sanırım senin fontalrda birt sorun var, yamadan önce fontların yine böylemiydi, oyunu yamadan değil de normal yerden açmayı denesene bir...

şimdi bu linkteki dosyayı (http://forum.turksportal.net/download/fonts.rar) indir ve oyunu kurduğun dizinde data/fonts ile yer değiştir... (hatta fonts klasörünü kaldır bunu onun yerine koy bak bakalım tekrar)

VoLkaN BaROs
18.May.2005, 19:12
Oyun versiyonu 5.00;datasız versiyon v2'yi yükledim;1 sezon oynadım bir problem çıkarmadı;halada düzgün çalışıyor.Ama ne zaman antreman ekranına girmeye çalışsam oyundan atıyor 3-4 kez denedim her seferinde ekran masatüne dönüyor.Sorun ne olabilir teşekkürler.

bu hata yamadan kaynaklanmıyor, birçok arkadaşıızın başına gelen bir durum.. teknik bölümde bu tür konular işlendi, linki aşağıda ama bunu çözümü yamada değil cdnizde yada RAM lerinizde......

http://forum.turksportal.net/phpBB2/viewtopic.php?t=2232

Metin85
18.May.2005, 21:21
kullandığın skinden kaynaklanıyor olabilir, skinini değiştirip orjinal yap bak bakalım hala tr karakterler görünmüyor mu..
skin orijinal
resim koyuyorum

Sanırım senin fontalrda birt sorun var, yamadan önce fontların yine böylemiydi, oyunu yamadan değil de normal yerden açmayı denesene bir...

şimdi bu linkteki dosyayı (http://forum.turksportal.net/download/fonts.rar) indir ve oyunu kurduğun dizinde data/fonts ile yer değiştir... (hatta fonts klasörünü kaldır bunu onun yerine koy bak bakalım tekrar)

valla abi,oyunu normal yerden baslatinca türkce hic olmuyo,sirf ingilizce var yamadan baslatincada türkce karekterler iste bozuk cikiyor ...
verdigin dosyayida yükledim yine ayni...

VoLkaN BaROs
18.May.2005, 21:41
sanırım windows ayarlarından kaynaklanıyor, font ayarlarını bir gözden geçir dilersen...

Metin85
18.May.2005, 23:38
sanırım windows ayarlarından kaynaklanıyor, font ayarlarını bir gözden geçir dilersen...

hocam nerde su font ayarlari..sadece dil secimi yapilan yeri bilyiorum,türkce klayve vs ...

MRe
19.May.2005, 05:20
Metin85, C:/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2005/data/fonts yada kullandigin skin dosyasinin icinde mutalaka fonts dosyasi wardir(eger kendine has font'u varsa) eger yoksa oraya fonts dosyasi olu$tur.. yanli$miyim volkancim =))

VoLkaN BaROs
19.May.2005, 07:03
sanırım windows ayarlarından kaynaklanıyor, font ayarlarını bir gözden geçir dilersen...

hocam nerde su font ayarlari..sadece dil secimi yapilan yeri bilyiorum,türkce klayve vs ...

dilersen bir de buradakini indirip dene....

http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm/dosyalar/?tsi=indir&id=27981

MRe
19.May.2005, 17:59
volkan iyi oldu sagol

Metin85
20.May.2005, 02:10
yardimlariniz icin sagolun arkadaslar ama olmadi :) cok önemlide degil zaten.böylede idare eder..

Navras
20.May.2005, 10:56
maç ilerlememesi bendede oluo ara sıra.sabredip ilerlemesini beklemek lazım. bu türkçe patchile ilgili değil

Steven_Gerrard
20.May.2005, 11:04
maç ilerlememesi bendede oluo ara sıra.sabredip ilerlemesini beklemek lazım. bu türkçe patchile ilgili değil

ewt yalnış yere yazmısım.. :idea:

FM_Mania
20.May.2005, 12:15
yardimlariniz icin sagolun arkadaslar ama olmadi :) cok önemlide degil zaten.böylede idare eder..
Merhaba
Senin işletim sistemin ingilizcemi türkçemi.

Metin85
20.May.2005, 15:18
yardimlariniz icin sagolun arkadaslar ama olmadi :) cok önemlide degil zaten.böylede idare eder..
Merhaba
Senin işletim sistemin ingilizcemi türkçemi.
almanca

türkce karakter sorunu sadece ,menüde ve haberlerde var...mac anlatiminda ,futbolcu isimlerinde fln hersey normal

VoLkaN BaROs
21.May.2005, 04:08
hımm.. sanırım işletim sisteminden kaynaklanıyor :)

kutup
22.May.2005, 15:54
arkadaşlar ilk defa giriyorum ve bir sıkıntım var oyunun aslını kullanıyorum v2 yi yükledim fakat 4 haziran tarihinde oyun kilitlendi tatile gidiyorum başka bir şekilde o tarihi ileriye almaya çalışıyorum olmuyor bana bir yardımcı olurmusunuz (e)

Vieri
23.May.2005, 18:46
Kayıtlı oyunla alakalı bir problem datayla ilgili olsa gerek. oyun paneli yüzünden bu sorunun olduğunu sanmıyorum.

catamite
30.May.2005, 21:40
Çalıştıra basıyorum ve dil dosyaları bulunamadı diyor.Ne yapayım...

Genghis_Khan
30.May.2005, 21:47
Çalıştıra basıyorum ve dil dosyaları bulunamadı diyor.Ne yapayım...
Türkçe V2 Panelde Ayarlar kısmına gir orada FM Klasörünü Belirle var. Oraya FM 2005.exe'nin kayıtlı olduğu dosya yolunu yaz. Bunun sorununu çözmesi lazım, olmazsa söylersin..

catamite
30.May.2005, 21:56
Çalıştıra basıyorum ve dil dosyaları bulunamadı diyor.Ne yapayım...
Türkçe V2 Panelde Ayarlar kısmına gir orada FM Klasörünü Belirle var. Oraya FM 2005.exe'nin kayıtlı olduğu dosya yolunu yaz. Bunun sorununu çözmesi lazım, olmazsa söylersin..

olmadı...

Seçkinn
01.June.2005, 22:18
Selamlar...

Aslında çok önemli diil ama sözleşme bitiş tarihleri hep boş görünüyor takım sayfasında, personel sayfasında, kısa listelerde...

Diğer dillere geçince ayarlardan görebiliyorum ama bu seferde Türkçe'ye dönüş yapamıyorum...İngilizceye dönüyor...Bunun çözümü var mı???İlk sayfaları okumadım umarım başkası daha önce sormamıştır...

5.0.5 yüklü onuda belirteyimde...

merkez
03.June.2005, 13:15
arkadaslar ben yamayı kuramadım.Çalıştır diyorum dil dosyaları bulunamadı diyor.Lütfen bir cevap yazın :((

merkez
03.June.2005, 13:31
Arkadaşlar oldu.Genghis_Khanın yazdıgı cevabı görmemiştim.Onu yapınca oldu.Sağol Genghis_Khan. (a)

azeri-fan
14.June.2005, 11:21
kullandığın skinden kaynaklanıyor olabilir, skinini değiştirip orjinal yap bak bakalım hala tr karakterler görünmüyor mu..
skin orijinal
resim koyuyorum

Sanırım senin fontalrda birt sorun var, yamadan önce fontların yine böylemiydi, oyunu yamadan değil de normal yerden açmayı denesene bir...

şimdi bu linkteki dosyayı (http://forum.turksportal.net/download/fonts.rar) indir ve oyunu kurduğun dizinde data/fonts ile yer değiştir... (hatta fonts klasörünü kaldır bunu onun yerine koy bak bakalım tekrar)

valla abi,oyunu normal yerden baslatinca türkce hic olmuyo,sirf ingilizce var yamadan baslatincada türkce karekterler iste bozuk cikiyor ...
verdigin dosyayida yükledim yine ayni...

arkadashlar ayni problem bende de var- amma bende o bolumlerde makroslar gozukuyor-

ayni problem-turksportal net-de haberlerin normal okuya bilirim- amma bazi bolumlerde-mesela - yeni eklenenler -ayni problemler var-bir elac bulabilirseniz -onceden teshekkurler -

VoLkaN BaROs
14.June.2005, 11:54
azeri-fan, işletim sistemin hangi dil? Türkçe mi ingilizce mi?

azeri-fan
14.June.2005, 15:50
azeri-fan, işletim sistemin hangi dil? Türkçe mi ingilizce mi?

ingilisce - windows Xp Professional SP2

Keyboard ayarlarinda turkceyi de ekledim. Oyun ichinde sorunlar yalnizca oyunchu adlari ve machin commentlerinde olmuyor- ilk panel ve haberler dahil her yerde turkce tum fontlar ayni makros olarak gozukuyor

VoLkaN BaROs
14.June.2005, 15:56
sorunun işetim sisteminden kaynaklanıyor, Türkçe ayarları seçsen de sorun yaratabilir, işletim sistemin Türkçe olsaydı sorun yaşamazdın, aynı senein gibi bir arkadaşın da sorunu vardı almancaydı onun işletim sistemide...

bu linkteki dosyayı (http://forum.turksportal.net/download/fonts.rar) indir ve oyunu kurduğun dizinde data/fonts ile yer değiştir, birde bu fontları windows fontlarının içine de at... bak bakalım olacak mı?

azeri-fan
14.June.2005, 16:00
Volkan - o arkadasha onerdiyini yapmishdim- ama olmadi-shimdi bir de o fontlari windowsa installi deyeim-iki dakika falan cevap veririm-yardimin ichin onceden teshekkurler

azeri-fan
14.June.2005, 16:13
sorunun işetim sisteminden kaynaklanıyor, Türkçe ayarları seçsen de sorun yaratabilir, işletim sistemin Türkçe olsaydı sorun yaşamazdın, aynı senein gibi bir arkadaşın da sorunu vardı almancaydı onun işletim sistemide...

bu linkteki dosyayı (http://forum.turksportal.net/download/fonts.rar) indir ve oyunu kurduğun dizinde data/fonts ile yer değiştir, birde bu fontları windows fontlarının içine de at... bak bakalım olacak mı?

Denedim-tum dediklerini yapdim- yine olmadi "C:\Documents and Settings\Ilkin\My Documents\ilkin-1.doc"

azeri-fan
14.June.2005, 16:24
[quote="VoLkaN BaROs"]sorunun işetim sisteminden kaynaklanıyor, Türkçe ayarları seçsen de sorun yaratabilir, işletim sistemin Türkçe olsaydı sorun yaşamazdın, aynı senein gibi bir arkadaşın da sorunu vardı almancaydı onun işletim sistemide...

Volkan -arkadash- bu sorun skreen ve versiyondan kaynaklana bilirmi?
bende fm 2005 Lite Edition - 5.0.5 versiyon - skrren olarak yalnizca iki screen var- metallic ve metallic right / dil secheneyi olarak da yalnizca ingilisce vardi onceden de-shimdi o turkce olmush. bu font sorunu hatta yamanin desktopa koydugum shortcut-da da var-

azeri-fan
14.June.2005, 19:56
Sonunda bashardim- language settings bolumunde tum dilleri desteklemesini saglamak ichin Windows XP cd-sinden dil secheneklerinin tumunu instal yapdim- sorunum cozuldu-windowsumun versiyonu ingilisce kalsa da-oyunu sorunsuz oynaya biliyorum. her kese-yardim etmeye chalishdigi ichin teshekkurler-

VoLkaN BaROs
14.June.2005, 21:21
Azeri dostum sevindim başardığına, iyi oyunlar dilerim :)

Bir de küçük bir hatırlatma yapayım, kendi bilgisayarında olan bir dosyayı nette yayınlayamazsın yada gösteremezsin, bunun için nette bulunan serverlardan birine atman gerekir o dökümanı :)

"C:\Documents and Settings\Ilkin\My Documents\ilkin-1.doc"

azeri-fan
15.June.2005, 15:05
2 Volkan Baros _ teshekkurler Volkan - yama cok guzel olmush- haberlerde falan kalan bazi sorunlari da cozursen - muhteshem olur

VoLkaN BaROs
15.June.2005, 16:48
rica ederim azeri kardeşim, kalan ingilizce yerleri ve hatalı olan yerleri versiyon çıkararak çözeceğim..

HotSauce
20.June.2005, 20:48
beyler bende dil dosyaları bulunamıyo diye bi yazı çıkıyo bunu nasıl halletcem :?:

Genghis_Khan
20.June.2005, 21:04
Çalıştıra basıyorum ve dil dosyaları bulunamadı diyor.Ne yapayım...
Türkçe V2 Panelde Ayarlar kısmına gir orada FM Klasörünü Belirle var. Oraya FM 2005.exe'nin kayıtlı olduğu dosya yolunu yaz. Bunun sorununu çözmesi lazım, olmazsa söylersin..

apaydin2148
21.June.2005, 11:58
Çalıştıra basıyorum ve dil dosyaları bulunamadı diyor.Ne yapayım...
Türkçe V2 Panelde Ayarlar kısmına gir orada FM Klasörünü Belirle var. Oraya FM 2005.exe'nin kayıtlı olduğu dosya yolunu yaz. Bunun sorununu çözmesi lazım, olmazsa söylersin..

yine aynısını söylerse oyunu kaldır tekrar kur

Axmade
01.August.2005, 22:02
Arkadaşlar fm2005 türkçe v2 bilgisayara inderemiyorum tıklayınca sayfa bulunamadı diyor ne yapacam ben yardım bekliyorum

makel
04.August.2005, 23:59
benim sorunum, oyunun normal kısayolundan basladıgımda pencere moduna gecebiliyorum ama turv2 ile basladıgımda pencere moduna gecemiyorum.

bide v505 ve turv2 yukluyken editöre giremiyomuyuz.benimkinde çıkmıyo editörü

riuxente
05.August.2005, 14:55
bende 5.0.5 yuklu siteden turkce v2 yi cektim.eski turkceyi de sildim fm den.fakat masaustundeki siteden cektigim v2 ye tikliyinca intilaizing yazisi cikior hemen ardindan hata raporu olusuyor setup yarim kalior

smpy10
24.August.2006, 17:44
Dostlar, ben

http://rapidshare.com/files/45585538/turkcefm2005v2.1.rar
http://rapidshare.de/files/1408956/turkcefm2005v2.1.rar

bunları yukleyemiyorum... yardımlarınızı bekmliyorum...

thekadoo
25.August.2006, 02:16
ya ben indiremiorum 2005 türkçe v2.1i yardım edermisiniz nasıl indirecem idirmek için tıklayın dior tıklıorum sayfa görüntülenemior diyor ne yapmalıyım

akggozalan
25.August.2006, 22:25
fm 2006 yı bende indiremiyorum geçici bir arızamı var yada düzelecekmi yardımcı olurmusunuz

bafralisedat
08.June.2007, 20:37
2005 turkçe v 2 yi kurdum. ayarlardan fm2005.exe dosyasının olduğu klasörü belirttim. Ancak dil dosyaları bulunamadı diyor. Kaldırıp tekrar denedim yine olmadı. Bi yardım lütfen....

SAİT71
17.June.2007, 22:12
Arkadaşlarımızın daha öncede karşılaşmış olduğu bir hata ile tekrar karşılaştım. Bir maçı farklı kazanmamıza rağmen taraftarlarımız bir türlü memnun olmuyor... Bir daha ki çalışmalarımızda bu hata giderilirse memnun olurum :)

http://www.apo-71.com/memnun.bmp

serserican
22.June.2007, 13:52
Bende kurdum oyuna girdim tek birkaç kelime turkce 2007 de 2.1 kullanıyoum yardımmmmmm

ezeybek
09.July.2007, 16:30
fm2005 türkçe arıyom.her programindir e tıklayınca 10 sn sonra yeni pencere açılıyo bi türlü indiremiyom.