PDA

View Full Version : Kazim Kanat’in AĞzini Bİr KariŞ AÇik Birakan Şaka

Universal
30.Ağustos.2006, 14:55
Fenerbahçe’nin Türk vatandaşlığına geçen futbolcusu Aurelio’nun Milli Takım’a çağırılmasına başından beri karşı çıkan spor yazarı Kazım Kanat “Joker” ekibi tarafından çok fena şakalandı!..

Olay Santra” programı bitiminde saat 04.00 sularında gerçekleşti. "Santra" programı yorumcuları sırasıyla Kazım Kanat, Ahmet Çakar, Ersin Düzen ve Gürcan Bilgiç araçlarında kanaldan ayrılıyorlardı. Kazım Kanat'ı taşıyan araç güvenlik kapısının açılmasıyla binadan çıkarken, binaya doğru hareket eden bir otobüs süratle Kazım Kanat'ın arabasının önünü kesti. Otobüsün içinden pankartlarla ve bayraklarla kırk-elli kişi kadar siyahi Brezilyalı indi. Pankartta "Türk Brezilya kardeş-Ayıran kalleş" yazıyordu ve Brezilyalılar "Türkiye Türkiye" diye slogan atıyordu. Göstericiler Kazım Kanat'ın otomobilinin etrafını kısa sürede sardılar. Kazım Kanat’ın yüreği ağzına gelmişti. Brezilyalılar daha sonra hep bir ağızdan “Dağ Başını Duman Almış’ı söylediler. Kazım Kanat otomobilinin içinde dondu kaldı. Ardından ortamda Brezilya Konsolos arabası gözüktü. Konsolosla göstericiler bu kez hep bir ağızdan istiklal marşını söylediler. Kazım Kanat duyduklarına inanamıyordu.

Ortada inanılmaz bir arbede vardı ve kanalın güvenlikleri göstericileri püskürtmekte zorlanıyorlardı. Ama Ahmet Çakar arkadaşı Kazım Kanat’ı Brezilyalılara yem yapmamaya kararlıydı. Cesaretle arabasından indi. Olaya el koyup ortada bir yanlış anlama olduğunu söyleyerek önce konsolosu fırçaladı sonra kızgın Brezilyalıları yatıştırdı. Daha sonra hepsine barışmaları maksadıyla tek tek Kazım Kanat’ın elini öptürdü. Kazım Kanat bu kez daha da şaşkındı. Ahmet Çakar’ın otoritesi Brezilyalıların da üzerinde etkisini göstermişti. Sıra Kazım Kanat’ın elini öpecek son Brezilyalıya geldi. Ama bu son Brezilyalı Joker programını hazırlayan ve sunan Yavuz Seçkin’di. Yavuz Seçkin; Ahmet Çakar ve Ersin Düzen’in işbirliğiyle Kazım Kanat’a çok güzel bir şaka yapmıştı.

Şaka sonrası “Bu bana iyi bir ders oldu, meğer şöhretim Brezilya’ya kadar gitmiş” diyen Kazım Kanat, hem Yavuz Seçkin’i hem de dostu Ahmet Çakar’ı bu başarılı şakadan dolayı tebrik etmekten başka çaresi olmadığını söyledi. Bu film gibi şakanın da yayınlanacağı “Süper Joker” programı 7 Eylül Perşembe günü 23.30’da ATV’de ekrana gelecek.

atlantis_fb
30.Ağustos.2006, 17:41
İyi olmuş akıllanır belki daha dikkatli yorum yapar...:D

dick
30.Ağustos.2006, 17:50
O program en son anlarında "Nobre neden kadroda yok golcü lazım bize" demiştir kazım kanat.Elimde kayıtlı belgesi de vardır.

Çok pis tongaya düşürmüşler Kazım Kanat'ı kaçırmamak programı:D

cengizvarts
30.Ağustos.2006, 17:50
Bence de bi daha dikkatli konuşsun yoksa diğer çakar gibi onu da brezilyalılar topuğundan vurmasınlar

sey_xes
30.Ağustos.2006, 19:45
bu Kazımı nasıl yazar yapmışlar anlamadım. Ben bile işletirim bu adamı:D

Sheriff
30.Ağustos.2006, 22:09
Keşke şaka oldunu sölemeselerdi.:)

nekop
30.Ağustos.2006, 22:15
abi bu probramı kacırmamam lazım :D

meddah
30.Ağustos.2006, 22:16
Turksportal Cafe'ye..

sanalkardes
30.Ağustos.2006, 22:52
düzgün yorum yapmayı öğrensin

tonifan30s
30.Ağustos.2006, 23:39
ewet yorumları daha dikkatli yapsın

SYLaR
31.Ağustos.2006, 04:35
Özhan Canaydına Galatasaray tarihinin en başarılı başkanı diyen bi adamı daha neden yorumcu diye çıkarırlar
Tek yaptığı iş saçmalamak olan biri
Kazım Kanatın yüz şeklini görmek isterim:D

KaPaLı
31.Ağustos.2006, 11:04
O program en son anlarında "Nobre neden kadroda yok golcü lazım bize" demiştir kazım kanat.Elimde kayıtlı belgesi de vardır.

Çok pis tongaya düşürmüşler Kazım Kanat'ı kaçırmamak programı:D

eeee Neden Mehmeti istemediğini anladık şimdi Üzerindeki forma başkaymşş demek

hp-fm-gs
31.Ağustos.2006, 17:22
Süper iş yapmışlar...

GuineveRe
03.Eylül.2006, 22:29
oo yarasın :)

ibo
03.Eylül.2006, 23:08
:D:D merak ettim olayı ama fena keklemişler :D

dick
09.Eylül.2006, 18:55
Beyler şu an tekrarı var kaydediyorum yarına hazır olur video bu akşam maça gidiyorum Denizlispor - Galatasaray.

Yarına youtube linkini veririm buraya herkes izlemiş olur.

nart_susruko
09.Eylül.2006, 18:58
neciiiiip sırayla gönder elemanları elini öpsünler kazım abinin.. :n: :n: :n:

M.Scofield
09.Eylül.2006, 19:02
bekliyoruz merekla

dick
09.Eylül.2006, 19:22
Beyler dünyanın en büyük mallığını yaptım sessiz kaydetmiş makine.Daha doğrusu kaydetme aygıtı olarak mikrofon seçili kalmış mikrofondaki sesleri kaydetti ki çok ama çok az ses geliyor videoda.Programın sonuna doğru farkettim.O kadarını yükleyeceğim artık.

bursa_mc
09.Eylül.2006, 20:17
abi kazım kanat korktu bencee muhattap olmak istemıyorum lafları hikaye .:D bayağı tırsmışş.ama o konsolosluk arabası gelincee harbiden şok olmuştur..:D

Dj-Tolgahan
10.Eylül.2006, 00:44
iyi olmuş akıllanır

nekop
10.Eylül.2006, 04:24
gecen gece izledim şakayı adam az daha kalpten gidiyormuş hele bide o fabio sivaslı cıkmadımı koptum valla :D

nart_susruko
10.Eylül.2006, 06:20
Dağ Başını ve İstiklal Marşınıda söylediler ya.. :)
komiser acaip adamdı.. :D

Kara_Kartal1903
22.Eylül.2006, 21:06
Kazım Kanat amma korkak admmış arabadan inene kadar milletin yapmadığı hokkabazlık kalmadı.