View Full Version : Turksportal Galatasaray - Bordeaux Maçı (Turksportallı Aslanlar)
Eray Dengiz
30.Ağustos.2006, 17:42
Turksportallı Aslanların Maçta Çektiği Videolar ve Resimler (devamlı eklenecektir.) (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?p=311564)
Burak Duran
31.Ağustos.2006, 01:33
sadece kesin gelicekler adlarını yazsın yani ben burda olcam ben şurda olcam diyenler yazmasın
TaşkınMahmut
31.Ağustos.2006, 01:37
ben maçtayım.siziinle gelirim.Biletim ayrılmıştı zaten :)
Eray Dengiz
31.Ağustos.2006, 01:53
ben maçtayım.siziinle gelirim.Biletim ayrılmıştı zaten :)
Kombine mi var :)
Burak Duran
31.Ağustos.2006, 02:14
ben gelirim belki kafam daha fazla atmazsa :D
comandante
31.Ağustos.2006, 12:27
ya dün bu topic çok uzamıştı alakasız şeylerle iyi temizlenmiş...maç tarihi saati günü ve hangi tibün olduğu hakkında bilgi verirseniz bi de bilet fiyatı ben de gelip gelmiceimi söylerim
Burak Duran
31.Ağustos.2006, 12:30
12 eylül 21.45 bilet fiyatına göre tribün belirleyeceğiz
TaşkınMahmut
31.Ağustos.2006, 12:32
benimki rüzgarlıkların olduğu yer yani yeni açık.
ama stadın etrafı baya değişti arkadaşlar . Ben Ş.L finalinde gördüm en son.İl olimpiuat maceram köpeklerin kovalamasıyla kötü bir anı olarak geçmişti :D İnşallah gene dağdan inmez itler :)
comandante
31.Ağustos.2006, 12:51
tamam arkadaşlar ordayım ben...
hürmetcim yer sorunun varsa ağırlamak isterim
Burak Duran
31.Ağustos.2006, 13:12
valla daha gelip gelmiceğim belli değil gelirsem günübirlik olucak maç çıkışı otogara götürün yeter :D şimdiden 4ledik tarık ve eren i de kandırırsak güzel olur :D
gorkemyilmazkarasu
31.Ağustos.2006, 13:33
bende geliyorum benide yazın...
Burak Duran
31.Ağustos.2006, 13:48
ok tamamdır :D nerde buluşulacağı maçtan 3-5 gün önce kararlaştırılşıp yazılır yok mu arttıran :D
Eray Dengiz
31.Ağustos.2006, 13:56
Taşkın sen bileti ayarlandında bizimle aynı yerde mi olacaksın stadda yoksa başka yerde mi?
Görkem ve Yücel siz bizimlesiniz dimi kesin yani bizimle stada gelip, aynı anda maçı izleyeceksiniz dimi?
Bizimle birlikte gelip, stadda maçı aynı yerde izleyecek arkadaşlar lütfen cevap versinler.. :)
Maça gelince.. Fiyat daha açıklanmadı kapalı veya açık düşünüyoruz ama o an ki hava durumuna göre karar veririz.. Çıkışta eğer Burak gelirse onu bırakıp evlere dağılırız.. Maç günü saat 1-2 gibi buluşuruz.. Önce bir yerde yemek yer, tanışıp, konuşuruz hatta fotoğraf çektiririz bol bol.. Sonra oradan "lalalalala oo cimbommm" eşliğinde stada doğru gideriz :)
gorkemyilmazkarasu
31.Ağustos.2006, 13:57
evet ben sizinle aynı yere gidicem o gün bi işim yok zaten erkenden buluşabiliriz dediğiniz gibi uyar bana....
Nedvedmania
31.Ağustos.2006, 13:59
ya mesajlar niye silinmiş benim mesajlarım yok olmuş :S
ben yüzde 98 geliyorum
Eray Dengiz
31.Ağustos.2006, 14:05
ya mesajlar niye silinmiş benim mesajlarım yok olmuş :S
ben yüzde 98 geliyorum
Cihan maça kimler gidiyo demiyoruz geçen mesajında ben karşı tarafta olacağım diyosun.. bizimle gelip, bizimle birlikte bilet alıp ve bizimle birlikte izleyeceksen adını yazıyorum.. yani kendi başınıza bilet alıp karşı tarafta izleyenleri yazmayalım sonradan biletler elimizde patlayacak.. biletixden alacaz biletleri..
TaşkınMahmut
31.Ağustos.2006, 14:15
Taşkın sen bileti ayarlandında bizimle aynı yerde mi olacaksın stadda yoksa başka yerde mi?
Görkem ve Yücel siz bizimlesiniz dimi kesin yani bizimle stada gelip, aynı anda maçı izleyeceksiniz dimi?
Bizimle birlikte gelip, stadda maçı aynı yerde izleyecek arkadaşlar lütfen cevap versinler.. :)
Maça gelince.. Fiyat daha açıklanmadı kapalı veya açık düşünüyoruz ama o an ki hava durumuna göre karar veririz.. Çıkışta eğer Burak gelirse onu bırakıp evlere dağılırız.. Maç günü saat 1-2 gibi buluşuruz.. Önce bir yerde yemek yer, tanışıp, konuşuruz hatta fotoğraf çektiririz bol bol.. Sonra oradan "lalalalala oo cimbommm" eşliğinde stada doğru gideriz :)
baba sorun değil.siz nereden alırsanız bende oradan alırım.Ama Biletixte yeğenim çalışıyor bana ayarlayacaktıda söylerim ayarlamaz :)
Eray Dengiz
31.Ağustos.2006, 14:18
baba sorun değil.siz nereden alırsanız bende oradan alırım.Ama Biletixte yeğenim çalışıyor bana ayarlayacaktıda söylerim ayarlamaz :)
Abi bizde biletizden ayarlayacaz zaten.. O zaman hep birlikte gidelim.. Ya şöyle bişi yapma imkanımız var mı? Biletixten önceden ayarlasak biz sana sonra maç günü paraları versek? Eğer öyle olmaz dersen hep birlikte 5-6 gün öncesinden biletixden alırız.. O zaman sen ayırttırma şimdiden hep birlikte ayırttırız gidip alırız
Burak Duran
31.Ağustos.2006, 14:27
valla beni otogara bırakın da maç sonu :D bilet işini hallederiz daha çok var bi fiyat açıklansında
ayrıca en geç 7-8 eylüle kadar isimler netlik kazansın sonra kimse gelip ben gelmiyorum yada a bende gelcektim demesin
Eray Dengiz
31.Ağustos.2006, 14:29
beyler peki oraya nasıl gidecez? yani arabası olan var mı diyeceğim? yoksa heralde samiyende maç günü otobüsler kalkar direk stada.. aynen geri dönüşüde oluyor.. nasıl yapacaz?
gorkemyilmazkarasu
31.Ağustos.2006, 14:30
valla beni otogara bırakın da maç sonu :D bilet işini hallederiz daha çok var bi fiyat açıklansında
ayrıca en geç 7-8 eylüle kadar isimler netlik kazansın sonra kimse gelip ben gelmiyorum yada a bende gelcektim demesin
:D sen şimdi olimpiyat stadıyla otogar arasının ne kadar olduğunuda bilmiyosun dimi :D ama imkanım olursa ben bırakırım yinede kesin bişey söylemiyim ama senide yolda bırakıcak halimiz yok bi çare buluruz...
biz 1 hafta içinde araba almayı planlıyoruz ama bi aksilik çıkmazsa tabii :)
Burak Duran
31.Ağustos.2006, 14:32
valla esenler 12km yürüsem mi napsam :D
gorkemyilmazkarasu
31.Ağustos.2006, 14:37
valla esenler 12km yürüsem mi napsam :D
sende izmirde oturuyosun ama maşallahın var yani ben bilmiyorum kaç km olduğunu :D
yok ya yürümeye gerek kalmaz inşallah :D
Burak Duran
31.Ağustos.2006, 15:29
google earth sağolsun :D neyse gelcekler adları eklemeye devam :D
Eray Dengiz
31.Ağustos.2006, 15:31
arkadaşlar herkesi bekliyoruz.. şuan için 5 kişi olduk.. :)
Nedvedmania
31.Ağustos.2006, 15:41
Cihan maça kimler gidiyo demiyoruz geçen mesajında ben karşı tarafta olacağım diyosun.. bizimle gelip, bizimle birlikte bilet alıp ve bizimle birlikte izleyeceksen adını yazıyorum.. yani kendi başınıza bilet alıp karşı tarafta izleyenleri yazmayalım sonradan biletler elimizde patlayacak.. biletixden alacaz biletleri..
heee ok ozaman ben size karşıdan el sallarım :D
Eray Dengiz
31.Ağustos.2006, 15:45
tamam o zaman.. şuan için 5 kişiyiz :)
SefaReis66
31.Ağustos.2006, 16:00
ben de varım eray yaz beni başa :D
Burak Duran
31.Ağustos.2006, 16:01
6 ladık yok mu arttıran :D
SefaReis66
31.Ağustos.2006, 16:11
beyler yalnız o günlerde bi sorun çıkabilir şimdiden kesin demeyelim
ben halı saha maçına kesin diyodum bizim manita ailenle tanışcam diye tutturunca o gün iptal olmuştu :D
ama gelicez inşallah 3-4 gün kala belli olur yine de kesin bişey demiyim
comandante
31.Ağustos.2006, 16:21
eraycım ben sizleyim.yaw bizim ev 5 dakka stada düzgün bi yerde buluşalım ben uzaklaştırmayın=)
burak bak tekrarlıyorum gece gece esenlere gitmek uzun iş...maç çıkışı herkes evine gider sen de bize gelirsin.sabah erkenden de esenlere gideriz...
gorkemyilmazkarasu
31.Ağustos.2006, 16:25
areycım ben sizleyim.yaw bizim ev 5 dakka stada düzgün bi yerde buluşalım ben uzaklaştırmayın=)
burak bak tekrarlıyorum gece gece esenlere gitmek uzun iş...maç çıkışı herkes evine gider sen de bize gelirsin.sabah erkenden de esenlere gideriz...
burak bu fırsatı kaçırma bence :D o saatten sonra otogara gitmen zor olur gerçekten...
Burak Duran
31.Ağustos.2006, 16:42
başka şansım yok emir büyük yerden :D dönmem lazım
TaşkınMahmut
31.Ağustos.2006, 17:52
alsaraydan ikittelli otobüsün binip. öle gideriz ;;)
gorkemyilmazkarasu
31.Ağustos.2006, 18:46
orda oynadığımız dönemdeki gibi bir çok yerden iett otobüs seferi koyar yine..aksaray,bakırköy vb. yerlerden...aksaraydan binebiliriz bencede...
Burak Duran
31.Ağustos.2006, 19:23
aksaray çok ters yaw ben esenlere incem orta nokta bulalım arkadaşlar eray mecidiyeköyde oturuyor aksaray acayip ters
Eray Dengiz
31.Ağustos.2006, 19:46
beyler yalnız o günlerde bi sorun çıkabilir şimdiden kesin demeyelim
ben halı saha maçına kesin diyodum bizim manita ailenle tanışcam diye tutturunca o gün iptal olmuştu :D
ama gelicez inşallah 3-4 gün kala belli olur yine de kesin bişey demiyim
Sefa şimdilik yazmiyim sonra ensantene fln oluyoruz :D sen tam belli olunca haber ver listeye yazarım.. çünkü listedekiler şuan kesin geliyor.. biletixden bilet alınacak gidince elimizde patlamasın :)
eraycım ben sizleyim.yaw bizim ev 5 dakka stada düzgün bi yerde buluşalım ben uzaklaştırmayın=)
Samiyenin önünde buluşup gideriz diyodum ama neyse kararlaşıtırız :D
Burak Duran
31.Ağustos.2006, 20:05
beyler ben büyük ihtimalle saat 16.30 gibi istanbulda olcam nilüfer turizmle :D gece 2 de de otobüse binip döncem
TaşkınMahmut
31.Ağustos.2006, 20:12
vallaha bende işten çıkıp aksaraydan giderimdie düşünmüştüm.Eminönündeyim . başka türlü ters gelir bana :(
comandante
31.Ağustos.2006, 20:57
Samiyenin önünde buluşup gideriz diyodum ama neyse kararlaşıtırız :D
eray vur beni daha iyi=)burak kim alcak seni esenlerden veya buluşcağımız yere kendin mi gelcen?ona göre bi saat belirleyelim...benim odamın penceresinden biraz uzanıp boynumu biraz değişik bi şekle sokunca stadın bi direği gözüküyo o kadar yakın yani beyler...isterseniz siz buluşup gelirsiniz ben de stata buluşurum sizle...
gorkemyilmazkarasu
31.Ağustos.2006, 21:17
aslında stadın orda buluşsak daha iyi olucak sanırım çünkü herkes birbirine ters oturuyor...stadta bi yer belirleyelim buluşulacak orda buluşalım bence....
nekop
31.Ağustos.2006, 21:23
beyler ben halkalıda size şöyle güzel bi karşılama töreni yapim ne dersiniz :D
Eray Dengiz
31.Ağustos.2006, 21:30
herkes stadın orada buluşsun iyi güzel çünkü bende etilerdeyim benim biraz uzun sürecek gibi.. burağı birisi alırsa iyi olur :) bana uzak çünkü.. bir düzen yapalım şurada..
comandante
31.Ağustos.2006, 22:26
burak nirdesin?bi uğra konuşak hele...
Burak Duran
31.Ağustos.2006, 22:35
valla esenlerden eğer otobüs varsa gelirim yoksa biri beni alsın :D
FeYYaz1989
31.Ağustos.2006, 22:53
Valla bende gelmek istiyorum.Biriniz bana msnden şartları anlatırsa ben burdan bir otobüs seferlerine bakayım,ama söz veremem.Benide aklınızda bulundurun.Maç çıkışı atlar otobüse dönerim.
gorkemyilmazkarasu
31.Ağustos.2006, 23:23
esenlerden stada direk otobüs yok maalesef...ancak otogardan metroyla aksaraya gelirsin ordan otobüse binip stada gidersin...
TaşkınMahmut
31.Ağustos.2006, 23:24
arkadaşlar bence buluşma yeri stada giriş yeri varya sokak tarafı otobüs durağı bilen varmı orayı? Olimpiayat Köyü tabelası var hani.Orası iyi ;;)
burak olmazsa sen gel aksaraya ben seni alayım?
Burak Duran
01.Eylül.2006, 01:43
valla beyler aksaray maksaray anlamam ben 4.30da benle buluşabilecek otogar veya başka bir yer 4.30 ila 5.00 arası müsait olan haber versin
gorkemyilmazkarasu
01.Eylül.2006, 02:06
ben yakınım otogara ben gelebilirim aslında tabii o saate bi işim çıkmazsa..maça kesin geliyorum o ayrı o saate işim çıkmazsa otogarada gelebilirim konuşuruz maç günü yaklaşınca...
Burak Duran
01.Eylül.2006, 02:11
ayrıca iki bomba transferle vieri ve tolgakaproluda kattık ama daha kesin değil prensipte anlaştık :D
3 bomba transfer içinde uğraşlarımız sürüyor :D
Eray Dengiz
01.Eylül.2006, 10:46
hmm bu iyi oldu :D kalabalık gitmek iyidir her zaman :D
comandante
01.Eylül.2006, 11:35
beyler pankart olayını konuşalım bi isterseniz...
Eray Dengiz
01.Eylül.2006, 12:13
beyler pankart olayını konuşalım bi isterseniz...
Haklısın Yücel.. Pankart olayını ne kadara yaparlar şimdi? Ben fiyatları bilmiyorum ama sallıyorum 50-60 milyon olsa herkese 10 milyon düşüyor.. Parası önemli değilde şimdi pankartı nerede yaptıracağız?
Yazacağımız yazı heralde,
Turksportal'lı Aslanlar
www.turksportal.net
olabilir.. ? fikirleriniz?
Burak Duran
01.Eylül.2006, 12:48
araya maçlar starda izlenir yazalım yoksam çekmezler :D
gookhan
01.Eylül.2006, 12:53
galiba biletix satmio macin biletlerini
http://www.biletix.com/live/maind.php?category=1&subcategory=-1&p=0
Eray Dengiz
01.Eylül.2006, 13:00
Satması lazım.. Bekleyelim biraz daha..
Burak Duran
01.Eylül.2006, 13:32
daha fiyatlar açıklanmadı biletleri kesin satar biletix
Eray Dengiz
01.Eylül.2006, 13:46
evet arkadaşlar herkes şuan %80'lerde.. eğer olursa 10-12 kişi gitme imkanımız var.. Maçtan 5-6 gün önce İstanbul'da olanlar toplanıp pankart yaptırırız..
Burak Duran
01.Eylül.2006, 14:50
valla Mustafa ve Tolga transferlerinin ardından :D Jesus_FB ( Tarık ) ta gelicek büyük ihtimalle bu arada kimse tepki vermesin o fenerli nasıl maça gider sağolsun beni kırmadı :D gizlediğimiz 3 isim daha var :D
comandante
01.Eylül.2006, 15:39
beyler ben pankar işini babmla bi görüşeyim.malumunuz tekstilci bi aileyiz daha doğrusu sülale=)gerçi hep kot üzerine ama tanıdık vardır muhakkak.ben bi konuşurum akşam.
ohh ohh iyi y epey kalabalık olcaz desenize...benim de bi arkadaşım gelcek bu sitye üye ama aktif değil pek.maça da gelmişti görkem bilir...
bi de millet bana paintten falan nerden yaparsanız yapın da pankart için numune gönderin...kesin demiyorum ama bi araştırırım çevreyi.
nasıl numune derseniz de aşağıda basit bişey yaptım bu tarz kendi yaptıınız pankartları yollayın seçelim en güzelini...
http://img91.imageshack.us/img91/9757/adsztb5.th.jpg (http://img91.imageshack.us/my.php?image=adsztb5.jpg)
Eray Dengiz
01.Eylül.2006, 16:48
oo Yücel ayarlarsan süper olur.. Baban eğer bulabilirse bize yer bulsun gider orada yaptırırız.. Numuneye gelince bir kaç örnek bence çizip yolliyim.. Üstünde düşünelim..
Buyrun şöyle bir şey,
http://img127.imageshack.us/img127/6823/gsyk8.th.jpg (http://img127.imageshack.us/my.php?image=gsyk8.jpg)
şuan 5 kişi var.. ama artacağından şüphem yok.. isimleri yazdırsakta listeyi belirlesek :)
şuan için 3 konumuz var.
1) Nerede buluşuyoruz? Herkes direk stada geliyor, telefonlarla haberleşiyormuyuz?
2) Pankart olayında herkes ortak oluyor. Pankart için ne yapacağız?
3) Biletleri biletixden mi? Yoksa ASY'den mi alacağız? Bu iş için kimler görevenlendirilecek..
Burak Duran
01.Eylül.2006, 17:21
1) direk stad ama biri beni alsın :D
2) pankart için daha konuşuruz
3) biletix toplu alım olur herkes parasını getirir
barahir
01.Eylül.2006, 17:26
starın reklamını nie yapıyonuz yaw:D
Jesus_FB
01.Eylül.2006, 17:30
bence "şampiyonlar ligi starda izlenir" yada "şampiyonlar starda izlenir" yazmalı ;;)
Eray Dengiz
01.Eylül.2006, 17:31
starın reklamını nie yapıyonuz yaw:D
bizi çeksinler diye :D
Tamam Biletixden ayarlarız.. Sonra İstanbuldakiler ile gidip bana göre en yakın yer Cevahir size göre yada ortaklaşa bir yerden alırız.. Şehir dışındakiler içinde ortaklaşa alırız..
barahir
01.Eylül.2006, 17:32
walla güzel düşünmüşünüz ha:D
Krusty
01.Eylül.2006, 17:33
Star'a ne oluyor acaba ? :D:D O Eray'ın pankartında Star'ın reklamını yapan yere www.turksportal.net yazılsa daha iyi olur. Küçücük kalmış Turksportal aşağıda. :D Şaka maka Star'ı da ekleyecekseniz; Tarık Abi'nin de dediği gibi ŞAMPİYONLAR STAR'DA İZLENİR diyin..
EDİT: Eray, valla süper düşünmüşsünüz. Tamam tamam kalsın. Hatta kocaman yazın. :D
comandante
01.Eylül.2006, 18:31
ben galiba direkt olarak stada geleceğim.başka herşey ters oluyo bana=)
pankart olayını bu akşam babamla konuşcam haber vercem size
bilet işi galiba herkes kendi temin edecek gibi duruyo...
Burak Duran
01.Eylül.2006, 18:31
Şampiyonlar Star'da izlenir
Turksportallı Aslanlar www.turksportal.net
comandante
01.Eylül.2006, 18:34
ve birde açığa gidersek pankartı nereye açcaz?
gorkemyilmazkarasu
01.Eylül.2006, 18:38
abi şampiyonlar starda izlenir yazalım altınada turksportallı aslanlar yazarız tamamdır bu iş :) bizimde tanıdık var ucuza kapatabiliriz arkadaşlar pankart işini...bende bu akşam konuşurum isterseniz...
comandante
01.Eylül.2006, 18:39
görkemcim o zaman pankart işi sende galiba...ne tutarsa paylaşırız aramızda...
ben erayın hazırladığı pankartı benimsedim valla...maç starda izlenir yerine şampiyonlar starda izlenir yaptırırz...kral olur valla...
Vieri
01.Eylül.2006, 18:43
oraya şampiyonlar ligi starda izlenir yazacağınıza aydına söyleyin :) adam starda çalışıyor :D
Eray Dengiz
01.Eylül.2006, 18:44
Pankartı yaparız.. Bilete gelince.. Hep birlikte almalıyız.. Herkes ayrı ayrı olursa yan yana olmaz :D
ve birde açığa gidersek pankartı nereye açcaz?
görevli ile konuşacağız.. eğer olursa erkenden içeri girip en üst tarafa veya biraz alta pankartı açacağız.. eğer olmazsa gollerden sonra veya maç öncesi, maç sonu hepimizi kaldırır açarız :D
Gitme olayıda kesinleşti.. Herkes stada gidecek daha sonra birbirini arayıp yerlerini öğrenip buluşacak.. Pankart olayı belli oldu onuda yaptırdık mı bilete kalıyor iş..
gorkemyilmazkarasu
01.Eylül.2006, 18:45
tamam o zaman ben akşam konuşurum yazarım buraya durumu...boyutu ne kadar olsun bide herkes erayın yaptığını beğendiyse direk onu yapalım?ama yazıları biraz büyütebiliriz...
yada pankarta vericeğimiz parayı aydınla kameramana verelim bütün maç bizi çeksin :D :D
Eray Dengiz
01.Eylül.2006, 18:49
tamam o zaman ben akşam konuşurum yazarım buraya durumu...boyutu ne kadar olsun bide herkes erayın yaptığını beğendiyse direk onu yapalım?ama yazıları biraz büyütebiliriz...
yada pankarta vericeğimiz parayı aydınla kameramana verelim bütün maç bizi çeksin :D :D
bak bu daha mantıklı :D:D
pankart boyutlarını hiç bilmem.. yani eğer ufak bir şey değilde böyle uzunlamasına biraz büyük olsun.. yazıları fln büyütür düzenler akşama yeniden yollarım size..
Burak Duran
01.Eylül.2006, 18:54
bencede aydınla konuşalım sadece Turksportallı Aslanlar yazalım yeterli olur maçlar starda izleniri karıştımayalım hiç :D
Eray Dengiz
01.Eylül.2006, 19:00
buyrun en iyisi böyle :)
http://img529.imageshack.us/img529/4131/gslt6.th.jpg (http://img529.imageshack.us/my.php?image=gslt6.jpg)
barahir
01.Eylül.2006, 19:03
evet bencede bu daha ii olmuş.
Aydin
01.Eylül.2006, 19:06
pankart işini gösterme biraz sakat olabilir çünkü ben canlı yayın arabasında değil, maçı artık kim anlatırsa onun yanında olurum. yani pankartı göstermek biraz zor. bana bağlı değil. ama siz yine de maçtan önce beni bulun.
Eray Dengiz
01.Eylül.2006, 19:06
Beyler Tarığın bir arkadaşı pankart işiyle ilgilenbiliyor onu ayarlayacağız haber vereceğim..
Öncelikle şu bilet işini konuşalım.. İstanbul'da olanlarla bir yerde buluşup Biletix'den almalıyız.. Ortak bir yer neresi olabilir?
nekop
01.Eylül.2006, 19:07
aman abi pankart yaptırıyorsunuzda acarken rüzgara kapılıp uçmayın malum rüzgar cok fazla :D
barahir
01.Eylül.2006, 19:08
Taksim Meydanında Herkes yakasına kırmızı karanfil taksın:D
comandante
01.Eylül.2006, 19:16
Taksim Meydanında Herkes yakasına kırmızı karanfil taksın:D
ben on dakkada bi bağırırım türksportal diye hem reklam olur hem de duyanlar gelir...
Burak Duran
01.Eylül.2006, 19:23
hahahaha :D valla benim bileti biriniz alsın gerisi beni bağlamaz :D aydın tamam biz seninle irtibata geçeriz mustafa veya tolga da numaran vardır herhalde ama sen yinede istersen banada at numaranı
comandante
01.Eylül.2006, 19:27
burak senin biletini ben alırım...ya çekilmese de olur kamera tarafından sonuçta 80.000 kişi boru değil 50 tanesi görür de bi bakar siteye en azından.ayıca da yıl boyu daha gideriz maçlara açarız herseferinde...pankartı bozmayalım starda izlenir diye.lig maçında napcaz?
pankartın altına söyle yazalım:
EDIT:arada lig tvde de izlenir
Eray Dengiz
01.Eylül.2006, 19:35
evet.. biletleri herkes kendi temin ederse çok iyi olur.. bir arkadaşla birlikte burak'a da bilet alırsak o da hal olur.. Kapalı fiyatları ucuz olacakmışş en pahalı 30 olur dediler.. Pankart olayına gelince onu hemen halletmeyelim Tarık ile yarın fiyat alacağız daha ne konuşuruz.. Pankartı orada astırmamıza karşı ua yardımcı olacak.. olay şimdilik bundan ibaret.. :D
Jesus_FB
01.Eylül.2006, 19:36
büyük ihtimal bende geliyorum ;)
Eray Dengiz
01.Eylül.2006, 19:42
burak senin biletini ben alırım...ya çekilmese de olur kamera tarafından sonuçta 80.000 kişi boru değil 50 tanesi görür de bi bakar siteye en azından.ayıca da yıl boyu daha gideriz maçlara açarız herseferinde...pankartı bozmayalım starda izlenir diye.lig maçında napcaz?
pankartın altına söyle yazalım:
EDIT:arada lig tvde de izlenir
heralde bir kere gittikten sonra devamlı gitmek isteyeceğiz.. pankart bozulmaz.. zaten star veya lig tv eklemeyeceğiz.. biraz büyük olacak pankart.. görünür şekilde olursa daha hoş durur..
Aydin
01.Eylül.2006, 19:54
aynen sakın kanalları işin içine sokmayın.
Gravity
01.Eylül.2006, 20:11
Ya Galatasaray şöyle 3 maçlık bir kombine paketi yapsa Şampiyonlar Ligi maçları için çok şık olur aslında.
comandante
01.Eylül.2006, 20:33
Ya Galatasaray şöyle 3 maçlık bir kombine paketi yapsa Şampiyonlar Ligi maçları için çok şık olur aslında.
konuya değişik bi boyut gelmiş...
tarık da geliyor süper olcak kadro beyler...
Eray Dengiz
01.Eylül.2006, 20:37
konuya değişik bi boyut gelmiş...
tarık da geliyor süper olcak kadro beyler...
evet..
şimdilik bir aksilik olmazsa,
eray - burak - yücel - taşkın - görkem - tarık
biletleri fiyatlar açıklanınca karar vereceğiz.. muhtemelen kapalıdan alırız, pankart işi yarın belli olacak.. herkes stadın önünde buluşacak.. :)
comandante
01.Eylül.2006, 20:41
her tribün uyar bana...ama herkese uyar mı?
baron
01.Eylül.2006, 20:42
gelmeyi çok isterdim...
malesef İstanbul dışında oturuyorum.....
Eray Dengiz
01.Eylül.2006, 20:43
her tribün uyar bana...ama herkese uyar mı?
açıkta çok aşırı derecede o kısmın izleyecisi olacak.. o kısımın izleyecisinin nasıl olduğunu bilirsiniz.. hele fiyatlar 10-15 milyondan açılırsa oraya hayatta girilmez..
muhtemelen kapalıya geçeriz.. en fazla 30 milyondan başlar..
nekop
01.Eylül.2006, 21:35
beyler inşallah liverpool macınada yaparsınız ben o maca kesin gidicem :)
Eray Dengiz
01.Eylül.2006, 21:51
Kısmet olursa Avrupada'ki maçların hepsini gideriz..
Arkadaşlar pankartın son hali.. Ufak yazı veya kanal ismi eklemiyoruz.. Kim olduğumuzu ve nerede olduğumuzu belirtsek yeterlidir..
İşte kullanacağımız pankart.. uA karşı sağolsun bize yardımcı olup astıracaklar pankartı..
http://img376.imageshack.us/img376/8030/gspankartjj6.th.gif (http://img376.imageshack.us/my.php?image=gspankartjj6.gif)
Burak Duran
01.Eylül.2006, 22:21
ltf mustafa ve tolgayı unutmayın kadroda :D
eray - burak - yücel - taşkın - görkem - tarık-mustafa-tolga
TaşkınMahmut
01.Eylül.2006, 22:36
babalar süper maç olacak. Bordeaux delirecek.Ben Amigoyum ha ona göre :D
Eray Dengiz
01.Eylül.2006, 22:36
Geliyorlar diyosun yani.. Peki :D ekleyelim kadromuza :D
Maça KESİN Gelenler
ermoon (eray)
hurmet (burak)
comandante (yücel)
görkemyılmazkarasu (görkem)
TaşkınMahmut (taşkın)
Jesus_FB (tarık)
Vieri (mustafa)
tolginho (tolga)
babalar süper maç olacak. Bordeaux delirecek.Ben Amigoyum ha ona göre :D
Amigo Taşkın heya heya heya :D
gookhan
01.Eylül.2006, 22:40
biletleri simdiden bulun sora karaborsaya kalmayin haa:D
Eray Dengiz
01.Eylül.2006, 22:50
Bugün ayın 1 maça kaldı 11 gün :)
4. veya 5. gibi pankart olayı için bir yerde toplanıp yaptırmamız lazım :)
comandante
01.Eylül.2006, 22:50
karaborsa demişken ben liverpool maçında ing taraftarlarına karaborsa yapcam=) adamlar ne para veriyo ya...
şaka he...
Eray Dengiz
01.Eylül.2006, 23:17
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?p=284475#post284475
sayfamız yenilenmiştir :D:D
gorkemyilmazkarasu
01.Eylül.2006, 23:22
ben bugün gittim pankart için ama yoklardı ama yarın konuşmaya çalışıcam...
Burak Duran
01.Eylül.2006, 23:35
pankart işini ua-karşı grubuyla halledicez ve onların pankartın yanına asılcak bizim pankart
TaşkınMahmut
02.Eylül.2006, 00:10
Şöyle olabilir:
1- Bileti ortaklaşa alamayız çünkü çalışıyorum dışarı çıkamam.
2- Bence bileti kapalıdan alalım.
3- Stadın girişindeki sokak varya orada buluşalım. (otobüslerin durduğu duraktaki olimpiyatın girişi)
4- Tanınmamız için siyah takım elbise yakasınada kırmızı karanfil koyalım ( Bu maddeyi es geçebilirsiniz :D )
Nedvedmania
02.Eylül.2006, 00:18
pankart işini ua-karşı grubuyla halledicez ve onların pankartın yanına asılcak bizim pankart
hadi ya bende ua karşı pankartında olucam :D eğer sizde ua-karşının yanında olucaksanız ben sizin yanınıza gelirim hatta benim üzerimde ua-karşı yazılı bi t-shirt olucak :cool: :)
SefaReis66
02.Eylül.2006, 00:48
ee beyler son durum nedir ..?
ya aksaray da buluşsak diyorum burakla taşkın oraya gelirse bende orda olurum üçümüz gideriz nasıl olur ben olimpiyat a hiç gitmedim
TaşkınMahmut
02.Eylül.2006, 00:49
istersn haberleşelim beraber gideriz.Herkez ayrı ayrı gidecek ama stadın girişindeki yerde buluşacaz.
SYLaR
02.Eylül.2006, 00:57
beyler tebrikler sekiz kişi olmuşsunuz
SefaReis66
02.Eylül.2006, 01:01
valla ben ali sami yen den başka bi stada gitmem ama sırf sizinle buluşmak için geliyorum maçta önemli tabi :D
ben dükkanda durduğum için eminönünde olucam o gün sende orda çalışıyosun galiba taşkın seninle orda buluşup gidelim o zaman
ben tek kaybolurum o dağda kurtlar da var yerler beni :D
gorkemyilmazkarasu
02.Eylül.2006, 01:10
bende aksaraya gelip gidicem burağı otogardan alırım aksaraya geliriz ordan beraber gideriz stada derim ben...pankart işini hiç söylemiyorum o zaman bizim abilere?
SefaReis66
02.Eylül.2006, 01:14
aga aksaray metro nun önünde buluşalım işte.
biletleri nasıl ya***az orası var bi de birisi hepsini alıp biz maç günü mü parasını vercez yoksa buluşup mu alcaz biletleri bence ilk seçenek ama o da zor bi olay 10 kişi 300 kağıt yapar neyse onu sonra hallederiz pankart ve buluşma işini konuşalım şimdi
comandante
02.Eylül.2006, 01:16
dört gözle bekliyorum cidden maçı beyler ya...bi örnek mi giyinsek=)
gorkemyilmazkarasu
02.Eylül.2006, 01:18
valla ben 100.yıl formamı giymeyi düşünüyorum...aksaray metroda buluşursak otobüslerde hemen karşı tarafından kalkıyo onun zaten...
comandante
02.Eylül.2006, 01:20
bi forma almam lazım ya sarı kırmızı olmalı beyaz var abi gömlek giymiş gibi=)
Jesus_FB
02.Eylül.2006, 02:01
ya bende çift taraflı 100. yıl formamı giymeyi düşünüyorum bri sakıncası olurmu acaba :D:D
Nedvedmania
02.Eylül.2006, 02:05
döverler seni tarık abi :D sakın giyme :D
comandante
02.Eylül.2006, 02:08
yok ya nolcak abi hatta pankarta türksportallı kanaryalar yazalım topluca göçelim=)
Jesus_FB
02.Eylül.2006, 02:09
yok ya nolcak abi hatta pankarta türksportallı kanaryalar yazalım topluca göçelim=)
hahaha:D:D fena mı olur işte herkese anlatacağımız bir macera yaşamış oluruz :D:D
Sekopej
02.Eylül.2006, 02:10
Evet evet pankarta öyle yazalım ben de gelirim burdan...:n: :D
comandante
02.Eylül.2006, 02:11
hahaha:D:D fena mı olur işte herkese anlatacağımız bir macera yaşamış oluruz :D:D
evet artık sırat köprüsünde anlatırız=)
Jesus_FB
02.Eylül.2006, 02:13
nolcak canım elin fransızına karşı ebedi dostumu desteklemeye gidiyorum nevar bunda ama :)
TaşkınMahmut
02.Eylül.2006, 02:24
valla ben ali sami yen den başka bi stada gitmem ama sırf sizinle buluşmak için geliyorum maçta önemli tabi :D
ben dükkanda durduğum için eminönünde olucam o gün sende orda çalışıyosun galiba taşkın seninle orda buluşup gidelim o zaman
ben tek kaybolurum o dağda kurtlar da var yerler beni :D
bende cağaloğlu yokuşu varya sirkecide oranın başında Faruk Fotoğrafçılık ta çalışıyorum. Bilgin olsun.Gel bi çay iç :)Maç günü beraber buluşup aksaraya (vatan cd.) ne gideriz.Oradanda ver elini Olimpiyat :)
Cengo
02.Eylül.2006, 02:54
Eğer topluca gidecekseniz ben de giderim.
Aslan falan değilim, çizmeyin karizmayı. :D
Hadi bakalım, bu arada diğer Avrupa Kupaları maçları için de açalım birer konu :)
Olabildiğince güzel ve ilginç olur bu tür organizasyonlar.
Eray Dengiz
02.Eylül.2006, 03:16
bi forma almam lazım ya sarı kırmızı olmalı beyaz var abi gömlek giymiş gibi=)
bendede 2 sene öncesinin forması var.. yarın çıkıp yeni formalardan alacam :)
buluşmaya gelince.. olimpiyatın önünde buluşuyoruz.. olimpiyat için yücel'i görevlendirelim.. o bize tam mekanı söylesin stada geldiğimizde herkes oraya gitsin..
biletlere gelince.. maç günü almayalım riske girmeyelim.. sonra 9-10 kişi kapıların arasından izleriz :) biletixden herkes kapalı tribüne alsın.. biletixde açıklanınca ayrıntılı yazarız.. zaten aynı anda girdiğimiz için stada oturma sorunu olmaz..
Eğer topluca gidecekseniz ben de giderim.
Aslan falan değilim, çizmeyin karizmayı. :D
Hadi bakalım, bu arada diğer Avrupa Kupaları maçları için de açalım birer konu :)
Olabildiğince güzel ve ilginç olur bu tür organizasyonlar.
gel tabi ya ne olacak.. fenerbahçe'nin maçınada gidecez.. beşiktaş'a da gidiyoruz hepsine gidelim :D
Bu arada listeye Sefa'yıda ekledim..
Gelenler
ermoon (eray)
hurmet (burak)
comandante (yücel)
TaşkınMahmut (taşkın)
Jesus_FB (Tarık) => Şüpheli
Vieri (mustafa)
tolginho (tolga)
SefaReis66 (sefa)
TaşkınMahmut
02.Eylül.2006, 03:23
kayseri ve trabzonada gidelim :D
Eray Dengiz
02.Eylül.2006, 04:04
Yarın akşam saat 8 sularında ASY storeda Taşkın ile buluşuyoruz.. Forma, atkı, t-shirt, eldiven, ayakkabı :D almak isteyenlerle haberleşelim..
nekop
02.Eylül.2006, 04:41
abi biz direk mac sonu rahmetlileri nasıl bilirdiniz diye sorarız :D
TaşkınMahmut
02.Eylül.2006, 05:05
Yarın akşam saat 8 sularında ASY storeda Taşkın ile buluşuyoruz.. Forma, atkı, t-shirt, eldiven, ayakkabı :D almak isteyenlerle haberleşelim..
domatesle biber almayı unutmayalım :D
comandante
02.Eylül.2006, 12:00
ya belki ben de forma alamaya gelirim...bi amcamı sömürmem lazım ama önce.
comandante
02.Eylül.2006, 12:02
domatesle biber almayı unutmayalım :D
abi menemen mi yapcan ya=)
tamam ben maçtan önci bi giderim olimpiyata yollara bakarım en rahat buluşma yerini belirlerim...muhtemelen oraya bi karavan gibi bişey açılacak gs ürünleri satan onun önü olur ama ben yine de bakarım maçtan önce...
nart_susruko
02.Eylül.2006, 12:07
abi şu işi antep maçında başlatsaydınız ya.. :D eski açıkta acizane bi şekilde veriyorduk desteğimizi bizde..
umarım güzel bi organizasyon olur tabii en önemliside biz kazanırız maçı.. :D
barahir
02.Eylül.2006, 12:28
abi menemen mi yapcan ya=)
tamam ben maçtan önci bi giderim olimpiyata yollara bakarım en rahat buluşma yerini belirlerim...muhtemelen oraya bi karavan gibi bişey açılacak gs ürünleri satan onun önü olur ama ben yine de bakarım maçtan önce...
o zaman madem öyle bii stand olcak bence hiç ASY yi katmayın için içine derim ben. gitmişken alırsınız.
Berkaiser
02.Eylül.2006, 12:37
Galatasaray Store tırını getirirler maçtan önce stadın oraya.Ama önü çok kalabalık oluyor genelde.O kargaşaya girerim derseniz orda alırsınız.
TaşkınMahmut
02.Eylül.2006, 13:29
ya yok benim amacım başka. Inamoto yazdıracam formama.Hemde işim var Mecidiyeköyde.O yüzden buluşup gidecez Eray'la.Yani maç için değil gitmişken ikimiz hgitmiş olacaz ;;)
ayrıca o tır japon istilasına uğrar :D
comandante
02.Eylül.2006, 13:42
o tırdan alışveriş zor oluyo ya...
Eray Dengiz
02.Eylül.2006, 14:01
yok ya Yücel'in dediği gibi zor olacak bide orada çıkar giyin onunla uğraşmak zor olur.. daha belli değil ama 8'de gidiyoruz heralde :)
Bende geliyorum artık nerdeyse yüzde yüz :D
Sarı Laciverti giyicem Avrupada takımı desteğe gelicem :D
Ciddi olarak şunu düşünüyorum.
Alta FORMAMI
Üstüne bi tişört yada hırka yani ince bişey.Üstüne gs atkısı :)
,Stada girincede formamı ortaya çıkarırım atkıda elimde olur.
Daha önce Bjk-Barça maçında yapmıştım bunu hiçte tepki veren olmamıştı KAPALI tribündeydik üstelik :D
SefaReis66
02.Eylül.2006, 19:28
Bende geliyorum artık nerdeyse yüzde yüz :D
Sarı Laciverti giyicem Avrupada takımı desteğe gelicem :D
Ciddi olarak şunu düşünüyorum.
Alta FORMAMI
Üstüne bi tişört yada hırka yani ince bişey.Üstüne gs atkısı :)
,Stada girincede formamı ortaya çıkarırım atkıda elimde olur.
Daha önce Bjk-Barça maçında yapmıştım bunu hiçte tepki veren olmamıştı KAPALI tribündeydik üstelik :D
aramızda fenerbahçeli istemezük :n::n:
Eray Dengiz
02.Eylül.2006, 19:32
aramızda fenerbahçeli istemezük :n::n:
hheehhe :D yok yok gelsinler daha zekli olur.. neyse,
bu gidiş işi bnm için zor olacak etilerden taa olimpiyata neyle gelecem bilmiyorum.. gidiş hallederim ama donuşu bilmiyorum.. Samiyenin onunden otobus kalkar mı? bilen var mi?
SefaReis66
02.Eylül.2006, 19:37
aynı sorun bende de var eray bende bahçelievlerde oturuyom gidiş sorun değil de nasıl dönücez orası var
canaydın belediyeyle anlaşmaya çalışıyomuş dönüşler için inş yaparlar bişi yoksa taksiye bineriz 50 kağıt tutar ordan bizim ev gece tarifesine giriyo bi de taksiler 12 den sonra
o da olmazsa yücellerde kalırız :n::n:
SefaReis66
02.Eylül.2006, 19:38
kusura bakmayın bilgisayar nakavt :D
Nedvedmania
02.Eylül.2006, 19:48
herkez yakasına kırmızı karanfil taksın :D
Burak Duran
02.Eylül.2006, 20:26
valla hala diyorum bu son güne kadar belirlenmezse ben gelmem... beni garajdan kim alıcak ve garaja nasıl dönebilirim
Eray Dengiz
02.Eylül.2006, 20:43
herkesin dolu sorunu var.. eğer şu otobüs işini canaydın hallederse benim başka sorunum kalmıyor.. birde burağı alabilirsek olay tamam..
comandante
02.Eylül.2006, 20:46
görkem burağı ben alırım diyordu...eray sen de bahçeşehir otobüsüne binersin duraktan seni alırım bize geliriz bizden gideriz stada ne dersin?
sefacım eğer otobüs olmazsa evim herzaman açıktır sizlere...
Eray Dengiz
02.Eylül.2006, 20:57
görkem burağı ben alırım diyordu...eray sen de bahçeşehir otobüsüne binersin duraktan seni alırım bize geliriz bizden gideriz stada ne dersin?
sefacım eğer otobüs olmazsa evim herzaman açıktır sizlere...
valla buradan bahçeşehir geçmiyor.. yani taksim, beşiktaş, şişli fln var.. bahçeşehire hangisi gider ki? :D
SefaReis66
02.Eylül.2006, 22:53
eyvallah yücel kardeşim
burak işini de şöle yaparız biz taşkınla eminönünde buluşuruz. sonra da burak la aksaray metro nun önünde buluşuruz. sonra da :D sizinle stadın önünde buluşuruz. sonra da :D cihan la kapalı da buluşuruz.
başka buluşucağımız birisi varsa söyleyin onla da buluşalım :D
Eray Dengiz
02.Eylül.2006, 22:59
neyse samiyenden otobüs kalkarsa benim bi sorunum kalmaz.. eğer kalkmaz taksi fln olmaz 90 - 100 milyon yazar bizim oradan.. tanıdıklar getirmezse artık ne yaparım bilmiyorum.. M.Köy'den, Şişli'den giden yok mu yaw?
SefaReis66
02.Eylül.2006, 23:06
eray zannedersem taksim den bahçeşehir e araba var başakşehir de olaabilir ama bende ne olduğunu tam hatırlamıyorum bi sorarım otobüs şöförlerine her gün otobüslerdeyiz nasıl olsa
Burak Duran
02.Eylül.2006, 23:08
arkadaşlar istanbulun heryerinden stada sık aralıklarla otobüs olucakmış. aynen ŞL finalinde olduğu gibi ben direk esenlerden stada gidebilirim yani bi açıklansa net olarak
burak sen İzmir den otobüsle gideceksin değil mi maça? ben susurlukta oturuyorum. sende buradan geçeceksin zaten doğal olarakk. otobüsler de bizim burada mola veriyorlar. Eğer sen gidersen bende susurluktan senin otobüse binerim beraber gideriz. Ama bende istanbulu bilmem :D benim gitme durumumda sana bağlı :D sen gideceksen bende geliyorum ;)
Burak Duran
02.Eylül.2006, 23:45
ben gidiyorum hızlıoğlu :D ama istanbulda beni esenlerden alcak bir allahın kulu çıkarsa
M.Scofield
02.Eylül.2006, 23:45
bende maça gitmek istiyorum fakat çevremde maç giden kimse olmadığı malesef bu maçada gidemicem
ben gidiyorum hızlıoğlu :D ama istanbulda beni esenlerden alcak bir allahın kulu çıkarsa
bende maça geliyorum ben esenlerde oturuyorum zaten seni alırım otogardan
:D ok bende o zmaan çok büyük ihtimal gelecem senle aynı otobüste. Bir babama da danışayım bu konuyu :) ama %99 geliyorum. bizi hurmet ile esenlerden alacak gönüllü vatandaşlar lazım o zaman :D
SefaReis66
02.Eylül.2006, 23:58
:D ok bende o zmaan çok büyük ihtimal gelecem senle aynı otobüste. Bir babama da danışayım bu konuyu :) ama %99 geliyorum. bizi hurmet ile esenlerden alacak gönüllü vatandaşlar lazım o zaman :D
sizi almak için yeni transferlerden emre1905 i görevlendirdim :n:
ee kadro gittikçe artıyo iyi reklam yaparız :n:
M.Scofield
02.Eylül.2006, 23:59
ben varımya
TaşkınMahmut
03.Eylül.2006, 00:01
ben sefayla buluşup gidecem. burakı alırsak yetişemeyiz. ben işten saat 7 de çıkıyorum arkadaşlar.
ben varımya
ok o zmaan sorun yok. ama maçtan sonra da otogra bırakıcan deme yoksa istanbulda kayboluruz biz burak la :D
Burak Duran
03.Eylül.2006, 00:02
tamam kesin geliyorum alan bulundu :D
M.Scofield
03.Eylül.2006, 00:03
dönüşte metroyla gelirsek metro zaetn otogardan geçiyor benim birakmama bile grek yok
SefaReis66
03.Eylül.2006, 00:05
ben sefayla buluşup gidecem. burakı alırsak yetişemeyiz. ben işten saat 7 de çıkıyorum arkadaşlar.
hocam o işi eğer gelirse emre halledicek
önemli olan biz 7 de çıkıpta o trafikte stada nasıl yetişcez bi de bilet sırası bekliycez tabi biletleri önceden birisi almazsa ..
en iyisi biz erken bi tarihte buluşup ASM den biletleri alalım taşkın ..
TaşkınMahmut
03.Eylül.2006, 00:09
ali samiyenden satılmayacakki . 3-4 gün içinde biletixlerden satılacak.Herkes kendi biletini alacak.Ama herkez kapalı üst alsın.
SefaReis66
03.Eylül.2006, 00:15
ali samiyenden satılmayacakki . 3-4 gün içinde biletixlerden satılacak.Herkes kendi biletini alacak.Ama herkez kapalı üst alsın.
taşkın, eminönü taraflarında biletix biliyomusun sen oralardan alıcaksan benim de haberim olsun senin dükkan bana çok yakın parasını veririm almaya gidersen bana da alırsın veya beraber gideriz
olmazsa merterde migros un oralarda bi biletix vardı kapanmadıysa ordan alırım
TaşkınMahmut
03.Eylül.2006, 00:16
sefa tünele binecem istiklalde ada kitap var orada var biletix. oradan alacam.
M.Scofield
03.Eylül.2006, 00:18
ben hurmetle hızlıoğlunu alıp direk stada mı gitecm yoksa biyerde buluşulacakmı
ben hurmetle hızlıoğlunu alıp direk stada mı gitecm yoksa biyerde buluşulacakmı
stadın etrafından bir yerde buşuşucaz sanırım diğer aslanlarla :)
M.Scofield
03.Eylül.2006, 00:23
benim açımdan tek sorun maç günü çalışıyorum izin almam laızm aslında ben olimyat satdın orda çalışıyorum dakat sizi alcağim için o gün izi almam lazım
Burak Duran
03.Eylül.2006, 00:26
valla al izin :D 16:30da orda olcaz çünkü
M.Scofield
03.Eylül.2006, 00:30
3de çıksam 4,30 ordayım sonra tekra aynı yere çalıştığım yerden stad gözüküyor o akdar yakını yani
esenlerden ikitelli süre olarak ne kadar? bir de metro ile mi gidecez ikitelli ye emre1905 ???
TaşkınMahmut
03.Eylül.2006, 00:42
dağ başında metronun ne işi var :D
dağ başında metronun ne işi var :D
:D:D yaw ben ne bileyim abi istanbulu soruyoz işte :D:D:D bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp :D ki şimdi map.google.com dan öğrenmeye çalışıyom işte :D:D
SefaReis66
03.Eylül.2006, 00:47
taşkın bunlar ne diyo :D 4:30 ta stadda mı olcaksınız siz ..?
ben 5:30 ta çıkıyorum sen 7 de çıkıyosun demek ki saatlerimizi 3-4 saat geri almak zorunda kalıcaz :n::n:
taşkın bunlar ne diyo :D 4:30 ta stadda mı olcaksınız siz ..?
ben 5:30 ta çıkıyorum sen 7 de çıkıyosun demek ki saatlerimizi 3-4 saat geri almak zorunda kalıcaz :n::n:
4:30 da istanbulda olucaz yaa :)
SefaReis66
03.Eylül.2006, 00:52
4:30 da istanbulda olucaz yaa :)
kalbime iniyodu valla :n:
ama yine de geç gelicez biz 7 de çıksak en erken 1 saatte geliriz 8 de de siz içeri girmiş olursunuz artık içerde buluşuruz
ama yine de geç gelicez biz 7 de çıksak en erken 1 saatte geliriz 8 de de siz içeri girmiş olursunuz artık içerde buluşuruz
ok içerde buluşuruz :) ben olimpiyat a ilk defa gidicem zaten biraz stadı incelerim işte :D
gorkemyilmazkarasu
03.Eylül.2006, 01:21
ya arkadaşlar burda bas bas çığırıyorum OTOGARA YAKIN OTURUYORUM BURAKLA HIZLIOĞLUNU BEN ALABİLİRİM!!! emre1905 yazık kardeşim sanada stadın ordan esenlere geliceksin sonra tekrar stada dönüceksin ben alıcam sadece burak bana saat kaçta istanbulda olacağını söyle?nelüfer turizmlemi geliyosunuz?
ya arkadaşlar burda bas bas çığırıyorum OTOGARA YAKIN OTURUYORUM BURAKLA HIZLIOĞLUNU BEN ALABİLİRİM!!! emre1905 yazık kardeşim sanada stadın ordan esenlere geliceksin sonra tekrar stada dönüceksin ben alıcam sadece burak bana saat kaçta istanbulda olacağını söyle?nelüfer turizmlemi geliyosunuz?
ok o zaman :);) biz saat 4:30 da orada olacaz Kamil Koç ile geliyoruz...
gorkemyilmazkarasu
03.Eylül.2006, 01:26
tamamdır kardeşim 16,30 da kamil koçun önündeyim 12 eylülde ;;)
tamamdır kardeşim 16,30 da kamil koçun önündeyim 12 eylülde ;;)
ok soalasın Görkem :)
TaşkınMahmut
03.Eylül.2006, 02:04
evet en geç 830 da oradayız
comandante
03.Eylül.2006, 06:28
görkemin alması en mantıklı olanı beyler...emre çok yorulursun abi öyle...kadro genişledi ohh ohh...
M.Scofield
03.Eylül.2006, 10:17
aslında benim için zor olcak ama yinede otogara gelebilirim yada ben di,rek işten stada giderim
esenlerden ikitelli süre olarak ne kadar? bir de metro ile mi gidecez ikitelli ye emre1905 ???
metroyla yenibosnaya ordanda otobusle direk stada yada metroyla aksaraya ordanda direk otobusle stada ben hiç otobulse gitmedim valla pek bilmiyom
Eray Dengiz
03.Eylül.2006, 12:29
iyi güzel.. kadromuza 2 kişi daha eklendi :) biletixden açıklanınca tam nereyi alacağımızı söyleriz.. şu otobüs seferleri olursa benim bi sorunum kalmıyor.
Burak Duran
03.Eylül.2006, 13:41
biletler açıklanır açıklanmaz yer ayrıtıyorum
Eray Dengiz
03.Eylül.2006, 15:34
uA forumlarında ŞL kombineler fiyatları şu şekilde,
3 maçlık Şampiyonlar ligi kombinelerimizin fiyatları şu şekilde
Açık tribün 30 YTL
Kapalı tribün 60 YTL
Numaralı Tribün 90 YTL
Kapalı Tribüne gitmek istiyorduk, 3 maç kombine 60 milyonsa tek maç en fazla 30 milyon olur.. Yani gideceğimiz tribün 20 ile 30 milyon arası olacak.. Bu demek oluyor ki %85 Kapalıya gidiyoruz..
Bu arada Olimpiyatta açıkta yani kale arkasında çok zor izlenir maç.. Çünkü kale ile tribün arasındaki mesafe çok uzak..
Bu arada sayın Özhan Canaydın'ın bir açıklması vardı.. 3 maçta 200 bin seyirci bekliyoruz diye.. Kapalı tribünü 30 veya 30'dan fazla yaparsa hayatta bu fiyata ulaşamazlar.. Benim tahminimce en fazla 20-25 milyon arası olacaktır..
ŞL Final Maçından Görüntüler,
http://www.ataturkolimpiyatstadi.net/images/mmedia/final/final6.th.jpg (http://www.ataturkolimpiyatstadi.net/images/mmedia/final/final6.jpg)
Arkadaşlar, Numaralı fiyata 30 olursa onada gidebiliriz bir düşünün :) Bu arada her ilçede otobüs seferi olabilirmiş.. Yönetim stadı doldurmak için fiyatları alçak tutacakmış..
Taraftarın beklediği fiyatlar,
Açık: 5-15 arası
Kapalı: 10-25 arası
Numaralı: 20-40 arası
Bu arada Biletixden çıktığı an almalıyız biletleri.. Çünkü baya bir talep var maça :D
İstanbul Avrupa Yakası Biletix Satış Noktaları
Akmerkez Vakkorama
Beşiktaş Tansaş
Beylikdüzü Carrefour Tobacco Shop
Beyoğlu Ada Kültür
İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi
Galleria Alışveriş Merkezi Buz Pisti
Kanyon İstanbul Modern Dükkan
Merter MMM Migros
Maslak MMM Migros
Ortaköy 200 Kitabevi
İş Kuleleri İş Sanat Kültür Merkezi
İstanbul Anadolu Yakası Biletix Satış Noktaları
Caddebostan MMM Migros
Maltepe Grandhaus Alışveriş Merkezi
Soyak MMM Migros
Kadıköy/Eminönü Vapur İskelesi İçi
İZMİR Biletix Satış Noktaları
Alsancak D&R
Bornova Dıgıl Sanat Kahvesi - ÇOK YAKINDA!
Göztepe D&R
Alsancak İletişim Kitabevi
hizlioglu ve emre1905 sizleride listeye ekledim..
Şimdiden maça ısınalım, hava girelim :D
http://img144.imageshack.us/img144/3083/gsho4.jpg
SefaReis66
03.Eylül.2006, 16:23
son puan durumu mükemmel duruyo valla inşallah öle bişi olur ama biraz zor şu durumla ..
bileti merter-migrostan alıcaz anlaşılan
Eray Dengiz
03.Eylül.2006, 16:26
Akmerkez Vakkorama
İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi
çok rahat hergün gittiğim yerler.. tamamdır :D
bu arada kesin bir bilgi geldi.. Otobüs seferleri olacakmış.. Sanırsam her bölgeden var.. Yani ben hemen iki adımla binip stadda olacam, aynen binip evimde olacağım.. :D
Listedeki herkes tam tamına gelirse 15-16 kişi gideceğiz :D
SefaReis66
03.Eylül.2006, 16:32
bu arada kesin bir bilgi geldi.. Otobüs seferleri olacakmış.. Sanırsam her bölgeden var.. Yani ben hemen iki adımla binip stadda olacam, aynen binip evimde olacağım.. :D
gidiş var da dönüşte mi olcak eray ..?
sayın başkanımızı bu hizmetinden dolayı kutlar, ellerinden öperim :n:
Burak Duran
03.Eylül.2006, 16:32
bence kapalıya girelim numaralı kapalıda ucuz olsa bile :D iletişim kitapevi benim eve 50 metre ben ordan alırım biletimi... ben biletlerin çıktğı gün otobüsteki yerimi ayırtıcam...
Eray Dengiz
03.Eylül.2006, 16:35
gidiş var da dönüşte mi olcak eray ..?
sayın başkanımızı bu hizmetinden dolayı kutlar, ellerinden öperim :n:
yaw dönüş olur diye umuyorum yoksa kalırım stadda :D eve dönüş çok zor oluyor.. biletixde açıklanınca kim nereden alacak söyleriz buradan.. pankart işi daha olmadı konuşacaz inşallah..
comandante
03.Eylül.2006, 16:50
ben carrefourdan alcam 10 dakka arabayla...kombineleri nerden temin edebiliyoruz eray?belki kapalı kombine alırım...eray dönemezseniz bizde kalırsınız...
Eray Dengiz
03.Eylül.2006, 17:32
ben carrefourdan alcam 10 dakka arabayla...kombineleri nerden temin edebiliyoruz eray?belki kapalı kombine alırım...eray dönemezseniz bizde kalırsınız...
kombineler daha resmi sitede açıklanmadı.. zaten öyle bir durumda bende kapalı alacağım çok uygun fiyatlar.. dönme olayını bilmiyorum m.köy, levent, beşiktaş civarlarına bizim gruptan kimse gitmezse, taksiye 100 milyon vermeyeceğim için heralde dönemem.. neyse o zamana kadar bir çözüm buluruz :D
eveeetttt..bende geliyorum sizleyim..
demeyi çok isterdim lâkin hem iznimin olmadığı hemde hanımın ikinci çocuğumuza hamile olmasından mütevellit sizleri tv'den izleyeceğim :(
lakin pankart konusunda bir önerim olacak..
Turksportallı aslanlar yerine : Turksportal ailesi yazarsak daha iyi olur sanırsam..hem her takımımızın avrupa maçı için kullanma şansına sahip oluruz,heme diğer takımıları tuytan üyelrimizinde başarı dileklerini iletmiş onlarıda temsil etmiş oluruz gibime geliyor..
size şimdiden iyi eğlenceler..ilk fırsatta kadroda olmak dileği ile
eveeetttt..bende geliyorum sizleyim..
demeyi çok isterdim lâkin hem iznimin olmadığı hemde hanımın ikinci çocuğumuza hamile olmasından mütevellit sizleri tv'den izleyeceğim :(
lakin pankart konusunda bir önerim olacak..
Turksportallı aslanlar yerine : Turksportal ailesi yazarsak daha iyi olur sanırsam..hem her takımımızın avrupa maçı için kullanma şansına sahip oluruz,heme diğer takımıları tuytan üyelrimizinde başarı dileklerini iletmiş onlarıda temsil etmiş oluruz gibime geliyor..
size şimdiden iyi eğlenceler..ilk fırsatta kadroda olmak dileği ile
:) üzülme DEDE sen bizim kalbimizdesin :D ( yalakalık yapalım biraz :D ) Ama pankart konusunda bence Turksportallı aslanlar çok güzel :D isim çekici oldu :)
Eray Dengiz
03.Eylül.2006, 20:16
yaw Erkut abimizi kıracak değiliz ya.. www.turksportal.net üstünde Turksportal Ailesi yazarız.. sığdırırz..
edit... (bu mesaj silinebilir...)
comandante
03.Eylül.2006, 20:40
pankart konusunda bi noktaya değinmek istiyorum.dedemin dediği gibi olursa renkler ne olacak?
Eray Dengiz
03.Eylül.2006, 20:41
ermoon (eray)
hurmet (burak)
comandante (yücel)
TaşkınMahmut (taşkın)
Jesus_FB (Tarık) => Şüpheli
Vieri (mustafa)
tolginho (tolga)
SefaReis66 (sefa)
EreN (eren)
emre1905
hizliolu (ibrahim yiğen)
şuan için 12 kişi olduk. bu listede adı olmayan veya eklemek isteyen lütfen konuya mesaj atsın..
pankart konusunda bi noktaya değinmek istiyorum.dedemin dediği gibi olursa renkler ne olacak?
Yazılar çok kalın ve büyük olacak. Renk olarak Koyu kırmızı arka plan üstüne açık Sarı olabilir
Nedvedmania
03.Eylül.2006, 20:49
imden bises liverpool la bizim yerimiz değişicek diyo :)
gorkemyilmazkarasu
03.Eylül.2006, 21:33
gidişte otobüs olursa dönüştede kesin olur yaşadık :D ayrıca kırmızı üstüne sarı olursa dede nin dediği gibi her maçta kullanamayızki fb maçına sarı kırmızı pankartla gidemeyiz dimi :D
comandante
03.Eylül.2006, 22:39
eray hizlioglunu 2 kere yazmışsın...
wallaha eğer benim dediğim gibi olursa pankarat kırmızı üstüne beyaz olsun..Türkiyemizin rengi..vesilesi ile her maç için ayrı pankart hazırlamaktan kurtuluruz..hemde dediğim gibi sadece turksportal'daki galatasaraylıların değil tüm ailemizin onlarla beraber olduğu mesajını veririz..öyle ya ben turksportal aslanı değilim mesela :)
malum bizim kanımızda KARTALLIK var ;;)
genede karar maça giden arkadaşlarındır..
comandante
03.Eylül.2006, 23:04
bana her şekilde uyar...
DEDE nin dediği gibi olması benim için bir sorun tekil etmez ama bence TURKSPORTALLI ASLANLAR sadece gs maçlarında kullanılır ama çok daha ilgi çekici ve daha hoş olur diye düşünüyorum...
mahoo
03.Eylül.2006, 23:15
abi sanırım bnde gelmek istiorm:D ama tek gidemem oraya daha önceden hiç gitmedim:S
Eray Dengiz
03.Eylül.2006, 23:49
Benim içinde farketmez.. Arkadaşlar ok diyorsa, Kırmızı üstüne Beyaz yazıyla, Turksportal Ailesi yazarız
Burak Duran
03.Eylül.2006, 23:52
hayır!! :D turksportal lı aslanlar olsun!!
erkut abi çık aradan :)
TaşkınMahmut
04.Eylül.2006, 00:08
,
Şimdiden maça ısınalım, hava girelim :D
Grupta atılan gol sayısıyla yenilen gol sayısı aynı değil :D Diğer Golleri kim yemiş :D
Eray Dengiz
04.Eylül.2006, 00:11
Arkadaşlar pankart işini konuştum msn konuşmalarını yolluyorum..
øņĽŷ ме ● έгмооп ● turksportal.net:
merhaba
müsaitmisin?
cigA :
evet abi müsaitim
cigA :
sen nerde oturuyodun ya?
ben etilerdeyim
yakınmıyız?
cigA :
yok ben KARŞI dayım
cigA :
erenköyde
a doğru ya
yaw konuşabildin mi?
cigA :
konuştum evet
neymiş hocam koşullar?
cigA :
bizim digital pankartları yapan bi abi var
cigA :
o benden çok daha iyi bilir
hmm peki bu abiyi
nerede bulabiliriz
cigA :
oda dediki hallederiz çocukların istediği gibi güzel bişey yaparız dedi ama birazda alkollüydü oyüzden fazla bi detaya girmedi yani nekadara olur ne olur diye
cigA :
ben bi şekilde sizi irtibata geçiricem
cigA :
onunla konuşur halledersiniz
cigA :
senin yaş kaçtı?
hmm anladım.. ok ya fiyat önemli değil 15 kişiden çıkacak fiyat.. benim yaş 19
cigA :
tamam ben yarın arayıp sorucam ona nasıl irtibata geçebilirsiniz diye... o bi yolunu söyler belki msn belki tel belki yüz yüze bilemiyorum şimdi.
cigA :
onun çok samimi tanıdığı biyer var ordan ucuza yaptırıyo
cigA :
arada sizinkinide halleder
ok hocam çok sağolasın.. bu abinin yeri hangi tarafta?
yani ulaşım zor olur mu
cigA :
valla anadolu yakasında oturuyo ama iş gereği genelde avrupa da oluyo
hmm anladım
ok o zaman telefon veya msn artık konuşuruz.. çok teşekkür ediyorum yine irtibatta olalım
cigA :
yada eniyisi sen onunla telde konuşurken dersin abi sen en güzel nasıl olacaksa yap. bizim ilk pankartımız çok güzel olsun istiyoruz bize yardımcı olursan seviniriz fln dersen o kendi kafasına göre tabii sizin turksportal yazısı fln olan güzel bişey yapar
ok o da uyar çok iyi olur
cigA :
bence en iyisi öyle yapın...
tamam onu artık hem siteyle hem abiyle konuşuruz
bu arada tarık eğer bi sorun çıkmaz gelirse
birlikte olacağız dimi
kapalıda?
pankart işi biz zor asabiliriz
ilk defa pankart yaptıroyurz
cigA :
bide ultrAslan logosu koyalım mı abi diye sor. çünkü bazen logo yok diye tribünde sorun çıkartıyolar astırmıyolar fln...
cigA :
abi biz o gün servis kaldırıcaz
cigA :
eğer sizde kalabalıksanız bi servis kaldırın
cigA :
biz ogün kapalı altta olucaz
cigA :
çok büyük bi koreografi hazırladık o maç için
cigA :
tüm kaplı altı kaplayacak
cigA :
onun için erkenden girip organize edicez içerde insanları
cigA :
pankartları sokucaz kartonları dağıtıcaz vs...
cigA :
sizinde yardımınız dokunabilir o gün bize çünkü çok iş olacak
cigA :
pankartınızıda asarız
hmm anladım.. haklısın servis işi olabilir 15 kişiyiz ama herkes çok dağınık yerlerde.. bizde heralde kapalıda
oluruz.. bizde 4-5 kişi önceden geliriz
pankart işi sizinle sokalım içeriye sorun çıkabilir
dediğin gibi
uA logosu koyarız sorun değil
cigA :
valla servis kaldırmazsanız hem daha pahalıya gelir hemde dönüşte çile çekersiniz ama siz bilirsiniz tabii
cigA :
yarın konuşuruz tekrar sizin pankart için
cigA :
buarada bizim site www.karsi-ua.com burdan takip edebilirsiniz organizasyonları fln
ok hocam herşey için çok sağol.. zaten görüşecez.. staddada görüşürüz.. yeniden çok sağol.. organizasyonu takip edeceğim
cigA :
tamam kardeş nedemek lafımı olur
cigA :
hadi eyvallah
eywallah
beyler bir konuda çok haklı.. bu servis işini halledebilirmiyiz? yani şöyle 100-150 milyon versek kişi başına 10 milyon düşüyor. gidiş-dönüş çok rahat ederiz.. ne dersiniz?
comandante
04.Eylül.2006, 00:11
Grupta atılan gol sayısıyla yenilen gol sayısı aynı değil :D Diğer Golleri kim yemiş :D
iyi tespit=)diğer gruplardaki takımlara tıldı o goller=)mahoo nerde oturuyorsun sen?
Eray Dengiz
04.Eylül.2006, 00:16
beyler pankart işi tamam gibi.. konuşamlardan anlaşılacağı gibi yarın size fiyat bildirceğim.. ne yazılması gerketiğini renkler fln söylerim adam yapar bize getirir.. servis olayını bir daha düşünün hatta bir kişinin hesabını yaptım..
bilet ortalama fiyat, 20 YTL
servis ortalama fiyat, 15 YTL
pankart ortalama fiyat, 10 YTL
45 - 50 YTL extra fiyatlara vereceğiz.. (bilet extra değilde,) servis olayı gerçekten çok iyi olur. Yücel hariç stada yakın olan var mı?
Burak Duran
04.Eylül.2006, 00:17
olay süper ben tahmini 5:30 gibi stadta olurum hızlıoğlu ve görkemyılmaz la eray sende erken gel hatta gelebilen herkes gelsin yardım edelim karaografiye :D
servis bana uyarda kişi başı 15 çok değil mi be :D
gorkemyilmazkarasu
04.Eylül.2006, 00:17
peki servis nerden alıcak nereye bırakıcak?bence o iş karışır bayağı...
Eray Dengiz
04.Eylül.2006, 00:19
peki servis nerden alıcak nereye bırakıcak?bence o iş karışır bayağı...
Bilmiyorum haklısın zor olur ama dönüş işini dönüşüyorum ben oradan taksi hatta gitmez.. Diğer imkanlar ne olacak? Otobüs dönmezse benim işim zor olur..
Burak Duran
04.Eylül.2006, 00:20
otobüs kesin döner
gorkemyilmazkarasu
04.Eylül.2006, 00:20
otobüs dönüşü mecburen yapmak zorundalar olmazsa kimse dönemez...olimpiyatta oynadığımız sezonki gibi olur kesin...sen o zaman nası dönüyodun?
Eray Dengiz
04.Eylül.2006, 00:21
otobüs dönüşü mecburen yapmak zorundalar olmazsa kimse dönemez...olimpiyatta oynadığımız sezonki gibi olur kesin...sen o zaman nası dönüyodun?
biz arabayla gitmiştik.. bir kere gittim zaten ben.. otobüs dönüş yapar diyorsa ok o zaman.. otobüsle gideriz.. biraz erken gideriz.. uA ile birlikte stadda yardım ederiz :D
gorkemyilmazkarasu
04.Eylül.2006, 00:23
ama şöyle bişey var sen etilerde oturuyosun etilere otobüs yapmaz adamlar belli başlı yerlere yapıyolar işte aksaray,bakırköy,taksim,şişli gibi...sen nerde inersin öyle bi durumda?
Eray Dengiz
04.Eylül.2006, 00:24
ama şöyle bişey var sen etilerde oturuyosun etilere otobüs yapmaz adamlar belli başlı yerlere yapıyolar işte aksaray,bakırköy,taksim,şişli gibi...sen nerde inersin öyle bi durumda?
Ben burada ASY yaparım.. Çok yakın 10 dk ASY'deyim.. Oradan biner direk olimpiyattayım.. Oradanda aynen ASY gelirim oradan taksiye biner eve gelirim.. Otobüs olduktan sorna sorun yok..
biz zaten istanbula 16:30 da geleceğimiz için stada mecbur erken gidicez :) Ultraslanlılarla oyalanırız işte :)
comandante
04.Eylül.2006, 00:25
eray muhabbet güzel olmuş ya...logo işini yapmak gerekir aslında.erken gidecek grup arasında olabilirim ben.telefonumu gelecek herkese yollarım öyle haberleşiriz içerde toplanırız...
hayır!! :D turksportal lı aslanlar olsun!!
erkut abi çık aradan :)
Ben kartalım kardeşim başarı dilemiyim mi Galatasaray'a :D:D Ne aslanı.. :)
şaka bi yana benimki sadece bir görüş..hani mevlevi bir felsefede olduğumuz görünsün diye dediydim.. ;;)
genede karar sizin..(olsun olsun Turksportal Ailesi olsun :D)
Eray Dengiz
04.Eylül.2006, 00:26
eray muhabbet güzel olmuş ya...logo işini yapmak gerekir aslında.erken gidecek grup arasında olabilirim ben.telefonumu gelecek herkese yollarım öyle haberleşiriz içerde toplanırız...
Ok Yücel sen erkenden girersin.. Stada gelen seni arar sen kapıdan alır uA'nın yanına götürrüsün.. Ben saat 2-3 gibi evden çıkarım erkenden geleleim stadı çünkü pankartı asmamız lazım..
gorkemyilmazkarasu
04.Eylül.2006, 00:28
pankartı bizim oturucağımız bi yere asarsak güzel olur dikkat edersiniz asarken :D arada çekerlerse bizde çıkarız :D
Burak Duran
04.Eylül.2006, 00:30
valla 5:30 stadtayız görkem bi ara özelden teli yollarsın inice araşırız gaza geldim :D
Eray Dengiz
04.Eylül.2006, 00:30
pankartı bizim oturucağımız bi yere asarsak güzel olur dikkat edersiniz asarken :D arada çekerlerse bizde çıkarız :D
:D:D tamam ya zaten uA'nın yanında oturacaz.. böylece ne boğaz kalacak bizde ne ses :D neyse.. pankart işi yarın belli olur ondan sonra yine toplanmak lazım.. şu biletler açıklansa ya..
Jesus_FB
04.Eylül.2006, 00:31
aslan olmasın kardeşim ben aslanmıyım ki turksportal aslana bşarılar diler yazsın işte :)
aslan olmasın kardeşim ben aslanmıyım ki turksportal aslana bşarılar diler yazsın işte :)
aa olurmu hiç o akşam sende aslan olacaksın :D
Eray Dengiz
04.Eylül.2006, 00:34
kısa bir şey yazmalıyız.. pankart'a galatasaray logosu ve uA logosu bunun yanında adres ve yazı gelecek.. o kadar uzun yazı nereye sığacak yaw? :D alt tarafı pankart kalsın işte köşeye bir yere asarız.. :D
bu arada benim bi korkum var ama.. umarım kimse bizi yalnız bırakmaz.. (Tarık belli değil o bırakabilir :D)
Jesus_FB
04.Eylül.2006, 00:35
aa olurmu hiç o akşam sende aslan olacaksın :D
olmam ben aslan maslan ben turksportalım kardeşim :D
olmam ben aslan maslan ben turksportalım kardeşim :D
:D tamam sen turksportal ol o zaman biz aslan oluruz :D:D:D
Jesus_FB
04.Eylül.2006, 00:38
iyi ben nasılsa sizi kadıköyde de görücem :D:D ordada aslan olursunuz :D:D
Eray Dengiz
04.Eylül.2006, 00:40
Şişli, Taksim, M.Köy taraflarına gidecek var mı? Ya da oradan gelecek? :D
M.Scofield
04.Eylül.2006, 00:49
Şişli, Taksim, M.Köy taraflarına gidecek var mı? Ya da oradan gelecek? :D
ben ikitellide çalışıyom ordan stada geçcem hemen ben sizi nerden bulcam hee bide dönüş önemli ben hiç tek başıma gelemdim otogar esenelr bayrampaşa tarafına gelecekelr varmı beraber döneriz
SefaReis66
04.Eylül.2006, 00:54
ben ikitellide çalışıyom ordan stada geçcem hemen ben sizi nerden bulcam hee bide dönüş önemli ben hiç tek başıma gelemdim otogar esenelr bayrampaşa tarafına gelecekelr varmı beraber döneriz
ben şirinevlere gelicem dönüşte beraber döneriz ..
beyler metro olcak mı o saatte heralde olmaz otobüsler de bazı belli noktalara gidiyolar yine taksiye binicez heralde bu dönüş işi hem pahalıya patlıycak hem de zor durumda kalıcaz ..
en iyisi hepimizi evlere bırakan bi servis tutalım :n:
Eray Dengiz
04.Eylül.2006, 00:55
stadın önünde Yücel (comandate) bize yer ayarlayacak.. herkesde birbirinin telefonu olacak haberleşecez.
gidiş kolay, dönüş zor.. hayırlısı
Ben,Hurmet,Görkem esenler e gidicez...
M.Scofield
04.Eylül.2006, 00:57
metrolar 12,30 kadar var valla dönüşte bişeyler ayarlamak lazım yanlız kalmayalım
Eray Dengiz
04.Eylül.2006, 00:58
metrolar 12,30 kadar var valla dönüşte bişeyler ayarlamak lazım yanlız kalmayalım
haklısın.. dönüş işi çok sakat.. ahh ah yönetim ne hale soktun bizi..!! metro veya taksiyle ortak buluşma noktasına gitmeliyiz.. taksime gitsek bile raızyım :D
M.Scofield
04.Eylül.2006, 00:59
alisamiyinde olmuş olsa çok rahat olurdu
taksimden bayrampaşa çok zor olur
en iyisi hep beraber biryerde çadır kuralım :D :D
gorkemyilmazkarasu
04.Eylül.2006, 01:18
ben gaziosmanpaşada oturuyorum...dönüşü anlatıyım size içiniz rahat etsin...stadın hemen ordan otobüslere binicez yenibosna metro veya şirinevler metroda inicez metroyla esenlere burakla iboyu bırakırız bende kartaltepe durağında inicem sanırım veya bayrampaşa maltepe durağında emre1905 sen nerde oturuyosun?
erayda şirinevlerden topkapı vapar minübüsle..ordan m.köy..m.köyden sona yürüsüende etilere varırsın :)
SefaReis66
04.Eylül.2006, 01:26
stadın hemen ordan otobüslere binicez yenibosna metro veya şirinevler metroda inicez
benim bi sorunum kalmadı :n::n:
gorkemyilmazkarasu
04.Eylül.2006, 01:29
eray şişliyede otobüs var öylede gidebilirsin dönüşte rahat olur merak etmeyin yani zaten hızlı geliyo otobüsler metroyada yetişiriz...
edit... emesajı siler misiniz...
Turksportal ailesiiiiii :D:D:D
Turksportal ailesiiiiii :D:D:D
tamam aileyiz bişey demedik te biz bu ailenin aslanlarıyız abii :D:D:D
Aydin
04.Eylül.2006, 02:35
arkadaşlar "Turksportallı Aslanlar" ın Turksportallı kısmı birleşik yazılır kesme işareti kullanılmaz.
arkadaşlar "Turksportallı Aslanlar" ın Turksportallı kısmı birleşik yazılır kesme işareti kullanılmaz.
ok bilgi iin saol :)
mahoo
04.Eylül.2006, 13:28
iyi tespit=)diğer gruplardaki takımlara tıldı o goller=)mahoo nerde oturuyorsun sen?
ben mi bağlarbaşı üsküdar...bulusulup gidilcekse hertarafa gelebilrm
Eray Dengiz
04.Eylül.2006, 13:52
ben m.köye veya şişliye dönebilirsem kesin olarak benim bir sorunum yok. gidiş zaten halledilir ama dönüşten şüpheliyim..
Burak Duran
04.Eylül.2006, 14:58
ya dönüşte otobüs olacak adamlar bizi stadta bırakmayacak herhalde tıklım tıkış olcak ama kesinlikle olcak
Eray Dengiz
04.Eylül.2006, 15:03
Burak dediğin inşallah doğrudur.. Çünkü hani yakın bir yer olsa anlarım.. Gece saat 1'de orada bizim güvenliğimizi kim sağlayacak.. Milletten duyuyorum 2 sene öncesine kadar otobüs gidiyormuş ama geri dönmüyormuş millet sabah eve dönüyomuş otostopla fln..
Bilmiyorum bugun saat 3'de Özhan başkanın açıklamaları var onu dinleyeceğim umarım dönüş olur ve bir sorun çıkmaz..
TaşkınMahmut
04.Eylül.2006, 15:12
Ben ve Sefa Aksaraydan otobüse binecez.Sefa sen işten erken gelme ihtimalin varmı? Ben patrondan izin istiyecem ama adam fenerli :D
gorkemyilmazkarasu
04.Eylül.2006, 16:11
adnan polat açıklama yaptı az önce ntvde kapalı şampiyonlar ligi maçlarında 30 ytl miş...
Eray Dengiz
04.Eylül.2006, 16:20
Evet Görkemin dediği gibi 30 YTL kapalı tribün.. Otobüs seferlerinden hiç bahsetmediler.. Ama bu sene ŞL'den acayip para kazanacağımıza inanıyorum.. Sonunda yönetim doğru yöntemi buldu.. Neyse otboüs konusunda bir şey demediler ilginç.. Biletler yarın satışa çıkıyor
barahir
04.Eylül.2006, 16:21
kombineler 30-120 milyon muş 3 maç için yerine göre
Eray Dengiz
04.Eylül.2006, 16:30
Beyler pankart olayını konuştum.. İlk sayfada gösterdiğim gibi yapılırsa 75 USD yani 110 YTL civarına geliyor.. Fiyat çok uygun! Evet arkadaşlar.. Ne diyorsunuz?
zaten bizde 20-35 arası olarka tahmin ediyorduk. 30 YTL oldu.
Eray Dengiz
04.Eylül.2006, 16:32
Beyler ulaşımı hallettim..
Yarından itibaren herkes biletixden veya samiyenin önünde KAPALI ALT ksımına bilet alıyor.. Fiyatlar 30 YTL
Bilgilerinize..
TaşkınMahmut
04.Eylül.2006, 17:37
ben 3 maça kombine alıyorum.
Eray Dengiz
04.Eylül.2006, 17:42
Beyler bilet alanlar fotoğraf çekip gönderirse sevinirim en azından belli olur kim geliyor diye :D
Beyler bilet alanlar fotoğraf çekip gönderirse sevinirim en azından belli olur kim geliyor diye :D
:D:D garanti olsun iş diyosun yani :D bennim bileti izmirden Burak(hurmet) alacak o çeker ikmmizin bilet fotosunu :)
Burak Duran
04.Eylül.2006, 18:03
ya şu dönüş olayında bi otobüs bulur geliriz ya mutlaka kalkar ordan kalkmaz ise birbirine yakın yere gidecek 4 kişi taksiyle gider ben ekibimi kuruyorum... hzlıoğlu-emre1905-görkemyılmazkarasu ve ben biz 4lü olraka taksiye atlar esenlere gideriz ama tahminimce otobüs olacak... pankart olayına katılıma bağlı derim 115ytl herkes para verirse olur yoksa çok pahalı daha mustafa ve tolga dan ses yok
Eray Dengiz
04.Eylül.2006, 18:37
Mustafa ve Tolga belirsiz dediğin gibi.. Pankart olayında 10 kişi para verirse 10 milyonda yaptırırz.. Taksi olayını siz halledersiniz.. Esenlere 80 milyon tutsa kişi başı 20 milyon yapar.. Benim ulaşım sorunum çözüldü.. Direk stad, staddan eve.. :D
Burak Duran
04.Eylül.2006, 18:40
stadtan ev nasıl oluyo olm :D
Eray Dengiz
04.Eylül.2006, 18:52
stadtan ev nasıl oluyo olm :D
olur olur :D ben bulurum çözüm yolu (3)
Burak Duran
04.Eylül.2006, 18:53
o stadtan ev yolu esenlerdende geçse :D
evet arkadaşlar maç için servis ayarlayalım diyoruz ama kimseden ses çoıkmıyo pankart diyoruz yine herkes sus pus gelcek arkadaşlar yorum yapın ona göre karar verelim ne yapacağımıza
Eray Dengiz
04.Eylül.2006, 19:06
beyler diyoruz ki.. herkes ortak bir bölge belirlersin.. evine yakın olanları servis olarak bırakırız.. böylece gidiş-dönüş rezilliği yaşamayız.. pankartı iptal edelim çünkü kimseden ses çıkmayacak.. sonuçta oraya birlikte olmak ve maç izlemek için gidiyoruz..
Burak Duran
04.Eylül.2006, 19:09
valla hep dedim benim ordan dönüşüm garanti olamayacaksa sokakta rezillik çekeceksem benim geliş yatar... en azından dönüş için servis ayarlayalım ya bi 10 ytl verin yani
Eray Dengiz
04.Eylül.2006, 19:13
10 kişi 10-15 milyon verse dönüşte kimse sorun yaşamadan evlerine en yakın noktalarda bırakılır.. en azından allahın dağında duracağına evine yakın bir bölgede durursunuz..
comandante
04.Eylül.2006, 19:15
herşeye varım millet servis diyorsanız ben ayarlarım servisi.pnkart olayına da okey ama kimse kesin değil daha.biletler çıktı mı yoksa sadce fiyatı mı açıklandı?
TaşkınMahmut
04.Eylül.2006, 19:22
hiç biriniz maça gitmedimi (Liv-Milan) O Maçta ne yapılıcaksa o yapılacak.Ne servisi allah aşkına gidiş-geliş bedavaki.Otobüsler var Topkapıda bırakıyor
Eray Dengiz
04.Eylül.2006, 19:23
herşeye varım millet servis diyorsanız ben ayarlarım servisi.pnkart olayına da okey ama kimse kesin değil daha.biletler çıktı mı yoksa sadce fiyatı mı açıklandı?
pankart olayında vazgeçelim bu böyle olmaz.. biletler yarın satışa çıkıyor herkes KAPALI ALT tarafına alıyor.. 30 YTL
Yücel servis olayı sana kaldı.. Çünkü bir tek dönüş için kullanacağız.. Servis biz maçtan çıktıktan sonra bizi stadın önünde beklemeli.. Birde bizim buradan getirirsek para isteyebilir.. Onun için stada yakın yerden ayarlarsak çok daha iyi olur
hiç biriniz maça gitmedimi (Liv-Milan) O Maçta ne yapılıcaksa o yapılacak.Ne servisi allah aşkına gidiş-geliş bedavaki.Otobüsler var Topkapıda bırakıyor
Otobüsler kesin mi? Kimse bahsetmiyor otobüslerle ilgili..
Burak Duran
04.Eylül.2006, 19:24
taşkın kesin mi o servis işi beleş te 70bin kişi,ye 700 otobüs biraz zor be :D ayrıca esenlere falan nasıl gidilirki topkapıdan... pankart olayı bence yapılsın tabi herkes para vercekse
comandante
04.Eylül.2006, 19:25
benim ayarlaıcağım adam yenibosna tarfından zaten o da pek yakın sayılmaz.fiyatı konuşim.bi de ortak 1 veya 2 nokta belirleyin beyler.tamam sadece gidişe.bi de adamı ikna etmek lazım o saatte çünkü çalışıyo erkenci...
SefaReis66
04.Eylül.2006, 19:27
Ben ve Sefa Aksaraydan otobüse binecez.Sefa sen işten erken gelme ihtimalin varmı?
ben zaten saat 5 te çıkıyorum uygunsa 5 te gideriz uygun olmazsa erken çıkarım o kolay yani ..
evet beyler pankart yapmayalım bence de sonuçta maçı izleyip tanışmak için geliyoruz, servis yaparsanız ben varım bana uyar yani ..
mahoo
04.Eylül.2006, 19:29
beraber olunucaksa maç bitmeden 5 dakka önce çıkılırsa otobüste yeri hallolur...
comandante
04.Eylül.2006, 19:30
eğer otobüs işi kesin diyrsanız servis yapılmaz.ama orda ortada kalmak da var beyler...benim için hiç sorun yok o konuda çok yakın evim.ama size sorun olur beyler...
bana servis olayıda pankart olayı da uyar beyler. Ama otobüs olmayacağını düşünmek bana saçma geliyor. orada binlerce insan KESİNNLİKLE mağdur edilemez. Bence %100 gidiş ve dönüşte servisler olacaktır...
TaşkınMahmut
04.Eylül.2006, 19:32
Napalım bizde Galatasaray futbolcu otobüsüne bineriz :D
Eray Dengiz
04.Eylül.2006, 19:33
:D benim sorunum yok sizleri düşünüyorum ben bir şekilde hallettim..
comandante
04.Eylül.2006, 19:34
ya otobüs tabii ki olur..esenlere direkt olur mu peki?ben pek anlamam da o işlerden...
:D benim sorunum yok sizleri düşünüyorum ben bir şekilde hallettim..
söyle hele nasıl hallettin eray=)
Burak Duran
04.Eylül.2006, 19:36
valla otobüs olayını bi şekilde sizlerin öğrenmesi lazım biz ta burdan gelcez kalmayalım ortada orda valla kalırsam taksi paralarını sizden toplarım ona göre
mahoo
04.Eylül.2006, 19:39
bence 3 maçta 200 bin taraftar beklentisi varsa yönetimin otobüsleri de hazırlamış olmaları gerekir... ama tabi emin olmak gerek yine de..:D
Maçlarımızda 2005 yılındaki Milan-Liverpool finalindeki düzenlemelerin aynısı geçerli olacaktır.
liverpool-milan maçına giden arkadaşlar varsa bilir maçtan sonra servis olup olmadığını aynı uygulama varmış...
comandante
04.Eylül.2006, 19:40
yönetimin ne zaman beklentilerine göre haraket ettiği görülmüş ki mahoo?
bakın korsan taksi de ayarlayabilirim esenlere...
Eray Dengiz
04.Eylül.2006, 19:42
ya otobüs tabii ki olur..esenlere direkt olur mu peki?ben pek anlamam da o işlerden...
söyle hele nasıl hallettin eray=)
uA karşı sağolsun zar zor servislerinde yer ayırdı..
Burak Duran
04.Eylül.2006, 19:42
valla yücel ayarla ucuza bişey ama en geç yarın haber ver herhalde ona ben hızlıoğlu emre ve görkem bincez şöyle 4mü kişi başı 10 falan versek 40 ytl ye bağlansın işte :D
mahoo
04.Eylül.2006, 19:43
TOPBAŞ: ''ATATÜRK OLİMPİYAT STADI'NIN ULAŞIM SORUNU ARTIK YOK''-
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, görüşmenin nedeni olarak Atatürk Olimpiyat Stadı'nın son durumunu taraftarlara tanıtmak olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:
''Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi'nde grupta İstanbul'da oynayacağı 3 maçla ilgili, birlikte çalışmalarımızı yürütmek üzere bir dizi program yapmak için görüş alışverişinde bulunduk. Galatasarayımıza ve bizi yurt dışında temsil eden takımlara başarılar diliyoruz. Kopenhag'daki UEFA Kupası finalini o zaman yeni hapisten çıkmış olan Başbakanımızla birlikte izlemiş ve kupayı alırken gururlanmıştık. Yeni başarıları karşılama arzusu içindeyiz. Galatasaray'ın Atatürk Olimpiyat Stadı tercihi de bizi mutlu etti. Şu anda oranın ulaşım itibariyle her türlü problemini çözdük. Yerinde de basınımız vasıtasıyla halkımıza tanıtmak, hatırlatmak istiyoruz. Buraya gelmenin güç olmadığını, saatlerce trafiğin kilitlenmeyeceğini göstermek istiyoruz. Her bir maç, Şampiyonlar Ligi finali organizasyonuyla aynı şekilde gerçekleştirilecek. Galatasaray'a başarılar diliyorum. Atatürk Olimpiyat Stadı'nın büyük destanların yazıldığı yer olmasını ümit ediyoruz.'
pek iç açıcı değil ama...:D
comandante
04.Eylül.2006, 19:44
servis işi için 8-9 olmalısınız ki uv-cuza gelsin.4 kişiyseniz korsan taksi ayarlıyim daha çabuk ve ucuz olur..50yi geçeceğini de sanmıyorum zaten...bi konuşim bu akşam...
Burak Duran
04.Eylül.2006, 19:48
konuş 4-5 kişi doluşuruz taksiye.. herkes kendi yolunu buluyo bizde böyle yapalım msnden haber et :D
comandante
04.Eylül.2006, 19:52
5 kişi almayabilir.esenlere giden 4 kişi atlarsınız.ben akşam bi konuşur msnden de burdan da haber ederim...
Burak Duran
04.Eylül.2006, 19:53
tamamdır birimiz açıkta kalcak görkem galiba aksaraydaydı o taşkına takılır ben emre hızlıoğlu ve yeğeni eğer yeğen gelmezse bi kişi daha alırız
ama şu otobüs işinide öğrenin eğer topkapıya gidiyolarsa topkapıda metro yada esenlere ulaşım var mı
taksi olayından önce şu otobüsleri öğrenelim