PDA

View Full Version : İlk Derbimiz : Galatasaray ● Beşiktaş (Turksportallı Aslanlar)

Eray Dengiz
13.Eylül.2006, 22:54
http://img70.imageshack.us/img70/7964/fdgdfgfp6.gif

Turksportallı Aslanlar olarak ilk maçımıza (Bordeaux) 7 kişi gittik. Çok eğlendik, resimler çektik, videolar çektik, gol kaçırdığımızda üzüldük, kol kola, yan yana Galatasaray diye bağırdık..

4 gün sonra Galatasarayımızın ezeli rakibi olan Beşiktaş ile Ali Sami Yen stadyumunda karşı karşıya gelecektir. Turksportallı Aslanlar olarak takımımızı yalnız bırakmayacak ve sonuna kadar ne olursa olsun arkasında olup, destek vereceğiz..

- Turksportallı Aslanlar olarak ilk maçımız - (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=19459)

- Maça gelecek arkadaşlar en geç 20:00 gibi Galatasaray Mega Store'un önünde olacaklardır. Erkenden lütfen maça girmeyiniz. Gecikecek olan arkadaşlar telefonla diğer arkadaşlara bildirsinler.

- Maçı eski açıktan izleyeceğiz. Lütfen bilet alırken buna dikkat ediniz..

- Maça gelecek arkadaşlar birbirleri ile haberleşecek şekilde organize olurlarsa seviniriz..

- Maçın biletleri 14 Eylül Perşembe günü, saat 10.00'dan itibaren tüm Biletix noktalarında satışa çıkacaktır. Eski açık tribününün fiyatı 10 YTL'dir (10 Milyon) Ayrıntılı bilgi için, www.biletix.com.tr

- Maça Katılacak Olan Arkadaşlar -

ermoon - eray
comandante - yücel
merty1905 - mert
TaşkınMahmut - taşkın
gorkemyilmazkarasu - görkem
emre1905 - emre
emre1905'in arkadaşı

M.Scofield
13.Eylül.2006, 23:09
ben yine açıktan alıcam yarin biletimi mecburen açık

comandante
13.Eylül.2006, 23:09
oraya comandante-yücel ve merty1905-mert i de eklersen=)

çok büyük ihtimal ordayız...

Eray Dengiz
13.Eylül.2006, 23:13
ok.. tüm Galatasaraylıları bekliyoruz.. Kapalı o gece kopacak :D

Ekledim yücel.. Kapalı alt alıyoruz unutma..

M.Scofield
13.Eylül.2006, 23:15
kapalı alta herkz oturarak maç izliyor orda pek bi hava yok o yüzden açıktan gidiyorum ben

LaKe
13.Eylül.2006, 23:24
Gidin abi :D Bende biraz büyüyüm gelmeye başlıycam :D :D

Eray Dengiz
13.Eylül.2006, 23:25
kapalı alta herkz oturarak maç izliyor orda pek bi hava yok o yüzden açıktan gidiyorum ben

kapalının hiç sustuğunu duymadım ben :)

TaşkınMahmut
13.Eylül.2006, 23:36
Kapalı susarmı ultrAslan tribünü ora.Ekle Eray cım.Bu maçtada delireyim :D

Numaralıyla karıştırıyorsun ;;)

M.Scofield
13.Eylül.2006, 23:40

Numaralıyla karıştırıyorsun ;;)
kapalı alttan bahsediyom orda ben hiç bağiran görmedim bügüne kadar bağiran tabikki olıuyor ama bi grub yok orda

Eray Dengiz
13.Eylül.2006, 23:45
kapalı alttan bahsediyom orda ben hiç bağiran görmedim bügüne kadar bağiran tabikki olıuyor ama bi grub yok orda

Kapalı altta, uA Karşı ve Sultans duruyor.. üstte ise BH ile uA duruyor.. Altta, üstte susmaz :)

ooo benim adamım geldi.. tamam maç acayip zevkli.. kapalı alt almayı unutma he :D

TaşkınMahmut
13.Eylül.2006, 23:51
tamamdır. Bu maçtada kopacam.İnşallah yine almazlar çakmağı :p

M.Scofield
13.Eylül.2006, 23:54
bu sefer rekor kırılmalı en 10 kişi gidilmeli ben bu haftada açıktayım ondan sonraki haftalar sizlerle olacağim

Eray Dengiz
13.Eylül.2006, 23:58
Beyler bu sefer pankart işini yaptıralım.. Bu maçta olmadı diğer maça kesin yaptırıyoruz.. Bu sefer fazla olursak pankartı yaptıralım.. 105 milyon.. 10 - 15 kişi olursak kişi başına 6-7 YTL düşüyor..

LaKe
14.Eylül.2006, 00:00
bu sefer rekor kırılmalı en 10 kişi gidilmeli ben bu haftada açıktayım ondan sonraki haftalar sizlerle olacağim

Abi niye açıktan alıyosunki. Git Turksportal'lı Aslanlarla :)

M.Scofield
14.Eylül.2006, 00:01
ben sizle olmıcağim halde para vermek istiyorum

Abi niye açıktan alıyosunki. Git Turksportal'lı Aslanlarla :)
sakardan ark. geliyor onun isteği üzerine yoksa niye gitmiyim kapalıdan

Eray Dengiz
14.Eylül.2006, 00:03
Pazar gününe yetiştirebilirmiyiz bilmiyorum.. Bu arada biletler yarın çıkıyor arkadaşlar.. Beşiktaş maçı, Olimpiyat değil onun için elinizi çabuk tutun.. Kapalı bitebilir..

TaşkınMahmut
14.Eylül.2006, 00:04
30 ytl bişey değilde bence bu takıma zınnık vermemek lazım :mad: Sırf GALATASARAY forması giydikleri için o adamları seyretmeye gidiyorum.

Eray Dengiz
14.Eylül.2006, 00:07
30 ytl bişey değilde bence bu takıma zınnık vermemek lazım :mad: Sırf GALATASARAY forması giydikleri için o adamları seyretmeye gidiyorum.

Boşver Taşkın.. Biz renklere aşığız.. Kırmızıya, Sarıya aşığız.. Yönetimmiş, futbolcuymuş bunlardan değerli olan gerçekten Galatasaraylı olanların ismi kalır.. gerisi hikaye.. Biz gerekeni yapalım takımımıza desteğimizi verelimde..

TaşkınMahmut
14.Eylül.2006, 00:12
az önce annemle konuştumda benim iş açığa kalacak galiba.Daha kesin değil ama Açık ta alabilirim :(

M.Scofield
14.Eylül.2006, 00:19
az önce annemle konuştumda benim iş açığa kalacak galiba.Daha kesin değil ama Açık ta alabilirim :(
ben açıktayım eray sende açığa gel:D

Eray Dengiz
14.Eylül.2006, 00:19

Niye açık be? yapma.. Açıktan göremiyorum ben :D

M.Scofield
14.Eylül.2006, 00:21
Niye açık be? yapma.. Açıktan göremiyorum ben :D
bende göremiyom ama zaten maç en kadar izliyoz sende açığa gel en iyisi

Eray Dengiz
14.Eylül.2006, 00:22
bir tek ben değilim.. ben tek olsam okey ama yücel var.. artık bir kaç arkadaşlım daha gelebilir.. onlar açık istemiyor.

gorkemyilmazkarasu
14.Eylül.2006, 00:23
aah ah benimde işim olmasaydı bu hafta sonu bende gelirdim kesin :( ama bakalım ayarlayabilirsem gelebilirim kesin cevabımı belirtirim size 1-2 gün içinde

M.Scofield
14.Eylül.2006, 00:24
bir tek ben değilim.. ben tek olsam okey ama yücel var.. artık bir kaç arkadaşlım daha gelebilir.. onlar açık istemiyor.
taşkın sizle olmazsa sizin grup bozulur

Eray Dengiz
14.Eylül.2006, 00:28
bilemiyorum.. herkes karışık durumda.. topic yarına kadar dursun.. eğer olursa açık veya kapalı bir yer ayarlarız ve ona göre bilet alırız.. lütfen yarın herkes kesin kararını bildirsin.. şimdilik kalsın konu burada uzatmaya gerek yok

M.Scofield
14.Eylül.2006, 00:33
bilemiyorum.. herkes karışık durumda.. topic yarına kadar dursun.. eğer olursa açık veya kapalı bir yer ayarlarız ve ona göre bilet alırız.. lütfen yarın herkes kesin kararını bildirsin.. şimdilik kalsın konu burada uzatmaya gerek yok
benim kesin açık olcak ama biletler bi günde biter çünkü çok ucuz acale etmekte fayda var

TaşkınMahmut
14.Eylül.2006, 00:36
bence açık olsun . Neden derseniz çünkü baya bir mali krize girmiştir çoğu arkadaşımız.Bende Kombine aldım ( ki almaz olaydım.Hayatımın küfürünü ettim.Maça gelen Aslanlar bilir :D ) Yani açığa girebilirim.Ama şu varki paramı helal etmiyorum onlara.

M.Scofield
14.Eylül.2006, 00:39
hangi açık??? yenimi eskimı onuda söyleyim ben yarın sabah bilet alcam belli değilse bile en azında neresi olabilir eskimi yenimi???

TaşkınMahmut
14.Eylül.2006, 00:48
eski açık daha iyi.Hem güzellik olarak hemde yakınlık olarak eski açık yeniden daha iyi.

ibo
14.Eylül.2006, 00:49
ooo bizim aslanlar gene buralarda :) Eray gene topluyorsun abi aslanları biraraya :) Bence istanbuldaki arkadaşlar kaçırmasın turksportallılar maç izlemenin keyfi bambaşka biz olimpiyat ta o kötü futbola rağmen baya eğlendik :) Hele birde Taşkın geliyosa zaten maça KESİN koparsınız :D:D Eray bizim Burağa söyle kesin gelir :n::n::n:

TaşkınMahmut
14.Eylül.2006, 00:51
gelin gelin herkez BJK maçınaaa :D

M.Scofield
14.Eylül.2006, 00:54
evet ya herkez gelsin biz eski açıktayız

not: kişi başına 2 bilet verilcektir ona göre biletlerinizi alın

comandante
14.Eylül.2006, 00:59
evet ya herkez gelsin biz eski açıktayız

not: kişi başına 2 bilet verilcektir ona göre biletlerinizi alın

kişi başına en fazla 2...

eraycım ben kesin demedim duruma bağlı.ama çoook büyük ihtimal gelirim...gelirsem mert de gelir kesin.

kapalı açık hiç farketmez beyler her yerde varım.ama kapalının kuyruğu çok oluyo beee=)

TaşkınMahmut
14.Eylül.2006, 01:05
tamam ya açığa gidelim.Ekonomidende kar sağlarız ;;)

M.Scofield
14.Eylül.2006, 01:06
son olarak eski açıktan biletimi yarın sabah ark. alacak bileti aldıktan sonra ancak buraya gelebilirim yani sizn nerden alcağinizi bilemicem

TaşkınMahmut
14.Eylül.2006, 01:14
tamam ben yarın eski açıktan alıorum bileti.Eray bence sizde açık alın baba.

Ajdarın şarkısı gibi Grup Yapalım Grup :D

gorkemyilmazkarasu
14.Eylül.2006, 01:21
valla eski açığa hiç gitmedim o stadta gitsek süper olur hem maddi kazanç olur bende bataktayım hafiften :D

nart_susruko
14.Eylül.2006, 01:27
Turksportallı Aslanlar yine tribünlerde, hadi bakalım TeK YuMRuK TeK YüReK..

Eray Dengiz
14.Eylül.2006, 12:02
tamam ben yarın eski açıktan alıorum bileti.Eray bence sizde açık alın baba.

Ajdarın şarkısı gibi Grup Yapalım Grup :D

BEYLER HERKES BİLETİNİ ESKİ AÇIKTAN ALSIN İLK SAYFAYIDA DEĞİŞTİRDİM.. HADİ HAYIRLISI BİRAZDAN ALACAĞIM..

Eski açığa gelin hadi.. 10 milyon yaw.. hadi herkesi bekliyoruz.. bilet alanlar haber versin bizlere..

Burak Duran
14.Eylül.2006, 12:55
Ben geliyorum biletimi aldım pazar sabahı biniyorum otobüse beni görkem alır garajdan :D desemde inanmayın başarılar gençler yırtın kendinizi :D

Eray Dengiz
14.Eylül.2006, 13:11
Biletler bitmeye başlamış.. Kapalı bitti sayılır. Bizim gideceğimiz Eski Açık'ta bilet var hala ama her an bitebilir.. Elimizi biraz çabuk tutalım arkadaşlar.. En geç akşama alalım lütfen..

Burak Duran
14.Eylül.2006, 13:15
eski açık 8YTL

comandante
14.Eylül.2006, 13:26
off yaaa ne çabuk bitiyo bu biletler yaaa...3 gibi alabilirim ancak ya umarım bitmez...

Eray Dengiz
14.Eylül.2006, 13:29
Ben internetten alıyorum valla bir daha o kuyruğa girmeyi gözüm almaz.. Zaten 8 YTL eve kargo ile gönderiyorlar 15 YTL.. Eski Açık siparişimi verdim. Yarın bilet elimde..

unutmayın ESKİ AÇIK

LaKe
14.Eylül.2006, 13:43
Yav bu sefer pankart açın ama :D

Eray Dengiz
14.Eylül.2006, 14:03
Pankarttan önce gelebilecekler bi belirlense çok iyi olacak..

ermoon - eray
comandante - yücel
merty1905 - mert
TaşkınMahmut - taşkın
gorkemyilmazkarasu - görkem
emre1905 - emre
emre1905'in arkadaşı

Eğer bir sorun çıkmazsa şuan için 7 kişiyiz.. Arkadaşlar biz Olimpiyat Stadına 7 kişi gittik. Allahın dağına o kadar kişi gittiysek ASY'ne 17 gitmemiz lazım.. Hadi arkadaşlar herkesi bekliyoruz.. Beşiktaş maçı, ilk derbimiz.. Takımımızı yalnız bırakmıyoruz.. Haydi herkesi bekliyoruz..

Gelecek arkadaşlar, ESKİ AÇIK tribününe bilet alırlarsa seviniriz..

comandante
14.Eylül.2006, 14:08
hadi beyler bu kadar mısınız yaa?dağ başına bu kadar lişi gittik ayıp size be...

TaşkınMahmut
14.Eylül.2006, 15:04
eray veya yücel banada bilet alabilirmisiniz?Ben çıkamıyorumda dışarı stadda veririm parasını.Alırsanız çok makbule geçer valla.Yoksa kalmayabilir :(

Eray Dengiz
14.Eylül.2006, 15:08
eray veya yücel banada bilet alabilirmisiniz?Ben çıkamıyorumda dışarı stadda veririm parasını.Alırsanız çok makbule geçer valla.Yoksa kalmayabilir :(

Taşkın ben sana alrıım.. Eve gelecek zaten toplam 30 milyona benimkiyle birlikte.. Sen alma o zaman..

Beyler bilet alanlar Mega Storeda buluşsun..

TaşkınMahmut
14.Eylül.2006, 15:15
eyvallah eray sağolasın.Bizim kadro yine aynı :D Görkemin kuzanide gelirse Burak ve İbrahim gelmemiş oluyor. Onlarda diğer derbilere :D Ayrıca Mert ve Emre de benim deliliğimi ilk defa görmüş olacaklar :D

LaKe
14.Eylül.2006, 16:15
eyvallah eray sağolasın.Bizim kadro yine aynı :D Görkemin kuzanide gelirse Burak ve İbrahim gelmemiş oluyor. Onlarda diğer derbilere :D Ayrıca Mert ve Emre de benim deliliğimi ilk defa görmüş olacaklar :D

Taşkın abi bi videoya alında bizde görelim deliliğini :n: :n: :D

ibo
14.Eylül.2006, 16:42

Turksportallı aslanlar Derbi maçına 2 oyuncusundan yoksun olarak çıkıyor. Burak ve Hızlıoğlu son şampiyonlar ligi maçı bordoaux maçında ki yorgunluklarından dolayı maç kadrosuna alınmadı :D

Eray Dengiz
14.Eylül.2006, 17:41
Biletler bitti. Hayırlı olsun gidemiyoruz

Beyler bi cevap yazın ya.. Yeni açık alt var.. ne yapıyoruz??

Burak Duran
14.Eylül.2006, 17:56
yeni açık alta gideceğinize maça gitmeyin daha iyi :)

Eray Dengiz
14.Eylül.2006, 17:58
yeni açık alta gideceğinize maça gitmeyin daha iyi :)

hayatta gidilmez oraya.. beyler bilmiyorum ama tek şansımız var.. maç günü saat 5-6 gibi stada gidecez.. ben bordo maçında saat 10da mega store'un önündeydim adamın teki geldi böyle diyo, "numaralı, kapalı, açık, alt, üst, gel gelll" yapıyodu.. adam karaborsacı.. yani bilmiyorum ama bu kadar ucuz yaptılar karaborsacılar hepsini aldılar.. ya gidip oraya eski açığı 20-30 milyona alacaz yada evimizde tvden seyredecz.. size kalmış bana her türlü uyar.. bana kalırsa bi deniyelim şansımızı

Burak Duran
14.Eylül.2006, 18:16
evinizde oturun paşa paşa :D

ibo
14.Eylül.2006, 18:27
karaborsacılar toıplamıştır hemen biletleri :mad: Bence kale arkasıda olsa almaya çalışın biletleri derim. Baksanıza taşkın da geliyor zaten :D eğer kalabalık olursanız çok eğlenirsiniz :)

TaşkınMahmut
14.Eylül.2006, 19:36
ee internetten aldım dedin eray :eek:

Eray Dengiz
14.Eylül.2006, 20:29
ee internetten aldım dedin eray :eek:

alıyodum para çekmedi abi gittim para yatırdım geldim bilet yok.. neyse sağlık olsun.. konya maçına artık :(

M.Scofield
14.Eylül.2006, 21:29
ben biletimi aldım nasıl gelmezsiniz offf ya

Eray Dengiz
14.Eylül.2006, 21:32
keyfimizden gelmiyoruz ki.. karaborsa sağolsun 2 saatte tüm biletleri bitirmişler..

M.Scofield
14.Eylül.2006, 21:34
ben 5 tane bilet var 2 kisi kesin gelecek diğeri 3 ark. aldım onlar maçla ilgisi yok sadece zevk için geliyorlar isterseniz ben o 3 bileti size veri,yim beraber gireriz

Krusty
14.Eylül.2006, 21:45
Ya bu maçı kaçırmayın. Karaborsacılardan alın. :)

M.Scofield
14.Eylül.2006, 21:48
ben 5 tane bilet var 2 kisi kesin gelecek diğeri 3 ark. aldım onlar maçla ilgisi yok sadece zevk için geliyorlar isterseniz ben o 3 bileti size veriyim beraber gireriz
haber bekliyorum

TaşkınMahmut
15.Eylül.2006, 01:17
ben alırım gelmezlerse. Eray, yücel, görkem siz ne diyonuz?

gorkemyilmazkarasu
15.Eylül.2006, 01:19
benim hafta sonu işim var maalesef ayarlayamadım :(

Eray Dengiz
15.Eylül.2006, 01:23
Sağlık olsun diyorum.. Bilet bulamadım deyince cemiyette yer ayırttırdık dayımla.. Kusura bakmayın

TaşkınMahmut
15.Eylül.2006, 01:42
o zaman bende yokum.Ev daha iyi

comandante
15.Eylül.2006, 12:38
dün o kadar yol katettim gittim bilet almaya bitmiş off yaaaaa...ben de evdeyim.yeni açık alt kalmış bi tek ordan izliceğime evimde izlerim...

Eray Dengiz
15.Eylül.2006, 12:44
Konuyu mod arkadaşlar sabitten kaldırırlarsa sevinirim.. Artık Konya maçına gideriz..

TaşkınMahmut
15.Eylül.2006, 12:49
ama Konya maçına kesin gidiyoruz ok?

Eray Dengiz
15.Eylül.2006, 12:52
ama Konya maçına kesin gidiyoruz ok?

Biraz erken davranıp bilet alırız... Yine Eski Açığa gideriz.. Bilet elbet kalır, gideriz.. Belki Kapalıya bile gideriz.. Yani ok..

Burak Duran
15.Eylül.2006, 12:55
ben yokum diye olmadı biliyorum :D

yavuuzzzz
15.Eylül.2006, 17:27
istanbullu olsam kesin gelirdim size iyi eğlenceler

nekop
15.Eylül.2006, 17:59
aaa olmadı gençlik sizin alisamiyende ne işiniz var siz olimpiyatın cocuklarısınız sizleri olimpiyat stadındaki maçlara bekleriz :D

M.Scofield
15.Eylül.2006, 21:21
anlaşılan bitek ben gidiyorum aslında hep beraber giderdikte bu konu açıldıktan soran ki gün biletler satışa çıkti yani zamn olmadı ama konya maçına kesin gidiyoruz