PDA

View Full Version : türkler ikiz kulelerden nasıl kurtuldu?

ozzy_casanova
08.Ekim.2006, 03:19
ya çok manyak matrak bi milletiz yaa

çöken ikiz kulelerde çalışanların büyük bir bölümü öldü. Kulelerde çalışan Türklerin büyük bölümüyse hayatta... Basına yansıyan hikâyelere göre Türklerin kurtuluş sırları şöyle :

En kötüsünü düşündüler : Bina sarsılınca Türklerin akıllarına iki olasılık geldi : Ya uçak çarptı, ya deprem oldu. ABD´lilerse sistemlerde patlama oldu diye düşündü. Türk ´Nasıl kurtulurum´u planlarken ABD´li masasında çalışıyordu.

Anonsları dinlemediler : Resmi emirleri ciddiye almayan Türkler, izdihamı engellemek için hoparlörden yayılan "Binayı terk etmeyin" uyarılarına aldırmayıp hemen merdivenlere yöneldi.

Cepler hep açık : Tam bu sırada en ciddi toplantıda bile kapamadıkları, tuvalette dahi yanlarında bulundurdukları cep telefonları çaldı, dostları "çabuk kaç, binaya uçak çarptı" diye uyardı.

Emniyet şeridini ihlal : Binadan kurtulan bir Türk´e kulak verelim: Amerikalılar merdivenin sağından tek sıra halinde iniyordu. Polise "Neden solu kullandırmıyorsun?" dedim. "Yukarı çıkanlara ayırdık" dedi. Gülüp tek başıma soldan jet gibi indim. 2 dakika sonra bina çöktü.

İleriyi gördüler : Kurtulan bir Türk kızı anlatıyor : "Binadan çıkınca hemen uzaklaştım. Çünkü depremde binalar sallantıdan 15-20 dakika sonra çökmüştü. ABD´lilerse binanın önünde telefonla ´Kurtuldum´ diye müjde veriyorlardı. Kuleler çökerken sanırım altında kaldılar."

(ama ben bu olayın amerikann yaptığı bişi olarak düşünüorm isteyen tıklasın http://www.pirsultan.net/haber_detay.asp?ID=510)

link ölmüş o ama burdan okunabilir http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=21407

nekop
08.Ekim.2006, 04:51
turk milleti olarak olagan seyleri yapmisiz hayatta kalmisiz :)

GeNç KaRTaL
08.Ekim.2006, 07:05
en akıllıcasıda bı zaten

ozzy_casanova
08.Ekim.2006, 10:26
evet garip olanda bu aslnda çognlkla yapılmaması gerekeni yaparız ama neyse

burrockk
08.Ekim.2006, 12:46
olmayacak işler de değil yani.. :D yalnız ordaki herkes Türk olsa işler biraz değişirdi.. :D bu şey gibi..bi sporda kuralları bilmeyen birinin hakem olmadığı bi yerde sürekli faul yaparak topu kazanması gibi bişey :D

nekop
09.Ekim.2006, 01:56
oradakilerin hepsi turk olsaydi binanin cokmesine gerek kalmadan herkes olurdu valla :D

y_layta
09.Ekim.2006, 20:08
Bİz buyuz işte

yavuuzzzz
09.Ekim.2006, 20:28
türküz her işten alnımızın akıyla çıkarız

S-B-Z
09.Ekim.2006, 20:39
süper yazı olmuş,Türk Türklüğünü yapacak elbette,her yerde ve her zaman :D

miray
16.Ekim.2006, 13:25
ne kadar dogru tartisilir