PDA

View Full Version : Fm ile ilgili ama çok da ilgili değil:DİSİM

Redrum
08.Ekim.2006, 09:32
Beyler bu konuyu aslında FM bölümüne açardım da kalabalık olmasın hem de düşünüyodum şimdi sorayım:D Siz oyuncu alırken ne bileyim böyle isimini beğenerek almanın daha çok içinize sinmesi, yada vatandaşlığına ve de isime göre kafanızdan ona bi tip yaratmak:D gibi şeyler oluyo mu?
Örneğin benim kafamda daima Fatih Şen uzun saçlı sarışın bi adam olarak gelir:D
mesela Cesar Delgado çok kısa saçlı ve hafif esmer olarak gelir ama o adamı gördüm ve de hala akılmdan onun o hayali görüntüsü silinmedi:D
Ve de ismini beyenmedim almıyayım diyo musunuz yada ismi çok süper falan off çok sewdim bu adamı:D dediğiniz oluyormu?
Burda paylaşalım;;)

ozzy_casanova
08.Ekim.2006, 10:33
ya bnde çok oluyo öle örneğn sasha iakovenko adını çok beğenmiştm hep sarışın uzun boylu yakışıklı biri diye düşünüyodum öyleymiş galiba

Universal
08.Ekim.2006, 12:03
Bende oyunları isimlerini beğendiğim için alma hobim vardır bazende bütü özellikleri iyi olur ama ismini okuyamam o zaman o oyuncu takıma almam. Aldıklarım oyuncuların tiplerini hep merak etmişimdir kafamdanda bir şablon oluşur ama onları gerçek hayatta gördüğüm zaman hüsrana uğrarım tipini kabullenemm.

Redrum
08.Ekim.2006, 12:27
Evet ya aynen ayynnennnn ya hüsrana uğrarım gerçekten kabullenemem herkes de böylemi ya aceP?:D

comandante
08.Ekim.2006, 13:11
ben memleketine de bakarım=)israilli ve amerikalı oyuncu almam=)=)

kafamda tip canlandırdığım çoook olmuştur.türk oyuncularda isime çook dikkat ederim...

ibo
08.Ekim.2006, 13:39
zaten fm nin en çekici ve güzel yanıda hayal dünyamızda simalar yaratmamız değil midir :)

tosunpasa
08.Ekim.2006, 14:14
bende de böyle isim takıntıları var :=) İsmini beğendim adamı alırım ve yıldız yapana kadar o adamı yükseltmeye çalışırım :=) Adamların memleketleride önemlidir benim için daha çok brezilyalı ve afrikalı gençler tercihimdir.

mahoo
08.Ekim.2006, 14:16
ben hiç kafamda tasvir etmemiştim futbolcuları .. ama ismi garip oyncuları severim...

El Comandante
08.Ekim.2006, 16:01
bende öyleyim mesela cok sevdigim futbolculari degisik bir tiple düsünüyodum sonra resimlerini görünce cok sasiriyom

Redrum
08.Ekim.2006, 16:05
ya ben arjantinlilere bayılıyorum hep böyle teknik ve hhızlı olarak görüyorum

aLka
08.Ekim.2006, 16:10
beyler bu konuyu aslında fm bölümüne açardım da kalabalık olmasın hemde düşünüoydum şimdi sorayım:D siz oyuncu alıırken ne bileyim böyle isimini beğenerek almanın daha çokiçinize sinmesi, yada vatandaşlığına ve de isime göre kafanızdan ona bi tip yaratmak:D
Örneğin benim kafamda daima fatih şen uzun saçlı sarışın bi adam olarak gelir:D
mesela cesar delgado çokk kısa saçlı ve hafif esmer olarak gelir ama o damı gördüm vede hala akılmdan onun o hayali görüntüsü silinmedi:D
Ve de ismini beyenmedim almıyayım diyomusunuz yada ismisw çok süper faln off çok sewdim bu adamı:D dediğiniz oluyormu?
içimdekileri yazmışsın kardeş çok saol :D :D
ben bi koreli adam almıstım, ismi güzeldi, gençti, potansiyeli vardı ama bi türlü geliştirememiştim yerine bi adam alcaktım anlastım ama takımda 6 yabancı vardı ama bunu göndermedim ismi güzel yaa :D songu gönderip almıstım o anlastıgım adamı

ozzy_casanova
08.Ekim.2006, 16:41
benm favorim arjantinliler ve iranlılardır!!israil ve abdli almam

yavuuzzzz
09.Ekim.2006, 20:29
ben de tanımadığım adamı hayatta almam sadece denemeye alırım onlar da en fazla yarım sezon oynarlar :D

RoNNiE91
10.Ekim.2006, 20:57
bende de böyle bir takıntı var,genelde bende öyle aklımda bi tip oluştururum,mesela fiorentinalı riccardo montolivo yu uzun saçlı,uzun boylu olarak tahmin ediyordum(nedenini bilmiom ama öyle işte :D)ama gerçekte hiç te öyle biri değilmiş :)

Berkaiser
10.Ekim.2006, 21:38
İsmi garip oyuncuları mutlaka alırım.Bilyaletdinov gibi...

fmsmyrna
14.Ekim.2006, 12:40
bende de olur aldığım youncuların tipi mutlaka kafamda belirir bu playsatiton 1 dede oluyodu kadroları sadece isim değiştirerek yeniliyoduk ama adamın ismi değiştimi sanki daha iyi oynatabiliyodum

bebsi
14.Ekim.2006, 15:52
İsmi çok zor okunan veya uzun olan oyuncuları çok fazla almam ama özellikleri iyi ise ismini değiştiririm yani lakap takarım yoksa çok zor :D

OgUzKaGaN
16.Ekim.2006, 22:39
Banada oluyor.Ledley King'i sarışın zannederdim.Kapkara çıktı:S.....
Yani etkili oluyor.

Emurafu
16.Ekim.2006, 23:24
valla kafama hangi oyuncu eserse onu alırım
bu arada fatih sen hangisi

OgUzKaGaN
17.Ekim.2006, 01:22
Sakaryaspor'da başlıyor bildiğim kadarıyla.Ama hep Trabzonspor alıyor....

Flawless Victory
17.Ekim.2006, 22:31
Ben Ronny, Rafael Sobis i falan merak ediyordum Brezilya grafik pack yükledim gördüm adamları Ronny iri yapılıymış zaten oyunda da fiziksel özellikleri iyi

fmsmyrna
18.Ekim.2006, 18:53
bazen bu sitedekinleri bile hayal edebiliyom ama doğru mu bilmiyom

Flawless Victory
18.Ekim.2006, 18:54
Mesela sen esmersin, uzun boylusun bildim mi

fmsmyrna
18.Ekim.2006, 21:51
uzun boyluyum ama kumral

Redrum
18.Ekim.2006, 22:02
emrah sende sarışınsın dme boyun da 170 falan?

Flawless Victory
18.Ekim.2006, 22:12
ikisi de yanlış. esmer ve 1.78 ama yaklaştın :D

fmsmyrna
19.Ekim.2006, 19:21
hakan sükürü senin boyun 1.76-1-82 arası bişey hafif esmersin

Redrum
19.Ekim.2006, 19:25
yp sarıya benzerim ve 176yım

fmsmyrna
20.Ekim.2006, 14:48
1.76 tutmuş en azından:D

tolgadayanc
20.Ekim.2006, 19:19
ismi uzun olanlar sahada daha bi ciks gözüküolar

can777
20.Ekim.2006, 20:07
evet bende de oluyor sık sık ...

Lynx lynx
21.Ekim.2006, 20:56
hep düşünürüm oyuncuları tiplerini falan yada ne bilim adını söyleyemiyorsam alam takımıma falan filan :D

Strojen
21.Ekim.2006, 21:10
Bana çok olur, bir oyuncuyu gördüğüm de "vaaay isme bak" dediğim bile olur, adam orta halli ise bile transfer ederim, fotosu görünmeyen oyuncular da yanılırım hep, leonardo var fm2006 fotosu yoktu ve hep Henry gibi sabardım ten rengini, adam apiiah gibi çıktı

tilki_firat
24.Ekim.2006, 00:13
tevezi çok değişik hayal etmiştim:)

OmErCaGaTaY
24.Ekim.2006, 11:44
rafael sobis"i tipik brezilya lı sanıodum ama deilmiş

fatih öksüz
27.Ekim.2006, 18:49
ben genelde hayal eder ama tutturamam

uğuray1907
01.Kasım.2006, 19:21
ne dusunuyosam aynısını yazmıssın.bende aynen boyleyimdir.ne zaman bu face pack leri kullanmaya basladım o zaman bu tur hayallerim rafa kalktı ama resmi olmayan oyuncuları hep kafamda hayal ederim

Redrum
01.Kasım.2006, 19:23
ya abi bak imzam doğru çıktı aynı şeyi mi düşünüyoruz:D şu face pack in linkini biri bana ö.m ile atabilrmi acep?

ERSIN-GS
05.Kasım.2006, 12:59
ben hep tevezi transfer ederdim tipini görünce etmemeye başladım

GsDoruk
05.Kasım.2006, 18:32
Bende oyunları isimlerini beğendiğim için alma hobim vardır bazende bütü özellikleri iyi olur ama ismini okuyamam o zaman o oyuncu takıma almam. Aldıklarım oyuncuların tiplerini hep merak etmişimdir kafamdanda bir şablon oluşur ama onları gerçek hayatta gördüğüm zaman hüsrana uğrarım tipini kabullenemm.

aynı şeyler banada ulyo batuhan abii

goshawk77
09.Kasım.2006, 23:13
CM4 ilk cıktıgı zamanlarda bu oyunda DECO ismini cok begenip Fenerbahçeye almak için neler yapmıştım,herşeye rağmen ilk ara transferden önce gelmemişti,megerse bir dünya yıldızı olacakmışta haberimiz yokmuş.Şuanda ise Supat Rugratsamee ismi çok ilgimi çekiyor,vakit katbetmedende bedavaya aldım zaten,henüz 15 inde fakat yıldız adaylarımdan

Gangsta_Kral
10.Kasım.2006, 21:07
Aslında herkeste böyle takıntılar var. Bende nedense Brezilyalı takıntısı var.
ama hep oyuncuları kafamda tasarlarken onların gerçekte de öyle mi olduğunu düşünürüm. mesela freddy guarin .. adamın hala nasıl tip olduğunu merak ediyorum...

Flawless Victory
10.Kasım.2006, 21:44
al sana freddy guarin

http://img278.imageshack.us/img278/6345/freddyguarinzl9.jpg

ferry1903
11.Kasım.2006, 17:48
Kardeş Güzel diyorsunda oyuncuların isimleri oynamıyorki maçı
Adamların yeteneklerine göre değişiyor oyun.İsterse abuk subuk bir adı olan bir adı olan bir adam olsun tipi dağ adamına benzesin ben yine yetenekliyse alırım abi...

Redrum
11.Kasım.2006, 18:04
:D o başka bişe abi işte bende tipi dağ adamı olsun yetenekli olsun almam adamı.zaten garip olduğu için bunu konuşuyoruz burda:D

OgUzKaGaN
12.Kasım.2006, 00:00
Bende söyledim...
Şimdi benim fiziğimi tahmin edin...:)

Wade01
15.Kasım.2006, 19:11
ben genellikle Brazilya dan adam alırım ama bazen çok para istiolar o yüzden arjantinden almak zorunda kalıorum :)

BeeTLeJuiCe
15.Kasım.2006, 22:06
ya bnde çok oluyo öle örneğn sasha iakovenko adını çok beğenmiştm hep sarışın uzun boylu yakışıklı biri diye düşünüyodum öyleymiş galiba

http://img148.imageshack.us/img148/2306/2366fd3.jpg

iste sasha iakovenko

http://img120.imageshack.us/img120/6799/201797lzz1.jpg
cesar delgado da bu :D

altug_
16.Kasım.2006, 20:02
Aynen warya kardeş mesela cm 04/05 den beri sasa ilic i her takımıma alırdım adamı böyle cok dehşet düşünürdüm gs ye bi geldi bi tipini gördüm eyy dedim :D hiç bi alakası yok

TheTrooper
16.Kasım.2006, 20:53
bnde celsinhoyu hep yakışıklı olarak hayal ediyom nası acaba

MeMo
16.Kasım.2006, 21:34
ben bıda cesar delgadoyu almam :D

TheTrooper
16.Kasım.2006, 22:26
bende cesar delgado nie ceza sahasında süper diodum meğerse defanslar adamdan korkuyomuş:D

TaşkınMahmut
04.Aralık.2006, 11:10
Leeds de bir adam var İzlandalı adını hep unutuyorum Gylfni Einarsson muydu neydi çok yakışıklı adam. Hep onu alıyorum :D

ivan
04.Aralık.2006, 15:27
Bende isim takıntısı var mesela oyunumda 2011e giriorm oyunda bir tane bile alper bırakmıorm bu isme karşı acayipp bi sinirim var oyuncuların hepsini 40 yaşıunda yaptım Kendi oyuncum ALper balabanda dahil hepsi emekli oluo

Ayrıca İsrail-Amerika-Yunan oyuncular takımımaa giremez İNterde vardı Choutos diye birisi interin başına geçer geçmez kontrat iptal ettim

prouds_7223
06.Aralık.2006, 14:04
beyler bu konuyu aslında fm bölümüne açardım da kalabalık olmasın hemde düşünüoydum şimdi sorayım:D siz oyuncu alıırken ne bileyim böyle isimini beğenerek almanın daha çokiçinize sinmesi, yada vatandaşlığına ve de isime göre kafanızdan ona bi tip yaratmak:D
Örneğin benim kafamda daima fatih şen uzun saçlı sarışın bi adam olarak gelir:D
mesela cesar delgado çokk kısa saçlı ve hafif esmer olarak gelir ama o damı gördüm vede hala akılmdan onun o hayali görüntüsü silinmedi:D
Ve de ismini beyenmedim almıyayım diyomusunuz yada ismisw çok süper faln off çok sewdim bu adamı:D dediğiniz oluyormu?

bravo kardes tamamıyla haklısın...:D

Redrum
06.Aralık.2006, 22:19
demekki çoğu kişi böyleymiş ya:D

hunter_2386
15.Aralık.2006, 16:16
cesar delgado (http://www.laprensa.hn/imagenes/fotos/2006/interiores/22828.jpg)

tomas sivok (http://i.eurosport.com/2006/05/06/275593.jpg)

freddy guarin (http://espndeportes-att.espn.go.com/2003/photos2006/0810/a_FredyGuarin_vt.jpg)
efet arkadaslar ben en cok cesar delgado ve tomas sıvok u merak edıyodum ve nıhayet gordum ama delgado gercekten defansı korkuttugu ıcın bu kadar ıyıymıs ama yınede benım wazgecılmez oyuncularım bunlar bıde guarın vardı ama tıpını gorunce sogudum bıraz adamdan yınede alıyorum cok iyi oynuyo benım taktıgımde :) ortasahada ıkı onlıbero mevkılı adam defansıf ortasaha ozellıgıyle oynuyo defansa yardım ıcın ve uzun sutları iyi olması lasım bence ataga kalkınca uzun sutlar cıkartıyoalr ve guarınle sıvok bu ısı en ıyı yapan adamlar :D

hunter_2386
15.Aralık.2006, 16:23
bıde unutmadan soyluyum ya ii oyuncular niye bu kadar tıpsız oluyoo :D:D:D ornek cesar delgado tevez vs. :D:D:D

Signor Joga
22.Aralık.2006, 22:29
ya beyler aslında cesar delgado o kadar da tipsiz değil be tamam böle tekkaş fln ama şu resimde baya bi karizmatik çıkmış ;)
http://www.laprensa.hn/imagenes/fotos/2006/interiores/22828.jpg

karasulu5454
23.Aralık.2006, 05:05
Hade ılk mesajımı buraya yazayım :) bende ısımlerın ılgınclıgıne dıkkat ederım ılk okudugum anda hosuma gıderse alırım sebastian pardo. jorge acuna. ivan kaviedes. aroujo.freddy guarin ve magnus sundell ı tavsıye ederım arkadaslar özellikle ivan kaviedes dehset bı forvet
Son oyunumda sakaryasporu calıstırdım fatıh sen de ıs yoktu oynamıyodu sattım kocaelıye adam ıkı macta 6 gol attı bana :)

karasulu5454
23.Aralık.2006, 05:06
Aynen warya kardeş mesela cm 04/05 den beri sasa ilic i her takımıma alırdım adamı böyle cok dehşet düşünürdüm gs ye bi geldi bi tipini gördüm eyy dedim :D hiç bi alakası yok

aga ben onun erkek oldugundanda suphelenıyorum :) tavırları boyle bı acayıp gelıyo bana :) anladınız sız neyse... :D

CeNTeR_TR
23.Aralık.2006, 12:49
benimde bazen oluyo bü tür şeyler mesela oyuncunun adı kadroda alt sıraya taşıyorsa veya ... olarak gözüküyorsa almam :D

yigitssah
24.Aralık.2006, 13:32
al sana freddy guarin

http://img278.imageshack.us/img278/6345/freddyguarinzl9.jpg

arkadas ben guarini sari biri olarak tahmin ediyodum hatta mehmet okura benzer bu diyodum ama tipe bak

NoFeaR788
27.Aralık.2006, 10:26
Öle Oluyo bazen Tipini Tahmin Etmeye çalışıorsun bambaşka bişey çııkıyor afallıyorsun...:)

fm26mer
03.Ocak.2007, 21:12
Ewt Mesela Sercan GÜveniŞik

franzkafka
03.Ocak.2007, 21:19
en büyük şaşkınlığı kafamda hep sarışın sandığım ryan babel'in zenci olduğunu öğrenince yaşamıştım

Hugo
05.Ocak.2007, 23:34
arkadas ben guarini sari biri olarak tahmin ediyodum hatta mehmet okura benzer bu diyodum ama tipe bak

aga adam kolombiyalı değil mi?

sarı olur mu :D:D:D Ben Çikolata renginde diye düşünüyordum kısa boylu makarna saçlı falan ama adamın tepe düz arazi:D

mesela Serkan Gedik'i Gökhan Ünal tarzında alnı açık boyu uzun birşey düşünürdüm.. resmine rastladım bir yerde Kıvırcık kafa, orta boy :D
Matias Fernandez ise tahminlerimdeki gibi çıktı kısa boy kıvır saç:)
Bir de Sherman Cardenas ı merak ediyordum.
o da böyle çıktı:
http://futbolfactory.futbolweb.net/talentos/images/sherman.jpg
Hiç ummadığım gibi..

Redrum
06.Ocak.2007, 16:31
cardenas da acaip çıktı yaw:D ben ilk carlos tevezi gördüğümde de hayal kırıklığına uğramıştım..

Hugo
08.Ocak.2007, 19:39
ben bir de Cesar Delgado'yu görünce aman bu ne yaa didim :D

İşte karşınızda Tekkaş Delgado(üstelik saçları da sarıya boyamış hali!!!)
http://www.26noticias.com.ar/adjuntos/imagen/27587.jpg

omer-faruk-14
09.Ocak.2007, 20:53
ya bennde de çoook oluyo bide mesela benim arkadaşlarımın adında futbolcu
bulursam onlara benzetiyom...
Bu arada biri bana Dayro Moreno'nun yüzünü gösterebilir mi?Adamın tipini FM 2005'ten beri merak ediyom...
Bu arada C@RLosTeVeZ sen uzun boylu esmer ve düz saçlı biri misin???

omer-faruk-14
09.Ocak.2007, 20:59
ya bennde de çoook oluyo bide mesela benim arkadaşlarımın adında futbolcu
bulursam onlara benzetiyom...
Bu arada biri bana Dayro Moreno'nun yüzünü gösterebilir mi?Adamın tipini FM 2005'ten beri merak ediyom...
Bu arada C@RLosTeVeZ sen uzun boylu esmer ve düz saçlı biri misin???

Redrum
09.Ocak.2007, 21:59
esmer deil, dierleri tuttu:D

SaRPeR1903
11.Ocak.2007, 02:37
ben transfer yaparken kendi kendime konuşuyorum örnke: beşiktaş parana'nın genç yeteneği Sidnei nevzat demir tesislerinde imza atacak :D bir de kendi kendime basın toplantısı düzenliyorum,herkes deli zannediyo :D haaa bu arada oyuncu isimleri ve uyrukları çok büyük bir etken mesela ben adunun zenci olduğunu bilmiyordum beyaz uzun boylu çocuktur diyodum :D tabi gerçek hayattaki resmini görünce hayal kırıklığına uğradığım çok oldu.

Aykan
12.Ocak.2007, 13:38
bazisi cok ii cıkıo bazisi da cok kotu cıkıo:D ama ulkesine bakıpta almamak daha anlamlı mesela ii forwetler hollanda gibi ulkelerden cıkıo

ThePhantom
13.Ocak.2007, 21:19
yunan ve ermeni almam
futbolcularin tipini tahmine gelince de cok hayal kirikligina ugradigim oldu hele tevez offff adam yarali bereli :D

TR.CaPTaiN
14.Ocak.2007, 01:30
Israil vatandası yunanıstan vatandası oyuncuyu kesınlıkle almam yonettıgım takımda mevcutsa dırek gonderırım.Atletico ile oyuna baslamıstım ilk isim seitaridis'i postalamak olmustu. Oyuncunun tipi isimi fazla önemli degildir ama 1.85 in üzerinde boyu olan futbolcuları genelde almam.

El Comandante
14.Ocak.2007, 05:17
ben oynadigim takimlarda israilli,amerikan,yunanli oyuncular almam.Zaten almamada gerek yok hepsi bes para etmez :D

ama güzel isimleri olan futbolculari aliyorum :)

World Hollow o1
14.Ocak.2007, 10:11
Ben Genelde İsmine Bakıyom Özelliklerine Bakmadan Aldığım Oyuncu Nadirdir :) eğer Böyle Küçük bütçeLi takım yönetiyosam geneLde isim beyenirsem aLıyom :D

Hugo
18.Ocak.2007, 20:07
israilli yunan ermeni asla almam.. amerikan belki..

mesela Caloutti yi çok methettiler nereli olduğunu bilmiyordum. alalım bakalım dedim.. özellikleri iyiydi ama Galatasaray SK nın kapısından giremez.. Revivo'yu da hiç istemiyordum zaten ben ;;)

İsim mevzuunda:
Delgado, Thiago Riberio , Palacio kessinlikle almaya çalışırım. İsimden dolayı ;)
ama Falcao yu almak istemiyorum.. Lebohang'ı da .. isimlerini beğenmedim :D

ultraslanerdem
19.Ocak.2007, 11:44
Bende yunan almam ama takımımda Seitaridis var.Aklımda bu adamı riberye benzetiyorum:D. Ayrıca andriy Husin i niye bilmem ama Yaşlı dedelere benzetiyorum :D

starfreedom
21.Ocak.2007, 11:50
Ben en büyük şaşkınlığımı Ledley King'de yaşadım! O neydi be öyle!!!

Wesley Sneijder
21.Ocak.2007, 18:46
Abbiati'yi hiç kepçe kulaklı düşünmemiştim. O ne kulak öyle!

Hugo
21.Ocak.2007, 19:05
ben transfer yaparken kendi kendime konuşuyorum örnke: beşiktaş parana'nın genç yeteneği Sidnei nevzat demir tesislerinde imza atacak :D bir de kendi kendime basın toplantısı düzenliyorum,herkes deli zannediyo :D haaa bu arada oyuncu isimleri ve uyrukları çok büyük bir etken mesela ben adunun zenci olduğunu bilmiyordum beyaz uzun boylu çocuktur diyodum :D tabi gerçek hayattaki resmini görünce hayal kırıklığına uğradığım çok oldu.

aynısını ben de yapıyorum hehehe :D

Evet sayın seyirciler şimdi şok bir gelişme! Daha önce transfer yapmayacağını açıklayan Atletico Madrid direktörü Ertuğrul Topcu , geri adım atarak Genk takımıhnın başarılı ve genç oyuncusu Sasa Iakovenko'yu El Madrigal stadına getirdi!!

Falan gibisinden.. "Deli la bu kendi kendine spor haberi sunuyor .. " falan diyorlar :D:D

Redrum
25.Ocak.2007, 10:42
amerikanların isimleri çok süper oluyor ya:D bu arada ultraslanerdem, bende husin hakkında senin gib idüşünoyudum:D

juniorwade
25.Ocak.2007, 17:21
bende de oluyo aynısı.simasını da kafamda hep canlandırırım ama çoğu gerçeğe uymaz :S

napster
25.Ocak.2007, 21:43
banada oluyo o ya hem oyunda hem de gercek hayatta sonucu bazen husran bazende garip bir sevinc:D

Varonil
16.Mart.2007, 23:15
isimlerine bakarim
tiplerine bakarim
memleketlerine bakarim(asla fransiz,ermeni ve israilli oyuncu almam)

Omerdinho
16.Mart.2007, 23:27
carlos tevezi yakisikli bisey zannederdim böyle havali fln :D
ermeni isvicre yunan israil uyruklu oyuncu almam takima :D

El Comandante
17.Mart.2007, 01:38
Valla bende carlos tevezi fm 06 oynarken cok merak ediyordum,aynen karizmatik falan zannediyordum sonra corinthiansta görünce sok oldum.Dedim bu ne la freddynin kabusundaki freddy gibi :D

Ermeni,israilli ve amerikan oyuncu almamiza gerek yok zaten,hicbiri futbolcu degil,benim en cok aldigim futbolcular arjantinliler :)

Redrum
07.Nisan.2007, 16:15
arjantinliler manyak yetenekli ve kıvrak;)

Mr.CordiaL
14.Nisan.2007, 16:24
bnde genelde arjantinli ve brezilyalı oyuncuları tercih ederim...

Omerdinho
15.Nisan.2007, 15:42
furkan bastani hep merak etmisimdir... birde celsinhoyu merak ederim...