View Full Version : Hukuk Devleti nedir ya?
IcedEarth
08.Ekim.2006, 17:55
Beyler ben bi zekilik (!) yaptım ve demokrasi ödevine gönüllü oldum hoca bana aynen şunları yazdırdı araştır gel dedi:
Hukuk Devleti nedir? Bu kavram nereden geliyor? Nasıl bir devlet anlayışıdır?
Ödevim bu bana yardımcı olabilecek biri varmı internete bakıyorum ama çok uzun ödev için yarım sayfadan fazla olmasına gerek yok şöle aklımda kalabilecek şekilde anlatabilir misiniz lütfen
şimdiden saolun
El Comandante
08.Ekim.2006, 18:07
arkadasim internette buldugunu yaz hocan daha cok begenir az yazarsan hocan tamam diyerek gecistirir ama uzun ve güzel yazarsan hocan ozaman senin ödevlerine cok sadik oldugunu anlar ve sana sözlü notu verir.
IcedEarth
08.Ekim.2006, 18:08
arkadasim internette buldugunu yaz hocan daha cok begenir az yazarsan hocan tamam diyerek gecistirir ama uzun ve güzel yazarsan hocan ozaman senin ödevlerine cok sadik oldugunu anlar ve sana sözlü notu verir.
ama hoca aynen şöle söyledi
bana uzun uzun yazıp getirmeyin kendiniz anlatabilecek şekilde olsun
yavuuzzzz
08.Ekim.2006, 19:48
işin yaş senin
Hukuk nedir? Önce bunu kendine bir sor. Sonra cevabını vereceksin hukuk devleti için.
Türkiyeyi düşün ve bunun tam tersini yaz al sana hukuk devleti :D
hortumcuların,teröristlerin,katillerin,esrar ve eroin satanların,çocuk yaştaki kızlara tecavüz edenlerin vb. keyfi olarak salıverilmediği,çok az cezalarla savuşturulmadığı bir ülke düşün.Anayasada yazılı kanunların,herkesin önünde ve herkese eşit şekilde uygulandığı bir devlet düşün.
çok basit bir ödev aslında.
senderson
08.Ekim.2006, 21:33
abi bulduğun kaynağı 3-4 kere oku sonra aklında kalanları yaz...
Batuhan_fm06
10.Ekim.2006, 18:20
Türkiyeyi düşün ve bunun tam tersini yaz al sana hukuk devleti :D
hortumcuların,teröristlerin,katillerin,esrar ve eroin satanların,çocuk yaştaki kızlara tecavüz edenlerin vb. keyfi olarak salıverilmediği,çok az cezalarla savuşturulmadığı bir ülke düşün.Anayasada yazılı kanunların,herkesin önünde ve herkese eşit şekilde uygulandığı bir devlet düşün.
çok basit bir ödev aslında.
bencede arkadaşımızın dediği gibi
ilk önce bi düşün sonrası gelir zaten
fmsmyrna
10.Ekim.2006, 19:24
abi bulduğun kaynağı 3-4 kere oku sonra aklında kalanları yaz...
aynen nettekini oku aklında kalan önemli yerleri yaz ya da çıktı al önemli yerlerin altını çiz