PDA

View Full Version : Çin otomatıv sekterüne giriyor

bursa_mc
13.Ekim.2006, 23:34
çin mallarını gittikçe buyultuyor ve otomatıv sekterune giriyor.ama tabiki turkiyedeki otomatıvciler bizim için çok kotu olur diyolar.insanlar daha ucuz olduğu için çin mallarını sececektir ve buda bizi etkileyecektir.

Universal
14.Ekim.2006, 00:29
Bİr buraya girmedikleri kalmıştı onuda başardılar.

Dünya'nın en iyi tekstil ülkelerinden biri olan Türkiye'de sayısı çok fazla olan kaliteci pazarlamacılar ve iş adamlarını işlerinden ederek çoğu şirketin kapanmasına neden oldu ve tekstil bitti şimdi Otomotiv'e geldi ama ülkemiz bundan fazla etlilenmez zaten Renault ve T.O.F.A.Ş var. Büyük ihtimalle bu girişim Almanya'yı etkileyecektir.

dentaconstantin
14.Ekim.2006, 00:32
artık kapıyı açarken kapı elimizde kalır ne bileyim arabayı çalıştırırken motor havaya uçar çinliler kaliteden anlamazlar

nekop
14.Ekim.2006, 00:43
artik ne alirsan 1 milyoncularda falan araba gorurseniz sasirmayin :D

ibo
14.Ekim.2006, 12:40
artik ne alirsan 1 milyoncularda falan araba gorurseniz sasirmayin :D

hahaah :D milyonculardan araba motor haa süper :D

berkan_smyrna
17.Ekim.2006, 17:43
Bencede çin malı araba izmirden ankaraya gitmez yolda kalır gitse bile dönüşü olmaz dönüşü oldu diyelim o araba bi daha kullanılmaz. yeni bi çin arabası alıp herşeye baştan başlamanız gerekir :)
Geçenlerde önümden çin malı bi motor geçti geçerken baya bi ses çıkarıyordu pat pat pat diye baktım biraz gitti durdu egsoz düştü ve komiktir egsozu tutan çiviler plastikti. yani bu örneklere ve başka yerlerden duyduğumuz örneklere bakarsak o arabalardan hayır gelmez euro ncap testlerinden 2-3 yıldız alsın o bile iyi :) şaka bi yana umarım doğru dürüst bişi yaparlarda birçok insan araba sahibi olabilir ama bilmiyorum artık ben pek ümitli değilim sağlam olacağından ama umarım ben yanılırım

mgungor
17.Ekim.2006, 17:45
Çin piyasanın içine etmeye devam ediyor...