Log in

View Full Version : kaka Müslüman değil

Del Piero_10
19.Ekim.2006, 14:06
arkadaşlar kaka Müslüman olmamış,bu iddalara gülüp geçmiş

akıllarda soru işareti kalmasın diye bu konuyu açtım.

kaynak

www.superspor.com

C h A o S
19.Ekim.2006, 14:31
zaten olacağınada pek inanmıyodum.:D

öle diyenlerde güzel bi konu

kayıp şehir
19.Ekim.2006, 14:47
hiç inandırıcı deildi zaten

RoNNiE91
19.Ekim.2006, 17:21
evt katılıyorum pek inandırıcı değildi

Redrum
19.Ekim.2006, 17:22
evet ya neden müslüman olsun ki

kkanke
19.Ekim.2006, 17:24
belliydi olmadıkı zaten

OgUzKaGaN
19.Ekim.2006, 17:34
Üzüldüm ya....

tosunpasa
19.Ekim.2006, 17:48
gerçekten üzüldüm :(

dentaconstantin
19.Ekim.2006, 19:15
şimdi kaka yanlış yolda diye millet yazarsa olacakları düşünemiyorum:D:D:D

dick
19.Ekim.2006, 19:19

Lafı ağzımdan aldın:D

OgUzKaGaN
19.Ekim.2006, 19:25
Bende....:D:D:D

emir cavak
19.Ekim.2006, 20:12
keşki olsaydı

Krusty
19.Ekim.2006, 20:15
Eski konuda kimse yalan dememişti. Ama şimdi burda çoğu kişi inandırıcı değildi zaten diyor. İlginç.. :)

scolari12111
19.Ekim.2006, 20:16
ya niye keşke diyorsunuz bize ne allah allah anlamak güç.

S-B-Z
19.Ekim.2006, 20:24
ya niye keşke diyorsunuz bize ne allah allah anlamak güç.
onun açısından keşke diyoruz :D:D:D

Aydin
19.Ekim.2006, 20:54
yanlış yolda vah vah

SaDeCe KaaN
19.Ekim.2006, 21:31
valla iyi olurdu öyle olsaydı

yavuuzzzz
19.Ekim.2006, 22:01
ama üzüldüm be yaw

Ahmeds
19.Ekim.2006, 23:56
yav lazım değil kaka maka...

Agger
21.Ekim.2006, 15:29
brezilya koyu katolik bir ülke. kaka da o ülkenin önde gelen ailesinin çocugu. böyle bisi olması imkansızdı saten.

SaRPeR1903
21.Ekim.2006, 16:11
Allah belasını verecek :D:D:D bende okudum haberi hatta katolik kilisesine en çok yardım yapan futbolculardanmış :D

S-B-Z
21.Ekim.2006, 21:24
kaka olsa yiyi olurdu sevenleride düşünürdü belki araştırırdı neden seçti diye,ama olmamasıda büyük kayıp değil.

Del Piero_10
21.Ekim.2006, 23:02
kaka olsa yiyi olurdu sevenleride düşünürdü belki araştırırdı neden seçti diye,ama olmamasıda büyük kayıp değil.

kaka değil ama arsenaldeki robin van persie Müslüman

TiLiKaMuS
23.Ekim.2006, 21:57
Eski konuda kimse yalan dememişti. Ama şimdi burda çoğu kişi inandırıcı değildi zaten diyor. İlginç.. :)

kimse demeyelim. ben haber belirtildiğinde fikirlerimi aynen şu şekilde belirtmiştim. hatta olanı dememize rağmen vakife laf edildi diye tepki bile aldık.

ayrıca bu haber tamamen yalan, yabancı haber ajanslarının spor sayfalarının çoğuna baktım, hiçbirinde böyle birşey yazmıyor. anlaşılan magazinel balon haberler füryasına vakit'te katılmış.

işin komik tarafı böyle hurafe haberlere inanıp adamın 'doğru yolu' seçtiği hakkında bir ton yorum yapıldı. mesajların yüzde doksanı 'doğru yol' mesajlarıydı. yalan olduğu ortaya çıktıktan sonra o arkadaşların çoğundan yorum bile gelmemiş :)

S-B-Z
23.Ekim.2006, 22:25
ben burdayım yorumumuda yaptım,mutlu olacaksan ;)

TiLiKaMuS
23.Ekim.2006, 23:05
ben burdayım yorumumuda yaptım,mutlu olacaksan ;)

seni görmüşdüm zaten mutlu ve mesut oldum çok saol :)

SaRPeR1903
24.Ekim.2006, 19:53
Boşverin van persie müslüman o yeter :D hem çocuğun içkisi sigarası da yok kızının mürüvetini görmek isteyen annelere duyrulur :D

TiLiKaMuS
24.Ekim.2006, 21:34
arkadaşlar uluslararası bir 'islamic forumda' ünlü müslüman futbolcuların listesini yapmışlar onları buraya yazim dedim. içlerinde yazmaya değer sadece 3 türk futbolcusu bulmuşlar :)

Abbas Suan (Israeli)
Ahmed Hossam "Mido" (Egyptian)
Ali Karimi (Iranian)
Vahid Hashemian (Iranian)
Asim Ferhatovic (Bosnian)
Emre Belozoglu (Turkish)
Franck Ribéry (French)
Frederic Kanoute (French-Malian)
Hakan Sükür (Turkish)
Hasan Salihamidzic (Bosnian)
Hasan Sas (Turkish)
Khalid Boulahrouz (Dutch)
Kolo Touré (Ivorian)
Mehdi Mahdavikia (Iranian)
Mehmet Scholl (Turkish-German)
Mohammed Zidan (Egyptian)
Muzzy Izzet (English-Turkish Cypriot)
Nicolas Anelka (French)
Noureddine Naybet (Moroccan)
Robin van Persie (Dutch)
Samir Trabelsi (Tunusian)
Zinedine Zidane (French)
Zlatan Ibrahimovic (Swedish)
Dzemaili Blerim (Switzerland)
Youssef Rossi
Mustapha Hadji

Sonra van persie'nin müslümanlığını araştırmak için, herhangi bir dine bağlı olmayan başka bir sport forumuna girdim. orda'da fas asıllı müslüman bir eşi olduğu ama sonradan islama dönmek gibi bir 'convert' durumunun olmadığı bu çıkan haberlerle ilgili futbolcunun bazı açıklamalarına dayanarak bu söylentileri yalanlamışlar.

Boşverin van persie müslüman o yeter :D hem çocuğun içkisi sigarası da yok kızının mürüvetini görmek isteyen annelere duyrulur :D

sıgara içki olayını bilmiyorum ama geçen yıl ingilterede bir kıza tecavüz suçundan yargılanmıştı. ayrıca van persie evli, boşuna milletin kızına adres olarak gösterme adamı :D

azizuzu
24.Ekim.2006, 21:36
dinde zorlama yoktur :D

azizuzu
24.Ekim.2006, 21:39
valla keşke olsaydı onun için iyi olurdu. kendi secimidir. kimse bişey diyemez

Del Piero_10
24.Ekim.2006, 22:26
arkadaşlar uluslararası bir 'islamic forumda' ünlü müslüman futbolcuların listesini yapmışlar onları buraya yazim dedim. içlerinde yazmaya değer sadece 3 türk futbolcusu bulmuşlar :)

Abbas Suan (Israeli)
Ahmed Hossam "Mido" (Egyptian)
Ali Karimi (Iranian)
Vahid Hashemian (Iranian)
Asim Ferhatovic (Bosnian)
Emre Belozoglu (Turkish)
Franck Ribéry (French)
Frederic Kanoute (French-Malian)
Hakan Sükür (Turkish)
Hasan Salihamidzic (Bosnian)
Hasan Sas (Turkish)
Khalid Boulahrouz (Dutch)
Kolo Touré (Ivorian)
Mehdi Mahdavikia (Iranian)
Mehmet Scholl (Turkish-German)
Mohammed Zidan (Egyptian)
Muzzy Izzet (English-Turkish Cypriot)
Nicolas Anelka (French)
Noureddine Naybet (Moroccan)
Robin van Persie (Dutch)
Samir Trabelsi (Tunusian)
Zinedine Zidane (French)
Zlatan Ibrahimovic (Swedish)
Dzemaili Blerim (Switzerland)
Youssef Rossi
Mustapha Hadji

Sonra van persie'nin müslümanlığını araştırmak için, herhangi bir dine bağlı olmayan başka bir sport forumuna girdim. orda'da fas asıllı müslüman bir eşi olduğu ama sonradan islama dönmek gibi bir 'convert' durumunun olmadığı bu çıkan haberlerle ilgili futbolcunun bazı açıklamalarına dayanarak bu söylentileri yalanlamışlar.

sıgara içki olayını bilmiyorum ama geçen yıl ingilterede bir kıza tecavüz suçundan yargılanmıştı. ayrıca van persie evli, boşuna milletin kızına adres olarak gösterme adamı :D

ribery=nasıl müslüman bu?sürekli takımlarından kaçıyor
zidane=Müslümanlık ile ilgili hiçbirşey bilmediğini saklamıyor
zlatan=onun kabahati burada söylenmez

real_footballer
24.Ekim.2006, 22:46
ya zaten ben pek inanmamıstım

TiLiKaMuS
25.Ekim.2006, 01:25
ribery=nasıl müslüman bu?sürekli takımlarından kaçıyor
zidane=Müslümanlık ile ilgili hiçbirşey bilmediğini saklamıyor
zlatan=onun kabahati burada söylenmez

haklısın. sadece bu saydığın isimler değil listede türkler ve iranlılar dışında islam olarak geçen bir çok oyuncunun dinle hiç bir alakası yok. en azından bizim yakından bildiklerimiz muzzy ve mehmet scholl sadece atalarının inancı ile özdeşleştiriliyor. ki mehmet scholl hayatı boyunca babasını görmemiş daha doğrusu görmek istememiş bir insan. batı toplumlarında hiristiyan oyuncularda genellikle dinle fazla ilgili değiller. örneğin dünyaca ünlü çek futbolcularının tamamına yakını ateist'tir. yine eski kominizmden ayrılan slovak, macar ve yugoslav bir çok ülkenin oyuncularıda benzer durumda.

sonuçta bu türklük, almanlık ya da ingilizlik gibi genetik bir bağ değil. kanını yani etnik yapını değişteremezsin ama inancın her an değişebilir. bu bir inanç farklılığı veya inançsızlık meselesi. verdiğin ribery örneği tam cuk oturmuş. frank ribery zaten hep boşluk içinde kalmış bir karakter. belli bir istikrarı yakalayamadığı için hayatı hep arayışlar içinde geçmiş. futbol hayatındaki tutarsızlıkta bunun en yakın örneği. yani öyle bir insanın bir kaç yıl sonra budist olmayacağına da kimse garanti veremez. anelka'dan sonradan din değişterenlerden, sorunlu bir karakter olup sürekli belli bir takımda dikiş tutturamayan ilginç şekilde ribery ile benzer tutarsızlıkları olduğunu görebilirsiniz.