PDA

View Full Version : ŞİŞLİ de BİR DÜRÜMCÜNÜN EL İLANINDAN!!!!



serhatarda
20.Ekim.2006, 23:26
DIŞ MİHRAKLARIN OYUNU

Diyet, perhiz, rejim gibi faaliyetler hedefte Türk delikanlılarının ve genelde de Türk milletinin devamını engellemek için dış mihraklar tarafından gündeme getirilmiş şuurlu bir düzmecedir.

Gaye, eskiden bir koyunu, bir oturuşta götüren dev gibi babayiğit atalarımızı ve tarlada doğum yaptıktan sonra bebeğini kundaklayıp, elde orak tarlada çalışmaya devam eden Türk kadınlarını; kalori hesaplayan, hapşırınca yatağa giren, fitness ve aerobik yapan çıtkırıldım tiplere dönüştürmek ve büyük Türk ırkını Çinliler, Japonlar gibi sıska, zayıf ve sağlıksız bir ırk haline getirmektir.

İcabı halinde 240 kiloluk top mermisini tek başına namluya süren bir babayiğidin, kalori hesaplayan, yoğurtlu kebabı reddeden bir züppe haline getirilmesinden daha büyük bir soykırım olabilir mi?

İç yağının, kuyruk yağlarının, anamızın Vita yağının kolestrol yaptığı palavradır.
Kolestrol, kebapları yedikten sonra iki şişe soda içerek ayarlanabilecek bir gaz durumudur. Sakın bu oyuna düşmeyin.

Feminizm, kadın hakları, çevre şuuru ve eşitlik adı altında Türk kızlarının akılları çelinerek, yemek yapmayı bilmeyen, bizim istikbalimiz olan yavrularını, abuk subuk yiyeceklerle yetiştirecek, damak zevki gelişmemiş, sunta kılıklı diyet bisküvilerini yiyecek sanan bir hale getirmişlerdir.

Ayrıca kör olası dış mihraklar, bu kızlarımıza kebap, soğan, çiğ köfte vb. Lezzetleri yiyen, bardak bardak şalgam suyu içen yiğitlerimize hanzo-kıro gibi sıfatlar takmayı öğretmişlerdir.

Ayrıca son yıllarda moda gibi gösterilmeye çalışılan Çin mutfağı diye birşey yoktur. Bu sözde mutfak, acaip zerzevat ile acaip mahlukatın, wog adı verilen bir tencerede yarı pişmiş yarı çiğ olarak hazırlanıp insanlara eziyet olsun diye sopalarla yenmesinden ibaret bir hokkabazlıktır. Sakın kanmayın, sakın yemeyin. Helal değildir!

Unutmayın su uyur, düşman uyumaz!
Alıntıdır

Del Piero_10
21.Ekim.2006, 14:05
Bence doğruluk payı var.

Redrum
21.Ekim.2006, 14:12
:D:D sonlarda güldüm ama aslında doğru söylemiş yani...

kayıp şehir
21.Ekim.2006, 14:51
kesinlikle dogru solemiş yav :)

SaDeCe KaaN
21.Ekim.2006, 14:51
çok acayipya sağol paylaşımın için

LaKe
21.Ekim.2006, 15:26
Paylaşım için teşekkürler. ;) Düşündürücü bir yazı...

Oghuse
21.Ekim.2006, 22:36
valla bi parça doğru azıcık da komik

S-B-Z
21.Ekim.2006, 22:37
doğru ve yerinde tespitler bencede çin mutfağı değil bir hokkabazlık var ortada :D

yavuuzzzz
22.Ekim.2006, 13:18
aynen öyle ama ben kolseterol falan takmam ne bulursam yerim :D

OgUzKaGaN
22.Ekim.2006, 14:03
Doğruluk payı çok büyük.Hakl bir yazı.Sağolasın...

azizuzu
23.Ekim.2006, 21:05
valla sapına kdar haklı abi. işin ben bu yönünü bilmiyordum. valla gercekten çok güzel paylaşım sağol

EkReM_GS
31.Ekim.2006, 14:10
Bence doğruluk payı var.

+1905 bencede