Log in

View Full Version : Zeki Sezer'in Adamlarının Zor Anı(Çok komik ya)

gezenti
05.Kasım.2006, 17:34
bugün dsp genel başkanı zeki sezer bursada mitingteydi bende doğal olarak dinlemeye gittim neler anlatıcak diye.kimi zaman söylediklerine çok kızdım kimi zaman çok güzel şeyler söyledi destekledim.ama asıl olay şimdi başlıyor bundan sonrasını iyi okuyun.
miting bitti bende üyesi bulunduğum kuruma giderken sesler yükseldi ne oldu diye baktım güvenlik görevlileri zeki sezerin emriyle oraya gitmiş olayın aslını sonra anladım.zeki bey uzak ilçelerde olan vatandaşları getirmek için bir minübüs firmasıyla anlaşmış tabi doğal olarak minübüsler süslü filan.ancak bir minübüste arka camın üstünde ALLAH KORUSUN yazıyor onun altında da Zeki Sezer' in resimleri var.onun adamları da bunu izinsiz çıkarıcanca minübüs sahibide doğal olarak kızmış.arkadaşlar bu bana çok komik geldi ama beyenmezseniz konuyu kapattırabiliriz.bu sizin biliceğiniz bir iş ama dediğim gibi bana çok komik geldi...

OgUzKaGaN
05.Kasım.2006, 20:19
İlginç ya.Yani bu kadar da olmaz ki kardeşim.Adamlar abartmışlar...

ibo
05.Kasım.2006, 20:31
Valla bana komik gelmekten ziyade ACI bir olay olarak geldi. Allah Korusun yazısının ne zararı olabilir. Allah'a inanmak zorunda değil kimse ama ben inanmayanların fikirlerine saygı duyuyorsam KARŞIMDAKİLERDENDE saygı bekliyorum. Umarım biran evvel HAK yolu bulurlar deyip konuyu geçiştiriyorum. :)

OgUzKaGaN
05.Kasım.2006, 20:59
Valla bana komik gelmekten ziyade ACI bir olay olarak geldi. Allah Korusun yazısının ne zararı olabilir. Allah'a inanmak zorunda değil kimse ama ben inanmayanların fikirlerine saygı duyuyorsam KARŞIMDAKİLERDENDE saygı bekliyorum. Umarım biran evvel HAK yolu bulurlar deyip konuyu geçiştiriyorum. :)

Haklısın İbrahim Abi....

meddah
06.Kasım.2006, 04:29
Olayı anlamamışsınız.. Ortaya "Allah bizi Zeki Sezer'den korusun" gibi bir anlam çıkıyor, komik olan bu..

S-B-Z
06.Kasım.2006, 11:32
Olayı anlamamışsınız.. Ortaya "Allah bizi Zeki Sezer'den korusun" gibi bir anlam çıkıyor, komik olan bu..

Evet komik ve gerçeklik payıda yok değil :D:D

dentaconstantin
06.Kasım.2006, 22:01

katılıyorum:D :D

Redrum
06.Kasım.2006, 22:04
meddah abi müthişsin ya oalyı bağladın teşekkür ediyorum ve kopma moduna giriyorum:n:

FeYYaz1989
06.Kasım.2006, 22:04

Olayin komik olduguna katiliyorum ama dogruluk payinin olup olmadiginin tartisma yeride burasi degil.
Biliyorum kotu niyetle soylemedin buyuk ihtimalle,espri olsun diye soyledin abi ama hos olmamis bence.Sen yapmasaydin en azindan.:rolleyes:

ozzy_casanova
07.Kasım.2006, 22:13

evet olay bu

S-B-Z
08.Kasım.2006, 10:18
Olayin komik olduguna katiliyorum ama dogruluk payinin olup olmadiginin tartisma yeride burasi degil.
Biliyorum kotu niyetle soylemedin buyuk ihtimalle,espri olsun diye soyledin abi ama hos olmamis bence.Sen yapmasaydin en azindan.:rolleyes:

evet espri olsun diye söyledim.Bunu siyasi tartışma sebebi sanmaya gerek yok bence ;)

Ahmeds
08.Kasım.2006, 18:28
İlginç ya.Yani bu kadar da olmaz ki kardeşim.Adamlar abartmışlar...

haklısın(r) (r) :7: ....

LaKe
08.Kasım.2006, 20:18

Evet. İlk başlarda bende yanlış anladım. Ama Mehmet Abi'nin yazısını okuyunca olayı anladım :)

gezenti
08.Kasım.2006, 20:45
ya beyler siyaset diyorsanız kapattırabiliriz konuyu ama maksat biraz gülmek o yüzden açtık konuyu.
ben bu olayı görünce çok güldüm sizinle paylaşmak istedim arkadaşlar...

yavuuzzzz
08.Kasım.2006, 22:56

sağol mehmet abi senin sayende anladım komik bir olay

gezenti
10.Kasım.2006, 20:57
valla mehmet abi sen olmasan ne yapardık:D:D:D...

ozzy_casanova
11.Kasım.2006, 14:22
ya beyler siyaset diyorsanız kapattırabiliriz konuyu ama maksat biraz gülmek o yüzden açtık konuyu.
ben bu olayı görünce çok güldüm sizinle paylaşmak istedim arkadaşlar...

guluncek bir konu oldugu dusuncesinde degilim

gezenti
11.Kasım.2006, 20:47
guluncek bir konu oldugu dusuncesinde degilim

saygı duyuyorum...