Log in

View Full Version : Sylvester Stallone'ye mail atın



TR.CaPTaiN
21.Aralık.2006, 19:54
Ermenilerin soykırım iddialarını konu edinecek ''Musa Dağı'nda 40 gün'' filminde rol almak istediğini açıklayan ünlü ABD'li aktör Sylvester Stallone'yi bu fikrinden caydırmak ve gerçekleri anlatmak için elektronik postalar gönderilmeye başlandı.

Asılsız Soykırım İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMED) Başkanı Yrd. Doç. Savaş Eğilmez,
Stallone'yi bu fikrinden caydırmak için ''[email protected] ' ' elektronik adresine tarihi gerçekleri anlatan İngilizce elektronik postalar göndermeye başladıklarını ifade etti.

Stallone'yi protesto etemk isteyenler için hazır İngilizce metin veriyoruz. İsteyen bu mesajı Stallone'nin adresine gönderebilir.

"Mr. Sylvester Stallone.
We, Turkish people became very sad about your participation in this movie.
There is not any statement about genocide of Armenians even in Wilson reports after the 1. World War. These statements of genocide are only using by Armenian lobby for their own benefit.
Please don't close your eyes to the true History and dont be an instrument of Armenian lobbies. We, Turkish people call you to think again and again about participating in this movie in spite of real facts."

(Sayın Sylvester Stallone
Bu filmde rol alacağınızı söylemeniz biz Türkler'i çok derinden üzdü.. Ülkenizin 1. Dünya Savaşı sonrası yayınlanan Wilson raporlarında bile Ermeni soykırımı ifadesi geçmemiştir. Tarihi gerçekler Ermeni lobileri tarafından kendi çıkarları uğruna kullanılmaktadır.
Lüften doğru tarihe gözünüzü kapatmayın ve Ermeni lobisine alet olmayın. Sizi bu filmde rol alma kararınızı bir kez daha düşünmeye çağırıyoruz. )

GeNç KaRTaL
21.Aralık.2006, 20:01
bende gönderecem gerçekleri bilsin slyvester stallone

esmeria
21.Aralık.2006, 21:04
hemen gönderiyorum adres doğrudur heralde

esmeria
21.Aralık.2006, 21:05
gönderdim şimdi

tosunpasa
21.Aralık.2006, 21:14
gönderiyorum hemen

Krusty
21.Aralık.2006, 21:18
Ben de mail yolladım.

TR.CaPTaiN
21.Aralık.2006, 22:45
İlginize sevindim arkadaslar. Umarım Rambo düsündügü hatadan vazgecer.

Del Piero_10
22.Aralık.2006, 14:43
gönderelim!

eğer bu filmde oynarsa hayal kırıklığına uğrarım.

crazysebo
22.Aralık.2006, 14:56
çok uzulurum oynarsa bole bir film de .
yoolladım mail

S-B-Z
22.Aralık.2006, 17:13
mail yollamayı düşünmüyorum.zira kaale alacaklarını sanmıyorum.ama dünyaca ünlü bir aktör böylesine ciddi sonular doğurabilecek bir filmin perde arkasını araştırmadan balıklama atlıyorsa biz fikrini değiştiremeyiz diye düşünüyorum.

MaTRaKaN
22.Aralık.2006, 17:13
yolladım mail;)

GeNç KaRTaL
22.Aralık.2006, 18:55
mail yollamayı düşünmüyorum.zira kaale alacaklarını sanmıyorum.ama dünyaca ünlü bir aktör böylesine ciddi sonular doğurabilecek bir filmin perde arkasını araştırmadan balıklama atlıyorsa biz fikrini değiştiremeyiz diye düşünüyorum.
yaw ömer abi bir hatadır yapmış biz yinede uyarımızı yapalım

fmsmyrna
22.Aralık.2006, 19:17
ben yolladım ama ulaşacağından pek ümitli değilim

Oghuse
22.Aralık.2006, 23:09
ben yolladım inşallah kaale alır

Universal
22.Aralık.2006, 23:36
Ben gönderdim. Sanırım okumayacak ama okuması için başlık düşündüm aklıma Wanted geldi belki okur. :)

Carlos_Kameni
22.Aralık.2006, 23:42
bende yoladim... hayirli olsun