View Full Version : Feneri Barça'ya Değişmedi
fatihelmas
08.Ocak.2007, 18:04
İspanya'da her yıl geleneksel olarak düzenlenen çocuk bayramı nedeni ile bir çocuk hastanesini ziyaret eden Barcelonalı futbolcular, ummadıkları bir sürprizle karşılaştılar.
Barcelonalı oyuncuların yanına geldiğini gören bir Türk çocuğu, İspanyol gazetecilerin önünde "En büyük Fenerbahçe" diye bağırınca herkes şaşkına döndü. Barcelonalı Xavi, Iniesta ve Edmilson bunun üzerine, "Burada yaşıyorsun, neden Barcelona'yı tutmuyorsun?" diye sordular.
Hastanede tedavi gören çocuğa, Barcelonalı olması için hediyeler veren ve kendisiyle fotoğraf çektiren İspanyol takımının oyuncuları ne yaptılarsa Fenerbahçeli minik hastayı ikna edemediler.
Hediyeleri alan ancak ömür boyu Fenerbahçe'den vazgeçmeyeceğini söyleyen minik Türk, İspanyol gazetelerine de manşet oldu. Olayı sayfalarında genişçe gösteren İspanyollar, "Fenerbahçe'li çocuk Barca takımını mat etti" başlıklarını attılar. Çocuğun cesaretine hayran kaldıklarını belirten gazeteler, koca Barcelona takımının Türk çocuğu kendi taraftarları yapamadığını belirttiler.
MİLLİYET
http://img154.imageshack.us/img154/3576/axspo02ul3.jpg
Helal çocuğa aferin diyecek bişey bulamıyorum:s_fenerbahce: :s_fenerbahce:
TR.CaPTaiN
08.Ocak.2007, 18:25
İşte Fenerbahce sevgisi :)
GeNç KaRTaL
08.Ocak.2007, 18:26
çakal hem hediyeyi almış hemde takım değiştirmemiş:D
fmsmyrna
08.Ocak.2007, 18:42
çocuk bi kere bile hayatında fenerbahçe maçına gitmemiştir muhtemelen bide gittiğini düşünün o zmn hayatta vazgeçmez
o değilde bence dikkatlarinizi tişörte çekin .... ;) :D
fmsmyrna
08.Ocak.2007, 19:08
çektim ve ben o rengi sarıya değilde barcelona'nın 2. formasının rengine benzettim
IcedEarth
08.Ocak.2007, 19:17
o deil xavi nin tişörtünde gs yazıo :D
o deil xavi nin tişörtünde gs yazıo :D
EEEh oda hangi takima tapicani biliyor tabiiki.
Redrum
08.Ocak.2007, 19:26
evet abi ilk gördüğümde düşündüm acaba babası gsli de çocuk mu fbli falan ama büyükpivotun dediğine göre o kişi Xavi ve üstünde Gs yazıo:D
senderson
08.Ocak.2007, 19:30
Bizim taraftarımız takımını değişmez.Bitmeyen,satılmayan bir sevdadır Fenerbahçe...
Redrum
08.Ocak.2007, 19:33
Helal çocuğa aferin diyecek bişey bulamıyorum:s_fenerbahce: :s_fenerbahce:
bu arada bende çocuğa aferin diyecek bişey bulamıorum :n::n:
perpetua
08.Ocak.2007, 19:33
Bunun futbol ile ne ilgisi var simdi? Tamamen magazin haberi. Buraya konu acarken biraz daha dikkatli olalim lutfen.
cocuga bak tıpkı küçük emrahın eski hali eee öyle olmasıda normaldir :)
tosunpasa
08.Ocak.2007, 21:15
"Fenerbahçe Sevgisi ne Kupa sevgisi,Ne şampiyonluk sevgisidir. Fenerbahçe sevgisi çok farklı bişeydir.Bunu ancak Fenerbahçe'li olan anlar."
TheTrooper
08.Ocak.2007, 21:19
way bee koçum benim:D
Bunun futbol ile ne ilgisi var simdi? Tamamen magazin haberi. Buraya konu acarken biraz daha dikkatli olalim lutfen.
abi bişi diycem avatarındaki satranç maçında sıra kimde kafayı yiycem:D
abi bişi diycem avatarındaki satranç maçında sıra kimde kafayı yiycem:D
beyazda...
nart_susruko
09.Ocak.2007, 00:17
Allah şifalar versin diyen çıkacak mı acaba ? :roll:
gezenti
09.Ocak.2007, 11:55
ya çocuğa helal olsun ee vatan hasreti bu kadar fanatik yapmış olmalı.tabi ulaşılamayan şeyler hep arzulanır.çocuk barcayı tutmayarak bir nevi marjinalliğini yakalamış.artık fenerinde buna karşılık bir jest yapması lazım yani.eşşek değil ya.
ama çocuğa gerçekten helal olsun avrupada her zaman birbirimizi desteklememiz gerektiğini çok güzel bir mesajla vermiş çocuk.
ALLAH (c.c) acil şifalar ihsan eylesin....
ultraslanerdem
09.Ocak.2007, 12:09
ya çocuğa helal olsun ee vatan hasreti bu kadar fanatik yapmış olmalı.tabi ulaşılamayan şeyler hep arzulanır.çocuk barcayı tutmayarak bir nevi marjinalliğini yakalamış.artık fenerinde buna karşılık bir jest yapması lazım yani.eşşek değil ya.
ama çocuğa gerçekten helal olsun avrupada her zaman birbirimizi desteklememiz gerektiğini çok güzel bir mesajla vermiş çocuk.
ALLAH (c.c) acil şifalar ihsan eylesin....
Demekki çocuk ülkesine gelip feneri görse tiskinecek:D
tosunpasa
09.Ocak.2007, 14:01
Demekki çocuk ülkesine gelip feneri görse tiskinecek:D
Sen bunu söylerken kafan kıyak mıydı? Kendinde miydin? Umarım şaka yapmışsındırda tartışma çıkmaz...
ultraslanerdem
09.Ocak.2007, 15:38
Ne yani dostum yalanmı. Türkiyede en çok nefret edilen takım Fenerbahçe...
azizuzu
09.Ocak.2007, 17:06
helal olsun velede fener bu boru değil.. değişilmezdir. hiçbir zaman hiçbirseye..
kafan kıyak mıydı?
son dönemde bu soruyu cok fazla soruyorsun farkındamısın ? :)
Senin en çok nefret ettiğin takım fenerbahçe..Sizin böyle palavralarınıza artık gelmiyoruz merak etme pek sevgili ultraslanerdem..kendi şahsi fikirlerini tüm millete mâl etme...
"Fenerbahçe Sevgisi ne Kupa sevgisi,Ne şampiyonluk sevgisidir. Fenerbahçe sevgisi çok farklı bişeydir.Bunu ancak Fenerbahçe'li olan anlar."
Allah Acil Şifalar Versin İnş
Redrum
09.Ocak.2007, 17:57
PERPETUA teşekkür ettim beni kırmadığın ve konuyu tekrar açtığın için.
Redrum
09.Ocak.2007, 18:02
Senin en çok nefret ettiğin takım fenerbahçe..Sizin böyle palavralarınıza artık gelmiyoruz merak etme pek sevgili ultraslanerdem..kendi şahsi fikirlerini tüm millete mâl etme...
Allah Acil Şifalar Versin İnş
Arkadaş ultraslanerdem bi bakıma haklı aslında.Yani şu anda Türkiyede Fenerli ve FENERLİ OLMAYAN diye iki grup var.Yani genelde fenerli olmayanlar fenere zıt.Yanlış mı düşünyorum acaba?
IcedEarth
09.Ocak.2007, 18:25
fanatizm e çevirmeyelim konuyu lütfen
çocuğa Allah acil şifalar versin inşallah bu arada konuyu mizaha çekince bir kere daha vurguluyorum ki xavi nin tişörtünün üstünde GS yazıo :D
El Comandante
09.Ocak.2007, 19:16
Arkadaş ultraslanerdem bi bakıma haklı aslında.Yani şu anda Türkiyede Fenerli ve FENERLİ OLMAYAN diye iki grup var.Yani genelde fenerli olmayanlar fenere zıt.Yanlış mı düşünyorum acaba?
türkiyede fenerli ve fenerli olmayan diye bir grup yoktur,bir galatasarayli olarak senin bunlari söylemen hic hos degil.
türkiyede galatasarayli,fenerbahceli,besiktasli,trabzonlu ve anadolu kulüplerini tutanlar vardir.grup falan yok.
Beyler tamam yaw her konuyu Fanatiklik seviyesine ulaştırmayın. :mad:
Çocuğu tebrik etmek lazım Helal olsun :) Xavi nin üstünde GS yazısı varya artık gaztelerde xavi ;GS ye geliyor diye haberler çıkmaya başlar.. :)
tosunpasa
09.Ocak.2007, 20:42
son dönemde bu soruyu cok fazla soruyorsun farkındamısın ? :)
Evet farkındayım:D.Çok sevdim o soruyu:).
Yalan tabiki! Kendi düşüncelerini tüm halkın fikriymiş gibi gösterme!
Ahmeds
09.Ocak.2007, 20:59
Bizim taraftarımız takımını değişmez.Bitmeyen,satılmayan bir sevdadır Fenerbahçe...
ben susuyorum senderson konuşsun ;;):cool: :)
Universal
09.Ocak.2007, 21:11
Orada burada her yerde Fenerbahçeliler.