View Full Version : Makarna ölüm getirdi !
TR.CaPTaiN
14.Ocak.2007, 01:13
Trabzon'da bir kişinin, eşini, yaklaşık bir aydır kendisine sürekli makarna pişirdiği gerekçesiyle başına çekiçle vurarak öldürdüğü iddia edildi. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, İnönü Mahallesi'nde oturan Şükran Ç'den (54) dün akşam saatlerinden itibaren haber alamayan komşuları, kapıyı zorlayarak eve girdiler.
Şükran Ç'yi yerde hareketsiz yatar halde bulan komşuları, durumu polise bildirdiler. Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemede, Şükran Ç'nin, başına çekiçle vurularak öldürüldüğünü belirlediler. Soruşturma başlatan polis, Şükran Ç'nin eşi K.Ç'nin (53) Maçka ilçesinde saklandığını tespit etti. Jandarma ekipleri, K.Ç'yi gözaltına alarak polise teslim etti.
Emniyetteki ifadesinde cinayeti işlediğini kabul ettiği öne sürülen K.Ç'nin, ''Benimle ilgilenmiyordu. Beni bunaltmıştı. Bir aydır sadece makarna pişiriyordu'' dediği öğrenildi. Trabzon Adliyesine sevk edilen K.Ç, nöbetçi savcılıkta sorgulanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
türkiye...:D:D:Dama üzüldüm yani yazık olmuş kadına
fenerbahce_1907
14.Ocak.2007, 03:08
Anca Türkiye'de olabilicek bir olay.Üzüldüm kadına yaw.
GeNç KaRTaL
14.Ocak.2007, 07:57
şimdi aklıma iki soru geldi bu haberi duyunca:
1-)Acaba para olmadığı içinmi hep makarna pişiriyordu?
2-)Yoksa ya ne uğraşacam bununla makarna yeter ona mantığıylamı hazırlıyordu?
CeNTeR_TR
14.Ocak.2007, 12:57
türkiyedir ne olsa yerdir :D biraz kafiyesiz oldu ama olsun artık
böyle durumlar artık alışıla geliyor
tosunpasa
14.Ocak.2007, 13:01
Türkiye'den başka bir yerde bu durum olur muydu sizce?
Krusty
14.Ocak.2007, 13:06
Hep ülkemizi kötülüyoruz valla. Yabancı ülkeler ile ne kadar alakamız var? Orada olup bitenleri biliyor muyuz?
Bu konu hakkında adamın ruh hastası olduğunu söyleyebilirim. Normal olan bir insan böyle bir şey yapmaz çünkü..
CeNTeR_TR
14.Ocak.2007, 13:08
Türkiye'den başka bir yerde bu durum olur muydu sizce?
bence olmaz olsa bile 40 yılda bir
CeNTeR_TR
14.Ocak.2007, 13:10
Hep ülkemizi kötülüyoruz valla. Yabancı ülkeler ile ne kadar alakamız var? Orada olup bitenleri biliyor muyuz?
Bu konu hakkında adamın ruh hastası olduğunu söyleyebilirim. Normal olan bir insan böyle bir şey yapmaz çünkü..
evet normal olan bir insan böyle birşey yapmaz
ülkemizi kötüleme konusuna gelince ise hergün bi ruh hastası bu tür olaylar yapınca bize başka birşey demek geri kalıyormu ?
Krusty
14.Ocak.2007, 13:11
evet normal olan bir insan böyle birşey yapmaz
ülkemizi kötüleme konusuna gelince ise hergün bi ruh hastası bu tür olaylar yapınca bize başka birşey demek geri kalıyormu ?
Ben de size diyorum ki yabancı ülkelerde ne olup bittiğini nerden biliyorsunuz, dış ülkeleri takip ediyor musunuz? ;)
CeNTeR_TR
14.Ocak.2007, 13:16
dış ülkerleri takip etsekde etmesekte türkiye kadar olamaz herhalde çünkü bizde eğitimsiz ve işsiz insanlar çok kendilerini bu şekilde gün yüzüne çıkarıyorlar
bunun tek sorunu ise eğitim ve bu da en az bizde var
fmsmyrna
14.Ocak.2007, 13:34
Can söyleceklerimi sölemişssin zaten evet hep biz türkiye'yi kötülüyoruz.Ama başka ülkelerde olanları bilmiyoruz.örnek:bir ülkede yağma yaşanıyor e hani bizim ülkemizde olmuyor böyle bişey vs. uzar gider.olayları her zaman kötü yanından ele almayın
comandante
14.Ocak.2007, 17:08
bir ay...adamın canına tak etmiş be.öldürme şekli çok hoşuma gitti.kafasına çekiçle vurarak.artık o raddeye gelmiş yani adam.
C h A o S
14.Ocak.2007, 18:30
adam cinnet geçirmiştir bence makarna yüzünden. kadında da suç var 1 ay makarna yenilir mi adamın da sabrı var kim bilir kaç defa demiştir, makarna yapma diye:mad:
ama ne olursa olsun bi makarna yüzünde öldürmesi insana ve vicdanımıza hiç te hoş gelmiyo
Ahmeds
14.Ocak.2007, 18:51
yaa tamam hergün makarna yenmez ama adamın öLdürmesi gerekmez
ALLAH Rahmet EyLesin Geride KaLanLara ALLAH saßır Versin..:D:D:D
SaRPeR1903
19.Ocak.2007, 17:30
ALLAH Rahmet EyLesin Geride KaLanLara ALLAH saßır Versin..:D:D:D
Komiğine gitti heralde birinin öldürülmesi ?
Orient Jazz
20.Ocak.2007, 00:11
Bir makarna için olurmu yaa üzüldüm bea...
coolnash
20.Ocak.2007, 22:45
Makarna falan bahane.Böyle insanlık mı olur?İnsan hayatı bu kadar mı ucuz?
SaDeCe KaaN
22.Ocak.2007, 18:36
Makarna falan bahane.Böyle insanlık mı olur?İnsan hayatı bu kadar mı ucuz?
Çok haklısın.Bu arada başka ülkelerdede bu tür olaylar yaşanıyor hatta daha fazlası. bunu türkiye diye genellemiyelim
Memedov
27.Ocak.2007, 12:34
Evet ArkadaşLar İnsan Hayatı ßu kdr Ucuz mu oLur ßak İşte Hiç Yoktan öLmüş..:(
RaSenGan
27.Ocak.2007, 22:42
makarna bu yesinler işte
LegolaS_76
29.Ocak.2007, 10:51
adam en azından döver bari öldürmek neydi??