View Full Version : Mozaik Pasta Tarifi Olan
IcedEarth
17.Ocak.2007, 20:49
Beyler canım pasta çekti ve evde de kimse yok şöle kolay bi mozaik pasta tarifi olan varmı paylaşırsanız çok sevinirim :)
Dalga geçeni varya :n:
barahir
17.Ocak.2007, 20:52
yaw bildiğin kekin hamurunu önce yap
sonra da birazını ayır. ayırdğını kakao ile çırp bi 5 dakka
sonra kek kalıbına dok hangisini önce dökmek sana kalmış sonrada önceden ısıttığımız fırında bi 30 dakka pişir. sonra servis yap.
IcedEarth
17.Ocak.2007, 20:53
hamur filan karıştırmayın abi :n: kolay olsun biraz yav :D daha çoban seviyesindeyiz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hamur filan karıştırmayın abi :n: kolay olsun biraz yav :D daha çoban seviyesindeyiz :n:
barahir
17.Ocak.2007, 20:55
:D ya al eline mikseri. sonra şeker ile yımırtayı karıştır. sonra kabartma tozunu ekle karbonatı ekle. uavaş yavaş un kat. sonrada yukarda dediklerimi yap
ne hamuru beah
kakao un süt vs karıştırıyosun ondan sonra petibörmüdür nedir o bisküvi varya onu alıyosun parça pinçik ediyosun ama toz etme yani. Ondan sonra onları karıştırıp dilediğin şekli veriyosun. Etrafını bi poşetle kaplayım buzluga koyuyosun 1 saatte olur heralde bayadır yapmadım iyi hatırlamıyorum.
daha kolayı in bakkaldan bi dankek al:)
Jay_Jay Ceyhun
17.Ocak.2007, 21:03
abi ben sana pide tarifi vereyim şimdi unu dokuon suyu dokuon mayayı katıp karıstırıp kıvam sevıyesını beklıon kıvmı gelınce kucuk bı oklava ile ac kasar sucuk ne ıstersen kat bu daha karın doyurucu kendım yaptım bı kere gusel oldu :D:D:D:D:D
IcedEarth
17.Ocak.2007, 21:08
abi ben sana pide tarifi vereyim şimdi unu dokuon suyu dokuon mayayı katıp karıstırıp kıvam sevıyesını beklıon kıvmı gelınce kucuk bı oklava ile ac kasar sucuk ne ıstersen kat bu daha karın doyurucu kendım yaptım bı kere gusel oldu :D:D:D:D:D
:D:D komik de bi de tarif yazsaydın yav :)
tosunpasa
17.Ocak.2007, 21:15
Bak şimdi bildiğin petibörü al -bi yandan da puding yap- petibörleri diz kafana göre. Sonra hafiften süt dökerek ıslat üstüne pudingi dök. Sonrada ye:n:.
Jay_Jay Ceyhun
17.Ocak.2007, 21:19
:D:D komik de bi de tarif yazsaydın yav :)
yazdıkya tarifini dene gusel oluor
IcedEarth
17.Ocak.2007, 22:00
kendim uydura uydura bişiler yaptım :D
ne olacak ki sanki en kötü iğrenç olur ben yerim :n:
Burak Duran
17.Ocak.2007, 22:08
Mozaik Pasta
MALZEMELER
400 gr. eti petit beurre
250 gr. margarin
2 yemek kaşığı kakao
4 yumurta
4 yemek kaşığı, pudra şekeri
1 paket vanilya
Portakal kabuğu rendesi
Fındık
HAZIRLANIŞI
Bisküvilerin hepsi bir kap içerisine küçük küçük kırılır. Başka bir kaba şeker ve yumurta konularak çırpılır ve erimiş yağ eklenir. Bu karışıma kakao, fındık, portakal kabuğu rendesi ve vanilya ilave edilip karıştırılır. Sonra kalıba dökülür ve şekil verilir. Buzdolabında 4-5 saat bekletildikten sonra servise hazırlanır.
al sana :D
SaRPeR1903
17.Ocak.2007, 22:10
Mozaik Pasta
MALZEMELER
400 gr. eti petit beurre
250 gr. margarin
2 yemek kaşığı kakao
4 yumurta
4 yemek kaşığı, pudra şekeri
1 paket vanilya
Portakal kabuğu rendesi
Fındık
HAZIRLANIŞI
Bisküvilerin hepsi bir kap içerisine küçük küçük kırılır. Başka bir kaba şeker ve yumurta konularak çırpılır ve erimiş yağ eklenir. Bu karışıma kakao, fındık, portakal kabuğu rendesi ve vanilya ilave edilip karıştırılır. Sonra kalıba dökülür ve şekil verilir. Buzdolabında 4-5 saat bekletildikten sonra servise hazırlanır.
al sana :D
Naptın burak abi protakal kabuğu rendesi vanilya adam hamur diyince üşeniyo :D:D:D
Universal
17.Ocak.2007, 22:11
Abi dört beş saat beklyeceğine herhangibi bir pastahane'nin internetten numarasını bul eve sipariş ver daha iyi olur.
IcedEarth
17.Ocak.2007, 22:12
Naptın burak abi protakal kabuğu rendesi vanilya adam hamur diyince üşeniyo :D:D:D
:n: katılmadan edemeyeceğim :n: neyse ben yaptım ama siz yine de yazın isteyenler kullanır
Ahmeds
18.Ocak.2007, 18:44
afiyet oLsun :n::n::n::n: :D ;;)
CeNTeR_TR
18.Ocak.2007, 23:36
malzemeler:
1 su bardağı un
1.5 su bardağı şeker
4 yemek kaşığı kakao
1 kg süt
1 yemek kaşığı margarin
1 yumurtanın sarısı
2 paket sade pötibör bisküvi
yarım su bardağı hindistan cevizi
hazırlanması:
1. tencereye un, şeker ve kakaoyu koyup karıştırın. (sütü karıştırmadan eklerseniz un topaklaşır.)
2. sütü ve margarini ilave edip devamlı karıştırarak muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin.
3. inmesine yakın yumurta sarısını ekleyip karışıma iyice yedirin.
4. 1 bisküviyi sosa batırıp dikdörtgen bir borcama diklemesine yerleştirin. önüne sosa batırmadığınız bir bisküvü koyun. sade bisküvinin önüne tekrar sosa batırılmış bisküvi ekleyin. hepsini bu sıra ile yerleştirin. kalan sosu pastanızın etrafına sürün. pastanız soğuduktan sonra üzerine hindistan cevizi serpin ve verev keserek servis yapın.
TheTrooper
19.Ocak.2007, 18:38
sen en iyisi git pastaneye:Dparaya kıy biraz al:D
El Comandante
19.Ocak.2007, 19:04
Football Managerin resmi sitesi olan Turksportalda Bir yemek tarifi verilmemisti oda oldu,helal olsun valla size :n:
Jay_Jay Ceyhun
19.Ocak.2007, 20:07
olum ben sana ozel olarak lahmacun tarıfı verdı ama sen benım dedıgımı yapmamısın ayıp ayıp
TheTrooper
19.Ocak.2007, 20:27
yemek tarifleri diye bi bölüm açılsa keşke:n::n:
RoNNiE91
19.Ocak.2007, 22:02
Canımı çektirdiniz yaw,çok da severim mozaiği :)