View Full Version : Ne Olursa Olsun Bir Kıza Tokat Atılırmı????
gezenti
18.Ocak.2007, 21:38
http://www.youtube.com/watch?v=7_KZbHvQY3c
buyur burdan yak.erkek lisesinden bir öğrenci heykelin ortasında kıza tokat atıyor.
Sizce bir kıza vurulur mu?
sağlam kaynaklardan aldığım haberlere göre kız çocuğu aldatmış.çocuğun adı da yunusmuş galiba.siz olsaydınız ne yapardınız????
CeNTeR_TR
18.Ocak.2007, 21:42
hayır hayır hayır
videoyu izleyemedim ama kızın yaptığı her ne olursa olsun vurulmaz
TheTrooper
18.Ocak.2007, 21:46
öyle kızlar varki tokat az gelir...
tosunpasa
18.Ocak.2007, 21:52
Eğer kız çocuğu aldatmışsa bence tokat az gelmiş. Tekme tokat dalması lazım gelirmiş. Hem kıza hemde diğer çocuğa....
y_layta
18.Ocak.2007, 21:59
çok yan lış bi hareket
World Hollow o1
18.Ocak.2007, 22:19
Ohhh Ohhh Yarasın Ellerin Dert Görmesin Bilader :)
bursa_mc
18.Ocak.2007, 22:56
mecbur kaldım mı atarım acımam
gezenti
18.Ocak.2007, 23:08
mecbur kaldım mı atarım acımam
büyüksün abi:D:D:D
Fietra 10
18.Ocak.2007, 23:15
aldatmış ama kızda... çocukta yedirememiş atmış.... sokak ortasında olur mu be abi
El Comandante
18.Ocak.2007, 23:42
kiz cocugu aldatmissa iyiki vurmus yunus.Elleri dert görmesin.Bende tokata karsiyim ama bazen öyle fetnat kizlar oluyorki insan dayanamiyor valla tokat manyagi yapasi geliyor.Bu kizda onlardan biri.
Universal
18.Ocak.2007, 23:43
Kızlara vurulurda öpülürde. Ben şahsen bu çocuk birden tokat atıysa o şekilde kızda öptüm. İki türlü de aynı tepkiyi veriliyorlar. Oradan kaçıyorlar. :)
Scocco
18.Ocak.2007, 23:51
Bence kıza vurmak hem yanlış hem de tehlikelidir. Çünkü onların duyguları ve düşünceleri hassastır. Bir vurduğun zaman pir alınırlar.
Mc.Speedy
18.Ocak.2007, 23:55
Gerekirse Atarım , Atmadımmı Bir kere oldu yakışmadı bize ama laflar bünyemize ağır gelince...
walla çileden çikarsam kimseyi tanimam
Bordo61Mavi
19.Ocak.2007, 01:38
Tokat degil dayak bile atarim. o kiz kimbilir neler sayiyodur o arkadasa milletin ortasinda.
nart_susruko
19.Ocak.2007, 01:50
hakettikten sonra sözlerinle bile bir kişiyi tokattan daha beter edecek hale sokabilirsin ama hakedene, eğer aldatacak kadar haysiyetsizse bi insan o tokat boşa gitmiştir zaten. anlıktır, acıtır ve geçer.. (biraz sosyal mesaj havası oldu sanırım, idare edin :))
anket sorusu gibi olan konu başlığına gelince yaşamadan konuşmak abes olur biraz
CeNTeR_TR
19.Ocak.2007, 02:04
evet ya aslında bazen konuşarak insanları yerin dibine sokmak vurmakdan daha beter eder ondan dolayı vurmamak en iyisi sonuçta ne yaparsa yapsın
yapılan hata ne olursa olsun o seni kaybeder ama senin ona vurman sana çok şey kaybettirir
nart_susruko dediği gibi bir anlık acı verir sonra geçer peki sözle onu ezsen o acı bidaha dinermi ? bende amba konuştum hea :D :D :D
gezenti
19.Ocak.2007, 11:46
sokak ortasında olur mu be abi
sokak ortası olur mu usta keşke sokak olsa burası bursanın belkide en çok işleyen en çok insan geçen çarşı diye tabir edilen bursanın gözbebeğidir.günde ordan sayısız insan geçer.
not:aldığım son ve kesin istihbarata göre yunus(daha önce belirtmiştim)erkek lisesinde okuyor sos bölümünde ama sos f'de(abcdef)kısacası en son sınıfta yani serserilik yapıyor.bu tokattan sonra 3 gün uzaklaştırma almış.kızın adı cansuymuş oda hala arkadaşlarıyla konuşurken filan bir içine kapanmış.çok kötü bir durumdaymış.o tokatın nedeni de kız hem yunusu aldatmış hemde o varken seninle mi çıkıcaktım onu gördüm aşık oldum ikinizide aldattım deyince yunusta tokatı çakmış.ellerin dert görmesin yunus.
ama işin garip tarafı kız onları söylemese bile yunus tokat atıcakmış.bu sefer yunus seni kınıyorum.anlamadan direk önyargılı yaklaştığın için.her ne kadar haklı çıksanda.
not2:Erkek Lisesinden Osmana teşekkürler bizi merakta bırakmadğı için.
not3:televole muhabirleri gibi oldum allah kahretsin:D:D:D
World Hollow o1
19.Ocak.2007, 11:47
Ana Bursamış orası :D hiç dikkat Etmedim orası Heykel'in orası değiLmi Kafkasın o yoL :D:D:D:D:D:D Zuhahahah
oyle bir kizin yüzüne bile tükürmem. o bile bir deger vermektir.
Redrum
19.Ocak.2007, 16:41
Eğer kız çocuğu aldatmışsa bence tokat az gelmiş. Tekme tokat dalması lazım gelirmiş. Hem kıza hemde diğer çocuğa....
katılıyorum..
Burak Duran
19.Ocak.2007, 17:00
valla tokattan çok en son kafa hareketiyle ima ettiği şey süperdi. bu kızlara vurmıcan 2 kişiyi parmağında oynatacak kadaar yüzsüzse ona orda bir güzel laflarını söyliceksin ondan sonra gideceksin uğraşmaya değmez ama o yukarda dediklerini dediyse bende vurabilirim sonuçta insan bünyesi bu kontrol falan kalmaz
Redrum
19.Ocak.2007, 17:30
evet abi önceden belirliydi adam dio ki(çeken) hadi at tokatı ama bu lafları söylese bende çakardım
OgUzKaGaN
19.Ocak.2007, 17:40
Ne olursa olsun kıza vurulmamalıdır!
Redrum
19.Ocak.2007, 17:47
Ne olursa olsun kıza vurulmamalıdır!
bence bunu senle msnde konuşalım he:D
dayak özüm değildir ama dayak cennetten inmedir:) bence!!
Ahmeds
19.Ocak.2007, 20:13
öyle kızlar varki tokat az gelir...
anLıyorum seni ömer :D
bence o anki duruma bağLı
TheTrooper
19.Ocak.2007, 20:35
anLıyorum seni ömer :D
bence o anki duruma bağLı
ne demek istedin anlamadım:D
gezenti
19.Ocak.2007, 21:06
valla dediğiniz gibi o anki duruma bağlı...
Hakettiyse sinirlerime hakim olamam vururum bir tane. Gene de Allah kimsenin başına vermesin...
psikopat_16
19.Ocak.2007, 21:09
olayın aslını biliyorum bzm ark. o tokatı atan kız aldatmıs oda vurdu bnce haklı o durumda olupta tokat atmıyacak biri varmıdır ki_?
Şu an hiç başıma gelmedi ama vuracağımı zannetmiyorum. Çünkü vurunca elime hiçbirşey geçmeyecek. Ona öyle birşey derdim ki, o lafın yerine 10 kamyon dayak yemek isterdi. Dayak attığınızda kız yaptığından pişman olmaz, ama ona TOKAT gibi bir laf söylerseniz işte o zaman istediğiniz etkiyi bırabilirsiniz.
Nedvedmania
19.Ocak.2007, 21:12
Arkadaşlarım
Herkesin düşüncesini okudum. Yarı yarıya evet vururum, ya da vurmam demişşiniz. Ortada bir durum var ki, onu kimler görebildi kestiremiyorum. İnsanoğlu yargıları ve kişiliğini her zaman ön plana çıkarmalıdır . Bakıyorum sizler olgunluğunuzu göstermek yerine, benliğinizde ki değişmeyen yaşam biçimini ortaya çıkarmışsınız.
Her türlü konuda, her sorunda, her öfkede insanları yerden yere vururken, her destekte, mutlukta ve sevinçte durum birden tersine dönüyor. İnsanları hayvanlardan ayıran tek özellik aklını kullanabilmesidir. Bizler ise öfkemizin esiri olmuş, kırarım, dökerim, keserim vs. durumları gözler önüne seriyoruz. Yaşam biçimimiz ne olursa olsun. İster sinir hastası olalım isterse uysal bir insan. Yapılacak tek şey var ki , pişman olacağınız şeylerde kendinizi firenleyin. Zamanın akıp gitmesi ile, attığınız bir tokat, söylediğiniz kırıcı bir söz, insanları küçük duruma düşürdüğünüz her an. Hafızalarınızdan silinmicek duruma gelmişse, o sizin ayıbınızı gösteriyor demektir.
Benim düşüncelerime gelincede, ben insanoğlunum. Eğer hayatta yapılan her türlü adeletsizliğin sonunda, insanlar birbirinin peşinde koşsalar idi, şu anda çoğumuz ya hapiste olurduk, ya da kara toprak ta. Bunları dedim çünkü insan oğlu elinin dengesini hiç bilmiyor. O anlık öfke ile, her türlü gelişi olmayan nedenlere yol açabiliyor. Erkek orada bayana tokat atıyor, herkes büyükk bir azla izliyor bunu. Kazandığı tek şey ise erkeklik egosunu tahmin ettiğini düşünmesidir. Bu öyleyse biz düşüncelirimizin gölgesinde ki 2. adam olmaya mahkum olmuşuzdur.
püffff abi yapma bunu ya şurda 2 laf söylicez bitirdin gele olayı bişey kalmamış :D bu konuda bile resmi takılıyosun avatarınada takım elbiseli halini koyda tam olsun :D
Redrum
19.Ocak.2007, 21:16
püffff abi yapma bunu ya şurda 2 laf söylicez bitirdin gele olayı bişey kalmamış :D bu konuda bile resmi takılıyosun avatarınada takım elbiseli halini koyda tam olsun :D
abi walla ya coşma:n:
comandante
20.Ocak.2007, 12:07
daha dün gece arkadaşımın doğum gününde hiç tanımadığım bi çocuk hiç tanımadığım bi kıza sağlam tokat attı...ne olursa olsun kıza el kaldırılmamasından yanayım.sadece kıza değil kimseye el kaldırmayın.demiycem tabi ki...
Ahmeds
20.Ocak.2007, 12:14
ne demek istedin anlamadım:D
anLadın sen onu :D:D:D
bu çok ağır bir hareket.Evet aldattıysa haketmiştir diyenler var ama bence kendisinin aldatılacağını göremeyen insandadır kabahat.bence öyle bir durumda insan kendine atmalıdır tokadı.
Zamanında başıma gelmişti benimde ama ben tokat atmayıp sadece ağır konuştum.Ve eminim bu onun aklından hala çıkmamıştır,çıkmazda.
yavuuzzzz
20.Ocak.2007, 12:29
ben tekme attım sinir etti derste hoca beni sınıftan atmıştı ama 3. sınıfta :D
azizuzu
21.Ocak.2007, 09:46
yok canım o kadrda değil. Tokat mokat atmam ben. Hadi diyelim ki aldattı gene de kızı deilde oğlanı bulup orda onun ....Ama asla bi bayana tokat atmadım atılması taraftarı da deilim. Gözlerimin önünde de bi kadın böyle birseye ugrarsa neyin nesi kimmiş neymiş niye tokat yemiş demem hemen kendi himayem alktına alır savunmöaya gecerim :D
Sheriff
21.Ocak.2007, 22:41
aynı durumda olsam tokat atmazdım kafa göz tekme yumruk girerdim valla:D kaldıramam ben öle şeyi:D
TheTrooper
22.Ocak.2007, 19:32
anLadın sen onu :D:D:D
walla anlamadım:D
Ahmeds
22.Ocak.2007, 19:45
walla anlamadım:D
ömer msn de anLatırım sana merak etme :D