PDA

View Full Version : Turksportal İstanbul Buluşması

Jesus_FB
24.Ocak.2007, 04:06
arkadaşlar biliyorsunuz yakında okullar tatile girecek bizde Aydın'la beraber madem boş zaman çok olucak bunu değerlendirelim diye düşündük bir organizasyon yapmayı planlıyoruz ama bu sefer halı saha değilde farklı şeyler olsun isityoruz (ama çok isterseniz o da olabilir) o yüzden hep beraber tartışıp ortak bir şeye karar verelim diye düşündük.

İlk olarak buluşma İstanbul'un hangi yakasında olmasını kararlaştırmalıyız bu yüzden katılmak isteyenler bulunduğu yakayı ve buluşmak istediği yerleri yazmalılar.

İkinci olarak neler yapabiliriz? bizim aklımıza bir çok şey geldi )sinema, bowling, bilardo, halı saha...) gibi sizler yapmak istediğiniz şeyler varsa yazın çoğunluk neye karar verirse güzel bir Turksportal buluşması daha gerçekleştirelim.

Tarih olarak kesin bir tarih yok ama okullar tatil olduktan sonra haftaiçi bir gün olmalı.

EreN
24.Ocak.2007, 12:05
Bu tatilde şehir dışında olmam yüksek bi ihtimal ama yinede gelebilirsem YOLU tarif ederseniz her yakada buluşmaya gelirim.Ayrıca Halı saha ve Bowling(her ne kadar anlamasamda) bana uyar.Yeni fikirleri alalım ona göre yaparız birşeyler

Vieri
24.Ocak.2007, 12:24
bence beşiktaşta olsun ve orada tavla competition falan yapılabilir :)

dick
24.Ocak.2007, 13:40
Bu Cuma İstanbul'a geliyorum bir hafta kalacağım.Tarih uygun olursa kesin gelirim.Kavacıkta olacağım ben Kadıköy ya da Taksime ve ya Beşikaş'a gelebilirim

EreN
24.Ocak.2007, 14:52
Sanirim katilamayacagim :(

Aydin
24.Ocak.2007, 19:57
Katılım zaten bu kadar az olursa hiç düzenlemeyiz. yani kesin düzenleyeceğiz diye birşey yok.

MeMo
24.Ocak.2007, 19:59
Ben gelebilrim yari yilda Istanbula gelicem belki gelirim.

Nedvedmania
24.Ocak.2007, 20:03
arkadaşlar Çamlıcada buluşalım .Çamlıcada bpğazı izlemenin keyfini yaparızde yaparız :) Anadolu yakasında ama zaten köprünün hemen yakınında olduğu için avrupadakilerde gelebilir bence.

Aydin
24.Ocak.2007, 20:14
beyler bize mekan olarak şöyle yapalım böyle yapalım demeyin. organizasyon olursa nerede olsun. avrupada mı asyada mı. bunu soruyoruz. iki tarafa gelebilirim diyenler iki tarafa da gelebilirim yazsın. gelmemesi kesin olanlar da birşey yazmasın bir zahmet.

Nedvedmania
24.Ocak.2007, 20:18
Ben sadece bi öneri getirmiştim. Alan olarakda Asyada olsun dedim.

Eray Dengiz
24.Ocak.2007, 20:50
valla gelin arkadaşlar.. böyle buluşmalar kaçırılmaz.. daha önce güzel buluşmalar düzenlendi, baya eğlenmiştik..

Asya, Avrupa, Güney Afrika, Amerika fln falan farketmez alayına gelirim..

Buluşmada kesinlikle bownling ve sinema olsun.. Hatta bownligte gruplar halinde çekişiriz heuheu

Universal
25.Ocak.2007, 16:00
Bende gelmek istiyorum. Eğer bir tarih söylerseniz kesin bir yanıt vereceğim. Eğer buluşma olursa Asya yakası olabilir. Avrupa yakasında ise Taksim, Beyoğlu ve Eminönünde olursa gelebilirim.

Yapılacak etkinlik olarak; Bownling ve karting olabilir. Ya da paintball yapabiliriz.

10_Osmanozc
25.Ocak.2007, 21:38
Avrupa yakası daha iyi olur ancak Asya yakası olursa da gelme ihtimalim olabilir kesin bir şey belirtemeyeceğim.Organizasyon olarak da en uygunu bowling.

comandante
25.Ocak.2007, 21:53
oooo...bensiz he?uçarım size...

ben varım arkadaşlar.avrupa olursa daha iyi olur ama yolu tarif ederseniz anadolu da uyar...tek bir sorunum var=) tatilin ilk haftası dersanem olduğu için salı çarşamba perşembe cuma geç kalırım olaya yani...

ya millet bu kadar az mı katılım ya? nerde turksportallı aslanlar?

Eray Dengiz
25.Ocak.2007, 22:01

ben varım arkadaşlar.avrupa olursa daha iyi olur ama yolu tarif ederseniz anadolu da uyar...tek bir sorunum var=) tatilin ilk haftası dersanem olduğu için salı çarşamba perşembe cuma geç kalırım olaya yani...

TSI-Aslanlara yeniden yapılandırma şart gibi.. :n:

M.Scofield
25.Ocak.2007, 22:10

burdayizz bende gelirim benim icinde her yer olur farketmez

Universal
25.Ocak.2007, 22:12
Bir dakika aslanlar buluşuyorsa ben gelmem o zaman. :) Ayrımclılık yapmayınız. :)

Eray Dengiz
25.Ocak.2007, 22:14
Bir dakika aslanlar buluşuyorsa ben gelmem o zaman. :) Ayrımclılık yapmayınız. :)

Yok sadece aslanlar değil tüm Turksportal :)

M.Scofield
25.Ocak.2007, 22:14

Aslan kanarya kartal hepsi ayni faketmez

nekop
25.Ocak.2007, 23:28
avrupa yakasında ve haftaici olursa ben gelirim aktivite farketmez :)

Asya, Avrupa, Güney Afrika, Amerika fln falan farketmez alayına gelirim..

uçma eray uçma :D

Nedvedmania
26.Ocak.2007, 00:58
tüh ya oy çokluğu ile avrupada olucak bu gidişle bi buluşmayı daha kılpayı kaçırıcam :( :)

comandante
26.Ocak.2007, 01:01
tüh ya oy çokluğu ile avrupada olucak bu gidişle bi buluşmayı daha kılpayı kaçırıcam :( :)

ya binsene bi vapura.

Nedvedmania
26.Ocak.2007, 01:13
dur daha yeri tam belli değil belli olsun ona göre durum değişir :)

nekop
26.Ocak.2007, 01:24
valla yaa bir vapura bin gel bak yücelle biz taa olimpiyar stadı dagından geliyoruz :D

comandante
26.Ocak.2007, 14:47
valla yaa bir vapura bin gel bak yücelle biz taa olimpiyar stadı dagından geliyoruz :D

dağ bile yok...

Universal
26.Ocak.2007, 16:00
Olmayan dağdan gelen iki insan Yücel ve Serhat. :n: :n: :n:

gorkemyilmazkarasu
26.Ocak.2007, 16:02
bende geliyorum :) avrupa asya hiç farketmez

Eray Dengiz
26.Ocak.2007, 20:25
Herkes tam net bi bilgi versinde ona göre düzenlenecek mi düzenlenmeyecek mi karar verelim..

nekop
29.Ocak.2007, 22:42
ee ne oldu bizim buluşma ? :)

M.Scofield
29.Ocak.2007, 22:53
ee ne oldu bizim buluşma ? :)

Ben varım:)

gorkemyilmazkarasu
29.Ocak.2007, 23:06
bende varımda başka kimse yok galiba

M.Scofield
29.Ocak.2007, 23:07
hep aynı kişiler var zaten

dick
29.Ocak.2007, 23:08
Bu haftaiçi gelebilirim

nekop
29.Ocak.2007, 23:09
10 kişiye yakınız şuan :)

M.Scofield
29.Ocak.2007, 23:13
hafta ıcı benım gelmem imkansız

nekop
29.Ocak.2007, 23:15
hafta ıcı benım gelmem imkansız

3 mesaj önce gelirim diyordum bu saatten sonra kaçış yok geliceksin :)

M.Scofield
29.Ocak.2007, 23:16
3 mesaj önce gelirim diyordum bu saatten sonra kaçış yok geliceksin :)

Ben hafta sonu olarak dusnuyordum hafta içi olursa gelemem çalışıuorum ben

dick
29.Ocak.2007, 23:16
Beyler eğer kesin olacaksa cumartesi akşamı bilet alırım ben ama pazar gelmem imkansız

Aydin
29.Ocak.2007, 23:17
okulların ara verilmesiyle böyle birşey düşündük ama kış geldi.
bunun için bir taraflarımız donacağına bu buluşmayı mart-nisan aylarına erteliyoruz