View Full Version : Süper Ligde ara transfe sezonunda canımız sıkılmadı :D
RoNNiE91
09.Şubat.2007, 21:57
Altı hafta süren, hayli uzun bir aranın ardından; Süper Lig’in ikinci yarısı başladı ve ara transfer dönemi de sona erdi.
Hamit Altıntop’u G.Saray’a,
Yıldıray Baştürk’ü hem F.Bahçe’ye, hem G.Saray’a,
Wederson’u G.Saray’a,
Ali Bilgin’i hem Beşiktaş’a, hem G.Saray’a,
Milan Baros’u F.Bahçe’ye,
Alex de Souza’yı Beşiktaş’a,
Mehmet Topuz’u her yere,
Martinez’i Trabzonspor’a,
Tuncay’ı Milan ve Newcastle’a,
Gökhan Zan’ı Arsenal’e,
Sabri’yi Sevilla’ya,
Arda’yı Everton’a
ve tabii ki Shevchenko’yu da F.Bahçe’ye;
transfer ederek geçirdik bu uzun arayı. Neyse ki hiç canımız sıkılmadı.
Mehmet Topuz’u her yere:D:D:D:D
azizuzu
09.Şubat.2007, 21:58
hakketen yaa vallahi baya iyi oldu.. tşkler paylaşım için :D :D :D :D :D :D
Maksic
09.Şubat.2007, 21:59
teşekkürler :D :D :D :D ne çok transfer olmuş yalnız:D
RaSenGan
09.Şubat.2007, 22:00
Çok doğru valla :D:D:D insan uydurur ama bu kadarda uydurmaz ya :D
nekop
09.Şubat.2007, 22:58
fenerin tristan transferini unutmuşsun ayrıca trabzonsporun betisten transfer ettigi juanitoyuda unutmamak lazım :D
En çok Sabri Sevilla'ya transferine gördüm.Şu an dünyadaki sayılı sağ beklerden biri olan Dani Alves -henüz reklam yıldızı olmadığı için Brezilya milli takımında şans bulamıyor ama neler yapabileceğini Süper Kupa finalinde gösterdi- ve onun önünde sayılı genç yeteneklerden biri Jesus Navas varken napacak adamlar Sabri'yi
TR.CaPTaiN
09.Şubat.2007, 23:21
Gecen sene fotomac Trabzonspor'a bir oyuncu transfer ediyordu üstteki resimdeki futbolcu farklı ismi yazan futbolcu farklı hemde bu oyuncu ünlü biriydi ama hatırlayamadım. Yani adamlar daha tanımadıkları oyuncuları bile transfer edebiliyorlar.;)
El Barto
09.Şubat.2007, 23:22
abi burası türkiye çoğu şey hava cıva.
Gecen sene fotomac Trabzonspor'a bir oyuncu transfer ediyordu üstteki resimdeki futbolcu farklı ismi yazan futbolcu farklı hemde bu oyuncu ünlü biriydi ama hatırlayamadım. Yani adamlar daha tanımadıkları oyuncuları bile transfer edebiliyorlar.;)
Benzer bir olay 2 yıl önce Gilberto Fenerbahçe'ye diye bir haber varı.Arsenalli Gilberto Silva'nın milli takımda bir resmi var altındaki yazıda Fenerbahçe Heartha Berlin'in Brezilyalı yıldızı Gilberto'ya kancayı taktı yazıyordu:D
TR.CaPTaiN
09.Şubat.2007, 23:51
Benzer bir olay 2 yıl önce Gilberto Fenerbahçe'ye diye bir haber varı.Arsenalli Gilberto Silva'nın milli takımda bir resmi var altındaki yazıda Fenerbahçe Heartha Berlin'in Brezilyalı yıldızı Gilberto'ya kancayı taktı yazıyordu:D
Tanımadan sallıyorlar.
Şimdi hatırladım Trabzon Lincoln'ü alıyor yazıyordu resimde Kobiashvili vardı ;)
RaSenGan
10.Şubat.2007, 00:26
bugünde fotomaçta fenere carlos müjdesi yazıyo bu haber 1 senedir böyle devam ediyo :)