PDA

View Full Version : Hasan Şaş'tan bir insanlık örneği

Maksic
14.Şubat.2007, 12:35
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu, kaza yapan bir araçta kanlar içinde bulduğu ve kimsenin müdahale etmediği 4 yaşındaki çocukla annesini hastaneye kaldırarak yaşamlarını kurtardı

ÖZEL HABER / ERHAN TELLİ

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu, yeşil sahaların ele avuca sığmayan hırçın çocuğu Hasan Şaş, yardımseverliği ve insanlığı ile bir kez daha takdir topladı.
Gaziantepspor deplasmanı öncesinde verilen izin gününde, eşi Sibel ve minik oğlu Yusuf Deniz ile birlikte Florya'da bir restoranda kahvaltı yapan yıldız oyuncu, evine dönerken başından geçen bir olayla, insanlığın henüz ölmediğini kanıtlamış oldu.
Kahvaltı sonrasında aracına binen ve evine doğru yola koyulan yıldız futbolcu, hemen önünde bir minibüsle özel bir aracın yaptığı kazayı görerek, arabasını durdurdu. Hasan Şaş kaza sonucunda özel araçta kanlar içinde ambulansın gelmesini bekleyen 4 yaşındaki küçük bir çocukla annesinin imdadına yetişti. Çevredekilerin şaşkın bakışları arasında insanlık dersi veren milli oyuncu, çağrılan ambulansın gelmesini beklemeden, talihsiz çocuğu ve annesini jipine bindirerek Yeşilköy İnternational Hospital'in acil servisine götürdü.
İlk müdahele sırasında kazazedelerin başında duran ve hayati tehlikeyi atlatmalarıyla büyük mutluluk yaşayan Hasan Şaş'ın daha sonra 'Geçmiş olsun' dileklerini ileterek hastaneden ayrıldığı öğrenildi.
Hasan'ın, 1 yaşındaki oğlu ve eşinin yanında böyle bir davranışta bulunması ise acil servisteki personeli doktorları da kendisine hayran bıraktı. Yıldız futbolcu, yaptığı davranışın abartılmaması gerektiğini söyleyerek, "Benim yerimde kim olsa, aynısını yapardı. Benim de bir oğlum var. Böyle kazalar hepimizin başına gelebilir" ifadesini kullandı.

nekop
14.Şubat.2007, 13:24
Hasan'ı tebrik etmek lazım insanlık dersi vermiş.

paco
14.Şubat.2007, 13:36
helal olsun .... ben burda buna benzer bi olay gördüm adama rica ettiler hastaneya kadar götürelim dediler yaralıyı .... adam arabamın döşemeleri kan olur dedi almadı .....

nart_susruko
14.Şubat.2007, 17:31
basın ŞAŞırmış olmalı ;)

böyle bi haber :roll:

EreN
14.Şubat.2007, 17:35
QTM 'den gelen böyle haberler gerçekten ilginççç.
Ama güzel bir haber helal olsun..

Mc.Speedy
14.Şubat.2007, 18:12
Hasan Şaş Boşuna sempatim yok bu adama helal olsun ;)

Emurafu
14.Şubat.2007, 18:47
helal olsun

Fietra 10
14.Şubat.2007, 19:09
helal sana be hasan gerçekten örnek olacak bir davranış

KORNy
14.Şubat.2007, 19:26
harbiden saha içine baktıımda bu adamdan beklemezdm ama helal olsun

Omerdinho
14.Şubat.2007, 19:39
hasan saha icinde agresif ama saha disinca gayet normal insan

comandante
14.Şubat.2007, 20:00
Başlık türkçemizin sağa sola çekilebilitesini yansıtıyor.sanki normalde hayvanmış da insanı yönünü kullanmış gibi.değiştirildi.

perpetua
14.Şubat.2007, 20:34
Konu sohbet alanina tasiniyor, her ne kadar ilgili kisi futbolcu olsa da olayin futbol ile ilgisi yok.

RaSenGan
14.Şubat.2007, 21:14
helal olsun hasan sas a

yavuuzzzz
14.Şubat.2007, 22:11
adamı 2002 düny kupasından beri severim biraz agresif ama iyi yönleri var demekki

byCaNBeRK
15.Şubat.2007, 10:54
helal olsun beah

uAsamet91
15.Şubat.2007, 12:50
helal olsun hasan

azizuzu
16.Şubat.2007, 13:24
saha içindeki deliliği çılgınlıgıda zaten burdan geliyor. İnsan adam takımını seviyor. ahh o adamdaki hırsın üç gramı da gecen akşam tümer ve tuncay dısında bizim adamlarda olsaydı. Helal olsun vallai adama.