PDA

View Full Version : Filistin İçin Mail Yolluyoruz

TR.CaPTaiN
11.Mart.2007, 21:30
http://img443.imageshack.us/img443/138/filistinlgwy5.jpg (http://imageshack.us)

Sebepsiz yere tutuklanan Filistin halkının özgür iradesiyle seçtiği Filistinli 27 Milletvekili ve 8 Bakan'ın serbest bırakılması için düzenlenen kampanya'ya desteğinizi bekliyoruz.

Detaylı bilgi ve kampanya'ya katılmak için:
http://www.tutsakvekiller.com/

uAburak89
11.Mart.2007, 21:33
Muhammed bir düzeltsen mesajı :)

TR.CaPTaiN
11.Mart.2007, 21:37
Muhammed bir düzeltsen mesajı :)

Tamamdır Burak. Sorun cözüldü :)

mahoo
11.Mart.2007, 21:38
imzaladim insallah hedefine ulasir paylsim icin saol adasim

uAburak89
11.Mart.2007, 21:42
Tamamdır Burak. Sorun cözüldü :)

Teşekkürler, attım imzamı .. :)

TR.CaPTaiN
11.Mart.2007, 21:44
imzaladim insallah hedefine ulasir paylsim icin saol adasim

Sende sağol adaşım.

Teşekkürler, attım imzamı .. :)

Önemli değil. Teşekkür bizden. :)

El Comandante
11.Mart.2007, 21:46
Imzami attim.Insallah bu imzalar bir fayda saglar.

dick
11.Mart.2007, 22:01
İmzaladım ben de

theorginalsin
11.Mart.2007, 22:17
ımzaladım!

Omerdinho
11.Mart.2007, 22:24
imzayi caktim :D

TR.CaPTaiN
12.Mart.2007, 19:38
İmzalayan tüm arkadaşlara teker teker teşekkür ediyorum.

AfYoK03
12.Mart.2007, 22:45
bişeye yaramaz gibi bi his uyandı içimde ama attık bakalım imzamı oraya ilk mesajımı da buraya. İnşallah bu zulüm son bulur

mahoo
18.Mart.2007, 19:55
beyler bu onemli bir konu pek ilgi gormemis maalesef...sag tarafta destekleyen kurumlari gordum de baya ciddi bir is...biraz daha ilgi lutfen...

TR.CaPTaiN
11.Nisan.2007, 17:36
Türk halkı, Filistin’in yanında yer aldığını bir kez daha ortaya koydu. İsrail cezaevlerinde tutuklu Filistinli milletvekillerin serbest bırakılması için 40 günde bir milyon imza toplandı.
İmza kampanyası milletvekilleri, Filistin büyükelçisi ve sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile sona erdi. Katılımcılar, Türkiye halkına teşekkür ettiler.

İHH İnsani Yardım Vakfı öncülüğünde başlayan Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı, Mazlum-Der İstanbul Şubesi, Hukukçular Derneği ve birçok sivil toplum kuruluşunun destek verdiği “Filistinli tutsak vekiller için imza kampanyası” dün sona erdi.

2 Mart 2007 günü başlayan kampanya da 40 gün içinde hedeflenen 1 milyon imzaya ulaşıldı. Türkiye’nin değişik il ve ilçeleri ile internet üzerinde yürüyen imza kampanyasında kısa sürede 1 milyon imzanın toplanması sevindirici bulundu.

TÜRKİYE HALKI FİLİSTİN’İN YANINDA

Türk halkı tavrıyla Filistin’in yanında yer aldığını göstermiş oldu. 1 milyon imza ile Filistinli tutsak vekillere destek verildi. Ortaya konulan imza hedefine ulaşılması üzerine dün bir basın toplantısı yapıldı.
Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi Sadabad Salonu’nda gerçekleştirilen basın toplantısına yoğun ilgi gösterildi. İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Filistin Dostluk Grubu Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Kansu, Adıyaman Milletvekili Ahmet Faruk Ünsal ve Filistin Büyükelçisi Nebil Maruf’un katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Türkiye halkına teşekkür edildi.

TUTSAKLAR SERBEST BIRAKILSIN

Bölgeye gidip gelen milletvekilleri, İsrail cezaevlerinde tutuklu bulunan Filistinli mevkidaşlarına sahip çıktılar. İsrail hapishanelerinde tutuklu bulunan kişilerin serbest bırakılması gerektiğinin altını çizen vekiller, İsrail’in işlediği insanlık ayıbına bir an önce son vermesi gerektiğini hatırlattılar. Katılımcılar, kısa sürede 1 milyon imzanın toplanmış olmasının İsrail haksızlığına bir isyan olduğun ifade ettiler.
“Binlerce gönüllümüz ve vatandaşımız, kardeş Filistin halkının iradesine yapılan haksızlığa tepkisini, attığı imzalar ile ortaya koydu” diyen Bülent Yıldırım, tutukluların serbest bırakılmaması halinde uluslararası girişimlerde bulunacaklarının altını çizdi.
“İşgalci İsrail yönetimi ile Filistin tarafı arasında esir takasının sonuçlanmak üzere olduğu bugünlerde imza kampanyamızın 1 milyon hedefine ulaşması, bizlere yaşanan hak ihlalleri konusunda Türkiye kamuoyunda büyük bir bilinç oluştuğunu göstermektedir” denilerek şu hususların altı çizildi:

KAMPANYAYA DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR

“Filistin yönetimi tarafından İsrail’e sunulan esir listesinde ismi bulunan tüm milletvekillerinin serbest bırakılması halinde kampanyamız hedefine ulaşmış olacağı için yeni bir hukuki sürece gerek kalmayacaktır. Ancak tutsak vekillerin bir bölümünün hapiste tutulmaya devam etmesi halinde, kampanyanın ikinci ayağı olan TBMM, Avrupa ve BM nezdindeki hukuki girişimler başlatılacaktır.
Bu vesile ile kampanyaya gönüllü çabaları ile destek veren tüm halkımıza teşekkür eder Filistin’de tutsak haldeki 10 bin siyasi mahkûmun özgürlüklerine kavuşması temennilerimizi bir kez daha tekrarlıyoruz.”