PDA

View Full Version : Büyük Kariyer



cefgu
11.Nisan.2007, 23:44
Ben oyunu dalgasına oynuyordum ve eğlenceli gelmeye başlayınca büyük bir kariyer olsun diye Almanya hollanda ispanya ingiltere türkiye fransa iskoçya yunanistan ve portekiz liglerini koyarak büyük bir kariyer yapmaya karar verdim.Bayern ile başladım.Orta sahayı güçlendirmem gerekiyordu.hemen hamburgtan van der vart ve nigel dejong adlı futbolcuları aldım.Ronaldinho yu almayı planlıyordum son olarak ve 2008 de sözleşmesi bitiyordu.Bir sezon geçti.Ve ronaldinhoyuda aldım Van der vaart nigel de jong ronaldinho ve salihamidciz ile orta saham ayarlanmıştı.Forvet için david villayı alcaktım ve hemen pizarroyu santa cruz ve lahmı sattım.Ve david villa yı chelseaden aldım.Çelsiye transfer olmuştu.Şimdi harika bir kadro kurmuş oldum Şuan bayernde 6. yılımVe bu oyuncularla fırtına gibi esiyorum.Bayerne geldiğimden beri 5 germany first division 3 tanede şampiyonlar ligi kupası aldım.Ayrıca şuana kadar bütün almanya kupalarını aldım.Bana Real Madrid ten iş teklifi geldi.Ayrıca espanyol fenerbahçe ve celtictende ben gidersem.Real Madride gitçem ama fenerbahçe'yede gidebilirim.Ama ben cimbomluyum.Bu sezon son sezonum.Sözleşmem bitince ya real yada fenere gitçem Gerçekten başarılı bir menejerim.Gerisini sonra yazca.Şuan klübün favori kişiler bölümünde yer alıyorum.

Varonil
11.Nisan.2007, 23:56
Guzel,ama keske ss koysaydinda bizde baksaydik..

Fıratcan Alçınkaya
12.Nisan.2007, 00:15
Kardeş anlattıgın kadarıyla güzel bir kariyer... SS koyarsan daha ii olur...

fm26mer
12.Nisan.2007, 10:19
Resimsiz tadı çıkmıyor ki

the_imam912
12.Nisan.2007, 14:24
Resimsiz tadı çıkmıyor ki

evet katılıyorum..........

Wesley Sneijder
12.Nisan.2007, 16:43
Kendi menajerinin geçmişini koyar mısın?

cefgu
13.Nisan.2007, 23:14
Son mesajı yazan arkadaşım "Ben oyunu dalgasına oynuyordum ve eğlenceli gelmeye başlayınca büyük bir kariyer olsun diye Almanya hollanda ispanya ingiltere türkiye fransa iskoçya yunanistan ve portekiz liglerini koyarak büyük bir kariyer yapmaya karar verdim"Yazmışım oyunu tekrardan başladım demek oluyor bu.Ya ni benim menejerlik geçmişim yok birde şunu ekleyim resim nasıl koycağımı bilmiyorum bu yüzden resim koyamıcam.Ve çok karışıksa yardımcı olmayın bir zahmet.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet büyük gün gelmişti.Ya ben ya liverpool liverpool ile bir şampiyonlar ligi maçım vardı.Ve 3 büyük eksikle çıkacaktım sahaya ronaldinho lucio ve maakay ile werder bremen maçında sakatlandı hepsi.Ama neyseki ribery ve yıldırayı almıştım ara transferde birde john terry

Yeni taktiğimi düşünnüp kurmuştum.
Kalede:Michael Rensing
Defansta:Lahm, john terry,Pablo
Orta sahada:Ribery,van der vart,yıldıray,salihamidzic
Forvet:David Villa,Pizarro,podolski

Kadrom buydu.Maçtan önceki basın toplantısı vardı.Ve basın toplantısında bir muhabir bana şunu sordu;

Muhabir:Bugün şampiyonlar ligi maçınız var ve önemli eksikleriniz bulunuyor bunların başında ronaldinho var.Sizce maçı kazanabilirmisiniz.

Emirhan Yurtseven:Rakibimiz çok güçlü bir takım ve maç deplasmanda ama bu maçı deplasmanda kazanamassak kendi sahamızda kazanırız.Şunu hatırlatmak isterim almanyanın en iyi orta sahasına sahibim.

Ribery Emirhan Yurtseven'in yanında adana kebap yiyordu.

Emirhan Yurtseven:Ribery az ye biraz maçın var.

Ribery:Tamam hocam özür dilerim.

Ve bir muhabir şu soruyu yöneltir ribery'e

Muhabir:Sizce liverpoolu yenebilirmisiniz.

Ribery:Futbol 3 ihtimallidir.1-Galibiyet 2-Mağlübiyet 3-Beraberlik biz şampiyonlar liginde daha 2.ihtimali göremedik.Rakiplerin hepsi kazma ama liverpool öyle değil.Hatta bizim grupta bir maç berabere bir maç galibiyetimizle bitti.Eğer galibiyetimizdeki gibi oynarsak kazanırız.

Muhabir:Teşekkürler

Evet herkes pılını pırtını toplamış.İngiltere'ye uçmak için hazırlanıyordu.Tabi ki yemeği çok seven frank ribery gene bir şeyler tıkınmaktaydıu.İngiltere'ye geldik.Ribery sağ olsun 17 tane kebapçı gezdik.Ve sonunda maç zamanı geldi.Saat 21:45'i gösterirken maç başlamış.İlk yarım saat geçildiğinde bayern münih 4-1 önde gidiyordu.David villa 1 gol ribery 2 gol ve salihamidzic 1 gol atmıştı.gerard liverpoolun tek golünü atmıştı.Ve ilk yarı böyle bitti.2. yarı karşımızda bam başka bir liverpool vardı.İnanılmaz bir futbol sergiliyen liverpool.Maçı beraberliğe getirmişti.Yıldırayın son dakikada kendi kalesine attığı golle 5-4 yenildik.

Maçtan sonra yapılan basın toplantısında.

Muhabir:Rakibiniz yendi nediyosunuz.

Emirhan Yurtseven:Rakibimiz Harika bir futbol oynadı biz bu maçı kazanırdık.Ama yıldıray bitti.1 hafta maaşını kescem.Ama liverpool alianz-arena karşılaşçak.O statda hiç beraberlik ve yenilgim yok.Werder bremen gibi bir takımı o statta 6-0 yendim.En farklı mağlubiyetimdi o.Bu kadar.Ayrıca ribery ninde 2 gol attı ama 3 golde hatası vardı.Biraz yemek yemeği kıssa daha hızlı koşabirlirdi.Arkadaşlar özür dilerim.Ama birde alvaro recoba transferini söylemeyi unttum.=t VE ŞİMDİİ HİKAYENİN GERİSİNİ YAZCAM LİVERPOOL MAÇINI
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet şampiyonlar ligi maçı başlamak üzereydi kazanan yarı finalde oynayacaktı.3 gün kalmıştı.Nürnberg'i yenmiştim.Gözüme uyku girmiyordu.Ertesi gün başkanımız beni ziyeret etti.

Başkan:Emirhan bu liverpool maçı bizim için çok önemli bu maçı yenceğine söz verirmisin.

Emirhan:Evet.Ama maç gerçekten çok zor olcak.

Başkan:taktiğin ne.

Emirhan:Önceki maçtaki kadro ama salihamidzic saha kenarında ronaldinho onun yerine oynucak ve roy maakay pizarro nun yerine oynucak.

Başkan:Tamam.

Maç saati yavaş gelmekteydi.Ve Basın toplantısı yapmamıştım.Soyunma odasında oyunculara gidin ve onları ezin demiştim.Oyuncularda bana zöz verdiler ve sözlerini tuttular yenmekle kalmadılar liverpool rezil oldu tam 7-0 bitmişti maç.Ve ben yarı finalde sıradaki rakibimi bekliyordum.

RoNNiE91
14.Nisan.2007, 00:57
Arkadaşım saol,ellerine sağlık,uzun uzun yazmışsında kimsenin bunu tamamen okuyacağını zannetmiyorum.Screenshotlarla birlikte daha çok dikkat çekiyor.

Emurafu
14.Nisan.2007, 01:23
resim koyarmisin

cefgu
14.Nisan.2007, 02:30
koymayı bilsem koycam

Varonil
14.Nisan.2007, 10:18
Klavyenindeki F12 tusunun sag tarafinda Print Screen tusu var fotografini cekmek istedigin yerde o tusa bas sonra painti ac CTRL+V yap bu kadar

cefgu
14.Nisan.2007, 11:26
tşk kardeşim

canavar20
14.Nisan.2007, 11:55
ben hepsini okudum ama ss olsaydı çoooook iyi olurdu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ben hepsini okudum ama ss olsaydı çoooook iyi olurdu:confused: :confused: =t

ForCimbom
14.Nisan.2007, 11:59
ben ss olmadann inanmam valla. liverpool u 3 lü defansla 7-0 yenmek akıllara kar değil gibi gözüküyo

cefgu
14.Nisan.2007, 17:45
inanma kardeşim ne yapayım bu arada şampiyonlar ligi kupası nı aldım.

frkara
14.Nisan.2007, 17:54
ss koysan tam süper olacak bide ronaldinho nun sözlesmesi(oyuncu acınca)2010 da bitiyor;)

cefgu
14.Nisan.2007, 23:38
O değişiyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet arkadaşlar bir sezon daha burda sona erdi.Bayern'i şampiyonlar ligi kupasını aldırttım.Almanya 1. lig ve almanya kupasını da aldım.League cup adlı kupayı alamadım.Ama.Her neyse artık klüble olan sözleşmem bitmekteydi.Yönetim bana yeni bir kontrat sunmaya hazırlanıyordu ve.

Başkan:Nasılsın?Emirhan.
Emirhan:İyiyim siz nasılsınız?
Başkan:bende iyiyim şu senin kontrat işini konuşmak için aramıştım.4 yıllık bir kontrat olur.dimi.
Emirhan:Sayın başkanım ben 30 yaşında biliyorsunuz futbolu bıraktım ve 6 senedir burdayım 37 yaşına geldim.Artık ben başka bir klüb ile sözleşme imzalamak istiyorum.Bu yüzden istifa etmeye karar verdim.İlk başta Real Madrid'e gidiyodum ama kendi bulunduğum ülkenin liginde olmaya karar verdim.Galatasaray fenerbahçe ve kayserispor koltukları boş onlardan birine gitmek istiyorum.Yani istifa ettim.
Başkan:peki sen nasıl istersen.

Süper ligteki takımlara başvuru yapmıştım.Hepsi kontrat önerdi.En iyisi Fenerbahçe'nin kiydi ama ben Galatasaray'ı tercih ettim.Ve galatasaray ile kariyerime devam edicem ligte 3. oldukları için uefa kupasında oynucaz.
Başkanımız Özhan canaydın arar.
Başkan:Alo nasılsın iyimisin?
Emirhan:İyiyim başkanım.
Başkan:İşler nasıl gidiyor.
Emirhan:İyi çok iyi gidiyor.
Başkan:İyi akşanlar
3 gün sonra hazırlık maçı vardı.Ona hazırlanıyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet maç Altınordu ile maç başladı ümit karan'ın 4 necati'nin 1 ve tümer'in yeni transfer tümer'in attığı golle 6-0 yendik rakibimizi.

Maçtan sonra başkan ile klübte konuşuyorduk.

Başkan:Emirhan klup ile ilgili planların nedir?
Emirhan:Başkanım klübü genç futbolcularla donatmaya karar verdim.Yani genç bir kadro ile oynamaya karar verdim.Daha dinç ve genç oyuncular ile uefada başarı yakalıyabiliriz aslında şenol hoca bunu yapsa belki uefada mücadele etmezdi.Galatasaray.
Başkan:Klupte bir çok yaşlı oyuncu var.
Emirhan:Evet.İzninizle belirlediğim futbolcuları klüpten atmak istiyorum.Serbest bırakmak ve genç oyunculara yönelmek başta cesar delgado olmak üzere 3 genç transferimiz var.
Başkan:Hangi oyuncular serbest bırakılsın.
Emirhan:Emre Aşık,Tomas,Hasan Kabze,Erkan ferin,Volkan bekçi,mehmet güven,hakan şükür,oğuz sabankay,mülayim erdem,zafer sakar,okan buruk.
Başkan:Bu oyuncuların çoğu genç.
Emirhan:Ama yeteneksiz.Bu yüzden.
Başkan:sana güveniyorum peki kimleri alıyosun.
Emirhan:Okan Yılmaz,cezar delgado,Sinan kaloğlu,Tümer Metin.
Başkan:Umarım büyük başarılara imza atarsın.

Aradan 2 hafta geçer bir dostluk kupası yapan galatasaray içinde chelsea genk ve köln takımları bulunuyordu.Köln maçı 2-0 lık gs galibiyeti ile sonuçlandı chelsea ye 4-1 yenildim.Chelseade bütün golleri drogba attı.köln maçında birini hasan şaş birini arda turan attı.

28 gün sonra lig başlıyor.Bakalım ne olucak.Daha bilgileri aktarıcam.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet yavaş yavaş ligin ilk maçına yaklaşıyordum ondan önce ümit karan song ve iliçi sattım yirmi milyon dolar kazandım iyi para ömer çatkıçı almıştım onu ve mondragonuda sattım.orda onaltı milyon ikiyüz elli milyon dolar geldi.Şimdi kadromun ortalama yaşı 25 te tabi transfersiz bırakmadım kadroyu.d'e alessandro sandres santona jonathan volkan demirel aykut ve fevzi tuncayı aldım.Kalemi koruması için.As kaleci volkan demirel yedek kaleci fevzi tuncay 3. kaleci ise aykut erçetin.

Uefa kupasından önce Antalyaspor ile maçım vardı.Sinan kaloğlu ve tümer'in attığı goller ile 2-0 kazandım.

Uefa kupasında polonya temsilcisi zaglebie ile oynucaktım.Maçtan önceki basın toplantısı vardı.

Muhabir:Emirhan bey uefa kupasında polonya temsilcisi ile maçınız var.Sizce maçı ne bekliyorsunuz.
Emirhan:Ben maçı kazanabileceğimize inanıyorum.Klübe geldiğimde para çok azdı ve bende mailiyeti düşük olan oyuncular aldım.Ve transfer yaptım.Bu sayede bütçem el verdiği kadar transfer ile takımımı güçlendirdim.bu maçı kazanabiliriz.
Muhabir:Rakip menejer sizin hakkınızda Bayern münihi çalıştırsın isterse gider bayen münihi bile yenerim dedi.Buna nediyonuz
Emirhan:Arkadaş başı boş hayallere kapılmış.
Muhabir:Teşekkürler

Maç başlar 20. dakikada cesar delgadonun ortasında kafayı vuran tümer takımını 1-0 öne geçirdi.Arkasından delgado 56.dakikada kaleci volkandan aldığı topu kafa ile tümer'e indirdi tümer pasını verdi delgado'ya delgado arka arkaya 3 kişiden sıyrıldıve kaleci ile karşıkarşıya kalınca topa vurdu.Top fileler ile buluştu.80.dakikada artur sobzchak volkan demirel'in çıkışıp çıkışmaması konusunda tereddüt etmesini iyi değerlendirdi.Hasan şaş oyuna girdi.Ve87 de kullandığı firikik ile golü buldu.