PDA

View Full Version : 1980 doğumlu Serdar Kulbilge

ForsakeN
30.Nisan.2007, 18:12
Bazen çok şeydir, tek şey; bazense hiçbir şeydir çok şey... Paranız çoktur ama sağlığınız yoktur ya da işiniz vardır fakat huzurunuz vasattır.
Devre arası kampları da tek şey olarak çok şeye işaret eden dönemlerden birisidir benim işimde. Yıllardır orada ne gördüysem, bekleyen süreçlerinde de o sunulmuştur gözler önüne.
Uzun lafın kısası, Zico'lu Antalya günlerindeki başlıca tespitim “Volkan’ın bir an önce dinlendirilip eksiklerini kapatma çalışmalarına alınması” zorunluluğuydu. Bu tezimi ileri sürerken de yerini sağlama almıştım... Yedeği Serdar!..
Ben, Serdar diye yazdıkça hem gazetedeki arkadaşlarımdan hem futbolsever dostlarımdan tepki almıştım. “Dur da çocuk pişsin!”, Ben de hepsine aynı cevabı vermiştim, “Çocuk pişti yanacak”.
Bu cevabı vermemdeki ana sebep tabii ki antrenmanlarda onu sıkı takip etmemdi. Tam bir profesyonel. Hatta “Sivasspor maçıyla birlikte sezon sonuna kadar kaleyi Serdar’ın koruyacağını” haber yaptığımızda ertesi gün aksi yönde bir sürü haberle de karşılaşmıştık. Ama Serdar aldı ve bugünlere geldi.
Şimdi sezonun 2. yarısındaki iddiamı yineliyorum. Bu çocuk milli takımın vazgeçilmez kalecisi olur. Korur, çünkü başarılı. Korur, çünkü çalışkan. Korur, çünkü yetenekli. Korur, çünkü Fenerbahçe’nin resmi sitesine bakarsanız, hobileri kısmında ilk sırada 'ailesi ile vakit geçirmek' yazıyor. Yani tam bir aile babası. Yani düzenli hayat.
Serdar’ı Fenerbahçe’ye kazandıranlar büyük iş yaptılar. Bu sene Fenerbahçe şampiyonluğa yürüyecektir. Ve bunda en önemli etken de Serdar olacaktır.
Para var, pul var, sözüm ona dünya yıldızları var ama çok şeyden hiçbir şey olmuyordu. Şimdi tek şeyi var ki, en önemli şeyi oldu. Gerçek bir kalecisi var Fenerbahçe’nin.
Israrla yazmamın semeresini alıyorum.
Teşekkürler Serdar.
Aynı yazıyı milli takıma geçeceğin gün tekrarlayacağım...

Cüneyt Karakaya / Fanatik

Ben Serdar'ın uzun yıllar milli takım ve Fenerbahçe kalecisi olmasını istiyorum

TR.CaPTaiN
30.Nisan.2007, 18:16
Kalemiz emin ellerde. Serdar taraftarın gözbebeği olmaya aday veya oldu bile.

Emurafu
30.Nisan.2007, 18:36
Serdar iyi kaleci ama ögrenecek bazı seyleri daha var onu da rüstü abisinden ögrenebilir

emrecep
30.Nisan.2007, 18:54
Evet ya kalede güven veren birinin ne olması çok hoş bir duyguymuş. Bir süredir unutmuştuk bunu Volkan'ın sayesinde.

paco
30.Nisan.2007, 18:59
volkan içinde aynı sözler söyleniyordu ... serdar bencede iyi bir kaleci ...

ForsakeN
30.Nisan.2007, 19:07
Serdar'ın yan toplarda biraz eksiğinin olduğunu düşünüyorum.Yan toplara çıkmıyor.Onuda giderirse harika bir kaleci olur.

canavar20
30.Nisan.2007, 21:16
ben ona güveniyorum....

ama şu Volkan'a dahada gülüyom schalke maçı için o gün o kadar güldümki rekor kırdım galiba:D:D:D:D:D

Fıratcan Alçınkaya
30.Nisan.2007, 21:19
Fenerbahçe gibi bir devin kalesini koruyacak kadar iyi bir kaleci oldugunu düşünmüyorum... Ama inş. geliştirir kendini Milli Takım ada faydalı olur...

TheCure
30.Nisan.2007, 21:24
çok iyi bi kaleci değil standart bi kaleci etkili vuruşlarda bi şey yapamıyor ama volakn vs. gibi kalecilerden daha güven verdii esin en azından saçma bi gol yemiyor

Noz
30.Nisan.2007, 21:35
ben bu oyuncuyu bursanın düştüğü sezonun son haftaları çok beeniyordum hatta fantastik bi kaleci olduğunu düşünmüştüm bjk keşke alsa demiştim 2 sene geçti şimdi fenerde ve yeteneğini daha çok kişiye gösterdi...

nerazzuri
30.Nisan.2007, 21:38
geçen senede aynı şeyler biliorsunuz ki VOLKAN içinde sölenmişti hali ortada ;;);;) herşey için çok erken

ewrim_FB
30.Nisan.2007, 21:43
Volkan kendini bitirdi inşallah Serdar aynı şeyi yapmaz.Yapacağını da pek düşünmüyorum,Volkan kardeşi gibi süse püse meraklı değil işine bakıyor adam...

ForsakeN
30.Nisan.2007, 22:17
geçen senede aynı şeyler biliorsunuz ki VOLKAN içinde sölenmişti hali ortada ;;);;) herşey için çok erken

Volkan'la Serdar arasında çok fark var.Volkan biraz şımarık bence.Serdar ise yetenekli,çalışmayı seven,iyi niyetli bir kaleci.Volkan ile ikisinin sonları çok fraklı olucak görüceksiniz.

ataman5
30.Nisan.2007, 22:22
bence serdar hem yetenekli hem çalışkanl bu yüzdende çok başarılı olacak..

El Barto
30.Nisan.2007, 22:24
Şımarmnayacağı garanti mi?

Bordo61Mavi
30.Nisan.2007, 22:28
niye konusuyoruzki, Rustu yakinda geri geliyo. Yani bi daha ki sezon Rustu ile baslar Fener

ForsakeN
30.Nisan.2007, 22:31
Şımarmnayacağı garanti mi?

Şımaracağını hiç ama hiç sanmıyorum.Çünkü şımaran birinin düştüğü hali en yakından görenlerden .Ayrıca öyle bir kişiliğe de sahip gibi gözükmüyor.

goosfraba
30.Nisan.2007, 22:35
Milli takımımıza 3. kaleci olmaya aday bi kaleci..Devam böle Serdar!

Cengo
01.Mayıs.2007, 00:38
Serdar Rüştü'den daha iyi kaleci.
Uzun zamandır bunu yazdım zaten.

3 tane geleceği olan kaleci vardı, en iyisi de zaten Serdar'dı.
Fizikli, Lehmann gibi anlık pozisyon sezgisi yüksek, konsantrasyon konusunda çok dikkatli, mütevazi ve bu yüzden de gelişime çok açık bir kaleci.

1-) Serdar Kulbilge
2-) Orkun Uşak
3-) Serkan Kırıntılı

Serdar'ın seçimi özellikle oldu, son yıllarda yapılan en önemli hamledir.
İnanın Bursa'da izlerken hayretler içinde kalıyordum, çünkü müthişti!!

_MoRpHeUs_
01.Mayıs.2007, 01:07
Serdar bu kaleyi hepsinden daha çok hakediyo...

nekop
01.Mayıs.2007, 21:57
Serdar'ın vücudu çok iyi ve onu harika kullanıyor inşallah ileride daha iyi yerlerde olur...

El Comandante
02.Mayıs.2007, 02:25
Yahu 27 yasinda adam ne simarmasindan bahsediyorsunuz :)

Serdar cok iyi bir kaleci,bunu hep söylemisimdir.30´lu yaslarina geldiginde bir avrupa kulübüne gidebilir.

Universal
02.Mayıs.2007, 12:04
Önce Volkan şimdi de Rüştü'nün tahtını aldı. Zaten Rüştü futbolu kısa zaman içinde bıracaktır. Buda Serdar'ın Fenerbahçe'nin kalesini uzun süre koruyacağını gösteriyor.

Fenerbahçe klubu son 20 yıla yakın kaleyi Türklere emanet etti. Ve başarılarını böyle kazandı. Bu ayrı bir olay. Tebrikler.

Serdar yakında milli takıma girip orada da A takıma yükselecektir.

nerazzuri
02.Mayıs.2007, 12:26
fm 2007 de yazmıştı Kaleciler en iyi performanslarını yanılmıosam 30-35 yaşları arası verirmiş :D:D:D