Log in

View Full Version : Sevdiğim kız en yakın arkadaşımı seviyor!

Bekq
10.Mayıs.2007, 23:02
Gizem diye bir kızı seviyordum.Tenefüslerde arkadaşıyla birlikte bizi(yani ali ile beni) takip ediyorlardı.Sonra ben dayanamayıp sen ya Ali'yi ya beni seviyosun dedim.Kız ağlamaya başladı yalanladı ve en kötüsü benden nefret etti.Ama doğruymuş ağlamasının sebebide Ali öğrenir diye.Sonra işte Ali'ye çıkma teklif etti kız.Ali geldi bana söledi.Berkay böle böle dedi.Fikrimi sordu.Bende dedimki:Çıkmanı isterim ama senlede küsmem sadece biraz kırılırım dedim.Oda dediki:Sorduğum kabahat kaç yıllık dostumu bi kıza satcak halim yok dedi.AYNEN dedim.Ama sizce ne yapmalıydım eğer onay verseydim Ali onunla çıkıcaktı.Hoşlandı yani.Sizce doğrumu dedim.:confused:
SİZ NE YAPARDINIZ ?

mustafa35
10.Mayıs.2007, 23:06
Kız çıkma teklifi etceğine, gidip sen onu sevdiğini söyleseydin bence. Arkadaşın da çıkma teklifini kabul etmezdi, kız da belki sana dönebilirdi.

deniz.91
10.Mayıs.2007, 23:14
sen önce davranacaktın diyecektin kıza

World Hollow o1
10.Mayıs.2007, 23:20
Salla kardeş futbolcu adamın kızla işi olmaz..

Arkadaşında harbi çocukmuş helal olsun..

Memedov
10.Mayıs.2007, 23:25
Kız ondan hoşlanmış ama sende kızdan.:)

Çok dramatik bir durum ama senin Arkadaşın için Karışmaman lazımdı diye düşünüyorum bakalım Arkadaşın O kızı senin sevdiğini bile bile Çıkacakmıydı.

Nedvedmania
10.Mayıs.2007, 23:58
Ondan iyi arkadaş bulamazısın bence

Nocna Mora
11.Mayıs.2007, 00:09
arkadaşın keşke buralarda da olsa :D

El Comandante
11.Mayıs.2007, 01:08
Arkadasin delikanliymis :)

Bence onun dedigi gibi salla kizi :)

Ilhan
11.Mayıs.2007, 01:30
Evet değmez. Arkadaşın sağlam arkadaşmış. Onu sakın bırakma. Elleme çıkmasın.

Fıratcan Alçınkaya
11.Mayıs.2007, 02:54
Valla ha ne yalan söyleyim ben bırakmam anlamam kanka felan... Sevdiğim kızı kimseye bırakmam hele hele en yakın arkadaşıma... Senin içinse arkadaşın harbi Delikanlıymış elinden geldiği kadar devam ettir arkadaşlığını...

*Not:Senin cephenden baktım olaya...

goosfraba
11.Mayıs.2007, 03:25
Bu devirde böyle arkadaşlar da zor bulunur..

Bekq
11.Mayıs.2007, 09:10
Kız çıkma teklifi etceğine, gidip sen onu sevdiğini söyleseydin bence. Arkadaşın da çıkma teklifini kabul etmezdi, kız da belki sana dönebilirdi.

kız zaten biliodu sevdiğimi ama onu seviyo

//kızın arkadaşları benim arkadaşa çık çık kız ağlıyo diyolardı ali rahat bıraksınlar diye bana dediki:sen bi bahane bul şunlardan beni kurtar diye.Bende dedimki:ali sevmiyo neden dediler.hoşlanmıyo dedim olay kapandı ama kız ali'yi görünce hala heyecanlanıyo umutlanıyo yani//ben bunları arkadaştan öğrendim ayıptır sölemesi kızlar dışında okulda tanımadığım yok kızlarıda tanıyom ama bitek 8. sınıfları// hatta kızlar bizi takip ederken ali'yi sevdiğini anladım gittim sordum arkadaşa onada sölemişler ali'yi sevdiğini bende öğrendim/keşke öğrenmeseydim:(

REsist JuvE11
12.Mayıs.2007, 19:38
takma kafana...daha yaşın ufak..ne kızlar çıkar karşına...gerçek aşkı ilerde bulacaksın

Atakan38
19.Mayıs.2007, 15:21
cok zor durum yaa
arkadasına harbı heLaL oLsun
sende bı 3-5 gun moraLın bozuk uzgun gezersın ama sonra unutursun kızada soLeyın oLmaz die uzatmayın daa

fm26mer
19.Mayıs.2007, 18:25
Ali doğrusunu yapmış. biravo ali ye