View Full Version : Özür dilerim
Nedvedmania
19.Mayıs.2007, 22:19
Sitede yaptığım saygısız hareketten dolayı çok pişmanım. Herkezden çok çok özür diliyorum. Biliyorum bi özür dilemekle affetmiyeceksiniz ama gerçekten çok üzgünüm.Şuanda yüzüm tamamen kızarık. Kendimi size affettirmek için ne yapmalıyım bilmiyorum.Hatamı çok büyük bi şekilde anladım.
Sinirime hakim olamadım tekrar tekrar özür diliyorum :(
Krusty
19.Mayıs.2007, 22:20
Affetmek büyüklüktür. Eminim affedilirsin Cihan. :)
RaSenGan
19.Mayıs.2007, 22:21
Anaya,bacıya küfür edip özür dilemek çok kolay dimi..Ama yinede SaoL en azından özür dilemeyi biliyorsun.Batuhan gibi kanınız pis deyip sonra hiçbir şekilde özür dilemeden durabilmekten iyidir. ;;)
World Hollow o1
19.Mayıs.2007, 22:22
Affetmek Allah'a Mahsustur kendine saygin yoksa ANALARA saygin olsun..
Sen kimsin ki küfür kullanıyorsunda birde Sonuna '' :zuhaha '' Yapıyorsun buyur kullan forum senin olsun..
El Comandante
19.Mayıs.2007, 22:24
Özür dilemek büyüklük,affetmek daha büyüklüktür :)
Sen hatani anlayip özrünü diledin,simdi senin özürünü onlarin kabul etmesi ve büyüklük yapmalari gerekir ;;)
Memedov
Kimse Kimseye küfür edemez..Bu özürün bir anlamı yok..Daha geçen hafta ANNELER gününü kutladık senin ANNELERE saygın bu kadarmış..
VoLkaN BaROs
anket ekledim ankete de oy kullanırsanız bize yardımcı olmuş olacaksınız
hp-fm-gs
19.Mayıs.2007, 22:26
Olayı tam bilmiyorum ama özür dilemiş.Helal olsun..:)
ultraslanerdem
Birini sinirlendi isen onu Annesine küfür edemezsin.Sinirime hakim olamadım diyorsun.Kendini yazmaktan da mı alamadın.
ALLAH AFFETSİN...
El Comandante
Ben Cihan´in özürünün kabul edilmesinden yanayim :)
El Barto
19.Mayıs.2007, 22:28
Anneye küfür eden birini affetmek?????? İMKANSIZ!!!!
Herkesin içinden şunu geçirdiğine eminim keşke yüzüme söyleseydinde.....
World Hollow o1
19.Mayıs.2007, 22:29
Birini sinirlendi isen onu Annesine küfür edemezsin.Sinirime hakim olamadım diyorsun.Kendini yazmaktan da mı alamadın.
ALLAH AFFETSİN...
Onu geçtim abi '' :zuhaha '' sinirlemi kullandı..! soruyorum..
Bak tekrar bize saygın yok EYVALLAH
Anamızada saygın yok.. ?
mustafa35
Anneye küfür eden birini affetmek?????? İMKANSIZ!!!!
Herkesin içinden şunu geçirdiğine eminim keşke yüzüme söyleseydinde.....
+1907
Haklısın Emre abi.
Mirza
Kişiye küfür etmek affedilebilir. Anneye ise asla.
RaSenGan
İster kalsın ister gitsin.Ama önce insan olup Allah'ın yarattığı hiçbir şeye kötü laf söylememeli.Özellikle bizi doğuran,büyüten,okutan,her dediğimizi yapan insana asla bu laf söylenmemeli.İster Fenerli,ister Galatasaylı,ister Beşiktaşlı.Hiç kimse günahı olmayan insanlara küfür etmemeli..
Redrum
19.Mayıs.2007, 22:32
NKFVAS anlamını bilimyodum ama öğrendim gerçekten büyük ayıp etmiş cihan.. Ama siteden atmak da herhangi bir çözüm, kazanç vb. sağlamaz;)
mustafa35
19.Mayıs.2007, 22:32
Küfür acizliğin sembolüdür.
fm26mer
19.Mayıs.2007, 22:43
Sen analara bacılara küfür et sonrada YALANDAN çok pişmanım, beni affedin de..
Bu Yaptığın AFFEDİLEMEZ!!!
hp-fm-gs
19.Mayıs.2007, 22:47
Olayı öğrendim.Bir FB li olsam vereceğim tepkiyi çok iyi biliyorum.
Yaptığın Çok Ayıp...
GeNç KaRTaL
19.Mayıs.2007, 22:49
Hatasını anlamış özür dilemiş bu kadar üstüne gidilmemesi gerekir...
JunkChorn
19.Mayıs.2007, 22:50
Anaya,bacıya küfür edip özür dilemek çok kolay dimi..Ama yinede SaoL en azından özür dilemeyi biliyorsun.Batuhan gibi kanınız pis deyip sonra hiçbir şekilde özür dilemeden durabilmekten iyidir. ;;)
Affetmek Allah'a Mahsustur kendine saygin yoksa ANALARA saygin olsun..
Sen kimsin ki küfür kullanıyorsunda birde Sonuna '' :zuhaha '' Yapıyorsun buyur kullan forum senin olsun..
Aynen katılıyorum..
Olayı tam bilmiyorum ama özür dilemiş.Helal olsun..:)
Olay şudur:25 milyon kişinin anasına küfür etmiş...
Bu işin bir OYUN olduğunu bilmeyenlerle işimiz olmamalıdır.Maçı izle senin küfür ettiğin adamlar birbirlerine sarılıyor maç durduğunda ümit özat ile song oturmuş sahanın ortasına maç o kadar kötü durumdayken gülerek sohbet ediyorlar maç bitiyor arda ile zico sarılıyor..Ne bu yani?
Futbol bir oyundur,kişilerin sinirlenip dünyanın en değerli varlığına küfür edeceği birşey değildir!!
El Comandante
19.Mayıs.2007, 22:53
25 Milyon demeyelim de :D
Batuhan bize kani pis demisti.Neden onun icin böyle bir uygulama baslatilmadi?Zamaninda bize kani pis diyen DeDe atilmisti ya forumdan,ondan soruyorum.
Insallah beni tekrardan yanlis anlayip uyari vermezsiniz :D Sadece soruyorum,ayni sözü söyleyen biri siteden atilmisti,öbürü özür dahi dilemiyor ama sitede dolasiyor.;)
Sheriff
19.Mayıs.2007, 22:55
Hatasını anlaması özür dilemesi birşey ifade etmez.. O kısaltmanın anlamını bile bile yazması kesinlikle kabul edilemez..
ben fenerbahçeliyim. Küfür banada geldi dolayısıyla. Ama galatasaraylılarada gitse böyle bir söz ben yine affetmezdim.. Kesinlikle atılmalı. Affedilmez bir söz.. Çoğunluğa ağır bir küfür..
Redrum
19.Mayıs.2007, 22:56
ya tamam, adamın yaptığı çok ayıp falan hepsini biliyorum, ve cihan'ı kınıyorum bu affedilecek birşey değil, ama bunun cezası siteden atamkla mı olur, tartışılır. İnternet cafeden yeni bi adres alır olur biter yani fazla uzatmaya gerek yok..
TR.CaPTaiN
19.Mayıs.2007, 22:56
Futbol için kutsal Annelere küfür etmek kadar büyük bir terbiyesizlik yoktur. Ben Fenerbahçeliyim ama sokağa çıktığımda Galatasaraylı olan arkadaşımla kardeş gibiyim. Veya senin hiç Fenerbahçeli arkadaşın,akraban yok mu ?
Elimde şöyle bir gif vardı. Yeri diye düşünüyorum.
http://img443.imageshack.us/img443/377/125bjew0.gif (http://imageshack.us)
barahir
19.Mayıs.2007, 22:59
Cihan çok ayıp bişi yapmışsın.. Bilmiyorum gerçekten çok kırıldım sana.. Senden beklemediğim bişeydi bu.. Kalp kırılır.. Tamir de edilir ama izi asla silinmez bunu bil!
Sheriff
19.Mayıs.2007, 23:00
ya tamam, adamın yaptığı çok ayıp falan hepsini biliyorum, ve cihan'ı kınıyorum bu affedilecek birşey değil, ama bunun cezası siteden atamkla mı olur, tartışılır. İnternet cafeden yeni bi adres alır olur biter yani fazla uzatmaya gerek yok..
Şu anda bunu biri benim yüzüme söylese emin ol çok çok ağır öderdi bunu. Siteden atmak değil neler neler yapmak lazım aslında ama...
JunkChorn
19.Mayıs.2007, 23:01
25 Milyon demeyelim de :D
Batuhan bize kani pis demisti.Neden onun icin böyle bir uygulama baslatilmadi?Zamaninda bize kani pis diyen DeDe atilmisti ya forumdan,ondan soruyorum.
Insallah beni tekrardan yanlis anlayip uyari vermezsiniz :D Sadece soruyorum,ayni sözü söyleyen biri siteden atilmisti,öbürü özür dahi dilemiyor ama sitede dolasiyor.;)
E yani ben başkanın ağzından çıkan lafı söylüyorum heralde kendim saymadım,ayrıca ulusoyda söylemişti.Herneyse konu bu değil sonuç açık küfür etti sayı önemlimi.?
RaSenGan
19.Mayıs.2007, 23:02
İnternet kafeden adres alsa nolucakki ne değişecek ? Önce insan olup Allah'ın yarattığı kuluna küfür etmeyecek..
Redrum
19.Mayıs.2007, 23:04
Şu anda bunu biri benim yüzüme söylese emin ol çok çok ağır öderdi bunu. Siteden atmak değil neler neler yapmak lazım aslında ama...
İşte sorun da o ya,
o neler neleri keşke yapabilsen, yapamıyosun, onun için de pek bi anlamı kalmıyo maalesef..
fm26mer
19.Mayıs.2007, 23:07
ATAMIZA DA HAKARET ETTİ
Memedov
19.Mayıs.2007, 23:07
İşte sorun da o ya,
o neler neleri keşke yapabilsen, yapamıyosun, onun için de pek bi anlamı kalmıyo maalesef..
Ben anaya küfür eden birisiyle aynı ortamda aynı yerde bulunmam atılması gerekir ve bununda büyük bir anlamı olur..
RaSenGan
19.Mayıs.2007, 23:09
''Cennet anaların ayağı altıntadır.''
Demekki Cihan sen cennete gidemezsin..;;)
Redrum
19.Mayıs.2007, 23:10
ATAMIZA DA HAKARET ETTİ
Gerçi o belli değil, ama nolursa olsun 15-20 milyon kişiye küfretti.. Cihan senin hiç fenerli kuzenin , arkadaşın falan yok mu??
JunkChorn
19.Mayıs.2007, 23:10
Bak arkadaşım,
Bir gözlerini kapat uzaklaş dünyadan,kendini bu kadar insanın yerine koy.Bir oyun bir maç yaptığın şey değermi?O küfür ettiklerinin içinde ŞEHİT ANASI bu toprağı,bu vatanı namusuyla koruyanların anası mutlaka vardır..Ama sen onları bile hiç saydın.Geri alınıp alınmamak önemli değil burası sanal alem.Senin ailende hiç mi fenerbahçeli yok??Yada arkadaşların arasında sen nasıl bakacaksın onların yüzüne?Burasının ne önemi var?
M.Scofield
19.Mayıs.2007, 23:12
Ne cok abarttniz her küfürü üstümüze alınacaksan işin içinden çıkamayız zaten
El Barto
19.Mayıs.2007, 23:13
Bu işi neden bu kadar uzatıyor yönetici arkadaşlar bilmiyorum yapılacak tek şeyi yapmışsınız ancak sonra vazgeçmişsiniz nedense.Bende vazgeçerek bir hata yapmışsınız bu hatadan dönün ve konu kapansın.
JunkChorn
19.Mayıs.2007, 23:14
Kendini koy bakalım!Onu yazmayı bırak birisinin aklına getirmesi bile insanlık dışı bir düşüncedir.
RaSenGan
19.Mayıs.2007, 23:14
Küfür etsin.Bana etsin,kardeşime etsin,babama etsin.Ama ANNEME asla..;;)
El Comandante
19.Mayıs.2007, 23:15
Biz bu konuda hic bilgilendirilmedik.Ve tüm Galatasaraylilar olarak bu konu hakkinda bilgi sahibi olmak istiyoruz.Biz de en az 20 milyon kisiyiz :D
Sekopej
Onun benim anneme küfür etmesi birşey değiştiriyor mu benim açımdan? Hayır. Bugün maçta da birçok Galatasaraylı küfür ediyordu, ne oldu? Annem içerde oturuyor ve hiç de birşey olmadı. Ben bu tür küfür edenlere kızmıyorum, çünkü kapasiteleri bu kadar olduğu için, kendi acizliklerine veriyorum. Ancak aciz insanlar çıkıp da bu tür hareketler yapar.
Cihan'a kırıldığım nokta ise bunca zamandır burada olması ve buranın kurallarını bilmesine rağmen böyle bir hareket yapması. Herşeyi geçtim hadi yazdın sonuna neden zuhaha koyuyorsun, Özkan sana sorduğunda dalga geçer gibi cevap veriyorsun?
Bunlar hep o holigan taraftarların kurduğu holigan siteler yüzünden kaynaklanıyor. Bu yaştaki çocuklar da bir marifetmiş gibi holiganlık yapıyorlar...
Volkan abi eminin Cihan hatasını anlamıştır, bu konunun açık kalması onun daha çok üzülmesini sağlayacaktır. Daha yaşı genç, sonuçta bundan sonra daha dikkatli olacaktır, bu olay burada konuşulup daha da üzülmesin, konu kapatılsın istiyorum.
Sitedeki durumu için görüşüm de banlanması...
JunkChorn
KÜFÜR etmesin.Şuna etsin buna etsin de yok!.
fm26mer
Evet çok abarttık 25-30 milyon kişinin annesine küfür etti:mad:
ve sen burda çok abarttınız diyosun
Memedov
Ben bir fenerliyim Bunu sen üstüne alınmazsın ben alınırım.;)
GeNç KaRTaL
19.Mayıs.2007, 23:16
Arkadaşlar işi bayağı abarttınız bence Cihan o kısaltmayı kullandı diye o annelere bir şey oldumu hayır bence bir insanı kaybetmek hele bu kadar kolay kaybetmek yakışmaz bize...
M.Scofield
Küfür etsin.Bana etsin,kardeşime etsin,babama etsin.Ama ANNEME asla..;;)
sen her küfürü üstüne alınıyonmu ona bakarsan maçalrdada 40 bin kişi aynı tezahuratı yapıyor
JunkChorn
Biz bu konuda hic bilgilendirilmedik.Ve tüm Galatasaraylilar olarak bu konu hakkinda bilgi sahibi olmak istiyoruz.Biz de en az 20 milyon kisiyiz :D
Yeri burası değil arkadaşım at bir yöneticiye özel mesaj öğren.
El Comandante
19.Mayıs.2007, 23:17
Simdi de 30 Milyon oldu :D
Var mi arttiran?
Krusty
Yahu sadece Cihan mı ediyor. Maçlarda falan hiç edilmiyor mu? Onlara napılıyor peki? Boşverin, takmayın...
RaSenGan
sen her küfürü üstüne alınıyonmu ona bakarsan maçalrdada 40 bin kişi aynı tezahuratı yapıyor
Alınmam...Ama alınmaya alınmaya bu gelenek haline gelir.Her önüne gelen annnene,bacına küfür etse...
Krusty
19.Mayıs.2007, 23:18
Hem Cihan kesin bir sitede falan görüp öylesine yazmıştır işte. Çünkü kaç yıldır bu sitede ve hiçbir kötülüğünü görmedim.
JunkChorn
Arkadaşlar işi bayağı abarttınız bence Cihan o kısaltmayı kullandı diye o annelere bir şey oldumu hayır bence bir insanı kaybetmek hele bu kadar kolay kaybetmek yakışmaz bize...
Yani sen diyorsun ki;
Birisi senin namusuma laf söyleyecek,ortada namus şeref kalmayacak,ama sen bişey değişmedi diye öyle duracaksın...İnsan olan,bir oyun için küfür etmez be kardeşim.
El Comandante
JunkChorn,bu konu ile direk alakali.Biri küfür ediyor,öbürü hakaret ediyor.Hem burada adminlerimiz bulundugundan cevap alirim ve o konu hakkinda bilgi sahibi olmak isteyenler bilgilenmis olur diye düsünmüstüm :)
RaSenGan
Simdi de 30 Milyon oldu :D
Var mi arttiran?
Sen geç gırgırını...
Yahu sadece Cihan mı ediyor. Maçlarda falan hiç edilmiyor mu? Onlara napılıyor peki? Boşverin, takmayın...
En son mesajımda belirttim.
JunkChorn
19.Mayıs.2007, 23:19
Düşüncen yanlış demedim olay farklı!Alakalı,ama farklı!
World Hollow o1
19.Mayıs.2007, 23:20
Burası stadyummu..?
hp-fm-gs
19.Mayıs.2007, 23:20
JunkChorn,bu konu ile direk alakali.Biri küfür ediyor,öbürü hakaret ediyor.Hem burada adminlerimiz bulundugundan cevap alirim ve o konu hakkinda bilgi sahibi olmak isteyenler bilgilenmis olur diye düsünmüstüm :)
Abi komiksin yaa:D
El Barto
19.Mayıs.2007, 23:21
Bunun bukadar tartışılıyor olması bile bir hata bence yaptığı büyük bir terbiyasizliktir ve aslında kural açıktır....
Argo, küfür ve Hakaret
- Herhangi bir kişi, toplum veya kuruluşa hakaret (küfür) edici, alaya alıcı (küçük görmek) veya aslı olmayan (belgelerle kanıtlanamayacak) ithamlarda bulunan mesajlar veya özel mesajlar yazamazsınız.
Bunun savunmasınıda açık açık yazmamış kısaltma kullanmış diyede geçiremezsiniz....
M.Scofield
Burası stadyummu..?
nerenden anlıyorsun sen ?
RaSenGan
Batuhan hala neden burda ?
Pİs sözü ile Arkdasın sözü arasında epey fark var Aygün. Sen GS'li olmanı ön plana çıkarıyorsun.
Ayrıca imzandaki ''küfre'' değil. Küfüre olacak
Redrum
19.Mayıs.2007, 23:22
Ya beyler aranızda küfür etmeyen mi var? atılsın cihan tamam banlansın gitsin..
Cihan sadece bunu teşhir etmiş.. iyi mi yapmış? hayır, çok büyük terbiyesizlik.. ama küfretmeyen bi var kardeşim yotube yaz tezahürat diye en az birini maçta söylüyosundur.
Memedov
19.Mayıs.2007, 23:23
Argo, küfür ve Hakaret
- Herhangi bir kişi, toplum veya kuruluşa hakaret (küfür) edici, alaya alıcı (küçük görmek) veya aslı olmayan (belgelerle kanıtlanamayacak) ithamlarda bulunan mesajlar veya özel mesajlar yazamazsınız.
Madem bu kural var forumun kuralı bu Banlanması lazım zaten..
JunkChorn
Sen hakikaten komiksin,burda cezasını vermek bizim elimizde ama orda değil.Anlatabildin mi?Hatalı görüp atabiliriz yani bizlere,yöneticilere,forum kullanıcılarına bağlı bir olay.Sadece Cihan mı ediyor deyip de işin içinden çıkılmaz..
GeNç KaRTaL
Yani sen diyorsun ki;
Birisi senin namusuma laf söyleyecek,ortada namus şeref kalmayacak,ama sen bişey değişmedi diye öyle duracaksın...İnsan olan,bir oyun için küfür etmez be kardeşim.
Ben genelde bana küfür edildiğinde tepki göstermem çünkü üstüme alınmam o benim anneme küfür etse ne olur etmese ne olur değişen bir şey yok bence...
JunkChorn
19.Mayıs.2007, 23:24
Cihan sadece bunu teşhir etmiş.. iyi mi yapmış? hayır, çok büyük terbiyesizlik.. ama küfretmeyen bi var kardeşim yotube yaz tezahürat diye en az birini maçta söylüyosundur.
Küfür etmeyen varmı?yoktur!Ama yüzüne baktığın insanın anasına eder misin?
RaSenGan
Burası forum.Stadyum değil.. ;;)
El Comandante
Bakin Cihan´in yaptigi dogru birsey degil ama özür dilemis,cok utandigini söylemis.Bu yasta bir cocuga bu kadar yüklenmek hic dogru degil bence.
Alakali ama farkli :roll:
RaSenGan
19.Mayıs.2007, 23:25
Bakin Cihan´in yaptigi dogru birsey degil ama özür dilemis,cok utandigini söylemis.Bu yasta bir cocuga bu kadar yüklenmek hic dogru degil bence.
Ben ondan daha küçüğüm.Ama ben neden ana,bacı küfür etmiyorum ?
Krusty
19.Mayıs.2007, 23:26
Sen hakikaten komiksin,burda cezasını vermek bizim elimizde ama orda değil.Anlatabildin mi?Hatalı görüp atabiliriz yani bizlere,yöneticilere,forum kullanıcılarına bağlı bir olay.Sadece Cihan mı ediyor deyip de işin içinden çıkılmaz..
Sağol o senin komikliğin... ;)
JunkChorn
19.Mayıs.2007, 23:26
Ben genelde bana küfür edildiğinde tepki göstermem çünkü üstüme alınmam o benim anneme küfür etse ne olur etmese ne olur değişen bir şey yok bence...
Peki, Türk müsün sen arkadaşım?Benim bildiğim Türk insanı namusuna laf ettirmez.Sana kavga çıkar diyen yokki.
Seni doğuran insana, o iğrenç hakaretin ağızlarda gezmesine tepki göstermiyorsan o senin bileceğim iştir.Ama tepki gösterenlerede boşverin diyemezsin.
Redrum
19.Mayıs.2007, 23:28
Küfür etmeyen varmı?yoktur!Ama yüzüne baktığın insanın anasına eder misin?
evet, ettiğin olmadı mı hiç ama hiç.. Atılsın cihan iyi fazla uzattınız ama diyorum ya mesela belki de bende koyacaktım o işareti anlamını bilmiyorum mesela neyse alakasız oldu ama atın o zaman. Ya fazla yüklenmeyin, yada direk atın arkadaşlar uzamsın
El Comandante
19.Mayıs.2007, 23:30
Batuhan hala neden burda ?
Pİs sözü ile Arkdasın sözü arasında epey fark var Aygün. Sen GS'li olmanı ön plana çıkarıyorsun.
Bu yöneticilerden birinin sana yazdigi cevap mi?
Öyleyse ben bisey anlamadim,kusura bakmayin.Biri tam net olarak aciklasa :)
Sonucta 20-25 milyon kisiye kaniniz pis deniliyor ki bu forumda 2 kisiye kani pis denildigi icin forumdan mod ve üye banlanmisti ;)
El Barto
19.Mayıs.2007, 23:30
Çok gereksiz uzuyor bence herşey bu kadar ortadayken neden hala bekleniyor...Siteden atılması gerekli arkadaşın ve atılmalıda...
RaSenGan
19.Mayıs.2007, 23:32
Ayrıca imzandaki ''küfre'' değil. Küfüre olacak
Ha kanınız pis ha anaya,bacıya küfür etmek.Ben yine Gs'liyim ama bu konuda takım ayrımı yapmıyorum.Sen her kimsen sana kanın pis ve annene küfür etse o kişiyi burda ister misin istemez misin ?
JunkChorn
19.Mayıs.2007, 23:32
nerenden anlıyorsun sen ?
Germe ortamı.
evet, ettiğin olmadı mı hiç ama hiç.. Atılsın cihan iyi fazla uzattınız ama diyorum ya mesela belki de bende koyacaktım o işareti anlamını bilmiyorum mesela neyse alakasız oldu ama atın o zaman. Ya fazla yüklenmeyin, yada direk atın arkadaşlar uzamsın
Yüzyüze baktığım insanın kendisine ettim!Ama annesine asla,atılmak değilki sadece yaptığını düşünsün yeter.
Mirza
19.Mayıs.2007, 23:33
Sakin arkadaşlar.
RaSenGan
19.Mayıs.2007, 23:33
Bu yöneticilerden birinin sana yazdigi cevap mi?
Öyleyse ben bisey anlamadim,kusura bakmayin.Biri tam net olarak aciklasa :)
Sonucta 20-25 milyon kisiye kaniniz pis deniliyor ki bu forumda 2 kisiye kani pis denildigi icin forumdan mod ve üye banlanmisti ;)
Evet birisi cevap yazmış ama kim ?
Redrum
19.Mayıs.2007, 23:34
Kim yazdıysa çıksın kendisi yazsın ayıp oluyo ama.
canavar20
19.Mayıs.2007, 23:35
bütün herkez bu konuda valla ben evet dedim ama konu fazla bilmiyordum özür dilediği için evet annelere küfür edilmesi affedilemez ama yinede özür diledi şahsen ben üstüme alınmadım...
Sheriff
19.Mayıs.2007, 23:35
İkisi arasında dağlar kadar fark var..
Birinde okadar adamın annesine bu affedilemez..
Ama diğeri özür dilerse affedilebilir.. Kurallar herşeyin üstündedir. Affedilebilir kurallarımızda mevcuttur. Daha önce banlanan ve geri alınanlar da aramızda bulunmaktadır..
GeNç KaRTaL
19.Mayıs.2007, 23:36
Peki, Türk müsün sen arkadaşım?Benim bildiğim Türk insanı namusuna laf ettirmez.Sana kavga çıkar diyen yokki.
Seni doğuran insana, o iğrenç hakaretin ağızlarda gezmesine tepki göstermiyorsan o senin bileceğim iştir.Ama tepki gösterenlerede boşverin diyemezsin.
Benim namusum bir kişinin küfürü ile kirlenmez...
Ben Türk'üm ve Türkler hoşgorüleriylede bilinirler
Bu kadar küçük yaşta bir insana böyle yüklenmek bence çok ağır...
RaSenGan
19.Mayıs.2007, 23:37
Ama diğeri özür dilerse affedilebilir.. Kurallar herşeyin üstündedir. Affedilebilir kurallarımızda mevcuttur. Daha önce banlanan ve geri alınanlar da aramızda bulunmaktadır..
Kanın pis..! Bu affedilir mi Burak abi ?
El Comandante
Bence daglar kadar fark yok.Ciksin biri bana desin sen Galatasaraylisin,kanin pis ozaman neler olur neler.O kim ki kani pis diyor?Kaldiki bu kani pis mevzusundan 2 kisi b-a-n-l-a-n-d-i!
Ozaman bu kisi hakkindada yeni anket acalim.Sadece Galatasaraylilar oylasin,affedilebilir mi diye.%95 affedilmez gelmesse ben adam degilim!
El Barto
Ancak Mustafa Budak'ın açıklaması tam zıt yönde....
İlgili üye gerekli sert uyarılar yapılarak foruma tekrar alınmıştır. Üyeyi geri alanda benim. Kurallarımız açıktır açıkça site içerisinde kimseye küfür edemezsiniz. Ama küfürü dolaylı yollar ile etmekte hatadır. Küfür olarak algıladığınız kısaltmanın başka forumlarda veya kulüp üyeleri arasında sıkça kullanıldığı ve bu üyenin bu kısaltmayı forumumuzda kullandığını tespit ettiğimizden sonra gerekli uyarıları kendisine yaptık. Ulu orta kimse kimseye forumlarımızda küfür edemez bu üyeler sitemizden uzaklaştırılır. Ama dolaylı yollar ile diğer üyeleri rahatsız eden kişileride uyarırız ve devamı halinde sitemiz ile olan ilişkisini hemen keseriz.
O yüzden bu olayı fazla büyütmemenizi öneririm.
RaSenGan
Akıl yaşta değil baştadır ;;)
Memedov
19.Mayıs.2007, 23:38
Yahu Şemsi yapma ALLAH aşkına ya Yaşı küçük diye bize küfür etmesimi gerekiyor O zaman Aygün,Mustafa 35´de çıksın bize hepimize küfür etsin onlar Cihan´dan daha küçük biraz mantıklı düşünün..
World Hollow o1
19.Mayıs.2007, 23:39
Bak EmperoR ;
Madem bu yaşta bir çocuk bunu yapıyorsa bununda bilincindedir heralde bilmese yapmaz bunu kusura bakma '' Her koyun kendi bacağından asılır ''..
Sheriff
19.Mayıs.2007, 23:39
Ancak Mustafa Budak'ın açıklaması tam zıt yönde....
İlgili üye gerekli sert uyarılar yapılarak foruma tekrar alınmıştır. Üyeyi geri alanda benim. Kurallarımız açıktır açıkça site içerisinde kimseye küfür edemezsiniz. Ama küfürü dolaylı yollar ile etmekte hatadır. Küfür olarak algıladığınız kısaltmanın başka forumlarda veya kulüp üyeleri arasında sıkça kullanıldığı ve bu üyenin bu kısaltmayı forumumuzda kullandığını tespit ettiğimizden sonra gerekli uyarıları kendisine yaptık. Ulu orta kimse kimseye forumlarımızda küfür edemez bu üyeler sitemizden uzaklaştırılır. Ama dolaylı yollar ile diğer üyeleri rahatsız eden kişileride uyarırız ve devamı halinde sitemiz ile olan ilişkisini hemen keseriz.
O yüzden bu olayı fazla büyütmemenizi öneririm.
Görüşler farklıdır. O Mustafa Budak'ın görüşü.. Buda benim görüşüm..
Kanın pis bana göre affedilmez..
JunkChorn
19.Mayıs.2007, 23:40
Bizde eğitim küçüklükten verilir(TÜRKLER'DE)
Ayrıca,ben mesajlarımı okursan yada okuduysan yapıcı olmaya çalıştım yıkıcı olmaya değil,bir oyun için bu kadar insanı kırmaya değmeyeceğini söyledim.
Türkler hoşgörülüdür,ama namusuna söz edenleri affetmemiştir.
El Barto
19.Mayıs.2007, 23:41
Bende Mustafa Budak gibi düşünen çok fazla üye olduğunu sanmıyorum burada...Kural bukadar açıkken neden hala bekleniyor.....
ultraslanerdem
Bence siteden uzaklaştırılmalı.
Uzaklaştırılmazsa bile sitede ki herkes ona tavır koyacak bu belli...
GeNç KaRTaL
Arkadaşlar benim dediğim bu yaşta bir arkadaşımıza bu kadar yüklenmememiz gerektiği...
atılmak değilki sadece yaptığını düşünsün yeter.
Düşünmüş anlamış suçunu ve özür dilemiş
El Comandante
Bak burak abi affedilmez diyorsun,ne güzel konusuyorsun :D
Ama nedense bu kisi geri alindi veeee bu kisi hakkinda bu kadar agir suclamalar olmadi.Kaldi ki bu kisi 18 yasinda ;)
Krusty
19.Mayıs.2007, 23:42
Madem bu yaşta bir çocuk bunu yapıyorsa bununda bilincindedir heralde bilmese yapmaz bunu kusura bakma '' Her koyun kendi bacağından asılır ''..
Asıl bilincinde değildir. Eğer bilincinde olsa böyle bir şey yapar mı sence?
canavar20
19.Mayıs.2007, 23:42
ortam karıştı burdan kesin yine birisi banlanır valla Volkan abi bir açıklama yapsa:)yoksa iş karışır
JunkChorn
19.Mayıs.2007, 23:43
Arkadaşlar benim dediğim bu yaşta bir arkadaşımıza bu kadar yüklenmememiz gerektiği...
Düşünmüş anlamış suçunu ve özür dilemiş
Kural bellidir arkadaş,Hakaretin karşılığı atılmaktır bu sitede..
SYLaR
19.Mayıs.2007, 23:43
Bence sitede son zamanlarda bu ceza işi baya bir karıştı.siteden atılan geri alınıyor.
Forum Kuralları multi hesap banlanma sebebidir diyor.Multi hesabı olduğu bilinen bir kaç kişi atıldı-geri alındı.
Küfür etmek ban sebebidir diyor.Tekrar alınma var.
Bazıları hemen hemen 10 defa yazma cezası aldılar.Bir kişi yazma cezasını alır bir kere.Yok bu adam devam etti aynı davranışları yapmaya tekrar verilir yazma cezası.Bence bu sayı ikiden fazla olmaz.Yine aynısını yaparsa banlanması gerekir.Ne de olsa adam cezası bitince gelip tekrar ceza yediği davranışlarına devam ediyor.Demek ki akıllanmıyor.Bu kişi tekrar tekrar aynı hareketi yapacak.O zaman niye tekrar yazma cezası veriliyor.Direk banlansın.
Bence kurallar baya bir esnedi.biraz katı olması lazım.
El Barto
19.Mayıs.2007, 23:44
Konu uzadıkça sinirler gerilir gerildikçe insan kendini tutamaz tutamayınca Cihan'la beraber gider. vs. vs. vs.....
JunkChorn
19.Mayıs.2007, 23:44
Bilincinde değil diye gitsin hırsızlık yapsın misal yada başka bir suç,sonra özür dilesin.Aklım yerinde değil desin olur mu?
World Hollow o1
19.Mayıs.2007, 23:45
Sana gülüyorum yaa hala suçlu bir arkadaşımız var boş yere onu korumakla hükümleniyorsun..
Artık Anketteki oylamalar belli ediyor kendini..
Gereğinin yapılması için beklemedeyiz..
Krusty
Sırf o değil multi hesap açmak da kurallar arasında. Fakat multi hesap açıp da şu an aramızda olan insanlar var. ;)
ultraslanerdem
Bir insan hiç düşünmeden 20 Milyon kişinin anasına küfür eder mi...
Onu savunanları hala anlamıyorum...
GeNç KaRTaL
19.Mayıs.2007, 23:46
Atıldı zaten kendisi ama Mustafa abi geri aldı...
JunkChorn
19.Mayıs.2007, 23:47
Bence sitede son zamanlarda bu ceza işi baya bir karıştı.siteden atılan geri alınıyor.
Forum Kuralları multi hesap banlanma sebebidir diyor.Multi hesabı olduğu bilinen bir kaç kişi atıldı-geri alındı.
Küfür etmek ban sebebidir diyor.Tekrar alınma var.
Bazıları hemen hemen 10 defa yazma cezası aldılar.Bir kişi yazma cezasını alır bir kere.Yok bu adam devam etti aynı davranışları yapmaya tekrar verilir yazma cezası.Bence bu sayı ikiden fazla olmaz.Yine aynısını yaparsa banlanması gerekir.Ne de olsa adam cezası bitince gelip tekrar ceza yediği davranışlarına devam ediyor.Demek ki akıllanmıyor.Bu kişi tekrar tekrar aynı hareketi yapacak.O zaman niye tekrar yazma cezası veriliyor.Direk banlansın.
Bence kurallar baya bir esnedi.biraz katı olması lazım.
Volkan abinin belirttiği gibi insanların hataları olur,amaç atmak değil kazandırmak olmalıdır.Türksportal her zaman yapıcı olmaya çalışmıştır.
Sheriff
19.Mayıs.2007, 23:47
Bak burak abi affedilmez diyorsun,ne güzel konusuyorsun :D
Ama nedense bu kisi geri alindi veeee bu kisi hakkinda bu kadar agir suclamalar olmadi.Kaldi ki bu kisi 18 yasinda ;)
Galatasaraylılara kanı pis demedi Batuhan Önder..
El Barto
19.Mayıs.2007, 23:48
Atıldı zaten kendisi ama Mustafa abi geri aldı...
İşte hata bence bu...
El Comandante
19.Mayıs.2007, 23:49
1-Birisi bize kanin pis der.
2-Birisi 4 hesap acar.
3-Birisi anaya küfür eder.
Hepsi de banlanma mevzusudur!
Ama ilk 2 siradaki kisiler banlanip,sonra geri aliniyorsa 3.siradaki kisi der bu kisiler neden banlanmiyor?Sitemizde bunlari yapmak suc degil mi?.Hakarete demek ceza yok.Ozaman ben de edeyim der ve bu duruma düser.
Eger zamaninda Batuhan ve 2.siradaki kisi banlansaydi bu durum olmazdi ;)
ultraslanerdem
19.Mayıs.2007, 23:49
Gitgide hayır diyenler artıyor.
Artık tekrar atılsın...
uAburak89
19.Mayıs.2007, 23:50
Eğer daha önce banlanıpta geri alınanlar bu sitede duracaksa, Cihanda sonuna kadar durmalıdır..
VoLkaN BaROs
19.Mayıs.2007, 23:51
Olayı nereden nereye getiriyorsunuz.
Kanın pis olayında bir kişiye yönelikti ve kişiye soruldu "üye senden özür dilese affedermisin, affetsen bile yetkileri alınacak, affetmezsen atılacaklar diye" etemem dedi iş bitti atıldılar.
Bunda ise bir topluluk söz konusu. Görüşünüz bunun için alınıyor.
SYLaR
Volkan abinin belirttiği gibi insanların hataları olur,amaç atmak değil kazandırmak olmalıdır.Türksportal her zaman yapıcı olmaya çalışmıştır.
Kazandırmak diyorsunda 10 defa yazma cezası yiyen birinin kazanılacak tarafı kalmamıştır.Adamın cezası bitince tekrar gelip aynı hareketlere devam edecek terkrar yazma cezalı olacak sonra tekrar diye devam eder gider bu.
Yani kazanılacak insan zaten burasının nasıl bir yer olduğunu bilip ona göre davranır
GeNç KaRTaL
Tamam işte arkadaşı kazanalım hatasını anlamış özür dilemiş bu kadar yüklenmeyelim bence ama bu yaşananlardan sonra Cihan banlanmasa bile artık foruma kolay kolay takılamaz...
Bu arada benim amacım Cihan'ın yaptığı hareketi onaylamak değil sadece onu kazanmak...
El Barto
19.Mayıs.2007, 23:52
2. üyelikten atılanlar ile Anaya küfür eden birini aynı kefeye koyuyorsanız birşey diyemiyorum..Cidden yazık...
Krusty
19.Mayıs.2007, 23:53
2. üyelikten atılanlar ile Anaya küfür eden birini aynı kefeye koyuyorsanız birşey diyemiyorum..Cidden yazık...
Sonuçta ikisi de forum kuralları içerisinde...
Memedov
19.Mayıs.2007, 23:55
Forum kuralları içerisinde biri affedilebilir ama diğeri affedilemez..;)Tek fark bu..
World Hollow o1
2-Birisi 4 hesap acar.
Amaçın beni iğnelemekse şuan bunların hepsini toplamış bir şekilde bekliyorum..
Hani Fırtına öncesi sessizlik derler ya o misal..;;)
Eğer daha önce banlanıpta geri alınanlar bu sitede duracaksa, Cihanda sonuna kadar durmalıdır..
Daha önceki Banlanan üyeler.!!
ToRResS , Batuhan.Önder; Bunlar hiç bir şekilde Ana ya küfretmemiştir ve küfrettikten sonra ise konu açıp özür dileyip üstüne üstelik sinirli anıma geldi dememiştir..
İmzasına o terbiyesizce yazıyı yazıp sonra '' :zuhaha '' Smilesini kullanmamıştır..
Eğer böyle birşey bende gördüyseniz hemen '' IP '' den banlasınlar beni.
ultraslanerdem
Burada tartıştığımız olayın ANNELERE edilen küfür olduğunu zannediyorum.Böyle bir terbiyesizliği yapan kişinin bu forumda işi ne..???
El Barto
19.Mayıs.2007, 23:56
Evet ama Mustafa Budak'ın yazdığı şeye bakılırsa affedilebilir şeyler varmış ve bu affedilebilir birşey sanırım ancak küfür çok farklı...
Sekopej
19.Mayıs.2007, 23:56
Baran olayı fazla uzatma, forumda dediyse kanı pis diye göster 40 kere banlayalım. Bu olay forumda gerçekleşti ve o nedenle tartışıyor, eğer senin dediğinde forumdaysa göster banlayalım ve bu konu artık uzamasın...
LaigLeNoiR
19.Mayıs.2007, 23:57
Yapılan hareketi beğenmedim.
BAN'lanan birisinin de tekrar affedilmesi ne kadar doğru :(
Yöneticiler karar verir...
Ama ben bu özrün kabul edilemez olduğunu düşünüyorum.
JunkChorn
19.Mayıs.2007, 23:57
Kazandırmak diyorsunda 10 defa yazma cezası yiyen birinin kazanılacak tarafı kalmamıştır.Adamın cezası bitince tekrar gelip aynı hareketlere devam edecek terkrar yazma cezalı olacak sonra tekrar diye devam eder gider bu.
Yani kazanılacak insan zaten burasının nasıl bir yer olduğunu bilip ona göre davranır
Ben biraz genelleme yaptım Aşkın abi dediğin olay konusunda tam bi bilgim sen kuralların esnekliği deyince bende onu karşılık söyledim o durum için değildi.
Tamam işte arkadaşı kazanalım hatasını anlamış özür dilemiş bu kadar yüklenmeyelim bence ama bu yaşananlardan sonra Cihan banlanmasa bile artık foruma kolay kolay takılamaz...
Bu arada benim amacım Cihan'ın yaptığı hareketi onaylamak değil sadece onu kazanmak...
Zaten atmak çözüm değil,düşüncesini değişsin ki bana biraz zor kabul ettirir.Amaç o bir oyun için bu kadar gerilmemeli ortam.
El Comandante
20.Mayıs.2007, 00:01
Serkan abi bu olayi Sami ve Burak Duran da gördüler.Sami mesaji sildi ve Batu´yu banlamisti.Sonra geri alindi o.
Arkadaslar Cihan´in durumu uzatmayalim.Banlanacak belli,bari hemen kapatilsin konu.Bu yastaki bir cocugun piskolojisini düsünün.Ne kadar üzülüyordur simdi.Ayrica bu laflardan sonra foruma da bir daha gelemez bu sözlerden sonra...
Vieri
20.Mayıs.2007, 00:05
Onun benim anneme küfür etmesi birşey değiştiriyor mu benim açımdan? Hayır. Bugün maçta da birçok Galatasaraylı küfür ediyordu, ne oldu? Annem içerde oturuyor ve hiç de birşey olmadı. Ben bu tür küfür edenlere kızmıyorum, çünkü kapasiteleri bu kadar olduğu için, kendi acizliklerine veriyorum. Ancak aciz insanlar çıkıp da bu tür hareketler yapar.
Cihan'a kırıldığım nokta ise bunca zamandır burada olması ve buranın kurallarını bilmesine rağmen böyle bir hareket yapması. Herşeyi geçtim hadi yazdın sonuna neden zuhaha koyuyorsun, Özkan sana sorduğunda dalga geçer gibi cevap veriyorsun?
Bunlar hep o holigan taraftarların kurduğu holigan siteler yüzünden kaynaklanıyor. Bu yaştaki çocuklar da bir marifetmiş gibi holiganlık yapıyorlar...
Volkan abi eminin Cihan hatasını anlamıştır, bu konunun açık kalması onun daha çok üzülmesini sağlayacaktır. Daha yaşı genç, sonuçta bundan sonra daha dikkatli olacaktır, bu olay burada konuşulup daha da üzülmesin, konu kapatılsın istiyorum.
Sitedeki durumu için görüşüm de banlanması...
Serkan sözlerine son cümlen dışında katılıyorum.
Cihan'ın banını kaldıran benim ve bunun sebebi bu sitede aktif olması, bir çok saatini keyfi aldığı bu ortama ayırması. Bu yaptığı hata kabul edilemez. Onu atan yöneticimizde görevini yapmış ve oda sonuna haklı.
Ben ise bu tabiri açıkçası bugun öğrendim. Meğersem ne kadar ünlü bir lafmış biz çağın gerisinde kalmışız. İlk başta küfürün alenen değil dolaylı yoldan atıldığını düşünmüştüm. Ama sonuç olarak bununda bir yanlış olduğunu sonradan anladım. Ama üyeyi dışlamaktansa ona bir şans daha vermekten yana karar aldım.
Onu niye geri getirdiğime gelirsek? Sevdiğim üyelerden birisi ve uzun zamanını buraya harcayan bir kişi. Bir hata yapılır ve bu hata insanların hayatında bir çok noktada etkili olur. Burada edilen laflar hergün stadyumlarda edilmiyor mu? Ediliyor. Bakınız bugun kü derbi. Turksportal'da aktif bir kişinin kalkıp böyle bir laf edilip dışlanması ve uzaklaştırılmasından çok bu yaptığının ne kadar kötü bir şey olduğu ve büyük zamanını harcadığı bir ortama bir daha giremeyecek olmasının ne kadar kötü bir şey olduğunu görmesini istedim.
Burada annelere küfür edilmez diye ahkam kesen insanlardan eminim ki bir çoğu küfür etmiştir hayatında kimse süt kuzusu kesilmesin lütfen ;) O yüzden bir üyenin üzerine istediğiniz kadar gidebilirsiniz ama unutmayın ki onun yaşadıklarının ve bu özrünün yalakalık veya prosedür icabı yapılmadığınıda bilmeniz gerekir.
Cihan'ı gözümden düştüğünü, başka kredisininde olmadığını belirtmek istiyorum. Hem bu yapmış olduğu hareket hemde yöneticilerimizin onu uyarmasına rağmen kelimenin başka mana anlamına geldiği şeklinde yorumlara kayması hoş değildi.
Lütfen tüm arkadaşlarımız birbirimize saygımızdan kusur etmeyelim ve böyle tatsız olaylar yaşanmasın. Ne alanen ne dolaylı yollarla küfür ve benzeri şekilde hitaplardan kaçınalım.
VoLkaN BaROs
20.Mayıs.2007, 00:13
Konu kapanmıştır.
Ayrıca şunu da hatırlatmak isterim, burada kural koyucular adminlerdir. Adminler kurallarda hertürlü esnekliği sağlayabilir.
Bir üyenin birden fazla hesabı bulunmuşsa bu forum kurallarına göre atılmayı gerektirir. Ancak üye bize ulaşıp özür diler ve bu hareketi bir daha yapmayacağına garanti verirse biz de bu üyeye 2. bir şans veririz. Bu diğer olayalr için de böyledir.
Ancak bir kişiye küfür ya da hakaret edilmişse cezayı olayın mağduruna sorarak gerçekleştiririz. Mağduru özrü kabullenmiyorsa kişiyi atarız kabulleniyor affediyorsa forumda bırakırız. Suçun tekrarında sormadan atarız.
Nedvedmania isimli üye forumdan atılmıştır.
Vieri
20.Mayıs.2007, 00:32
Arkadaşlar adminler aramızda görüştük ve Nedvedmania'nın forumda yapmış olduğu bu hareketin kabul edilemeyeceğine, uzaklaştırılması gerektiğine karar verdik.
Üyenin aktifliğine dayanarak atılmasına başta ne kadar karşı olsam ve tekrar kazanabiliriz düşüncesinde olsamda şu anda tekrar uzaklaştırılması gerektini düşünüyorum. Bu düşüncemde hem anketi oylayan üyelerin düşünceleri etkili hemde banın kaldırılması ile tekrar forumda yer alması ile sorunların dahada artacağı etkili oldu. yaptığı yanlışı anlasa bile bunun sürekli önüne çıkacağını ve sorunlar yaşayacağını düşünüyorum. Buda üyeler arası gerilimi eksik etmeyecek.
Üye, her ne kadar aktif ve seviliyor olsa bile kabul edilemez bir hareket sergilemiştir. Kendisinin bu hatasını anlamasını istesek ve tekrar kazanmak için ona bir şans tanımakta karar almış olsakta bunun daha fazla sorunlara sebep olacağı açıktır.
Bu yüzden üye tekrar banlanmıştır.