View Full Version : Cesaret : Bunu Biraz Açalım!
Flawless Victory
21.Temmuz.2006, 06:42
Oyunda dikkat ettiyseniz :p oyuncu özelliklerinde "Cesaret" diye bir kavram var. Sizce ne demek bu? Biraz tartışalım. Bana saçma geliyor da. Hani gerçek hayatta var bu özellik, "tekmeye kafa atmak" deyimi burdan geliyor zaten ama oyunda böyle bir anlamı olduğunu sanmıyorum. Biraz tuhaf geliyor. Yoksa şey mi, çimenlikte Galatasaray'a (Aslan), Beşiktaş'a (Kartal), İstanbulspor'a (Boğa) karşı oynayabilmek anlamına mı geliyor? :n: :k: Evet sizin görüşlerinizi alalım. :p
REsist JuvE11
21.Temmuz.2006, 06:47
cesaret:gennaro ivan gattuso..
bu adamı izleyerek cesaretin ne olduğunu görebiliriz..bence oyunda da bunu anlatıyo..korkusuz,takımı için herşeyi yapmaya hazır,hırslı..vs..gibi anlamları olsa gerek
Flawless Victory
21.Temmuz.2006, 06:49
Bu kadar kelimenin karşımı olduğunu sanmıyorum ama olabilir de.
REsist JuvE11
21.Temmuz.2006, 06:55
Bu kadar kelimenin karşımı olduğunu sanmıyorum ama olabilir de.
''takımı için herşeyi yapmaya hazır'' diyorum bentek cümle olsun:)
Flawless Victory
21.Temmuz.2006, 06:59
Niye başka oyuncular takımı için herşeyi yapmaya hazır değil mi? :D Mesela genç oyuncularda ben bunu çok nadiren yüksek görüyorum. Niye ki sonradan mı kazanılıyor?
ChAoS
21.Temmuz.2006, 07:01
Bence herşeyiyle cesaretini gösterir pozisyonlara giriş cesareti , pozisyonlara müdahalede cesaret , kaleci ise yumruk atıp atmamasının cesaretle ilgisi olabilir.
Diyeceksin ki bunlar kararlar ve kararklılıkla alakalıdır. Karar vermekte bir cesaret işidir ;;)
Flawless Victory
21.Temmuz.2006, 07:06
Aslına bakarsanız, sizin söylediklerinize bakınca da böyle karışık bir özelliğin oyuna aktarılması bence tamamen "atmasyon"dur. Bunun gibi birçok özelliği tartışabiliriz. Çünkü tam bir anlamı yok bazılarının.
ChAoS
21.Temmuz.2006, 07:08
Ben yorumumun doğru olduğunu düşünüyorum. :)
kalede cesaret topa cikmak v.b seyler dier mevkilerde ise sert mucadelelere girme cesareti oluyor... zaten bravery 20 yapip scoutta aratirsan cikan oyunculardan anlarsin...
dinaMYt
21.Temmuz.2006, 08:24
zor dakikalrda mesuliyet alma her topa girme özelliği.agressionla birleştiğinde barutun ateşe yaptığı etkiyi yapabilr.
Fıratcan Alçınkaya
21.Temmuz.2006, 08:55
Galiba müdahelerde daha kararlı işte her topa çıkan riskli pozisyonlarda olan... Her kavgada olan gibi...:) Gattuso bunun için en ideal isim...
canavar20
21.Temmuz.2006, 20:15
Cesaret demek gen olup ilk maçında harikalar yaratan demek. Ben Alper'i oyuna koydum fenerdeyken o zaman cesareti bayaa iydi ve 3 gol attı.
RaSenGan
21.Temmuz.2006, 22:48
Bence Gattuso...
canavar20
22.Temmuz.2006, 02:20
Ne Gattuso su Aygün:D
yunusgs
22.Temmuz.2006, 05:20
Bence Takimi Icin Gerekirse Olmek Demek
Flawless Victory
22.Temmuz.2006, 06:51
Tamam da o söylediğiniz özellikleri oyunda hissediyor muyuz? 2D oyun motoru bize bunu sunmuyor. Siz gerçek hayattaki cesareti açıklıyorsunuz da oyunda bunu nasıl hissediyorsunuz sorması ayıp?