PDA

View Full Version : Kız Bulma Sitesi !

Ahmet_77
22.Temmuz.2006, 23:16
Bu site Afganistanda bi kız bulma sitesiymiş :zuhaha :zuhaha:

http://img61.imageshack.us/img61/403/35230tb9.jpg

alıntıdır

BlackEagle19o3
22.Temmuz.2006, 23:20
Böyle bişeyi haberlerde görmüştüm:zuhaha

Aşk-ı Şehir
22.Temmuz.2006, 23:21
:zuhaha sağ alttaki güzelmiş :p

fm_monster
22.Temmuz.2006, 23:24
rengine gore seciyolar heralde:D::D

Bekq
22.Temmuz.2006, 23:26
:D:D:D:D neye göre seçiyolar renge göremi bu kadar cahillik olmaz:D:D:D:D

GeNç KaRTaL
22.Temmuz.2006, 23:26
Gerçekten böyle bir site var mı yahu.:eek:Çok saçma olmuş çünkü.Hem öyle kapanmış bayanların internetten erkek arkadaş aramalarıda çok saçma.

Aşk-ı Şehir
22.Temmuz.2006, 23:28
adamlar içeride ne var diye merak edip arkadaşlık teklif ediyolardır :D:p

Bekq
22.Temmuz.2006, 23:44
madem o kadar kapanıyolar arkadaşlık sitesinde ne işleri var

deniz.91
22.Temmuz.2006, 23:47
Piyango gibi kız seçiyolar demekki :zuhaha

Varonil
22.Temmuz.2006, 23:47
Nahmahrem arkadaşlar yapmayın:n:

ZeroG
22.Temmuz.2006, 23:50
Ahmet sende bunları mı araştırıyosun allah aşkına:zuhaha

TürkuAz
22.Temmuz.2006, 23:57
:D:D:D:D neye göre seçiyolar renge göremi bu kadar cahillik olmaz:D:D:D:D

Ne cahilliği?

Bekq
23.Temmuz.2006, 00:01
sen öle kız seçildiğini gördünmü? internet ölemi kullanılır :D:D:D:D

Ahmet_77
23.Temmuz.2006, 00:14
Nahmahrem arkadaşlar yapmayın:n:

:zuhaha:zuhaha:zuhaha

Ahmet sende bunları mı araştırıyosun allah aşkına:zuhaha

yok rasgele buluom. :zuhaha

RaSenGan
23.Temmuz.2006, 00:17
Kadınları göremiyorum

Hugo
23.Temmuz.2006, 00:21
Kadınları göremiyorum

Nasıl göremiyorsun aygün ya? Heyşey ayan beyan ortada :D

TürkuAz
23.Temmuz.2006, 00:40
sen öle kız seçildiğini gördünmü? internet ölemi kullanılır :D:D:D:D
Kendi inanç ve anlayışlarına göre öyle buluyorlar onlarda..

Alay etmenin mantığı nedir?Toplulmarı aşağılamak bu kadar kolay mı?

Bekq
23.Temmuz.2006, 00:47

konuyu nie saptıyonki ben öle demek istemedim aşağılamadım yani

ben sadece diyomki madem o resimleri koycaklar hiç koymasınlar daha iyi yani konuyu neden saptırıon 10 15 kişinin yaptığı cahillik bu bütün toplum demedim ben

ÖZÜR DİLERİM EĞER YANLIŞ BİŞİ SÖLEDİYSEM

zaten bu aralar ne yazsam hep yanlış anlaşılıyo

eski hali daha güzeldi ama farkında değildim şimdi yeni yeni öğreniyom ve özlüyom eskileri enes ,sefa gibi

RaSenGan
23.Temmuz.2006, 00:53

Alay ettirecek konuma kendilerini getirmesinler o zaman :icon_wink:

Mirza
23.Temmuz.2006, 00:54
Bu konuda da tartışma çıkarmayın. Sakin !

TürkuAz
23.Temmuz.2006, 00:57
konuyu nie saptıyonki ben öle demek istemedim aşağılamadım yani

ben sadece diyomki madem o resimleri koycaklar hiç koymasınlar daha iyi yani konuyu neden saptırıon 10 15 kişinin yaptığı cahillik bu bütün toplum demedim ben

ÖZÜR DİLERİM EĞER YANLIŞ BİŞİ SÖLEDİYSEM

zaten bu aralar ne yazsam hep yanlış anlaşılıyo

eski hali daha güzeldi ama farkında değildim şimdi yeni yeni öğreniyom ve özlüyom eskileri enes ,sefa gibi

Özür dilenecek birşey yok merak etme..:). Sadece uyarayım istedim..

@Aygün

Her zaman mini etekli, makyajlı, bakımlı kızlara hayranlıkla bakarız..

Bunların kendi kültürleri bunu gerektirdiği için bu şekilde giyinp, fotoğraf çektiriyorlar.Hatta başı açık gezmenin bile yasak olduğu yerler var..

Ama sen alay edecek kadar komik buluyorsan, ne kadar konuşsam azdır.Fayda etmez..

REsist JuvE11
23.Temmuz.2006, 01:03
Bu konuda da tartışma çıkarmayın. Sakin !

bakın burdan bütün sorumlulara söylüyorum..bazen çocuk azarlar gibi tutumlarınız oluyo..sözüm sadece bu konuyla ilgili değildir..bu konuda bana söylenen bişey yok ama ben yine de uyarayım dedim..

herkes adabınca uyarılsın!!

canavar20
23.Temmuz.2006, 03:27
Nerden nereye geldi konu:D

ultraslanerdem
23.Temmuz.2006, 05:24
En iyisini yapmışlar.Geleceklerini düşünüyorlar ...

Bekq
23.Temmuz.2006, 05:25
ben diyomki madem öle yapcaklar nie o siteye giriolar ???

canavar20
23.Temmuz.2006, 05:28
İbo anlaşılmıştır zaten. Kardeş belki anlamadı.:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yani yalnış anladı.:)

Mirza
23.Temmuz.2006, 05:39
bakın burdan bütün sorumlulara söylüyorum..bazen çocuk azarlar gibi tutumlarınız oluyo..sözüm sadece bu konuyla ilgili değildir..bu konuda bana söylenen bişey yok ama ben yine de uyarayım dedim..

herkes adabınca uyarılsın!!

09.2006 tarihinde kayıt olmuşsun sitemize, lakin forumda yeterince aktif olmadığın yahut tartışmaların içinde yer almadığın belli oluyor.
Üslubum konusunda herhangi bir sıkıntı var ise bunu üstlerimle paylaşabilirsin ki üslubum konusunda üye olduğum tarihten bu yana 2. şikayet oluyor. Üstelik sence de bir kullanıcının forum yöneticisini uyarması anormal değil mi ? Bölüm Sorumlusunda kural dışı bir fiil gördüğünde kullanıcının o Bölüm Sorumlusunu uyarma gibi bir yetkisi yoktur, böyle bir durumda kullanıcının yapacağı tek fiil vardır :

Bölüm Sorumlusunu üstlerine şikayet etmek.

Umarım yeterince açık anlatmışımdır ve umarım anlamışsındır.

REsist JuvE11
23.Temmuz.2006, 09:50
09.2006 tarihinde kayıt olmuşsun sitemize, lakin forumda yeterince aktif olmadığın yahut tartışmaların içinde yer almadığın belli oluyor.
Üslubum konusunda herhangi bir sıkıntı var ise bunu üstlerimle paylaşabilirsin ki üslubum konusunda üye olduğum tarihten bu yana 2. şikayet oluyor. Üstelik sence de bir kullanıcının forum yöneticisini uyarması anormal değil mi ? Bölüm Sorumlusunda kural dışı bir fiil gördüğünde kullanıcının o Bölüm Sorumlusunu uyarma gibi bir yetkisi yoktur, böyle bir durumda kullanıcının yapacağı tek fiil vardır :

Bölüm Sorumlusunu üstlerine şikayet etmek.

Umarım yeterince açık anlatmışımdır ve umarım anlamışsındır.

1.forumda aktif olup olmadığımı benden daha iyi biliyosun heralde..farzet ki senin dediğin gibi aktif değilim,bu neyi değiştirir.burda neyin üstünlüğünü kuruyosun anlamış değilim

2.bazen bazı konularda bazı bölüm sorumluları anında patlıyo ya da anlayamadığım bişekilde yukardan bakıyo..(bu konu ile ilgili bizzat bana yapılan bir tavır yoktur)

3.sadece normal bir üye olmam,uyarma hakkımın elinden alınmasına neden olamaz.ayrıca ben kendimce yanlış gördüğüm herşeyi,herkişiyi uyarırım

Mirza
23.Temmuz.2006, 10:46
1.forumda aktif olup olmadığımı benden daha iyi biliyosun heralde..farzet ki senin dediğin gibi aktif değilim,bu neyi değiştirir.burda neyin üstünlüğünü kuruyosun anlamış değilim

2.bazen bazı konularda bazı bölüm sorumluları anında patlıyo ya da anlayamadığım bişekilde yukardan bakıyo..(bu konu ile ilgili bizzat bana yapılan bir tavır yoktur)

3.sadece normal bir üye olmam,uyarma hakkımın elinden alınmasına neden olamaz.ayrıca ben kendimce yanlış gördüğüm herşeyi,herkişiyi uyarırım

Ben aktifliğin konusunda sadece tahmin yaptım. Istersen celallenme bu kadar. Görevim gereği her tartışmayı takip ediyorum forumdaki ve bazı kullanıcılara emrivaki uyarmadıkça susmuyorlar. Benim tüm değil de bazı bölümlerdeki emrivaki mesajlarım buradan kaynaklanıyor.

Bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi bölüm sorumlularının eylemlerinde yanlışlık gördüğünde üstlerine gidebilirsin; ama anlamamakta ısrar edip buraya yazıyorsun.

Sadece normal bir üye olman bu üslub ile uyarma hakkını elinden alır. Kurucular bile senin üslubun ile kimse uyarmıyor ve şunu da eklemeden edemeyeceğim kendince yanlış gördüğün her şeyi uyaramazsın, forum kurallarını dikkate alarak değerlendirdiğinde yanlış gördüğün her şeyi uyarabilirsin; fakat üslubunu yumuşatarak. Üslubun sert olduğunda karşındaki kişi de sana karşılık verdiğinde forumda şiddetli tartışmalar başlıyor. Bunun yüzünden bir kullanıcının başka bir kullanıcıyı yöneticiymiş gibi uyarması yasaklandı forumda. Bu vesile ile de diğer kullanıcı arkadaşlarım öğrenmiş oldu.

Umarım bu kez beni anlamışsındır.

Wesley Sneijder
23.Temmuz.2006, 14:05
Tam görücü usulü olmuş bu yahu. :zuhaha :D

Ahmet_77
23.Temmuz.2006, 17:08
Abi tartışma dahada uzamadan konuyu kilitleyin bence.Pardon konuyu açmakla hata yapmışım.

Bekq
23.Temmuz.2006, 17:37
böle bi konu açarsan olacağı bu :D:D:D

Redrum
23.Temmuz.2006, 17:51
Özür dilenecek birşey yok merak etme..:). Sadece uyarayım istedim..

@Aygün

Her zaman mini etekli, makyajlı, bakımlı kızlara hayranlıkla bakarız..

Bunların kendi kültürleri bunu gerektirdiği için bu şekilde giyinp, fotoğraf çektiriyorlar.Hatta başı açık gezmenin bile yasak olduğu yerler var..

Ama sen alay edecek kadar komik buluyorsan, ne kadar konuşsam azdır.Fayda etmez..

Arkadaşım öncelikle o sitedeki fotoraflardaki(ben inanmıyom öyle bişe olduğuna ama) kızlar tesettürlü. Tesettür emri akraban veya eşin olmayan kişilerin tahrik olmasını engellemek amaçlıdır. Ama afedersin bu haysiyetsiz kadınlar bu tesettürü gelenek olsun diye yapıyosa hiç yapmasın daha iyi. Bu tip kişiler internette koca arayacaksa örtünmesinler o zaman! İslamı karalamak için yapılan bi komplo sadece.

Bekq
23.Temmuz.2006, 18:25
konu kilitlensin hakkaten ya yoksa çok tartışma olur

yani benim cahillik dediğim madem yüzünü göstermicek nie resim koyuyo bari özelliklerini sölesin esmermi uzun boylumu gibi

konu kilitlensin yoksa daha çok tartışma olur

Ahmet_77
23.Temmuz.2006, 18:27
konu kilitlensin yoksa daha çok tartışma olur

bencede.
.

Bekq
23.Temmuz.2006, 18:41
biri el atsın şu konuya kilitleyin

TürkuAz
23.Temmuz.2006, 19:51
Kilitlenmesine ne gerek var?

Hiç bir konuda tartışma olmayacaksa forumun anlamı ne.Bence kalsın konu.Yeni gelenler görebilsinler..:)

Bekq
23.Temmuz.2006, 20:12
ama görseler onlarda yorum yazarlar hem kilitlerlerse görebiliyo ama yorum yazamıyo

tartışma çıkıo o yüzden dedim

TürkuAz
23.Temmuz.2006, 20:14
ama görseler onlarda yorum yazarlar hem kilitlerlerse görebiliyo ama yorum yazamıyo

tartışma çıkıo o yüzden dedim
Boşver ibo kardeşim.Görenler tartışmanın bittiğini de anlayacaklar.Merak etme..:)

Atakan38
23.Temmuz.2006, 23:11
yaLandır bırısı makara amacıyLa yapmıstır

yavuuzzzz
24.Temmuz.2006, 04:10
acaip güldüm ilk gördüğümde sağol paylaşım için

omer-faruk-14
24.Temmuz.2006, 04:49
Kadınlar nerde?

REsist JuvE11
24.Temmuz.2006, 04:57
Kadınlar nerde?